villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Alice Effendi, Caitlin Snow, Sammie Dempston, Tyler Batson

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Skyler Lorelay Lynch
Skyler Lorelay Lynch
pötyögte
Today at 8:40 am
Állatmenhely
Tyler Batson
pötyögte
Yesterday at 10:34 pm
Fürdőszoba
Tyler Batson
pötyögte
Yesterday at 5:02 pm
képesség foglaló
Sammie Dempston
pötyögte
Yesterday at 4:20 pm
avatar foglaló
Sammie Dempston
pötyögte
Yesterday at 4:18 pm
Sammie Dempston
Leonard Snart
pötyögte
Yesterday at 4:07 pm
Városi park
Lucille Kingsland
pötyögte
Yesterday at 7:21 am
Gyárépület belseje
Jason Todd
pötyögte
Vas. Aug. 20, 2017 3:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 5 0
CRIMINAL 3 3
DOCTOR 1 0
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 0
METAHUMAN 2 5
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 1 5
Összesen 18 20
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tavasz keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tavasz párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Patrick Cooper || Chris
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
heroes vs villains


Patrick Cooper || Chris

Sarcasm is my only defense.

Dylan O'Brien
Metahuman
22
National city


The devil is in the details

Becenév: Pat || ne becézz.
Születési hely, idő: 1992. április 01. National city,
Családdal való kapcsolat Anyu; Anya szülés közben halt meg, akkor, mikor a húgomat hozta a világra. Én öt éves voltam. Akkor valami meghalt bennem, talán örökre. Anya volt a mindenem, most a húgom Daisy pótolja. || Mrs. Cooper halála nagyon jól jött nekem. Gonoszul hangozhat, de ez az esemény hívott elő a sötétségből, és az emléke azóta is életben tart.

Apu; Apával különleges a kapcsolatunk, ha a húgom nem lenne - márpedig nem sokat van otthon, mert éjt nappallá téve a barátnőivel van, meg a kollégiumban az iskolájában - csak én maradnék neki. Én, az agyalágyult, lúzer fia. || Mr. Cooper egy áldott jó lélek, ezért könnyen ki tudom használni, hogyha arra van szükségem. A garázst is tőle kaptam meg, ami a régi ház mellett van. Pont kapóra jött, hiszen kellett egy hely, amit ketrecként használhatok.

Hugi; Daisy a húgom, öt évvel fiatalabb nálam, és ez az öt év épp elegendő arra, hogy kiütközzék a korosztályunk közti hatalmas különbség. Ettől eltekintve a viszonyunk igazán testvéri. Ő az én kis hercegnőm, és ha tehetném celofánba csomagolnám, hogy senki ne bánthassa. || Daisy igazi forró husika. Hatalmas a kísértés. Meg akarom kapni, mert annyira gyönyörű. Persze Kath nyomába sem érhet.  
Családi állapot:egyedülálló
Nemi beállítottság: Heteroszexuális || Abszolúte
Három dolog, amit szeretsz: Forró tea, minden sütemény, ami sós, a macskák || cigaretta, alkohol, Katherine
Három dolog, amit utálsz: hó, kínai kaja, horror/thriller filmek || pillangók, szex gumival, galambok - a galambok köcsögök.
Foglalkozás: Művészet szakos egyetemista.
Képesség: spontán öngyulladás ✻ Nem tudok róla, hogy lenne bármi is || Spontán öngyulladás ennyire egyszerű. Mint Hádész a Herculeses mesében. Persze ezt Patrick nem tudja, nála nem nagyon jött még elő, de nálam gyakran mutatkozik. Már megtanultam kontrollálni annyira, hogy például csak a karom gyulladjon ki. Fájdalmat nem érzek, csak látom a lángokat.Az emberek nem nagyon kedvelnek engem. Idegesítő vagyok, és mindenkit a hülye szarkazmusommal bombázok, mert ez az egyetlen fegyverem. Én magam egy légynek sem tudnék ártani, ami néha előny, néha hátrány. Sokszor kaptam a pofámba éppen emiatt, de hát azt mondják, mindenkinek ami jár. Eléggé művészeti beállítottságú vagyok, a bennem felgyülemlett stresszt, ideget a festésben, a festményeimben vezetem le. Nem mondom, hogy egy született művész veszett volna el bennem, de van hozzá tehetségem, ezt anyától örököltem. Művészeti egyetemre járok lassan egy éve, azt a néhány évecskét a középiskola meg a egyetem között punnyadással és pihenéssel töltöttem, és nem is bánom. Apámtól azt tanultam, hogy lassan járj, hátha elkésel, és én ezt mindig kamatoztatom, ugyanis kényszeres késő vagyok. Hajlamos vagyok onnan is elkésni, ahová nem is időre megyek. A legnagyobb furcsaság velem kapcsolatban, azt hiszem az, hogy bár már régen betöltöttem a huszonnégyet, még mindig szűz vagyok. Igen, egy kicsit fáj belegondolni ebbe, de még sosem szerettem senkit igazán. Persze voltak futó kapcsolataim, lányok akiket kívántam, de a vágyam sosem volt olyan erős, hogy meg is tegyem. Erről nem igazán szeretek beszélni.
Nagyon szeretek a laptopom előtt heverni és nézni a jobbnál jobb sorozatokat. Szeretek otthon főzőcskézni, általában én csinálok vacsit/ebédet magamnak és apámnak, kivéve ha Daisy itthon van. Akkor magára vállalja a feladatot.

Chris;
Patrickkal ellentétben én csupa jó tulajdonságot kaptam. Szeretek igent mondani minden hülyeségre, és vevő vagyok az olyan dolgokra amik bajba keverhetnek. Nem nagyon szeretem a társaságot, inkább olyan magamnak való vagyok. Ha kimozdulok otthonról azt is egyedül teszem. Nem tud meghatni mások szenvedése, sőt, egyenesen örömmel tölt el, hogyha végig nézhetem azt, ahogyan az emberek kínlódnak, majd meghalnak. Az egyetlen ember akihez kötődöm, az Katherine. Tudom, ha hinnék Istenben valószínűleg a pokolra jutnék hamis bálványimádásért, de Ő kell nekem. Birtokolni akarom minden porcikáját, a lénye minden darabjárt. Azt akarom, hogy csak az enyém legyen.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
heroes-vs-villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Patrick Woolfe
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Kate and Chris - száguldás
» Adam Cooper

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadásra várók :: archivált karakterlapok-
Ugrás: