Barry Allen
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Barry AllenElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Barry Allen •• Kedd. Jan. 10, 2017 1:41 pm ••

bartholomew henry allen

i'm the fastest man alive

grant gustin
meta/hero
27
central


The devil is in the details

Becenév: Barry
Születési hely, idő: Central City; 1989. március 14.
Családdal való kapcsolat Az édesanyámat még gyerekkoromban elveszítettem az édesapámat pedig nem is olyan régen a szemem láttára ölték meg. De ettől függetlenül még szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nem maradtam teljesen egyedül. Ott van Joe, aki apám helyett apám volt, mikor az apám börtönben ült. Iris, akivel együtt nőttem fel. Cisco és Caitlin, akikkel nap, mint nap szembenézünk a lehetetlennel. Wells. Nem, aki megölte anyámat, hanem a másik. A veszteségeim ellenére boldognak mondhatom magam, amiért körülvehetem magam a legjobb emberekkel.  
Családi állapot: Egyedülálló
Nemi beállítottság: Hetero
Három dolog, amit szeretsz: Barátaim, jégkrém, futni.
Három dolog, amit utálsz: Bűnözők, akik ártanak a szeretteimnek, Mr. Albert.
Foglalkozás: Törvényszéki helyszínelő
Képesség: Szupersebesség ✻ Nem hiszem, hogy ezen különösebben magyaráznom kellene bármit is. Fénysebességgel kézen fogva tudok futni, mindenfajta megerőltetés nélkül, de sosem lehetek elég gyors, azonban nap, mint nap igyekszem gyorsabb és gyorsabb lenni. Ezzel együtt a gyógyulási időtartamom is felgyorsult, de még ennek ellenére is vigyáznom kell arra, hogy mit csinálok.  Képes vagyok úgymond "kirázni" a testemből a méreganyagokat, ugyanígy, ha kellemetlen összetűzésbe keverednék Captain Cold fegyverének a rosszabbik oldalával, ugyanezzel a technikával tudnám magamat felmelegíteni. Képes vagyok elektromos villámot generálni és azt felhasználni az ellenfeleim ellen, ha fáj is beismernem ezt egyiküktől tanultam.
Képes vagyok úgymond délibábokat létrehozni önmagamból, mindössze csak elég gyorsan kell mozognom ahhoz, hogy az emberi agy feldolgozhassa az információt.
Ezen felül még képes vagyok időutazásra, de mindehhez tényleg a lehető legnagyobb általam felvehető sebességet kell felvennem, ugyanakkor hasonlóan ennek a segítségével együtt tudok különböző univerzumok között ugrálni. Cool, right?
Rettenetesen makacs vagyok, ha egyszer valamit a fejembe veszek, ha meghozok egy döntést valamivel kapcsolatban, akkor arról engem már senki nem tud lebeszélni, mert eldöntöttem. Nincsenek jó, vagy rossz érvek. Ha egyszer a saját fejemben összeraktam a dolgokat nem hagyhatom, hogy mások elbizonytalanítsanak még akkor sem, ha lehetséges, hogy rosszul gondolom át a helyzetet. A saját hibáimon keresztül tanultam egész életemben a legtöbbet, de Flash-ként már kénytelen vagyok mások ötleteire is támaszkodni, hiszen nem mindig csak a saját életemről van szó. De ettől függetlenül a saját életemet érintő döntésekbe továbbra sincs beleszólása senkinek.
Elég hosszú utat tettem meg, mióta megkaptam az erőmet, amit majd egy évig tartó kómával üdvözöltem. Szembesülni az erőmmel az első pillanatban rémisztő volt, mert nem tudtam, hogy mégis mi történik velem, de körülbelül rá két másodpercre, amikor egy kocsi hátuljában landoltam máris egy hatalmas vigyor terült el az arcomon. Egész életemet azzal töltöttem mondhatni, hogy elfutottam a rossz dolgok elől. Tulajdonképpen azok elől, akik éppen úgy döntöttek, hogy ez egy igazán gyönyörű nap ahhoz, hogy laposra verjenek. Hiába próbálta Joe megtanítani számomra még gyerekként, hogyan is álljak ki magamért a futás valahogy mindig is közelebb állt hozzám. Nem volt elég bátorságom és önbizalmam ahhoz, hogy tényleg elhiggyem magamról, hogy meg tudom tenni. De idővel ezt is sikerült elérnem. Azt mondhatom, hogy habár a magabiztosságom és az önmagamba vetett hitem néha megingott a pályafutásom során mégis sikerült valahogy visszatalálnom önmagamhoz.
Attól függetlenül, hogy úgy tűnik, mintha mindig tele lenne a lelkem valami reménysugárral az kell mondanom, hogy a lelkem egy részét már talán gyerekkoromban megérintette a sötétség. A gyűlölet, ami bennem szunnyadt, hiszen csak egy gyerek voltam, akiről nem hitték el, hogy nem az apja ölte meg az anyját. Akinek nem hittek a fényekről, amelyek körbeölelték az édesanyját. A férfiról, akinek alakja szinte teljes homály volt. Ártatlanul ült az apám évekig a börtönben és, mikor visszakaptam is csak annyira, hogy újra elveszítsem. Csak úgy, mint az anyámat őt is a szemem láttára gyilkolták meg. Nem tehetettem semmit. Szuper erő ide, vagy oda.. Most sem tudtam segíteni. Mindenkit próbálok megmenteni, de valahogy mindig a hozzám közelállókon csattan az ostor. Eddie, Ronnie, apa.. Miközben a világot próbálom megmenteni szépen, lassan lerombolom a saját életemet.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Elkövettem egy hibát. Egy hatalmas, katasztrofális hibát. Azután, hogy Zoom megölte az apámat, nem számított, hogy végül sikert arattunk felette, mert bennem nem volt mást, mint temérdek fájdalom. Úgy éreztem, hogy az egész eddig megtett utam értelmetlenné vált. Azért lettem az, aki vagyok, hogy ténylegesen azokat juttassam börtönbe, akik megérdemlik és gondoskodjak arról, hogy senkinek ne kelljen átélnie azt a sorsot, amit az apámnak szánt az élet. Börtönbe zárták, amiért megölte anyát, pedig nem ő volt. Nem ő, tette. Egy gyerek pedig hiába állítja az igazat nem hisz neki senki, hiszen mindössze csak egy kisgyerekről beszélünk. Mert, hogy csak a fantáziám szüleménye volt mindaz, amit láttam. Habár tudom jól mit láttam sosem képzeltem azt, hogy egyszer majd ez lesz a valóságom.
A fájdalom a csalódottság elég erős volt bennem, hogy megtegyem azt, amit sosem szabadott volna megtennem. Önérdekből visszautaztam az időben, de nem csak azért, hogy megmentsem az apámat, hanem minden veszteséget vissza akartam fordítani a helyes irányba. Pontosan ezért mentem vissza arra az éjszakára, amikor Eobard Thawne megpróbálta megölni az anyámat. Mert ezúttal nem hagytam neki. Bezártam, hogy soha többé ne árthasson senkinek és az életem tényleg jobb volt, mint valaha. Nem hallgattam Thawne-ra, hogy mindez egy illúzió. A Flashpoint.
Itt nem voltam több, mint egyszerű és átlagos, habár az erőm még ugyanúgy megvolt, de nem használtam, hiszen a város most mást nevezett Flash-nek. Fél év volt. Fél évet töltöttem itt, mielőtt még ráeszméltem volna a következményekre, hiszen minél többször használtam a sebességemet annál hamarabb felejtettem el emlékeket abból a világból, életből ahonnan idejöttem. De nem akartam elengedni bármennyire is keserű emlékek voltak, hiszen pontosan attól volt tökéletes ez az élet. Nem kellett szembenéznem a világ gonoszaival és senkit sem veszítettem el. Velem volt apa, anya és még azt mondhatom, hogy Iris-sal is sínen lettek volna a dolgok, de ebben a világban is megvoltak a maga következményei annak, hogy megmentettem az anyámat. Joe például teljesen maga alatt volt. Nem az a férfi volt, aki apám helyett apám volt, hanem egy roncs, akinek nem lehetett segíteni, mert a maga bugyrába burkolózott. Amikor pedig Wally kis híján meghalt a szemem láttára kénytelen voltam szembesülni azzal, hogy nem számít, hogy milyen körülmények között élek, vagy mit teszek, valakinek úgy is mindig baja esik. Itt pedig, míg fenyegetett annak a veszélye, hogy elfelejtsem ki is vagyok, hogy mi is vagyok ezzel tehetetlenné téve engem a harcban, hiszen ha nem emlékszem arra, hogy én vagyok a Flash, hogyan tudnék bárkinek is segíteni?
De, amikor megpróbáltam visszaigazítani az idővonalat rájöttem, hogy semmi sem olyan, mint volt. Minden megváltozott, ha minimálisan is, de semmi nem volt ugyanolyan. A kiruccanásom végett egy újabb veszély övezi a világunkat. Doctor Alchemy. Ha pedig ez nem lenne elég Cisco miattam veszítette el a bátyját, ami miatt a kettőnk kapcsolata már koránt sem az igazi. Joe és Iris eleinte nem beszéltek, de ez legalább olyasvalami volt, amit könnyedén helyrehozhattam. Viszont, hogy a barátságom mégis milyen irányt vesz majd Cisco-val, hogy képesek leszünk-e a többiekkel újra helyreállítani a csapat egységét, mindez a jövő zenéje és csak remélni tudom, hogyha nem is tudok mindent visszaállítani az eredeti állapotába, elég közel tudok hozzá simulni ahhoz, hogy fel se tűnjön a különbség.
heroes-vs-villains
avatar
✻ kereslek :
▣ iris + joe + hr + cisco ▣
✻ tartózkodási hely :
▣ central city ▣
✻ foglalkozás, hobbi :
▣ forensic scientist ▣
✻ karakter arca :
▣ grant gustin ▣
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Barry Allen •• Pént. Jan. 13, 2017 6:56 am ••


gratulálok, elfogadva!
          Partner Kereső          
          avatarfoglaló          
          Képesség foglaló          

Barry!

Üdvözöllek köreinkben, először is! Mit mondhatnék.. a lapod engem teljesen levett a lábamról, de talán ezzel nem én vagyok az egyedüli. Mondhatni kisebb átok ül ezen a karakteren, de a látottak alapján tökéletes kezekbe került, hiszen még tökéletesebben sikerült beleképzelni magad a karakterbe, s nem utolsó sorban a fogalmazásod is nagyon megfogott. Izgalmakkal teli játékokat kívánok neked! Sok lehetőség van ebben a karakterben, szóval szerintem egyáltalán nem lesz nehéz, nem beszélve arról hogy mennyire fontos szerepe van az oldalon. De nem szeretnélek tovább feltartani, hiszen így is késel mindenhonnan, Mr. Flash!  Wink Futás foglalózni!    
Heroes Vs Villains STAFF
avatar
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Barry Allen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Allen Dante
» Barry Benson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: hero-