villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Caitlin Snow, Lois Lane

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Bár
Lois Lane
pötyögte
Yesterday at 8:19 pm
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Vas. Okt. 22, 2017 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Cesar & Heather || Fél évvel később - Star City
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
↠ central city
foglalkozás, hobbi :
↠ író
karakter arca :
↠ nicolas simoes
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseEgy kicsit meginog odabent, mint amikor úgy érzi, rossz úton jár, nem a jó ösvényt választotta, és most nem tud mit kezdeni már, hiszen a visszaút, az a pont, ahol választani kellett, már messze van. Néha átkozza magát, hogy olyan hamar ugrik mindenre. De hát.. a történtek után mit tehetne? Ott, abban a pillanatban, amikor úgy érezte, hogy vége, valami mégis másképp alakult. Rúgott egyet rajta, nem volt választása, akkor nem volt rá ideje, mint most. És mégis, most mégis kételkedik mindenben. Miért nem tud az elméje, a saját elméje egyszer mellé állni valamiben? Sóhajt csak, és megdörzsöli a szemeit. Kicsit ettől talán majd észhez tér, mert mégsem pofozgathatja magát csak úgy. Nem, most nem. Egy apró villanás, semmi több. Az üveg reptében ver vissza egy fénysugarat. Műanyag, így gyenge, de érzékelhető. Ez rántja vissza a valóságba, és menti meg a másik véglettől, amely talán mégis határozottabb lenne. Még ő sem érti, és érzi át teljesen a helyzetet, de már mit sem számít. Felfedte magát, és most itt az ideje, hogy tegyen is valamit, ne úgy álljon, mint valami kuka kukkoló, akinek semmi más nincs, csak az, hogy másokat megbámuljon. Na még csak az kellene.
- Nyugi, nyugi! Semmi rosszat nem akarok tőled.. nem is követtelek – emeli meg a kezeit, és persze a sztori kicsit hihetetlen, mert ez egy erdő, egy francos útvesztő, de ő mégis úgy talált ide, mintha a másik morzsákat hagyott, vagy egy fonalszálat, amit megragadva csak végigkövetett, hogy itt lehessen. De az mégis igaz, hogy nem utána jött közvetlen. Nem tudja, mióta van itt, nem tudja, hogy mikor jött erre, és hogyan. Azt sem tudja, van-e valaki vele, aki elszaladt mondjuk.. vizelni a bokrok takarásába. Ezt már nem mutatta meg senki. Lehet vele van egy tagbaszakadt ürge, aki mindjárt nekiugrik. Huh.. nem, azt nem. Azért mindenesetre körbepillant, biztos, ami biztos.
- Egyedül jöttél ide? – ez kicsit furcsán hangzik. Nagyon. Mintha készülne valamire. Kapcsol is, arcára zavartság költözik, és már rázza is a fejét. – Mármint.. nyugi, nem akarok bajt, se semmit.. – magyaráz gyorsan, de tuti félreértette. Már mindegy. Sóhajt csak, és megindul az üveg felé. Már csakazért is alapon, odalép, lehajol és felveszi. Valóságos, mint bármely más palack. Még a levegőbe is feldobja, nem-e marad ott, de hamar visszahull a kezébe. Akkor tényleg nem káprázott a szeme.
- Amúgy Cesar vagyok, és hogy mit akarok.. öhm. Ez még nekem sem tiszta – a másik hang kacarászik a fejében. Imádja, ha nem tud valamit, imádja, ha valamiben elakad, ha valamit nem tud. Ha. Ha hibázik.
- Hogy csinálod? Van valami.. trükk? – teszi le végül az üveget, és kíváncsi. Mer miért ne?

▼ ▼ ▼
↠ to:
Heather
↠ 433 szó ; ↠ Ó, hello
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Cesar & Heather

Nem is tudom mi a helyes, vajon titkoljam mások előtt, hogy van valami képesség félém, avagy nyugodtan elmondhatom bárkinek? A családomnak, barátiamnak? Bár jó páran még azt sem tudják, hogy életben vagyok... Nem kerestem fel senkit, egyedül csak Clarke és Ben az, az ismerőseim közül akik tudják, hogy nem haltam meg, hogy a robbanáskor a sugár elért engem is, és valami megváltozott bennem. Annyira zavaros nekem ez az egész metahumán dolog, annyi megválaszolatlan kérdés van még a fejemben amiről fogalmam sincs, hogy még is kinek kéne feltennem. Ki lenne a legmegfelelőbb személy arra, hogy válaszoljon a kérdéseimre, elkergesse a kételyeimet amelyek egy ideje felütötték fejüket a fejemben?
Nagyon zavar az, hogy tudom, hogy van egy különleges képességem, egy olyan amellyel tárgyakat, vagy akár más esetben embereket is mozgathatok szimplán csak az akaratom segítségével, de még sem tudom irányítani ezt. Nem tudom, hogy hogyan kell használni, csak akkor szokott működni, legalábbis eddig csak akkor működött, akkor sikerült tárgyakat megmozdítanom amikor nem volt szándékos, amikor nem koncentráltam arra.
Most is, csak akkor mozdult meg a műanyag palack amikor nem akartam. Annyira nem értem ezt az egészet, ha arra koncentrálok, hogy megmozduljon akkor miért nem mozdul? Miért csak akkor mozog, amikor nem kéne, avagy nem akarom? Hah, ezt is szívesen elmagyarázhatná nekem valaki...
- Ki vagy te, és mit akarsz itt? - kérdezem tőle érzéstelen hanggal. Nem hiszem, hogy létezik akkora véletlen, hogy ebben a nagy erdőben egy másik ember pont ugyan oda lyukad ki, ahol én vagyok. Ha ilyen történik akkor annak már nagyobb dolognak kell lennie, mint szimpla véletlennek. Szerintem.
Még mindig egy helyben állok, nem mozdulok, csak tekintetemmel követem a férfi mozdulatait. Először nem tudom, hogy kérdésére mit válaszoljak. - Azt hiszem... Igen. - mondom neki végül. Minek tagadjam azt amit a saját szemével látott?

|| © || music: i don't wanna live forever
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
↠ central city
foglalkozás, hobbi :
↠ író
karakter arca :
↠ nicolas simoes
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseKinyílt egy világ előtte, amely távol állt tőle, és nem hitt benne. Furcsa, hogy olyan ember képes dolgokat képzeletnek hinni, aki maga is nem egyszer ír le dolgokat, amely csak papíron képes életre. És mégis, mikor szembesült a dolgokkal, a saját dolgaival, minden megváltozott. Ahogy élete is. A felfordulásban meglelt egy olyan szeletet, amelytől egyszerre retteg, és egyszerre olyan kíváncsiság dobog benne, amit nem lehet egyszerűen begyűrni. Vigye el a fene most azt, nem számít. Egyedül jött ide, odafent minden csendes, és kiválóan ki tudott kapcsolni. Már-már olyan minden, mint régen, a kezdetek kezdetén. Megmosolyogtató naivság, és művészi káosz, ami a mostani rendezettségtől távol áll. Komolyan. Mikor tudott utolsónak rendszerezni? Szervezni? Beütemezni a dolgait? Talán már tiniként sem, noha albérlete női szemmel borzalmas lenne, a pár hónappal ezelőttihez képest maga a tisztaság. És akkor itt áll most ő, kérdezve magától, miért is volt fontos, hogy meglépje a mai nap teendőit. Mióta agyának egy szeglete elkülönült, tanácsadóként – és persze átokként – kapcsol ki, és be, finoman terelgetve útjait. Tudjátok, mint amikor a gyerek kitalál magának egy képzelt barátot, vele játszik, vele osztja meg a kis titkait, és a többi. Persze emberünk nem motyog magában az utcán sétálva, nem üvöltözik, de otthon, a négy fal között igenis él a képzelete. A sokkhatás, amely érte, orvosi szemmel traumát okozott, nyomást, amelyet képessége felerősödése tetézett egészre. Védekező mechanizmus csupán, semmi több, nincs sötét árnyék, nincs sötét gondolat, nincsen egy cseppnyi erőszak sem. Kezelhető lenne, ha akarná, ha nem csak gondolna arra, hogy tűnjön el onnan. Azonban nem képes rá, mert mégis önmagáról van szó, és mégsem. Csupán valaki, aki törődik vele, a maga módján. És ez valahol élhető számára. Nem, nem magányos, kicsit sem.
De.
Megvakarja az arcát, és türelmesen figyel. Lát mindent, még ha őt elsőnek nem is. Nem is olyan régen még talán szűkölve inalt volna el az ellenkező irányba, jelenleg azonban csak áll, és bámul. Annyi erő van, annyi minden, amit csodálni lehet. Persze, itt még nem lehet hatalmas magasságokban beszélni, mintha a lány most fedezné fel magát, hogy meddig mehet el. Mint valami film, ahol a főhős életében olyasmi történt, amelyet sokat áldásként neveznek, és meg kell tanulnia kezelni azt. És most hirtelen te is reptetni akarsz mindent, mi? A gúnyos szólam felébredt, amire csak horkan egyet félhangosan. Nem válaszol, hiszen normál fele erős, és nem az hajtja amit sokat őrületnek hisznek. Bájcsevej. Fogd be. És befogja. A szó elszáll, az üveg is, és a figyelem felé irányul. Mentegetően emeli fel a kezét, és nem moccan onnan, ahova lépett. A tisztes távolság, és a többi.
- Ne haragudj, nem akartalak megzavarni, se megijeszteni – ereszti le a kezeit, és a zsebeibe dugja azokat. Nem lát semmi különöset benne, az utcán bármikor el tudna mellette úgy sétálni, hogy észre sem veszi. Kezdi érezni, hogy a legtöbben, akik valamit birtokolnak, nem húznak magukra semmit, és nincs a homlokukra írva.
- Ezt te csináltad? – int a fejével a palack felé, odalépked, és felemeli. Kézzel fogja, láthatja, hogy nem valami ügyes illúzió. Lenyűgöző, miközben forgatja az ujjai között, és próbál rájönni, neki ezt miért is kell most megismernie.
Az én művem. Szívesen. és kacarászás. Nincs több kérdése.

▼ ▼ ▼
↠ to:
Heather
↠ 522 szó ; ↠ Ó, hello
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Cesar & Heather

- Ez nem lehet igaz! - mondom dühösen, majd megragadom a fa ágat amin eddig gyakoroltam és teli erőből eldobom magamtól messzire, majd vissza sétálok a fához ahol nemrégiben még a hátammal támaszkodtam, majd lerogyok a tövébe ülő helyzetbe, fejemet hátra hajtom és folyamatosan azon gondolkodom, hogy mit ronthattam el. Mit csinálok rosszul? Miért nem jön össze? Szánt szándékkal miért nem tudom mozgatni a tárgyakat? Miért... Miért...
Folyamatosan az játszódik le a fejemben, a lelki szemeim előtt amikor otthon az érzéseimnek hála, akaratlanul ugyan, de sikerült mozgatnom egyes tárgyakat. Ha szánt szándékkal szeretném ezt akkor vajon ugyan az miért nem működik? Miért nem jön össze? Mit csinálok most másként, mint akkor? Bár már az is megfordult a fejemben, hogy az elmémet egyszerűen csak ki kéne valahogy tisztítanom, megfeledkezni pár pillanatra minden rosszról és csak az adott, kiszemelt tárgyra koncentrálni.
Mikor ezt a fejemben lerendeztem, felállok a földről, leporolom a nadrágomat, majd a táskámból kiveszem a palackos vizet és magam elé helyezem a földre. Hátrálok tőle pár lépésnyit, mintha félnék attól, hogy mi történik, ha valami rosszul sülne el és fedezékbe kéne gyorsan menekülnöm.
Nézem még pár pillanatig a palackot, majd lehunyom a szememet, veszek egy mély levegőt és szép lassan fújom ki, majd éppen hogy elkezdenék a tárgy mozgatására az elmémmel, az akaraterőmmel amikor hirtelen egy gally reccsenését hallom meg a hátam mögül.
Szinte rögtön, reflex szerűen fordulok hátra, és eléggé meglepődök amikor meglátom, hogy ki van itt. Mit keres itt ez az ember és miért néz engem olyan érdekesen? Bár, ha jobban belegondolok biztosra veszem, hogy én is bolondnak nézném magamat, ha külsős szemlélő volnék.

|| © || music: i don't wanna live forever
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
↠ central city
foglalkozás, hobbi :
↠ író
karakter arca :
↠ nicolas simoes
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseAz idő komiszul halad előre, olyannyira, hogy mire észbe kapsz, elrobognak melletted a hetek, majd a hónapok is. Nem mondhatni, hogy azóta kifordult önmagából, de azt sem, hogy olyan, mint régen. Sok mindenre jött rá, sok minden nyílt meg előtte, és sok dolog értelmet nyert. A szemei kinyíltak, és ha nem is rózsás a helyzet, okosabban áll az egészhez. Persze, nem hagyott fel azzal, amely a szakmája, regénye készül, dagad, gyarapszik, és a határidő sem szorongatja annyira, mint a legútóbb. És az emberek mintha totálisan elfelejtették volna, hol volt három évig. Persze, akadnak kérdések, interjúk, amikor felbukkan, és ismét téma, persze, beszélni még mindig nincs nagyon kedve róla, azonban nem is zárkózik el előle. Minek is tenné. Nem tudja eltörölni csak mert nem gondol rá, nem beszél róla. Megváltoztatott benne valamit az az időszak, ki tudja mit, te megtette, és nem tudja visszafordítani. Nincs is ezzel probléma, hisz mondhatni jobbára vált az egész. Igaz, történtek események, amely miatt kissé most mégsem önmaga, ami miatt kicsit sötétebb az ég. De legyűri, mindent letud, mindenre képes. Csak akarnia kell.
Hosszú út vezetett ideáig, fizikálisan, hiszen sokáig vezetett, hogy itt lehessen. Találkája volt, egy kisebb, üzleti megbeszélés csak, amelyet nem akart az emberére bízni. Hiába bízik benne, még sem ugyanaz az egész. Kell a levegőváltozás, az új ingerek, arcok, események. Mostanában csendes minden az emeleten is, a képek, amik eddig kínzóan tódultak fel, el-elcsendesedtek, meg nem szűntek ugyan, azonban felvettek egy egész rendezett rendszert. Kényelmesebbek, mondhatni. Értelmezni még mindig nem képes mindegyiket, a hol sötétebb, hol totál értelmetlenséget, viszont rájött, hogy mindez azt jelzi, mi áll a jövőjében. Vagy akárki máséban. Akadnak hézagok, amelyek a régi menetrend szerint talán még mindig agya termékei, és amikkel nemigen találkozik szembe. Csak egy picit tudná hangolni, hogy mit mutasson, és mit nem.. Máris ő lenne a legboldogabb.
A tárgyalás lezajlása zökkenőmentes, és mikor ismét a szabad levegőre lép, fellélegzik. Hosszas sóhaj után gyújt rá, tölti meg tüdejét a mérgező füsttel, amivel sosem törődik, és ismét útnak indul. No de nem vissza, csupán előbb a kényelmesebb motelek egyikébe, majd végül a város széléhez, ahol tervei akadnak. Amióta ide készül, nem hagyja nyugodni valami. Vagyis valaki. Nem kínozza, csupán maga előtt van az arc, az, hogy itt fogja várni, és neki pedig itt lesz majd a helye abban a szent pillanatban. Semmi többet nem tud. Sem nevet, sem okot, sem azt, hogy neki ezzel mégis mi a dolga. Lehet nevezni annak, hogy véletlen, vagy épp átok, de leparkol, kiszáll, és nincs visszaút. Beveti magát a fák közé, és keres. Sajnos térképet nem tudott rajzolni, különleges ismertetőjegyet nem kapott a helyről. Aztán ha pedig itt téved el, akkor megszívta.. nagyon.
- A francba veled már.. – morog magára, miközben maga mögött hagyva a civilizációt, az álomképet kajtatja. Közben ismét érzi a már megszokott érzést, ami egy látott dologgal való találkozáskor fogja el. Akkor csak igaz, nem? Ágreccsenés, lépések zaja, élet hangja. Nem vad, hisz ez az erdő közel van a városhoz, nem hiszi, hogy a mélységen kívül máshova is merészkednének fényes nappal. A civilizáció ellehetetlenít mindent, aztán viszont ki tudja, ezek a vadak mire képesek. A hang viszont emberi, ahogy érzi, bár nem épp ő a természetbeli szaki. Ó, ha beütne az új kőkorszak, hamar feldobná a patáit. Azonban, ez egyelőre nem fenyeget, így nyugodtan közelíti meg őt, kinek alakját lassan ki tudja venni, miközben kilép a fák rejtekéből maga is.
- Nem épp most van vadász-szezon. – mivel még mindig nem tudja, mit is kellene itt tennie, úgy dönt, a véletlen kártyáját fogja kijátszani. Aztán ki tudja, mennyire lesz ez jó a másiknak. Reméli, nem es fahusánggal fogja elüldözni.

▼ ▼ ▼
↠ to:
Heather
↠ 599 szó ; ↠ Ó, hello
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Cesar & Heather

Habár már félév eltelt, de a mai napig nehezen tudom felfogni a dolgokat. A dolgokat amik velem történtek.
Félévvel ezelőtt, a kórházban sikerült elfogadnom azt, hogy meg fogok halni, mert nem lesz annyi időm, hogy megfelelő donorra várjak, főleg, ha mondjuk Clarke-nak nem sikerül elvégeznie a "küldetését". Beletörődtem abba, hogy soha többé nem fogom látni a nővéremet, a barátaimat, szóval senkit akit annyira szeretek. Nem búcsúztam el senkitől, mert nem tudtam, hogy hogyan kéne. Eleve sosem voltam túl jó a beszédekben, pláne nem abban, amiben búcsúzni kell. Nem akartam meghalni, élni akartam, de muszáj voltam elfogadni a tényeket és a valóságot. Azt, hogy nekem ennyi volt a történetem, azt, hogy nincs tovább, az életem meséje itt ér véget egyszeriben.
Aztán olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy szinte fel sem tudtam fogni. Egy nagy robaj, földrengés, és a következő pillanatokra nem emlékszem tisztán még a mai napig sem.
Igazából így félév eltelte után sem állnak nagyon össze a fejemben a képek és történések. Mindig is tudtam a metahumanokról, a "gonoszokról", de sosem hittem volna, hogy egyszer belőlem is egy olyan metahuman féle fog válni. Nem voltam tisztában velük és ez most sincsen másként. Nem vagyok tisztában a képességemmel, még csak most kezdem el kitapasztalni, hogy mit hogyan kéne csinálnom, mi-merre-hány méter.
Délután van, olyan 4 óra körül lehet, kimegyek az erdőbe, ott tudok gyakorolni. Nem nagyon használom a képességemet, mert fogalmam sincs, hogy még is hogyan működik. Eddig arra lettem figyelmes, hogy az elmém segítségével néha sikerül otthon tárgyakat irányítanom, de amikor szánt szándékkal próbáltam ugyan ezt megcsinálni akkor egyszerűen nem működött. Már pedig, ha van egy képességem akkor szeretném kitapasztalni és esetlegesen fejleszteni, ha lehet.
Ledobom a táskámat az egyik fa tövébe, majd a földön lévő faágra koncentrálok, hogy megtudjam mozdítani, de minő meglepetés: nem működik. Megpróbálom újra, de ismételten a semmi lesz az eredménye.
Felsóhajtok, neki dőlök a fának és szidom magamat magamban, hogy hogyan lehetek ilyen béna. Miért nem tudom mozgatni, ha azt akarom, ha minden energiámmal arra koncentrálok?

|| © || music: i don't wanna live forever
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: idõsíkok forgataga :: lezárt játékok-
Ugrás: