Ismertetõ
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Botsutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 pm
Yesterday at 1:02 am
Yesterday at 12:57 am
Kedd. Márc. 21, 2017 11:36 pm
Kedd. Márc. 21, 2017 11:31 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

IsmertetõElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Ismertetõ •• Csüt. Jan. 19, 2017 2:15 am ••


Kalandunk


✻ A kezdet✻  

Mielőtt még a Flash győzedelmeskedhetett volna Zoom felett, ő megfosztotta a számára legértékesebb embertől az apjától. Akinek a halála annyira megérintette hősünket, hogy visszament az időben, hogy helyrehozza a problémát, ami elindította azon az úton, hogy a szülei meghaltak. Csak, akkor még nem is sejtette, hogy milyen lavinát is szabadított a világra. Az általa kreált világban, ahol sosem ismerték egymást igazán Joe-val, ahol Iris még a nevére sem emlékezett.. Igaz, hogy mindkét szülője életben volt, de a boldogsága, amit lassan igyekezett felvirágoztatni kezdett teljesen elfedte a régi életét, amire már egyre kevésbé emlékezett. Idővel pedig már elfelejtette volna azt is, hogy ő maga volt egykoron a Flash. Ezért úgy döntött, hogy visszaállítja az idővonalat annak megfelelő arculatára, de mikor visszatért akkor jött rá igazán, hogy semmi sem maradt ugyanolyan.
Visszatérésekor nem csak a változásokkal kellett szembenéznie, hanem azzal a ténnyel is, hogy egy újabb veszélyforrást hozott a világba Doctor Alchemy-t, aki mindenkinek, aki képességgel rendelkezett a Flashpoint-ban visszaadja azt a képességét, de ugyanakkor teljesen eltorzítja az adott ember személyiségét.. De nem ez az egyetlen veszély, amit a világunkra hozott. Az árnyékok között rejtőzik egy a világ számára ismeretlen veszély, aki a Flash visszatérése óta gondosan szövögeti gonosz tervének hálóját. A terve pedig mindössze már csak egy karnyújtásnyira van a megvalósulástól, hiszen csak a megfelelő éjszakára kell várjon, hogy az univerzumok együttállását kihasználva lehetővé tegye minden egyes univerzumból való átlépést a mi bolygónkra ezzel őrületes káoszt okozva. Vajon képesek lesznek a gonosztevők, a hősökkel karöltve megvédeni a világunkat, vagy pedig megpróbálnak hasznot húzni a káoszból? A döntés a ti kezetekben van..avatar
✻ tartózkodási hely :
↳ playground ↲
✻ foglalkozás, hobbi :
↳ telling stories ↲
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Ismertetõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: kaland-