villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Caitlin Snow, Claire Adams, Lois Lane, Thea Queen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
Starbucks
Phoebe Adams
pötyögte
Szer. Okt. 18, 2017 10:27 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Nikita ~ the most dangerous "mother"
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
❖ only in the shadows ❖
karakter arca :
❖ faceless helper ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Nikita -

Play by: Maggie Q
Karakter Státusza
Kora: 40 (?)
Csoport: police
Képesség: emberek manipulálása mesterfokon
Milyen kapcsolatban állsz vele? halott. elvégre, köztudottan a föld alatt fekszel.
Város: gotham/central/starling
Foglalkozás: titkos ügynökséged vezetése.
Szexualitás: hetero. bár, nálad soha nem lehet tudni biztosan semmit.
Képesség kifejtése röviden Ha nagyon szeretnél, tárgyalhatunk róla.  Wink  


Anya, anya, anya.. furcsa téged így hívni, hiszen soha nem volt rá lehetőségem. Mert nem hagytad, hogy legyen. Az ügynökséged elintézte hogy a nő, akit a saját szememmel láttam meghalni, tökéletesen rólad legyen klónozva,  míg, te a háttérben egyengetted a szálakat. Bár még magadnak sem vallod be, de elmenekültél.. hiszen apám meggyilkolása után én következtem a sorban, s egyszerűen csak mozdulatlanul lefagyva álltál előttem. Bár alig emlékszem, hiszen akkor még kicsi voltam. Kudarcot vallottál.. megadtad apámnak az örököst, hogy a bizalmába férkőzz teljes mértékben, mégis, amikor a teljes elszámolásra került volna sor képtelen voltál cselekedni. Hiszen, a tény.. hogy a gyermeked vagyok még a te - nem létező - szívedet is képes volt megdobogtatni. Ahogy a mai napig is. Képtelen vagy szembe nézni velem, befejezni magad azt, amibe belekezdtél oly' céltudatosan.. ezért voltál olyan türelmes, hogy ki várjad a megfelelő alkalmat, Clarke személyében. Mivel folyamatosan figyeled minden lépésemet, így nem volt nehéz felfigyelni rá.. a múltban, az első - s számomra túl emlékezetes - találkozásunk után megszereztél róla minden információt. Tudod, hogy számára a testvére jelent mindent, s beállítva magadat a nagy megmentőnek, a jónak, az önzetlen segítőnek kihasználtad a lányt. Felajánlottad hogy a segítségéért cserébe neked kell dolgoznia, és minden utasításod véghez kell vinnie.  Amibe ő természetesen nem habozott belemenni, hiszen szüksége van a segítségedre. Kitöröltél velem kapcsolatban minden emlékét, hogy az érzelmei ne gyengítsék el, s elküldted a maffiába egy bizonyos Finn-el, hogy épüljenek be , és végezzék el helyetted a piszkos munkát.
Azzal viszont nem számoltál, hogy Clarke-nak idő manipuláló képessége lehet, hiszen ő saját maga sem tudott róla egészen addig, míg vissza nem csöppent a múltba, a velem való első találkozásra.. ahol mindenre fény derülhet. És, ismét, sőt, talán véglegesen elbukhatsz. Illetve bukhatnál, ha nem lenne a karmaid között Clarke testvére.. vagy ő él, vagy én.

/ Ha esetleg felkeltette az érdeklődésed a karakter, ne habozz, ne gondolkodj, hozzad!   A play by egyébként természetesen alkuképes, nyugodtan lehet győzködni, sőt, ötleteket is szívesen fogadok, ha valamin változtatnál! Várunk nagyon!      

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: