villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Leonard Snart

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Pandora Morrigan
Pandora Morrigan
pötyögte
Today at 12:28 am
Bruce Wayne
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 12:07 am
Kara Danvers
Caitlin Snow
pötyögte
Yesterday at 11:07 pm
Hírek, bejelentések
Admin
pötyögte
Yesterday at 10:11 pm
Rangok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:52 pm
Saját hirdetés
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:50 pm
Amazonok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:49 pm
Csoportleírások
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:48 pm
Világleírás
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:46 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár nõi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár nõi saját karakterei •
heily rosalie foster
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elõtörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Ismertetõ
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
↳ playground ↲
foglalkozás, hobbi :
↳ telling stories ↲
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseKalandunk


✻ A kezdet✻  

Mielőtt még a Flash győzedelmeskedhetett volna Zoom felett, ő megfosztotta a számára legértékesebb embertől az apjától. Akinek a halála annyira megérintette hősünket, hogy visszament az időben, hogy helyrehozza a problémát, ami elindította azon az úton, hogy a szülei meghaltak. Csak, akkor még nem is sejtette, hogy milyen lavinát is szabadított a világra. Az általa kreált világban, ahol sosem ismerték egymást igazán Joe-val, ahol Iris még a nevére sem emlékezett.. Igaz, hogy mindkét szülője életben volt, de a boldogsága, amit lassan igyekezett felvirágoztatni kezdett teljesen elfedte a régi életét, amire már egyre kevésbé emlékezett. Idővel pedig már elfelejtette volna azt is, hogy ő maga volt egykoron a Flash. Ezért úgy döntött, hogy visszaállítja az idővonalat annak megfelelő arculatára, de mikor visszatért akkor jött rá igazán, hogy semmi sem maradt ugyanolyan.
Visszatérésekor nem csak a változásokkal kellett szembenéznie, hanem azzal a ténnyel is, hogy egy újabb veszélyforrást hozott a világba Doctor Alchemy-t, aki mindenkinek, aki képességgel rendelkezett a Flashpoint-ban visszaadja azt a képességét, de ugyanakkor teljesen eltorzítja az adott ember személyiségét.. De nem ez az egyetlen veszély, amit a világunkra hozott. Az árnyékok között rejtőzik egy a világ számára ismeretlen veszély, aki a Flash visszatérése óta gondosan szövögeti gonosz tervének hálóját. A terve pedig mindössze már csak egy karnyújtásnyira van a megvalósulástól, hiszen csak a megfelelő éjszakára kell várjon, hogy az univerzumok együttállását kihasználva lehetővé tegye minden egyes univerzumból való átlépést a mi bolygónkra ezzel őrületes káoszt okozva. Vajon képesek lesznek a gonosztevők, a hősökkel karöltve megvédeni a világunkat, vagy pedig megpróbálnak hasznot húzni a káoszból? A döntés a ti kezetekben van..1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: kaland-
Ugrás: