villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Alice Effendi, Caitlin Snow, Sammie Dempston, Tyler Batson

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Skyler Lorelay Lynch
Skyler Lorelay Lynch
pötyögte
Today at 8:40 am
Állatmenhely
Tyler Batson
pötyögte
Yesterday at 10:34 pm
Fürdőszoba
Tyler Batson
pötyögte
Yesterday at 5:02 pm
képesség foglaló
Sammie Dempston
pötyögte
Yesterday at 4:20 pm
avatar foglaló
Sammie Dempston
pötyögte
Yesterday at 4:18 pm
Sammie Dempston
Leonard Snart
pötyögte
Yesterday at 4:07 pm
Városi park
Lucille Kingsland
pötyögte
Yesterday at 7:21 am
Gyárépület belseje
Jason Todd
pötyögte
Vas. Aug. 20, 2017 3:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 5 0
CRIMINAL 3 3
DOCTOR 1 0
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 0
METAHUMAN 2 5
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 1 5
Összesen 18 20
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tavasz keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tavasz párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Ted Grant // Wildcat
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
heroes vs villains


THEODORE 'TED' GRANT

Fists are nature's problem solvers.

Tom Hardy
Vigilante
35
Gotham


The devil is in the details

Becenév: Wildcat (magyar megfelelőjén: Vadmacska)
Születési hely, idő: Starling City; Egyesült Államok; Föld-2 - 1982. januárja
Családdal való kapcsolat Mindkét szülője elhunyt; nem maradt élő rokona
Családi állapot: Magányos macska (egyedülálló)
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Három dolog, amit szeretsz: A bunyó, a szemetek megleckéztetése és a pillanat, amikor kiütök valakit
Három dolog, amit utálsz: Az elhibázott ütés, a múlton merengés, és ezt a számomra idegen világ (a Föld-1)
Foglalkozás: Profi ökölvívó; világbajnok, jelenleg edző
Képesség: harci ismeretek ✻ Ugyan nem rendelkezik természetfeletti adottságokkal, mint a metahumánok, Ted mégis kiemelkedik emberként azzal, amit elért. Bajnokként nem csak tökéletes kondícióban van, de fizikai erejével, gyorsaságával és állóképességével kiemelkedik a sportágban versenytársai közül. A ringben ezt mondták róla:
"Olyan gyorsan mozdul, hogy szinte hallod, ahogyan az ökle elszeli a levegőt." Éppen ezért, kivételes, már-már macskaszerű reflexei miatt kapta a ringben a 'Vadmacska' elnevezést.
Néha még olyat is mondtak róla, hogy teljesítménye feszegeti az emberi potenciál maximumait, bár semmi szupererő nincsen ebben, hanem kemény munka és intenzív edzések eredménye. Egy dolog viszont biztos: pályafutása alatt veretlen maradt és legtöbb meccsét kiütéssel nyerte meg.
Mégsem ez az egyetlen, amit Ted Grant letett az asztalra. Amellett, hogy kiváló boxoló vált belőle, affinitást mutatott más harcművészetek elsajátításához és az ilyesmire tanúsított fogékonysága lehetővé tette, hogy több ágat is gyorsan kitanuljon. Ennek köszönhetően Ted mestere az ökölvívásnak, továbbá rendkívül magas szinten áll a Muay Thai, Capoeira, Krav Maga és Hapkido harcművészetekben. Pusztakezes tudását részesíti előnyben a fegyverek használatával szemben, jóllehet remekül bánik a késekkel és néha bokszerek használatát sem veti meg.Ted egy olyan városba született, amit egyaránt sújtott a szegénység és az ezáltal virágzó bűnözés. Ezek a tényezők már a korai éveiben is hatással voltak személyiségére, főleg édesapjának, Henry Grant-nek köszönhetően. Egy nagyon jószívű, erős igazságérzettel rendelkező ember volt, akit emiatt sokszor kihasználtak, majd mikor már nem volt rá szükség, félredobtak. Később még szeretett felesége, Miranda Montez is többször megcsalta tehetősebb férfiakkal, nem is tagadva ezt a férje előtt, aminek egy gyermek és egy megromlott házasság lett az eredménye. A fia bölcsőjénél Henry megfogadta, hogy aszerint neveli majd fiát, hogy annak soha ne kelljen megtapasztalnia a szegénység, a nélkülözés és a fájdalom világát, hanem helyette olyasmiket tapasztalhasson, ami neki sosem adatott meg: sikereket.
Így aztán Ted keményen dolgozó férfivá cseperedett, ami párosul a folyamatosan benne dúló haragjával, makacsságával és önfejűségével. Ugyanakkor a szíve a helyén van, akárcsak apjának, akit nagyon szeretett, míg anyjával elhidegült a kapcsolata. Apja terelte őt a sportolás felé és ő volt az, aki megtanította bokszolni, majd fizette az edzőket, hogy tovább mélyíthesse a tudását. A megszerzett tudás nem csak abban segítette Ted-et, hogy meg tudja magát védeni egy ilyen világban, de az is kiderült, hogy roppant tehetséges harcos és elég kitartó ahhoz, hogy mindig a maximumot hozza ki magából, még akkor is, ha olykor elszalad vele a ló, és túl forrófejűvé válik a ringben. A boksz nem csak a hobbija, de az élete is lett.
A szülei elvesztése azonban csak tovább növelték a benne fortyogó dühöt, amit további edzésekben és a bunyókban próbált kiadni magából. De apjától örökölt igazságérzete nem hagyta nyugodni, hiszen tudta, hogy nem tekinthet mindig félre a bűnözőktől. Elkezdte hát felkarolni a helyi fiatalokat, tanítgatni őket, és mindenki tudta nélkül, kialakított magának egy kettős életet. Éjszaka is harcolt, de akkor Vadmacska immár fekete ruhájában térítette ökleivel jobb belátásra a bűnözőket. Ted személyiségét tekintve azóta is megtalálható benne a kettősség és nem csak önbíráskodó életvitele miatt. Jószívű, segítőkész figura, amit merevsége mögé takar, remek mentor, aki ha egyszer megkedvel valakit, a végsőkig kiáll mellette. De van egy haragos, kissé brutális oldala is, amit nem rest kiadni a bűnözőkön, jóllehet morálja megakadályozza abban, hogy gyilkossá váljon. Bátor jellem, mindig tettre és harcra kész. A szavak helyett inkább a tettek embere, ami a hevességével nem jó kombó, nem egyszer tette már meggondolatlanná. Kora ellenére sokat tapasztalt, így nemigen van olyan, amin már meglepődne az életben.
Külseje is jól tükrözi belső vonásait, a világ felé mutatott keménységét, hűvösségét és a harcos szívet. Nehézsúlyú ökölvívóhoz méltó nagy termettel, izmos, kidolgozott testtel rendelkezik, ami remekül visszaadja a benne rejlő nem csekély fizikai erőt. Rövid, barna haja van, markáns, durva vonású arca, és kék íriszei. Arcát legtöbbször enyhe borosta fedi, fehér bőrét pedig több helyen is fekete tetoválások díszítik. Széles karjai és súlyos öklei szintén árulkodóak afelől, hogy bizony nem egy harcot megélt már. Sokszor ridegen csillanó kék szemei viszont megtévesztőek is lehetnek, ugyanis nem olyan érzelemmentes és érzéketlen, mint aminek szereti mutatni magát.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
heroes-vs-villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Grant Ward

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadásra várók :: archivált karakterlapok-
Ugrás: