anthony grey
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

anthony greyElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: anthony grey •• Kedd. Jan. 10, 2017 1:17 pm ••

anthony grey

Play by: Charlie Hunnam
SZABAD
Kora: 36
Csoport: metahuman
Képesség: kifejtve lejjebb
Milyen kapcsolatban állsz vele? Partners in crime ♥
Város: All around the world ♥
Foglalkozás: Egy motoros banda vezére vagy.
Szexualitás: Laurelsexual?
Képesség kifejtése röviden Hydrokinézis: Víz irányítása. Elketrokinézis: elektormosság irányítása. Chronokinézis: Időjárás irányítása. Metallokinézis: Fémek manipulációja. Unemokinézis: Memória törlés, gondolatok elvétele. De ezen kívül még lehet a szuperreflexek, láthatatlanság, emberfeletti erő. Érintéssel megismeri a tárgyak, élőlények teljes történetét. Átsétálni falakon, a sérüléseit átvetíteni más személyre.  Megannyi lehetőség lehetne a képességében és lényegében bármelyik, vagy bármi is legyen, amit választasz kitalálhatnánk hozzá valami plotot is akár, hogy ez az, ami összeboronált minket, vagy akármi.  


// a play by mindössze csak irányadó, hasonló kaliberű úriemberre bármikor nyugodtan cserélhető, csak előtte kérlek szépen, hogy egyeztess velem, a név is teljesen szabadon variálható, de mindenképp üzenj nekem, ha megérkeztél. alul felsorolt karakterekkel pedig lehetőséged van kiépíteni további plotokat. nagyon várlak.

Pár évvel ezelőtt mindkettőnk élete megváltozott, amikor a robbanásnak köszönhetően mind a ketten végre sikeresen megtaláltuk önmagunkat. Nem voltak határok, amelyeket ne mertünk volna meghajlítani, habár sajnos szembe kellett néznünk azzal a ténnyel, hogy ott volt a ficsúr Speedster, aki habár koránt sem volt ellenfél a számomra valahogy mindig elrontotta a kettőnk szórakozását. A bolygónkat teljes egészében maga alá vonta Zoom, aki valljuk be, hogy a megtévesztések mestere volt. Mi, akik a belső köreibe tartoztunk pontosan tudtuk, hogy milyen játékot űz az emberekkel, hogy reményt ad nekik, miközben Ő az, aki végső soron elveszi tőlük mindazt, amit adott. De azóta sok minden történt. Én átkerültem egy másik Földre, te pedig ott maradtál, hogy megpróbáld összekaparni Zoom birodalmának hamvait. Hiszen úgy tűnik, hogy szépen, lassan minden visszaáll a maga helyére, ami miatt benned érik a tettvágy, de tudod, hogy egyedül nem tudod megtenni mindazt, ami kell ahhoz, hogy összehozd az embereket és megdöntsétek a rendszert újra és ezúttal odafigyelve arra, hogy ne szálljon a fejetekbe a hatalom, ami a bukás felé vezetne. Viszont te pontosan tudod mi hiányzik ehhez. A királynőd. ♥

Hogy visszatérünk a másik földre, vagy te magad is átjössz ide és megpróbáljuk itt érvényesíteni az akaratunkat az teljes mértékben egyezkedés kérdése. Mindenképpen szeretném, ha egy tökös férfi lennél, aki nem fél ellenkezni velem, mert pontosan emiatt kerültél egyáltalán a látóköreimben. Más voltál. Kérlek ne legyél papucs, mint az összes többi. Gyere, amint tudsz. Az élet túl unalmas nélküled..  

✻ hozzászólások :
165
✻ kereslek :
i want my S P E C I A L people ♥
✻ tartózkodási hely :
star city ♥
✻ foglalkozás, hobbi :
assistant district attorney ♥
✻ karakter arca :
katie perfect cassidy ♥
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

anthony grey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Vicces képek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-