Ted Grant // Wildcat
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:40 pm
Hétf. Jún. 26, 2017 7:58 pm
Pént. Jún. 23, 2017 6:51 pm
Csüt. Jún. 22, 2017 11:22 pm
Szer. Jún. 21, 2017 5:55 pm
Szer. Jún. 21, 2017 5:46 pm
Szer. Jún. 21, 2017 5:27 pm
Vas. Jún. 18, 2017 4:18 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 1
HERO 3 3
METAHUMAN 5 2
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 28
a tavasz oscarai
legjobbjaink

• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párjai •
caitlin snow
savitar
harley quinn
poison ivy


Share| .

Ted Grant // WildcatElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Ted Grant // Wildcat •• Vas. Jan. 29, 2017 3:25 pm ••

THEODORE 'TED' GRANT

Fists are nature's problem solvers.

Tom Hardy
Vigilante
35
Gotham


The devil is in the details

Becenév: Wildcat (magyar megfelelőjén: Vadmacska)
Születési hely, idő: Starling City; Egyesült Államok; Föld-2 - 1982. januárja
Családdal való kapcsolat Mindkét szülője elhunyt; nem maradt élő rokona
Családi állapot: Magányos macska (egyedülálló)
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Három dolog, amit szeretsz: A bunyó, a szemetek megleckéztetése és a pillanat, amikor kiütök valakit
Három dolog, amit utálsz: Az elhibázott ütés, a múlton merengés, és ezt a számomra idegen világ (a Föld-1)
Foglalkozás: Profi ökölvívó; világbajnok, jelenleg edző
Képesség: harci ismeretek ✻ Ugyan nem rendelkezik természetfeletti adottságokkal, mint a metahumánok, Ted mégis kiemelkedik emberként azzal, amit elért. Bajnokként nem csak tökéletes kondícióban van, de fizikai erejével, gyorsaságával és állóképességével kiemelkedik a sportágban versenytársai közül. A ringben ezt mondták róla:
"Olyan gyorsan mozdul, hogy szinte hallod, ahogyan az ökle elszeli a levegőt." Éppen ezért, kivételes, már-már macskaszerű reflexei miatt kapta a ringben a 'Vadmacska' elnevezést.
Néha még olyat is mondtak róla, hogy teljesítménye feszegeti az emberi potenciál maximumait, bár semmi szupererő nincsen ebben, hanem kemény munka és intenzív edzések eredménye. Egy dolog viszont biztos: pályafutása alatt veretlen maradt és legtöbb meccsét kiütéssel nyerte meg.
Mégsem ez az egyetlen, amit Ted Grant letett az asztalra. Amellett, hogy kiváló boxoló vált belőle, affinitást mutatott más harcművészetek elsajátításához és az ilyesmire tanúsított fogékonysága lehetővé tette, hogy több ágat is gyorsan kitanuljon. Ennek köszönhetően Ted mestere az ökölvívásnak, továbbá rendkívül magas szinten áll a Muay Thai, Capoeira, Krav Maga és Hapkido harcművészetekben. Pusztakezes tudását részesíti előnyben a fegyverek használatával szemben, jóllehet remekül bánik a késekkel és néha bokszerek használatát sem veti meg.Ted egy olyan városba született, amit egyaránt sújtott a szegénység és az ezáltal virágzó bűnözés. Ezek a tényezők már a korai éveiben is hatással voltak személyiségére, főleg édesapjának, Henry Grant-nek köszönhetően. Egy nagyon jószívű, erős igazságérzettel rendelkező ember volt, akit emiatt sokszor kihasználtak, majd mikor már nem volt rá szükség, félredobtak. Később még szeretett felesége, Miranda Montez is többször megcsalta tehetősebb férfiakkal, nem is tagadva ezt a férje előtt, aminek egy gyermek és egy megromlott házasság lett az eredménye. A fia bölcsőjénél Henry megfogadta, hogy aszerint neveli majd fiát, hogy annak soha ne kelljen megtapasztalnia a szegénység, a nélkülözés és a fájdalom világát, hanem helyette olyasmiket tapasztalhasson, ami neki sosem adatott meg: sikereket.
Így aztán Ted keményen dolgozó férfivá cseperedett, ami párosul a folyamatosan benne dúló haragjával, makacsságával és önfejűségével. Ugyanakkor a szíve a helyén van, akárcsak apjának, akit nagyon szeretett, míg anyjával elhidegült a kapcsolata. Apja terelte őt a sportolás felé és ő volt az, aki megtanította bokszolni, majd fizette az edzőket, hogy tovább mélyíthesse a tudását. A megszerzett tudás nem csak abban segítette Ted-et, hogy meg tudja magát védeni egy ilyen világban, de az is kiderült, hogy roppant tehetséges harcos és elég kitartó ahhoz, hogy mindig a maximumot hozza ki magából, még akkor is, ha olykor elszalad vele a ló, és túl forrófejűvé válik a ringben. A boksz nem csak a hobbija, de az élete is lett.
A szülei elvesztése azonban csak tovább növelték a benne fortyogó dühöt, amit további edzésekben és a bunyókban próbált kiadni magából. De apjától örökölt igazságérzete nem hagyta nyugodni, hiszen tudta, hogy nem tekinthet mindig félre a bűnözőktől. Elkezdte hát felkarolni a helyi fiatalokat, tanítgatni őket, és mindenki tudta nélkül, kialakított magának egy kettős életet. Éjszaka is harcolt, de akkor Vadmacska immár fekete ruhájában térítette ökleivel jobb belátásra a bűnözőket. Ted személyiségét tekintve azóta is megtalálható benne a kettősség és nem csak önbíráskodó életvitele miatt. Jószívű, segítőkész figura, amit merevsége mögé takar, remek mentor, aki ha egyszer megkedvel valakit, a végsőkig kiáll mellette. De van egy haragos, kissé brutális oldala is, amit nem rest kiadni a bűnözőkön, jóllehet morálja megakadályozza abban, hogy gyilkossá váljon. Bátor jellem, mindig tettre és harcra kész. A szavak helyett inkább a tettek embere, ami a hevességével nem jó kombó, nem egyszer tette már meggondolatlanná. Kora ellenére sokat tapasztalt, így nemigen van olyan, amin már meglepődne az életben.
Külseje is jól tükrözi belső vonásait, a világ felé mutatott keménységét, hűvösségét és a harcos szívet. Nehézsúlyú ökölvívóhoz méltó nagy termettel, izmos, kidolgozott testtel rendelkezik, ami remekül visszaadja a benne rejlő nem csekély fizikai erőt. Rövid, barna haja van, markáns, durva vonású arca, és kék íriszei. Arcát legtöbbször enyhe borosta fedi, fehér bőrét pedig több helyen is fekete tetoválások díszítik. Széles karjai és súlyos öklei szintén árulkodóak afelől, hogy bizony nem egy harcot megélt már. Sokszor ridegen csillanó kék szemei viszont megtévesztőek is lehetnek, ugyanis nem olyan érzelemmentes és érzéketlen, mint aminek szereti mutatni magát.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
heroes-vs-villains
avatar
Vendég
live like legends

Ted Grant // Wildcat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Grant Ward

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadásra várók :: archivált karakterlapok-