Max Barbara
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:16 pm
Yesterday at 6:23 pm
Yesterday at 11:33 am
Vas. Ápr. 23, 2017 9:54 pm
Vas. Ápr. 23, 2017 7:51 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Max BarbaraElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Max Barbara •• Szomb. Feb. 18, 2017 1:13 pm ••


gratulálok, elfogadva!
          Partner Kereső          
          avatarfoglaló          
          Képesség foglaló          
Hát, először is üdv köztünk! Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy milyen lapot fogsz írni, hiszen alient még nem olt szerencsém, szóval örülök annak, hogy én lehetek az aki elfogad téged.^^
Engem már a leírás résszel megvettél magadnak, nagyon tetszett, érdeklődve olvastam végig az egészet.
A lapod pedig... Minden sorát imádtam, de most komolyan, nagyon tetszett az egész, az elejétől a végééig. *-* Nagyon jól össze hoztad a karakterlapodat, szóval más dolgod már nincs is, mint foglalózni utána pedig irány a játéktér!
Heroes Vs Villains STAFF
avatar
✻ kereslek :
△ myself
✻ tartózkodási hely :
△ star city
✻ foglalkozás, hobbi :
△ lábadozás
✻ karakter arca :
△ marie avgeropoulos
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Max Barbara •• Csüt. Feb. 16, 2017 7:50 pm ••


Maxxnebrous

pirate scum

Aaron Taylor-Johnson
alien
27
város


The devil is in the details

Becenév: Max, Barbie
Születési hely, idő: Sriluur bolygó, távoli űr
Családdal való kapcsolat magányos farkas vagyok
Családi állapot: volt egy háromarcú feleségem
Nemi beállítottság: biszexuális
Három dolog, amit szeretsz: feketekávé mustárral, profit, my ginger baby ♥
Három dolog, amit utálsz: A. Nagy. Vadászat.
Foglalkozás: kalóz
Képesség: sriluuri sebesség Gyors. Nagyon gyors. A fajára jellemző sajátosság, hogy a teste alkalmazkodik a nagy sebességű mozgáshoz. A Földön ezt talán emberfeletti képességnek mondanák, de egyszerű fizika és biológia. A kardiovaszkuláris és légzőszervi rendszerei toronymagasan hatékonyabbak, mint egy emberé. Az izmaiban lezajló kémiai folyamatok olyan fokozottak, hogy a teste nem termel méreganyagot, ami a testet pihenésre késztetné. Az inai szakítószilárdsága olyan, mint a rugóacél. A csontjai rendkívül tartósak, ellenállva a dinamikus sokknak, amit a sebessége eredményez. A sebessége kiterjed az érzékeire és mentális képességeire is, az információkat ugyanolyan gyorsan tudja feldolgozni, mint ahogy mozog, magyarul a világ lelassul körülötte.Nevezzük kalóznak. Földi szavakkal kifejezve talán ez áll a legközelebb ahhoz, ami. Vagy ami volt. Így az értékrendje is egészen eltér a megszokottól. Rémesen könnyelmű. Kicsit hetyke, kicsit impulzív, kicsit hanyag, kicsit szemtelen, kicsit ez, kicsit az. De rendkívül állhatatos, meg persze kapzsi. Nem rosszindulatú, csak saját magával szemben jóindulatú. De ezek azok a tulajdonságok, amik segítenek túlélni az Outer Rim térséget. Töviről hegyire bejárta már a galaxist, ahonnan jött, de a Föld új neki. Néha úgy érzi, megfullad ebben a földhöz ragadt környezetben, ahol még csak a szomszédos bolygók sincsenek gyarmatosítva. Mintha egy bolygó lenne az egész világon. De ott van a pénz is, azt sem teljesen érti. Ahonnan ő jön, emlékekkel fizettek, eszmei értékkel. A papírnak és a nagy számoknak semmi jelentősége. Ezért még annyira sem szégyenlősködik elvenni azt, ami itt kell neki, mint egyébként tenné.
Humanoid, de sriluuri eredete könnyen felismerhető - legalábbis lenne, ha ismernék errefelé - kozmikus fényben a haja higany színű, a szemei pedig túl kékek. A haja csak akkor kezd visszafakulni sötétbarnává, ha sok időt tölt mesterséges fényben. Ami neki legfeljebb árnyalatilag tűnik fel, hisz a sriluuriak híresen színvakok. Ketyegő bombát színes drótokkal semmiképp ne bízz rá.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Theed a megszállás óta nem veszélytelen hely a magamfajták számára, de kockázat nélkül nincs profit. A profit fontosságáról pedig nem kell előadást tartanom, ugye? Hónapok teltek el azóta, hogy besétáltam a méltán hírhedt palotalánc egyik kocsmájába az Outer Rim sarkán. Amikor két, vagy talán három földi éve ott hagytam a brancsot, hogy egyedül dolgozzak tovább, a kalóz és a fejvadász közötti apró határsávon az utóbbihoz kerültem közelebb. Aznap a félhomályban úszó kocsmában is egy ügyfél várt. Valaki olyan, aki tudta, hogy én vagyok – voltam? – az egyetlen, aki elég mocskosul játszik ahhoz, hogy olyannal lehessen megbízni, amivel mást csak félve. Én pedig elvállaltam. Miért ne. Akkorra a galaktikus háború már elérte a mi térségünket is. Kockázatosabb lett dolgozni, de hidd el, van az a pénz. A csápos fazon szavak nélkül csúsztatott elém egy chipet, melyet a csuklómra erősített készülékkel olvastam le. Innen az egyik baklövés követte a másikat, tekintve, hogy nem csak a háború közepébe sétáltam bele, hogy elraboljam a Köztársaság legbefolyásosabb szenátorát, de ekkoriban zajlott a Nagy Vadászat is. Ez dióhéjban egy verseny a magamfajták között örök dicsőségért és vagyonért. A galaxis legjobbjai.
Az én képességeimmel viszonylag zökkenőmentesen tudtam zsákot húzni a szenátor fejére. Sok szélhámos van a galaxisban, de én igencsak kiemelkedő példányuk vagyok. Egy dologról azonban nem tudtam. A szenátor célpont volt a Nagy Vadászatban is, ami egyenesen vezetett ahhoz, hogy akaratlanul is a verseny részese lettem. Megjegyzem, itt a fejvadászoknak nem csak a célpontokat kell kiiktatni, hanem egymást is. Csak egy maradhat. Na most én kalóz vagyok és kapzsi, de nem vérszomjas, és végképp nem olyan képzett, hogy akár hajszálnyi esélyem is legyen túlélni egy ilyen helyzetet.
Én, egy senki. Hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? A Sriluur egyik kis holdján születtem, az Outer Rim szívében. Hallottál már arról a bolygóról? A legtöbben nem, de én szerettem ott élni. Olykor, a szerény vacsoránk után, anyám megfogta a kezem és együtt kisétáltunk a közeli mesterséges mezőre, amikor a főváros épp alattunk vöröslött. De még jobban szerettem, amikor minden tizenhatodik napon délen felkelt a nap és megvilágította a hegyeket. A fák levelei ezüstből voltak, amik a reggeli nap sugarait elkapva végtelen erdőtűzzé változtatták a horizontot. Legalábbis sokáig így hittem, mint a földieknél a fogtündér meséje. De az erdő, ahol a fák ágai az őszi szelet édes orgonaszóvá változtatták, nem volt más csak ólom és acél, hegyekbe tornyosulva. Az orgonaszó pedig a rabszolgák sikolyait visszhangozta. A holdak, ahol a legtöbben éltünk mesterségesek voltak, de maga Sriluur sem volt barátságosabb egy sivatag bolygónál. A tizenkettőt töltöttem, amikor eladtak. A tizennégyet, amikor a kalózokhoz kerültem. Az én új családom. Hányavetett sorsnak hangzik, de nem volt ez olyan rossz. Ezt a karriert mintha rám szabták volna.
Hogy miért adtak el? Az én fajtámnak van egy genetikai sajátossága, ami a legtöbbünkben csak szunnyad. Én persze örököltem. Igen, a sebességemről van szó. Olyan volt ez nálunk, mint a földieknél valamilyen szégyellni való fogyatékosság. A sriluuriak híresen megalkuvó népség, nem szeretik a feltűnést, szóval egy ilyen gyerek mindig csak púp volt. Viszont jó pénzért el lehetett adni. Az ilyesmi az Outer Rimben megszokott dolog. De még így is jobban jártam, mintha a szomszédos bolygón születtem volna. Ott egy szülés nyolc gyerek, amiből hetet megesznek.
Visszakanyarodva a történet lényegéhez... Mivel kiderült, hogy a szenátor a Nagy Vadászat célkeresztjében van, a megbízómnak már nem kellett, nekem pedig nem volt időm behajtani a tartozását. Az ipsét egy sivatagbolygón hagytam elterelésként, hogy olajra léphessek. Ekkor a három nagyhatalom közül kettőnek már a célkeresztjében voltam. Maradt a menekülés. Egyik hiperűrugrás követte a másikat, de sosem tudtam elég messzire kerülni. Egészen addig, amíg egy űrcsata következtében épp csak sikerült kilőnöm magam egy mentőkabinból, mielőtt felrobbant a hajó, amin potyáztam. Engem pedig beszippantott a jeges, végtelen űr. Amikor legközelebb magamhoz tértem, már orbitális pályán voltam egy teljesen ismeretlen spirálgalaxisban, a kék bolygó gravitációja pedig hamar húzni kezdett. Csak reményeim lehettek, hogy mi vár majd lent...
heroes-vs-villains
avatar
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
space cowboy
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Max Barbara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Barbara ----
» Barbara "Bobbi" Morse
» Barbara „Bobbi” Morse /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: alien-