Benjamin Crane
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:16 pm
Yesterday at 6:23 pm
Yesterday at 11:33 am
Vas. Ápr. 23, 2017 9:54 pm
Vas. Ápr. 23, 2017 7:51 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Benjamin CraneElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Benjamin Crane •• Hétf. Feb. 20, 2017 6:54 pm ••


gratulálok, elfogadva!
Nah, hát végre ide is eljutottam!^^ Kezdem szerencsésnek érezni magamat amiért a napokban ilyen helyes pasikat fogadhattam el.
Nem mondom, eléggé tetszett, hogy rólam (is) írtál a lapodban. Véleményem szerint tényleg jól ki lett találva ez a kis keresett karakter, nagyon sok lehetőség rejlik benne és remélem sikerül megvalósítanod őket, és alig várom, hogy olvashassalak a játéktéren.*-*
Mivel csak egy helyesírási hibát találtam benne és az sem volt eget rengető ezért utadra is engedlek, de a játékok előtt ne felejtsél el foglalózni.^^
Heroes Vs Villains STAFF
avatar
✻ kereslek :
△ myself
✻ tartózkodási hely :
△ star city
✻ foglalkozás, hobbi :
△ lábadozás
✻ karakter arca :
△ marie avgeropoulos
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Benjamin Crane •• Vas. Feb. 05, 2017 5:36 pm ••

BENJAMIN CRANE

Saját egyedi idézeted

Bob Morley
Police
25
Star City


The devil is in the details

Becenév: Ben
Születési hely, idő: Star City, 1991. június 10.
Családdal való kapcsolat
Jonathan Crane (apa): Amikor Ben tizenhárom éves lett, elhagyta a családját. Később Ben anyja elmondta a gyerekének, hogy az apja bűnöző, és ezt az anya nem tudta elviselni, ezért elküldte otthonról az apát.

Samantha Crowfield (anya): Az anyjával mindig is jó kapcsolata volt. Egyedül ő értette meg, és rá számíthatott. Egészen addig, amíg egy nap, mikor Ben majdnem betőtötte a 18. életévét, be nem lépett az otthonuk ajtaján az apa, aki követelőzően meg akarta ismerni Ben-t. Az anyja nem akarta kitenni ennek fiát, így az apa kioltotta az életét.
Családi állapot: Egyedülálló
Nemi beállítottság: Hetero
Három dolog, amit szeretsz:
-A nyári esőt
-Ha egy nő nem könnyen kapható
-A bűnözők elfogását

Három dolog, amit utálsz:
-Az apámat
-Ha megpróbálnak megállítani abban, amit el akarok érni
-A telet

Foglalkozás: Rendőr
Képesség: Gyógyítás ✻ A képességét semennyire sem ismeri, és még a tünetek sem jelentkeznek.Én vagyok az a zsaru, akiről mindenkinek megvan a maga véleménye. Sokan nagyképűnek és arrogánsnak mondanak. Megvannak azok az emberek, akikkel szemben szemtelen is vagyok. Egyes emberek azonban meglátják bennem azt, amit nem mindenkinek mutatok meg magamból. Ez persze csak nagyon kevés embernek adatik meg, mert csak ezekben az emberekben vagyok képes megbízni. Ilyen volt Finn és Clarke. Finn, az egyik legjobb barátom összejött azzal a lánnyal, akire én is szemet vetettem. Ennek ellenére ugyan olyan jó viszonyban maradtam vele. Clarke. Mindig is tetszett, bár ezt még magamnak sem vallottam be. Nem gondolnám, hogy szerelembe estem volna, de tetszetős nőnek tartottam. Azonban rám csak barátként tekintett...
Talán emiatt fordulhatott elő az, hogy egy-egy vita kapcsán én mindig, kivétel nélkül Finn pártját fogtam.
Amikor nem a Rendőrségen voltunk, úgy érezhettem volna, hogy én vagyok a felesleges harmadik, habár Finn és Clarke ezt egyáltalán nem éreztették. Sokszor ilyenkor elhívtam magammal Raven-t. Raven iránt sosem éreztem többet, mint barátság. A kettőnk kapcsolata több volt barátságnál, de kevesebb annál, minthogy kapcsolatba kerüljek vele. Egyébként sosem voltam kapcsolati ember, már csak azért sem, mert én jobban szerettem az egyedül létet, és azt, hogy több nővel is olykor lepedőakrobatikázhatok, mint hogy egy emberhez szorosabban kötődjek.
A tükörben egy bronzos bőrű férfi jelenik meg. Sokan irigykedve tekintenek bőröm színére, mert a legtöbb ember ezt csak a szolárium vagy a napfény segítségével érheti el. Hajam többnyire úgy áll, ahogy szeretne. Nem sokszor fordítok rá kellő figyelmet. Magasságom és testalkatom tekintélyparancsoló, ahogy a kiállásom is. Barna, már-már ében fekete szemeim mandula vágásúak, mégsem vagyok ázsiai származású. Ezt édesanyámtól örököltem. Neki is pont ilyen szemei voltak.
Mindig erősnek mutatom magam, ami sokak szerint még jobban erősíti a makacsságom. Nem könnyű eltántorítani a célomtól.
Általában elmondható rólam, hogy felelősség tudó ember vagyok, de ez csak részben igaz. A kisebb részletekkel nem igazán törődök, mert azok szerintem nem érdekesek. De ami igazán lényeges, azt felelősségteljesen megteszem.
Hamar felkapom a vizet, és sokszor előbb ütök, és csak azután kérdezek. Ez a tulajdonságom egyáltalán nem válik előnyömre, még sem tudom magam visszafogni. Sokszor kerülnek előtérbe az érzelmeim, amelyeket sokszor talán túl intenzíven élek meg. Ilyenkor sohasem a józan eszem vezet, hanem az, amit éppen érzek a másik ember iránt. Önfejű, és makacs vagyok, akivel éppen emiatt nem könnyű bírni.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Komor tekintettel sétálok végig a fertőtlenítő szaggal elárasztott tágas folyosón, ahol több ember is velem szembe jön. Sokan szélen ülnek a folyosó mentén, mert az orvost várják. Valószinűleg nekem is ezt kéne tennem, de én nem tudok várni. Megelőzöm a várakozókat, és megtudom, amit szeretnék. A recepción a sorban állók elébe állok, ami következtében sokan nem tetszésüket mutatják ki. A pult mögött ülő nő lenézően mér végig, mert ezt megléptem, majd éppen szóra próbálja nyitni a száját, de én megelőzöm.Elhadarom a nevem, majd felmutatom a jelvényem, aminek hatására mégsem szól semmit.
-A beteg neve: Heather Halliwell. -teszem hozzá, mire a nő begépeli a nevét.
-Miss Halliwell-nél most bent tartózkodik az orvosa. Ilyenkor nem mehet be senki. Kérem itt kint várakozzon.
Hangosan felsóhajtok, és megforgatom a szemem, mikor leülök az egyik padra. A környezet teszi ezt. Mindig idegesebb vagyok, ha egy kórházban vagyok, mert az azt jelzi, hogy baj van, és ez most több szempontból is fenn áll. Kezdjük rögtön Clarke-nál. Ha ő nem tudja meglátogatni a húgát, akkor ott már nagy próbléma léphetett fel.
Más részről Clarke testvérének, Heather-nek sűrgősen új májra lenne szüksége.
Idegesen túrok a hajamba, majd észreveszem, hogy a recepciós nőt éppen lefoglalja a következő látogató. Hamar kapcsolok, és a lepcsők felé nézek, ami egy ajtóval van lezárva az illetéktelenektől. Sietős léptekkel megyek az éppen lendülő ajtó felé, amire nagy betűkkel ki van írva: Illetéktelen személyeknek belépni tilos. Én most mégis felsietek a lépcsőkön, mielőtt bárki észrevenné.
.......
Velem sincs minden rendben. Azóta, hogy azon a bevetésen, amin azt a bizonyos denevérembert követve elvezetett a Poison Ivy nevű nőhöz. Tulajdonképpen egy bűnözőhöz vitt, így azonnal, nem is gondolkodva utánuk eredtem...
Egy raktárépület legfelső szintjén vettem észre őt, és akkor Batman, akit egyébként munkaidőmön kívül követtem, már elkerekedett szemekkel néztem, amint a növények ellene fordultak, és csuklóira tekeredtek. Azonnal cselekednem kellett. A kocsi csomagtartójából elővettem a pisztolyom, és bementem az elhagyatott raktárba. Az épület belsejében egy egész kertet véltem felfedezni.
De most nem volt időm nézelődni. Egészen a tetőtérig rohantam, ahol Poison Ivy Batman nyaka köré tekerte az indákat. Nem tudtam, mit csinálhatnék, ezért csak azt tettem, ami legelőször eszembe jutott.
-Hé... -kiáltottam oda neki, majd azonnal felé lőttem, de nem találtam el. Az indák pajzsként védték a zöldruhás nőt, én pedig valami fedezéket keresve elbújtam. Légzésem szaporábbá vált, amikor hátrálni kezdtem. Tudtam, hogy nagy őrültséget követtem el, és hogy rám fog találni. Így is lett.
-Hello szépfiú. -szólalt meg csábos hangján, mire én felé fordultam. A növény a csuklómra tekeredett, és ő közelebb lépett. Kezdtem egészen megnyugodni, és most valami más vette át a helyét a félelemnek. Nyugodtság. Mint akit megbabonáztak.
-Mi a fene történik velem? -kérdeztem halkan, mire Poison Ivy felkacagott, és egészen közel lépett hozzám. Ajkaink egymáshoz értek. Éreztem, hogy egyre kevesebb az energiám. Már alig éltem, amikor hirtelen megszűnt az érzés, és én lezuhantam az emeletről. Nem kaptam levegőt. Valami tartályban voltam.
Utoljára arra emlékszem, hogy a levegőben tart Batman, miközben mond valamit, de arra már nem emlékszem, mi volt az.
.......
A folyosón éppen nem látok senkit. Kicsit megint elhomályosodik a látásom, de erőt veszek magamon. Nem lehet, hogy Heather így lásson. Aztán bemegyek abba a szobába, ahol ő van.
-Szervusz hercegnő. -mosolygok rá, és leülök az ágyára...

heroes-vs-villains
avatar
✻ tartózkodási hely :
Star City
✻ foglalkozás, hobbi :
Rendőr
✻ karakter arca :
Bob Morley
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Benjamin Crane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Benjamin lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: police-