Noora & Sara -- a few months ago
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Botsutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 pm
Yesterday at 1:02 am
Yesterday at 12:57 am
Kedd. Márc. 21, 2017 11:36 pm
Kedd. Márc. 21, 2017 11:31 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Noora & Sara -- a few months agoElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Noora & Sara -- a few months ago •• Pént. Dec. 30, 2016 1:22 pm ••


noora & sara
i wanna protect myself

- Kérlek Sara.. Ha már képes voltam egészen idáig eljönni, akkor a legkevesebb, amit megtehetsz, hogy megmutatod, hogyan védjem meg magam. - Az, hogy pár percre közölte velem, hogy nemsokára elmegy valami hiper-szuper küldetésre az valahogy azt sugallja nekem, hogy nem fogom mostanában látni és a legkevesebb, ami megmaradhat nekem tőle az a rendkívüli kiképzése. Valahogy mindig is felnéztem rá. Egyszerűen lényűgözőnek találom, hogy mennyire erős és független mindenkitől. Azt hiszem, ha egyszer már úgy hívhatom magam, hogy felnőtt, akkor én is valami hasonló szinte szeretnék elérni.
- Ha egy-két ütést nem tudok elviselni, akkor az már tényleg a legalja ennek az egésznek és ezt te is nagyon jól tudod. Aztán meg sosem lehet tudni, hogy milyen veszély leselkedik a sarkon az emberre. Na, nem mintha sötét sikátorokba tervezek minden áldott este sétálni. - Erőszak ellenes vagyok, de ez nem is az erőszakról szól. Egyszerűen csak szeretném megvédeni magam, ha úgy alakulna. Az pedig, ami az utóbbi időben a suli környékén történik. Egyfolytában verekednek a srácok és elég csúnyán elnáspángolják őket. Az pedig, hogy én közéjük állnék és megpróbálnék valami értelmet tömni a fejükbe jelen pillanatban értelmetlennek látszik, mert amíg nem látnak mást, mint egy gyenge nőt, akit fel lehet lökni, akin keresztül lehet taposni, addig nem fognak meghallgatni. Ami pedig a legfontosabb én senkit nem bántani akarok. Ez nem arra megy ki. Hanem valahogy képes legyek leállítani őket anélkül, hogy komolyabb sérülést okoznék nekik. Erre pedig nem is lehetne jobb tanárom. Bár inkább nem szeretném elmondani neki, hogy mégis milyen okaim vannak a hirtelen érdeklődésem mögött. Hiszen ő is tudja, hogy nem kenyerem az erőszak, és a harc, de tulajdonképpen ez is egy művészeti ág. Vehetjük így is. Csak gondoljunk rá így. Ennyire egyszerű.
avatar
✻ kereslek :
willhelm timothy
✻ tartózkodási hely :
■ central city ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ student ■
✻ karakter arca :
■ josefine frida pettersen■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Noora & Sara -- a few months ago •• Pént. Dec. 30, 2016 1:22 pm ••

----
avatar
✻ kereslek :
willhelm timothy
✻ tartózkodási hely :
■ central city ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ student ■
✻ karakter arca :
■ josefine frida pettersen■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Noora & Sara -- a few months ago

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: idõsíkok forgataga :: lezárt játékok-