villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Caitlin Snow, Lois Lane

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Bár
Lois Lane
pötyögte
Yesterday at 8:19 pm
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Vas. Okt. 22, 2017 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
sara & lana の a few years earlier
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ Krypton ❖
dc universe
tartózkodási hely :
❖ national city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ saving my own ass ❖
karakter arca :
❖ lizzie olsen ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseto the amazing assasin, sara ♥
A helyzetem teljesen katasztrofális. Egyszerűen nem látom belőle a kiutat, de az is lehetséges, hogy nincs ebből kiút. Hogy örökösen benne leszek ebben a furcsa körforgásban és nem tehetek ellene semmit sem. Hiszen, mikor azt hittem, hogy sikerült kiszabadulnom, hogy soha többé nem kell aggódnom amiatt, hogy valaki kísérletet akarjon végezni rajtam, akkor estem szinte szó szerint pofára. A család, aki befogadott nem másnak dolgozott, mint annak a személynek, aki akkor is felfogadta azokat az alakokat, hogy elvégezzék a teszteket rajtam. Még mindig nem tudom, hogy mi volt vele a céljuk, de az egyszer biztos, hogy egyáltalán nem figyeltek oda arra, hogy óvatosan bánjanak velem. Ott rúgtak belém, ahol csak tudtak. Ez pedig épp elég mély nyomott hagyott bennem ahhoz, hogy megöljem mindegyikőjüket. Az volt az egyetlen lehetőség a számomra. Hiszen, ha egyet is életben hagyok, akkor újra visszarántanak abba a mély gödörbe, ahonnan kiszabadultam. De most mégis ugyanez történt velem, ahogy nézem a lángokat, amelyek szépen, lassan bekebelezik az épületet, amit nem is olyan régen még otthonomnak hívtam. Benne a szerelmem holteste, aki a szülei számára nem volt több, mint járulékos veszteség. Engem akartak büntetni vele. Ha nem működöm együtt, akkor megölik őt, hiszen pontosan tudták, hogy szeretem. De mégis milyen szülőről hinné el azt bárki is, hogy képes tényleg megölni a saját lányát? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen bolygó részese vagyok már én is.
Ahogy a lángcsóvák egyre nagyobbak lesznek elkezdek távolodni a háztól, mert a tűz perzselő melegségétől csak rossz emlékek jutnak az eszembe, de amikor egy furcsa hang megcsapja a fülemet akkor megtorpanok és hátranézek az eget kutatva pedig megpillantok egy hatalmas repülőt.. Vagyis nem is igazán nevezném repülőnek. De nem tudom hirtelen minek nevezzem, de abban a pillanatban lehullik az állam a földre és szinte lehetetlennek tűnik, hogy valaha is felkaparhassam azt onnan.


it's where my demons hide

avatar
❖ Krypton ❖
dc universe
tartózkodási hely :
❖ national city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ saving my own ass ❖
karakter arca :
❖ lizzie olsen ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


ののの
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: idõsíkok forgataga :: lezárt játékok-
Ugrás: