villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Caitlin Snow, Lois Lane

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Bár
Lois Lane
pötyögte
Yesterday at 8:19 pm
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Vas. Okt. 22, 2017 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Noora & Sara -- a few months ago
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsnoora & sara
i wanna protect myself

- Kérlek Sara.. Ha már képes voltam egészen idáig eljönni, akkor a legkevesebb, amit megtehetsz, hogy megmutatod, hogyan védjem meg magam. - Az, hogy pár percre közölte velem, hogy nemsokára elmegy valami hiper-szuper küldetésre az valahogy azt sugallja nekem, hogy nem fogom mostanában látni és a legkevesebb, ami megmaradhat nekem tőle az a rendkívüli kiképzése. Valahogy mindig is felnéztem rá. Egyszerűen lényűgözőnek találom, hogy mennyire erős és független mindenkitől. Azt hiszem, ha egyszer már úgy hívhatom magam, hogy felnőtt, akkor én is valami hasonló szinte szeretnék elérni.
- Ha egy-két ütést nem tudok elviselni, akkor az már tényleg a legalja ennek az egésznek és ezt te is nagyon jól tudod. Aztán meg sosem lehet tudni, hogy milyen veszély leselkedik a sarkon az emberre. Na, nem mintha sötét sikátorokba tervezek minden áldott este sétálni. - Erőszak ellenes vagyok, de ez nem is az erőszakról szól. Egyszerűen csak szeretném megvédeni magam, ha úgy alakulna. Az pedig, ami az utóbbi időben a suli környékén történik. Egyfolytában verekednek a srácok és elég csúnyán elnáspángolják őket. Az pedig, hogy én közéjük állnék és megpróbálnék valami értelmet tömni a fejükbe jelen pillanatban értelmetlennek látszik, mert amíg nem látnak mást, mint egy gyenge nőt, akit fel lehet lökni, akin keresztül lehet taposni, addig nem fognak meghallgatni. Ami pedig a legfontosabb én senkit nem bántani akarok. Ez nem arra megy ki. Hanem valahogy képes legyek leállítani őket anélkül, hogy komolyabb sérülést okoznék nekik. Erre pedig nem is lehetne jobb tanárom. Bár inkább nem szeretném elmondani neki, hogy mégis milyen okaim vannak a hirtelen érdeklődésem mögött. Hiszen ő is tudja, hogy nem kenyerem az erőszak, és a harc, de tulajdonképpen ez is egy művészeti ág. Vehetjük így is. Csak gondoljunk rá így. Ennyire egyszerű.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


----
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: idõsíkok forgataga :: lezárt játékok-
Ugrás: