Mark Mardon
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Mark MardonElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Mark Mardon •• Hétf. Jan. 02, 2017 2:58 pm ••

Mark Mardon

Play by: Liam McIntyre
Karakter Státusza
Kora: 35 körül
Csoport: criminal
Képesség: időjárás manipuláció
Milyen kapcsolatban állsz vele? apám gyilkosa vagy
Város: Central City
Foglalkozás: bűnöző, gyilkos, stb.
Szexualitás: hetero?!
Képesség kifejtése röviden időjárás manipuláció (leírást találsz róla wikipédián)


A bűnlajstromod hosszú, de én nemcsak emiatt vadásztam rád, hanem más okból. Az apám gyilkosa vagy. Megölted őt pár száz dollár miatt. Gyűlöllek tiszta szívemből, fortyog bennem a tűz és a bosszúvágy. Évek óta halmozódik bennem mindez, semmire sem vágyom jobban, mintsem arra, hogy te is meghalj, hogy átérezd a halál mivoltát.
A rendőrség kötelékébe álltam, majd pedig nem sokkal később az Anti Metahuman Task Force-nál kaptam helyet, mint nyomozó. Tudom, ki vagy. Tudom, mire vagy képes. Egyszer nagyon közel kerültem ahhoz, hogy megöljelek, ám ott volt rajtunk kívül egy személy, aki megállított engem... Flash személyesen. Felülkerekedtem a bosszúmon, és letartóztattalak.

infok: szeretném továbbvinni ezt a szálat az életemben, és egyébként is, egy nagyon érdekes, izgalmakat rejtő karakterről van szó, akiben millió lehetőség rejlik.  S nemcsak Patty az, akihez köthető a sorozatból, hanem sok mindenkivel, és természetesen az oldalon fellelhető karakterek is kötődhetnek hozzá bármilyen úton-módon. Cool Egy canon karakterről van szó, én mindenképp örülnék neki, és szerintem nem vagyok vele egyedül!  


 

Vendég
live like legends

Mark Mardon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-