villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Caitlin Snow, Claire Adams, Lois Lane, Thea Queen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
Starbucks
Phoebe Adams
pötyögte
Szer. Okt. 18, 2017 10:27 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Előszoba
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Szabad játéktér
it's where my demons hide

avatar
❖ Black Siren ❖
dc universe
tartózkodási hely :
central city ♥
foglalkozás, hobbi :
it involves a lot of screaming ♥
karakter arca :
katie perfect cassidy ♥
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseto sara ♥

Egy apró pillanat erejéig minden olyan valótlannak tűnt, hiszen mekkora az esélye annak, hogy pont abban a pillanatban, amikor legbelül azt kívánom, hogy bárcsak itt lenne, akkor fel is bukkanjon az ajtómban? Hiszen még az is megfordult a fejemben, hogy valószínűleg soha többé nem látom, hiszen elég veszélyes küldetésre vetemedtek és az idősíkok között ugrálva honnan is kellene tudnom, ha már nincs többé a húgom? Talán megérezném, nem tudom, de nagyon örülök annak, hogy itt van velem szemben.
- El sem hiszem, hogy itt vagy. - Mondtam, miközben szorosan viszonoztam az ölelését. Lehet, hogy mindössze csak pár hete ment el, de ettől függetlenül nekem már nagyon hiányzott. Hiszen mégis csak a húgomról beszélünk. Na, meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy mielőtt elment volna nem sokkal azelőtt még halott volt. Ezért a külön töltött idő csak még inkább nehézkes a számunkra, de azután, amit tettem vele nem lehettem újra annyira önző, hogy ne engedjem el. Hiszen azt kell tennie, amit szeretne. Nincs hozzám láncolva az élete. Önző módon hoztam vissza a halálból hatalmas árat fizetve, amit nem nekem kell megfizetnem nap, mint nap, hanem neki. Megtörtem őt, hiszen a vérszomjával a Lazarus Pit nélkül is nehezen küzdött meg és most, mintha csak még mélyebbre dobtam volna a sötétségbe..
- Hogy-hogy itt vagy? Mármint, nem mintha nem örülnék neked... De nem számítottam rád. A küldetésetek, hogy megy? Vagy már maradsz is? Gyere be üljünk le.. - Azzal behúzom a lakásba és becsukom magunk mögött az ajtót.

it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
ʊ problems? i like fixing them
tartózkodási hely :
ʊ in the shadows
foglalkozás, hobbi :
ʊ help this page
karakter arca :
ʊ faceless monster
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseLAUREL & sara
i wanna protect myself

A világ megmentése kicsit fárasztó, vissza kellett jönnöm ide, hogy lássam a családom, nagyon hiányoznak, főleg a nővérem. Akkor voltam utoljára távolt, amikor elmentem Oliverrel a hajó útra, amit talán bánok is, meg nem is. Más lettem, hiszen erősebb, és bátrabb, határozottabb lettem, hogy beléptem a ligában vagy a szigeten történt dolgok miatt, vagy csupán azért, mert vissza tértem a túloldalról.

Annyi minden történt velem, és akkor sem volt mellettem a nővérem. Féltem a magánytól, és féltem attól is, hogy egyszer elveszítem őket, ezért is jöttem vissza menekültem a ligától, hogy vele lehessek, hogy még ha messziről is, de láthassam őt.
2016 hát igen, micsoda év, nem szeretem, de még is ez az idő az otthonom most. Elindultam az időhajótól, vissza a nővéremhez, hogy ha még 10 percre is, de láthassam. Hunter szerint ez az idő volt a legközelebb a landoláshoz. A hajó megsérült, és itt megtudjuk javitani, addig kaptunk időt, hogy a családdal lehessünk. A doki rohant a feleségéhez, majdnem mindenki valakihez, ahogyan én is.

Először apa ablakán kukkantottam be, de már aludt, és nem akartam felkelteni. Aztán elindultam Laurelhez. Szedtem a lábam, nehogy hamar induljunk, és akár egy pillanatot is elveszítsek vele.

Hallom, ahogyan egy film meg éppen, de már kopogok is.
- Nem! - Mondom széles mosollyol, s hamar magamhoz húzom, és a szuszt is kiölelem belőle.  
it's where my demons hide

avatar
❖ Black Siren ❖
dc universe
tartózkodási hely :
central city ♥
foglalkozás, hobbi :
it involves a lot of screaming ♥
karakter arca :
katie perfect cassidy ♥
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseto sara ♥

Az utóbbi időben egyre inkább éreztem a testvérem hiányát és habár tudom, hogy éppen próbálja megmenteni a jövőt nem tehetek róla, hogy néha szeretném azért visszakapni egy kicsit. Na, mondjuk azért valljuk be, hogy elég nehéz lenne egy olyan embert utolérni, aki az idősíkok közepette jár-kel. Az utóbbi időben még mielőtt elment volna kezdtünk rászokni arra, hogy együtt tartunk egy-egy film maratont, minden hétvégén. Habár mindkettőnk életében megvoltak a fontosabb teendők, erre időt szakítottunk. Kicsit olyan volt, mintha visszatértünk volna a múltba, de kevesebbet nyomogattuk a telefonunkat és piszkáltuk a másikat, mondhatjuk úgy is, hogy mind a ketten felnőttünk. Azok után, hogy elveszítettem a húgomat mindennél jobban örültem, hogy visszakaptam még akkor is, ha elég rögös utat jártunk meg annak érdekében, hogy visszakaphassam és tudom jól, hogy ő a mai napig fizeti az árat annak, hogy visszatáncolt a holtak közül. De nem bántam meg. Mert idő előtt ragadta el tőlem a sors és ennek így kellett történnie. Azt hiszem fordított helyzetben is ugyanazt tenné. Hiszen nem számít, hogy milyen hátulütője van a Lazarus Pit-nek a tény, hogy visszatérhetnék az élők soraiba bármit megérne.
Éppen elindítottam az első filmet, amikor a feléhez érve a fejem már kezd egyre nehezebb lenni és közel vagyok ahhoz, hogy bealudjak, amikor kopogtatást hallok az ajtó felől. Nem vártam senkit sem ilyen későn pedig végképp nem, úgyhogy rányomok a szünetre a popcorn-t pedig az asztalra teszem és lassan kicsoszogok az ajtóhoz közben pedig folyamatosan dörgölöm a szemeimet, hogy ne tapadjanak le azon nyomban.
Mikor kinyitom az ajtót egy pillanatra nem hiszek a szemeimnek. - Most álmodom? - Kérdeztem egy hatalmas ásítással karöltve, ahogy végignéztem a húgomon.
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


***
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Star City :: Lakóhelyek :: Bérlakások :: laurel lance lakása-
Ugrás: