villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Caitlin Snow, Lois Lane

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Bár
Lois Lane
pötyögte
Yesterday at 8:19 pm
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Vas. Okt. 22, 2017 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Patrick Cooper || Chris
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Patrick Cooper || Chris

Sarcasm is my only defense.

Dylan O'Brien
Metahuman
22
National city


The devil is in the details

Becenév: Pat || ne becézz.
Születési hely, idő: 1992. április 01. National city,
Családdal való kapcsolat Anyu; Anya szülés közben halt meg, akkor, mikor a húgomat hozta a világra. Én öt éves voltam. Akkor valami meghalt bennem, talán örökre. Anya volt a mindenem, most a húgom Daisy pótolja. || Mrs. Cooper halála nagyon jól jött nekem. Gonoszul hangozhat, de ez az esemény hívott elő a sötétségből, és az emléke azóta is életben tart.

Apu; Apával különleges a kapcsolatunk, ha a húgom nem lenne - márpedig nem sokat van otthon, mert éjt nappallá téve a barátnőivel van, meg a kollégiumban az iskolájában - csak én maradnék neki. Én, az agyalágyult, lúzer fia. || Mr. Cooper egy áldott jó lélek, ezért könnyen ki tudom használni, hogyha arra van szükségem. A garázst is tőle kaptam meg, ami a régi ház mellett van. Pont kapóra jött, hiszen kellett egy hely, amit ketrecként használhatok.

Hugi; Daisy a húgom, öt évvel fiatalabb nálam, és ez az öt év épp elegendő arra, hogy kiütközzék a korosztályunk közti hatalmas különbség. Ettől eltekintve a viszonyunk igazán testvéri. Ő az én kis hercegnőm, és ha tehetném celofánba csomagolnám, hogy senki ne bánthassa. || Daisy igazi forró husika. Hatalmas a kísértés. Meg akarom kapni, mert annyira gyönyörű. Persze Kath nyomába sem érhet.  
Családi állapot:egyedülálló
Nemi beállítottság: Heteroszexuális || Abszolúte
Három dolog, amit szeretsz: Forró tea, minden sütemény, ami sós, a macskák || cigaretta, alkohol, Katherine
Három dolog, amit utálsz: hó, kínai kaja, horror/thriller filmek || pillangók, szex gumival, galambok - a galambok köcsögök.
Foglalkozás: Művészet szakos egyetemista.
Képesség: spontán öngyulladás ✻ Nem tudok róla, hogy lenne bármi is || Spontán öngyulladás ennyire egyszerű. Mint Hádész a Herculeses mesében. Persze ezt Patrick nem tudja, nála nem nagyon jött még elő, de nálam gyakran mutatkozik. Már megtanultam kontrollálni annyira, hogy például csak a karom gyulladjon ki. Fájdalmat nem érzek, csak látom a lángokat.Az emberek nem nagyon kedvelnek engem. Idegesítő vagyok, és mindenkit a hülye szarkazmusommal bombázok, mert ez az egyetlen fegyverem. Én magam egy légynek sem tudnék ártani, ami néha előny, néha hátrány. Sokszor kaptam a pofámba éppen emiatt, de hát azt mondják, mindenkinek ami jár. Eléggé művészeti beállítottságú vagyok, a bennem felgyülemlett stresszt, ideget a festésben, a festményeimben vezetem le. Nem mondom, hogy egy született művész veszett volna el bennem, de van hozzá tehetségem, ezt anyától örököltem. Művészeti egyetemre járok lassan egy éve, azt a néhány évecskét a középiskola meg a egyetem között punnyadással és pihenéssel töltöttem, és nem is bánom. Apámtól azt tanultam, hogy lassan járj, hátha elkésel, és én ezt mindig kamatoztatom, ugyanis kényszeres késő vagyok. Hajlamos vagyok onnan is elkésni, ahová nem is időre megyek. A legnagyobb furcsaság velem kapcsolatban, azt hiszem az, hogy bár már régen betöltöttem a huszonnégyet, még mindig szűz vagyok. Igen, egy kicsit fáj belegondolni ebbe, de még sosem szerettem senkit igazán. Persze voltak futó kapcsolataim, lányok akiket kívántam, de a vágyam sosem volt olyan erős, hogy meg is tegyem. Erről nem igazán szeretek beszélni.
Nagyon szeretek a laptopom előtt heverni és nézni a jobbnál jobb sorozatokat. Szeretek otthon főzőcskézni, általában én csinálok vacsit/ebédet magamnak és apámnak, kivéve ha Daisy itthon van. Akkor magára vállalja a feladatot.

Chris;
Patrickkal ellentétben én csupa jó tulajdonságot kaptam. Szeretek igent mondani minden hülyeségre, és vevő vagyok az olyan dolgokra amik bajba keverhetnek. Nem nagyon szeretem a társaságot, inkább olyan magamnak való vagyok. Ha kimozdulok otthonról azt is egyedül teszem. Nem tud meghatni mások szenvedése, sőt, egyenesen örömmel tölt el, hogyha végig nézhetem azt, ahogyan az emberek kínlódnak, majd meghalnak. Az egyetlen ember akihez kötődöm, az Katherine. Tudom, ha hinnék Istenben valószínűleg a pokolra jutnék hamis bálványimádásért, de Ő kell nekem. Birtokolni akarom minden porcikáját, a lénye minden darabjárt. Azt akarom, hogy csak az enyém legyen.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
heroes-vs-villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Patrick Woolfe
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Kate and Chris - száguldás
» Adam Cooper

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadásra várók :: archivált karakterlapok-
Ugrás: