villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Just let me go {winnie & kain}
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Bár az ujjai remek helyen vannak, de jobban szeretné, hogy egy másik testrésze lenne már ott, de nem veszi el azt, amit akart, hisz nem ezt ígérte. Másnak okoz kéjt, és mint férfi, azt kell mondania, hogy a saját élvezete nagyobb, ha látja a partnerén a kéjt, amit kapott.
Hevesen viszonozza a csókot, küzd a másik nyelvével, de ha már utasítják, hát engedelmes lesz. Kinyújtott nyelvvel haladt egyre lentebb, éppen csak hegyével simította végig a selymes bőrt, hasfalra apró puszikat nyomott. Kezei célt találnak maguknak, ujjai közzé fogja a kívánatos halmokat, gyúrni, masszírozni kezdi őket, morzsolgatja a bimbokat. S nyelve is célt ért végre, apró csókokkal hinti a kívánatos combokat, nyelvével köröket rajzol rá, és lassan halad a nőiesség felé, amire vágyik. Gyengéden nyal végig az ajkak közt, lassan fel és le, csíklóját éppen csak érintve, hogy hírtelen váltson, és ajkai közzé zárja az említett kis testrészt, szívja és szopogassa, majd nyelvével pofozgatja.


it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése+18
Egyszerűen csak elengedni magamat a pillanat hevében. Pontosan erre van szükségem. Hogy újra élőnek érezhessem magam. Ne egy használati tárgynak, ami eddig voltam. Elég nyomott érzés volt, hogy kihasználtak minden egyes alkalommal, amikor csak akartak. Most ebben a pillanatban az én kezemben van az irányítás. Ez az egyetlen, ami számít.
Csak épp elég ideig hergelem őt ahhoz, hogy megkeményedhessen a férfiassága, majd a kezét a ruhákon keresztül vezetem a nőiességem irányába. Annak kifejezetten örülök, hogy nem kellett ennél többet tennem pontosan tudta, hogy mi a dolga. Hát lehet akármennyire robot azért jól ért a dolgához. Egyenlőre. Halk sóhajok törnek elő belőlem, de többre vágyom. Egyszerűen gördülök le róla, hogy leküzdhessem magamról a felesleges anyagokat, majd hátradőlve húzom őt magamra egy rövid, de annál szenvedélyesebb csókra, majd pedig a vöröses tincseibe túrva minimális erőbefektetéssel irányítom őt a testemen déli irányba. Ha már ő volt az, aki felajánlotta, hogy kielégíti a vágyaimat, akkor már minimum, hogy jó munkát végez.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


18+
Kissé megemelte a csípőjét, hogy könnyebben meg lehessen szabadulni attól, a már igen csak felesleges nadrágtól, hogy ha még nem is teljes pompájában, de már keményedő férfiassága előkerüljön. S mikor megérezte a puha, meleg ajkakat, mik körbe ölelték a farkát, egy pillanatra lehunyta a szemeit, átadta magát a kéjnek, ami végigszáguldott a testén, mint ezer és ezer apró kis áramütés, talán ilyen lehet az is, amikor valaki hevesebben érez. Már-már majdnem Winnie szemére vetette, hogy abbahagyta a kényeztetését, a már igen csak megkeményedett férfiasságnak, de nem kell gondolkoznia azon, hogy tudja, most az alany vágyait elégíti ki.
Egyik karját gyengéd, vékony ujjak irányítják oda, ahova minden férfi vágyik. Besiklik a nadrágba, és ujjai hamar megtalálják azt, amit keresett. Ajkak közt lassan, gyengéden mozgatta mutató és középső ujját, fel-le, majd becsúsztatta a meleg „barlangba”, majd félig kihúzta, és vissza, kissé mindig gyorsítva, és mivel másik keze szabad, azzal alkalmi partnerének formás hátsóját kezdte gyúrni.
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése+18
A helyzetem nem fog egyik pillanatról a másikra csettintésre felszívódni, vagy megjavulni. Mindössze annyit tehetek, hogy megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni belőle.
Már azzal, hogy én kerültem felülre és nem ellenkezett úgy éreztem, hogy egy kis hatalmat szereztem magamnak még akkor is, ha ez mindössze átmeneti. Jó érzés volt, hogy a kezemben volt végre hosszú idők óta először az irányítás. Már el is felejtettem milyen érzés. Minden egyes pontját végigcsókoltam egészen a nadrágjának a szegélyéig.  Felpillantottam rá, majd elmosolyodtam és könnyedén fosztottam meg a felesleges anyagoktól. Van azért, amit az ember nem felejt el. Aztán pedig finoman ajkaim közé vettem a vágytól duzzadó férfiasságát. Eleinte szinte kínzóan lassan mozogtam, majd ahogy éreztem, hogy egyre keményebb lesz úgy gyorsítottam a tempómon. Nem is igazán tudom, hogy ez most róla szólt vagy rólam. Vagy arról, hogy be akarom lopni magát a lelkébe, hiszen azt már nem mondhatnám, hogy olyan érzelemmel teli szíve lenne, de a testének bizonyos reakcióit még nem tudta kiégetni magából. Hiszen láttam a szemében a csillogást a vágyakozást, amit irántam érzett. Azért úgy tűnik nem mindenre immúnis.
Mikor már úgy érzem, hogy kellőképpen felizgattam egyenes vonalban végigcsókolva a felsőtestét mászok vissza újra a nyakához, majd az egyik szabad kezét közöttünk végighúzva a nőiességemhez irányítom.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Ösztön, az ösztön hajtja a legtöbb lényt, kutyák, macskák, mindent az hajt, az ember se több egy állatnál, hiába akarta azt hinni, Kain se több annál. Hiába nem tanulta meg az érzelmeket, hiába tesz bármit is, az ösztön, hogy párosodjon az alannyal, az ösztön erősebb. Talán pont ezért tudta hogy hol, és hogyan érintse a nőt, vagy talán mert tisztában volt a test anatomiájával, tudta, hogy tud élvezetet okozni, de nem volt fontos, nem most.
Követte az ágyon, ajkától el se válva, engedett a másik akaratának, és alá került, más helyzetben nem biztos, hogy hagyná hogy az alárendelt szerepét osszák ki számára, de most nem számított, most csak az számított, hogy ők ketten voltak itt, akik néhány perce még más helyzetben voltak. Egyikük volt a tudós, még a másik csak egy alany, és most mintha meg se történt volna, egymással vannak elfoglalva.
Nem pillantott félre, egyenes visszanézet, s bár arca még mindig érzelmektől volt mentes, szemeiben mintha némi csillogás lenne, melegségnek is lehet akár nevezni, vagy talán vágy, ki tudja? Annyit tud, hogy mikor a nyakát érték az ajkak, és a fogak, elváltak egymástól az ajkai, és egy halk sóhaj szaladt ki, s mikor testét érték azok a csókok, még egy apró nyögést is kiengedett. Nadrágjában pedig lassan kezd a férfiassága is életre kelni. Ujjaival pedig még csak éri, addig simogatja Winniet, hogy utána csak élvezze azt, amit kap.
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésePontosan tudom, hogy mekkora őrültséget készülök elkövetni mégis nem tudom leállítani magam. Legutóbb mikor olyan tettem, amit nem lett volna szabad sikerült elraboltatnom magam hosszú évekre, mert a bűntudatom felemésztet. Itt azonban most nincs mi felemésszen. Az én életem már sosem lesz a régi. Bármennyire is szeretném. Ezekre pedig úgy sem fogok emlékezni? Akkor mégis miért ne tehetném azt, ami éppen a jelenben úgy tűnik, hogy ezt akarom. A megbánást majd úgy is magam mögött hagyhatom.
Könnyedén simul a testem az övének, ahogyan a karjaiban tartva halad velem valamerre. Fel sem fogom igazából, hogy merre megyünk pontosan, de azt biztosan elkönyvelhetem, hogy nem az én szobám felé tartunk. Ajkaim egy pillanatra sem szakadnak el az övéitől gyengéden ízlelem őt és a karjaim is szorosabban fonódnak a nyaka köré, mintha egy pillanatra sem akarnám őt elengedni. Ahogyan megéreztem a könnyű anyagot a hátam alatt úgy eresztettem egy kicsit a szorításomból a nyakán, de ajkaitól egy pillanatra sem voltam hajlandó elszakadni. Kezei finoman masszírozni kezdték a melleimet, amitől belesóhajtottam a csókunkba. Majd pedig kicsit igyekeztem feljebb kúszni az ágyon ezzel őt is feljebb csalogatva, hogy utána átfordulhassak vele és ezzel én kerülhessek irányító pozícióba.
Ajkaitól elválva néztem le rá, ahogyan vörös hajkoronám egybeolvadt az övével. Egy utolsó aprócska csókot nyomtam ajkaira, majd pedig áttértem a nyakára, amibe finoman beleharaptam, majd elindultam lefelé a felsőtestén gondosan behintve minden egyes pontját a csókjaimmal.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Igen, a teljesítményed és a pillanatnyi eredmény megfelelő volt.-hogy minden adat az lesz, vagy csak egy átmeneti sikerről volt szó, az majd a későbbiek folyamán fog kiderülni. Addig is az alany megérdemli a jutalmazást, minden laborban megszokták jutalmazni az alanyokat, ha megfelelően viselkednek, és így képesek idomitani is őket.
A jelek szerint, az alany a nemi aktust részesíti előnyben a TV-vel szemben. Kain tudta, hogy milyen hatással van a nőkre, ezért se érte váratlanul az eredmény, és ha a saját vágyai is megfelelően lesznek kielégítve, akkor még akár arról is lehet szó, hogy az alany mégis megkapja a TV-t.
Reagál az alanyra, és gyengéden viszonozza a csókot, s közben baljával finoman megsimogatja a másik arcát, még jobbjával óvatosan végig simít a mellei közt, a hasfalán, gyengéden megmarkolja a combját, majd alásiklik a karja, ahogy a balja az alany lapockája mögé, és egy mozdulattal már a karjában is volt a hölgy, s közben ajkával tovább ízlelte a másikét, nyelvével pedig táncra hívta Winnie nyelvét, majd megfordult, és elindult kifelé a laborból. Nem vissza a nő szobájába, fel a lakásba, kényelmesebb körülményekre vágyva. Képesége miatt pedig az ajtók se jelentenek akadályt.
Nem sokba telt, és már a hálóban is voltak, még mindig karjaiban a hölggyel, kit lassan tesz le az ágyra, miközben továbbra is itta a csókjait, és immár bátrabban, kicsit szenvedélyesebben követeli azokat a csókokat, és ha már a kezei is szabadok, ráfog Winnie mellére, és masszírozni kezdi.
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseAz agyam egyszerűen képtelen megbirkózni a helyzettel. Egyszerűen nem tudom, hogy mit kellene éreznem, vagy mit kellene gondolnom. Már évek óta nem láttam a családomat és talán az idő múlását sem fogtam fel. De az, ahogy lejátszódik előttem, hogy mi mindent hagytam ki keserűen belemar a lelkembe és már kezdem azt érezni, hogy nem csak önmagamat veszítem el lassan, darabonként, hanem a józan eszemet is..
Ahogy most sem vagyok képes tisztán gondolkodni, mert amit látok és, amit hallok, a mozdulatok a viselkedése két különböző üzenetet küldenek az agyam felé. Egyrészt ostobaság lenne tagadni, hogy egy vonzó srácról van szó. A feje felett azonban ott villog a piros lámpa jelezvén azt, hogy a fazon nem normális. Hogy valami nagyon félrekattant a fejében. Vagy akár mondhatjuk azt, hogy már szinte rémisztően intelligens, ami minden egyes emberi érzelmét, reakcióját elnyomja önmagában. Míg én próbálom összeszedni magam a fájdalomtól, amit okozott ő rezzenéstelenül végzi el ugyanazt a műveletet saját magán. Mintha meg sem kottyanna a számára. Érthetetlen. Ennyire üres lenne belülről?
Amennyire igyekszem koncentrálni, hogy működjön a lehunyt szemem elé kúszik a családom, mindenki akiért csinálom. De talán már azzal tenném tönkre az életüket, ha visszatérnék. Hiszen ennyi idő után biztos tovább léptek. A képek elillannak a szemem elől, egy újabb dolog kezd kiformálódni előttem ez azonban nem más, mint Kain. A lehunyt szemem előtt pontosan őt látom.. Hirtelen felpattannak a szemeim és a lelki szemeim előtti kép csak még élesebbé válik.
- Akkor ez azt jelenti, hogy elégedett vagy? - Ha ez igaz, akkor azt hiszem ma elértünk valamit. Akkor pedig egy lépéssel közelebb kerültem a szabadsághoz.
Értetlenül pislogok, amikor felajánlja a tévét aztán pedig valahogy már hirtelen a női vágyaimnál járunk. Oké mondhatjuk azt is, hogy számára ez egy helyettesítő kód a netflix & chill-re, de egy pillanatnyi zavarodottságomban a kezem a mellkasáról a tarkójára csúszik és azon kapom magam, hogy közelebb húzom magamhoz, hogy ajkaink összeérhessenek. Mindig is szerettem a tűzzel játszani. Talán pontosan ez volt az, ami állandó jelleggel szerepelt az életemben. A másik karim is útnak indul, de ez már sokkal magabiztosabban és ujjaim végigszántanak vörös tincseiben, miközben ajkam finoman ismerkedik az övével.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Igen.- nem érti az okát, hogy mit nem lehet felfogni azon, hogy vegye le a felsőjét, ez nem volt egy annyira nehéz kérés. Azt már tudhatná az alany, hogy ha Kain nemi aktust akarna létesíteni vele, azt már rég megtette volna.
- Jár némi fájdalommal.- mivel az alany nőstény, így feltehetőleg a fájdalomérzet nagyobb lesz, mint egy hím esetében, de ez mellékes, legalábbis ha nem befolyásolja az adatokat.
Nem hagyta befejezni a kérdést, felesleges időpocséklás az egész, és jelenleg egy kísérletről van szó, ami azon kevés dolgok egyike, ami képes izgalmat táplálni Kainba, és még érzelmet is kimutatni, legalábbis ha nem sikerül, akkor előfordult már, hogy megremegett az ajka.
- Rendben.- természetesen nem hangosan, hanem fejben kezdte a visszaszámlálást, ha egy percet kért, akkor annyit is fog kapni, se kevesebbet, se többet.
- Rendben van, az első teszt.- lehunyta a szemeit majd elsőnek a házban lévő fémeket érezte, majd a házuk előtt lévőket, és egyre távolabb, és távolabb jutott, majd végül tovább már nem volt képes, de így is kielégítő volt az eredmény.
- Az érzékelésem jelentősen megnövekedett, nem számítottam arra, hogy ekkora mértékű lesz.- nem nézett oda, eddig se volt szüksége rá, de most még tisztábban érezte a közelében lévő fémeket, nem volt nehéz a levegőbe emelni a mintavételre szolgáló eszközöket, az egyiket a karjához helyezte, még a másikat a mellkasához, újabb mintáért. Az alanyból más alkalommal vesz majd mintát. Nőstényi mivolta miatt okozhat némi kárt az újabb fájdalom.
- Rendben van, az első kísérlet során nem lépett fel semmilyen hiba, későbbiek folyamán kielemzem az adatokat. Mivel kooperáltál, ezért választhatsz, hogy milyen jutalmat akarsz. Tv-t hozzá kábelcsatornát, vagy a női vágyaid legyenek kielégítve, esetleg mindkettő?- jelenlegi helyzetben ennyit tud felajánlani, mivel nőstény, nem hiszi, hogy egy számítógép a hasznára válna.[/color]
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseEgy pillanatra olyan volt, mintha a látvány teljesen blokkolta volna a kapcsolatot a történtekkel. A sráccal, aki előttem állt és úgy beszélt, mint egy robot. Az egésznek nyoma veszett egy pillanatra. Neki aztán biztosan nem kellett volna elrabolnia. Még örömmel vetettem volna magam a karjai közé. Bár azért annyira ostoba nem lennék. Mindig volt bennem egy rossz érzés, ami távol tartott az idegenektől. Mondhatjuk azt is, hogy szorongás, vagy bármi, de nem igazán erről van szó. Mert kedvesen tudtam nyitni feléjük, de a bizalmat sosem szavaztam meg. Még hónapok után sem. Valahogy rettegtem attól, hogy mi lehet a dolgokból. Mert egy kedves arc mögött rejtőznek a legsötétebb szörnyetegek.
- A felsőmet? - A szemöldököm legalább a hajam tövéig szaladhatott a meglepődöttségtől, de végül inkább csak szót fogadtam és levettem a felsőmet. Nem akartam feldühíteni. Azok után, hogy teljesen egyszerűen megölte az apját úgy éreztem jobb, ha nem én akarok lenni az a személy, aki megpróbál ellenállni neki. Minél hamarabb elérjük, amit akar annál hamarabb szabadulhatok és csak ez számít. De hova szabadulnék? Van még élet, amihez visszatérhetnénk?
- Csontvelőt? Az nem fájdalmas..? Mármint tudtommal, ha nem is azt mondanánk, hogy fájdalmas, de határozottan nem kellemes.. - Valahogy már egyre inkább kezdem azt érezni, hogy ostobaság volt erre igent mondani. Nem egyeztem bele a fájdalomba. Azonban van azaz érzésem, hogy így vagy úgy elvenné, amit akar. Bármennyire is szeretnék sikítva menekülni. Nem jutnék messzire is csak rontanék a helyzetemen.
- Legalább fel... - Időm sincs feltenni a kérdésemet már érzem is a testembe hatoló fájdalmát, de nem mozdulok meg mindössze egy könnycsepp gördül végig az arcomon, ahogy a körmeimet a szék puha anyagába mélyesztem.
- Kérhetek egy percet..? - Hiába végzett mégis úgy érzem, mintha újra meg újra megtörténne. Kell pár másodperc míg a fájdalom már az elviselhető avagy inkább hozzászokott állapotba kerül. - Okéé.. Oké.. Megvagyok. - Végül félénken helyezem a kezemet a mellkasára és megpróbálom magam elé képzelni a szüntelen, megfoghatatlan erőt, ami finoman belopózik a vénáiba ezzel megerősítve Őt.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Kezdetnek kövess.- a lakrészéül szolgáló helyiségben nincsenek meg a megfelelő felszerelések, amivel elkezdhetné a vizsgálatokat. Magától értetődik, hogy máshol rendezte be a labort. Ezért is a szavai után hátat fordított és elindult, minden bizonnyal az alany követi, mást nem is nagyon tehet.
A labor csak pár lépésre volt az alany szobájától, felszereltségét tekintve csak a legszükségesebbek voltak elől, nincs szükség arra, hogy az összes gépet használja.
- Vedd le a felsőd, majd ülj le.- az előkészített székre mutatott, ami a fogorvosoknál is látottakra hasonlított. Mellette négy másik gép volt, kettővel az agyhullámokat lehet vizsgálni, még a másik kettő arra volt való, hogy a szondáit a test különböző pontjaira helyezve a testben végbemenő reakciókat vizsgálja, és természetesen egy tálcán ott voltak a mintavételre alkalmas eszközök.
- Kezdetnek vérmintát fogok venni mindkettőnktől illetve csontvelőt, utána felhelyezem a szondákat, és alkalmaznod kell a képeségedet rajtam, majd utána ismét mintákat fogok venni, és elemzem őket, hogy milyen változások állnak be a szervezetünkben.- kezdetnek, a gerincvelőt más alkalomra tartogatja, az némileg bonyolultabb művelet.
- Kezdjük.- elsőnek az alanyra helyezi fel a szondákat a megfelelő helyekre, utána pedig érzéstelenítőt fújt az alany mellkasára és a karjára, majd elsőnek a vért vette le, utána pedig a csontvelő következik.
- A tested jeleket fog küldeni majd az agyadba, úgy nevezik, hogy fájdalom, ne tegyél semmilyen meggondolatlan mozdulatot, nem szívesen törném beléd a tűt, feltehetőleg rossz eredményeket szülne.- amint befejezete hozzá is kezdett a mintavételhez, törekedett arra, hogy gyors legyen.
- Rendben, most pedig én következek.- magán nem használt érzéstelenítést, minden arcrendülés nélkül vette le a szükséges mintákat, hiába a fájdalomé.
- Rendben, most pedig használd a képességed.- a számára izgalmas részek most következnek.
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseOlyan érzés, mintha a valóságom szó szerint megolvadna. Az idő múlását nem érzékelem és most már egyre inkább rettegek attól, hogy nem lesz életem, ahova visszatérhetnék. Hogy mindennek vége szakad. Talán már a családom tagjai is békét leltek, ha pedig visszatérnék az életükbe azzal csak mindent felkavarnék. Ugyanakkor holtestemet soha nem találhatták meg, hiszen élek. Vajon üldözi őket ez a kétely vagy már megtanulták elengedni?
Amikor rápillantottam és hallgattam szájából áradó száraz tényeket egyszerűen a fejem nem tudta feldolgozni. Mintha két különböző nyelven beszélt volna és a testének beszéde valami mást sugallt volna. Tökéletes férfi volt. Habár szerintem fiatalabb, mint én a vonásai határozottan férfiasak voltak. Az pedig, hogy olyan rideg, szinte érzelemmentes minden a logikán alapuló hozzáállása egyáltalán nem passzol a külsejéhez valahogy nem képes az agyam feldolgozni. Mintha két különböző ember beszélne és állna előttem.
- Azt hiszem ezt meg tudom érteni. - Hiszen elég nagy veszélybe sodorhatná magát azzal, hogy más tesztalanyt ad ehhez a feladathoz. Hiszen, ha összedolgozunk, akkor talán könnyedén felülkerekedhetnénk rajta. Azzal pedig elszökhetnénk innen, de az egyszer biztos, hogy nem szívesen hagynám csak így őt. Na, persze nem azért, mert annyira a szívemhez nőtt volna, hanem mert sejtem, hogy álmomban is képes lenne elvágni a torkomat, ha megtalálna. De lehet az is, hogy előtte még épp eléggé észhez térítene, hogy tudjam mi is történik körülöttem.

Körülbelül fél órát töltöttem egyedül amíg nagy nehezen befejeztem az ételt, amit nekem adott és egy kicsit rendbe szedtem magam, hogy ne úgy nézzek ki, mint akin átment az úthenger. Amikor megjelent a cellám ajtajában emlékeztetnem kellett magam arra, hogy ki is Ő valójában, mert különben elkezdett volna csorogni a nyálam, meztelen felsőtestének a látványára. Végül szótlanul felállok és közelebb lépek hozzá. - Oké.. Szóval, hogy szeretnéd, vagy miképpen ezt az egészet.. - Egyenlőre még nem tudom, hogy miképpen álljak neki a dolognak. Én tényleg segítőkész akarok lenni, de ugyanakkor nem akarok véletlenül átlépni semmilyen határt sem.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Tisztaság és hatékonyság szempontjából is megfelelőbb ha akkor viszem be a megfelelő dózist, amikor öntudatlan az alany. Kevesebb ellenállás, és megfelelő körülmények esetén még a ruha és az ágynemű is újra felhasználható.- egynéhány alany már mocskolta be a ruhaneműjét és az ágyneműt is, ami kifejezetten kellemetlenül érintette Kaint, időt veszített vele, még az újat előhozta és az alany rendelkezésére bocsájtotta. Az idő pedig fontos adatok elveszítését eredményezheti.
- Nem csak másképpen, hanem logikusan, és érthetően történnek meg a dolgok. Az emberiség megtanulja, hogy felesleges nyersanyagokért harcolni ideákért vért ontani. De még az érzelmek befolyással bírnak, addig minden úgy folytatódik tovább, ahogy már az őskorban is.- majmok harcoltak a nőstényekért, a húsért, majd idővel aranyért, gyémántért, olyan anyagokért, amiknek ők maguk határozták meg az értékét. Az emberek sose voltak képesek arra, hogy ne mindenben az anyagi javakat lássák.
- A saját szervezetemben végbemenő változásokat egyszerűbben tudom dokumentálni.- illetve ezzel nem kockáztatja azt, hogy egy másik alanynak olyan gondolata támadna, hogy ideje lépnie valamit Kain ellen.
- Remek, látom képes vagy a tanulásra.- hátat fordított az alanynak és elhagyta a szobát, az ajtóval nem foglalkozott, hiszen a képessége révén könnyedén bezárta azt.
Mire mindent előkészített nagyjából tényleg harminc perc telt el. Magát is alkalmassá tette a munkához, megszabadult a felsőjétől, és csak egy fekete bemelegítő nadrág és egy papucs volt rajta. Nem zavarta a meztelenség, tisztában volt azzal, hogy a teste kialakítása megfelelő arra, ha párzásra alkalmas nőstényt keres. Megfelelően izmos és a megfelelő helyeken kemény.
Megérkezett az alany szobájához, majd kopogás nélkül belépet.
- Kész.- remélhetőleg az alany megértette a célzást.
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseA testem akaratlanul is megrázkódott, ahogy a képzelőerőmnek köszönhetően láttam magam előtt, ahogy teljesen higgadtan szúr bele valamit az apja  koponyájába. Azt már észrevettem rajta, hogy a fizikai erőnek egyáltalán nincs hiányában. Könnyedén megtehette és ez megrémít. De amíg én nem akadályozom őt talán nem fog bántani.
- Ha engem is meg akarnál ölni, akkor inkább álmomban egy injekciós tűvel, ha lehet. - Nem hiszem, hogy képes lennék szembesülni a halállal. Túl fiatal vagyok. Még csak nem is éltem. Persze voltak pillanatok, amikor azt kívántam, hogy bárcsak meghalnék, hiszen megannyit szenvedtem, de valahogy mégis kitartottam. Itt sem mondhatom, hogy aranyéletem lenne, de valahogy mégis látom a fényt az alagút végén.
- Lehet, hogy másképpen történnének a dolgok, de nem moshatjuk el minden egyes embernek az érzéseit. - Bevallom néha nekem is elegem van az érzésekből. Túlságosan nyomasztóak, vagy egyszerűen csak képtelenség valakinek a hangulatingadozásait emiatt követni. Egyik pillanatban hiába kérdezed, hogy mi a baj, a következőben pedig azért van kiakadva, mert nem érdeklődsz felőle. De, ha minden csak egyszerűen logikus lenne a világ nagy része értelmét veszítené.
- Te leszel a tesztalany? - Meglepett, hogy ő lesz az, akin tesztelni kell a képességemet. Persze érhető, hiszen így első kézből tudja, hogy működik, vagy sem. Mégis valahogy félek, ha valami balul sül el, akkor kárt tehetek benne és azt fogja hinni, hogy szándékos volt, ami lehet, hogy tudat alatt igaz lenne, de fogalmam nincs hol vagyok így nincs értelme a szökéssel próbálkoznom. Vagy mégis? - De.. Megértettem, persze. - A hideg tekintetétől feláll a hátamon a szőr és ezért magamhoz húzom a tálcámat, majd pedig lassan eszegetni kezdek, de valahogy egyszerre esik jól enni és érzem úgy, hogy mindjárt kidobom a taccsot.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- A nemzőm nem volt tudatában annak, hogy az intelligenciája alacsonyabb szinten áll, mint az enyém. Továbbra is próbálta megtartani a képzelt dominanciáját, de sorozatos hibázások után a munkánk kezdett egy kontár végeredményére hasonlítani. Ahogy mondtam, az erősebb marad életben. Lenyűgöző, hogy mire képes egy elhanyagolható mérettel rendelkező fémdarab, hogy ha azt az alany agyába juttatják. A másodperc egy tőrt része alatt visszafordíthatatlan károkat okoz. Tiszta és fájdalommentes.- már majdhogynem kellemes érzés volt visszatekinteni arra az emlékre. De csak majdnem. A megmaradt test feldolgozásra került, és kutyaeledelként végezte.
- Az ember társadalmi lény, közösen végzett munka, tagolt beszéd és gondolkodás jellemzi. Mindezek révén képes a világ megismerésére és átalakítására. Nincs említés az érzelmekről, az érzelmek nem többek, mint egy felesleges végterméke az agyunknak. Ha az emberiség képes lenne kollektívan megszabadulni az érzelmektől, és a tiszta logikára hallgatni, akkor nem lennének háborúk, illetve a vallási nézeteltérések is megszűnnének. Az érzelmek az a rák, ami a Földet fertőzi.- bár az érzelmeknek annyi hasznát találta, hogy azokat manipulálva egyszerűbb új alanyokat beszerezni. Az érzelmek elhomályosítsák az embereket, a tisztánlátás hiánya miatt pedig jóvalta egyszerűbb őket megvezetni.
- Elsőnek szükség lesz a megfelelő környezet kialakítására, a felszerelések a rendelkezésemre állnak, csak át kell őket szállítanom a megfelelő helyiségbe, a kettes alany is készenáll a személyemben. Becsült idő nagyjából harminc perc, addig elfogyaszthatod a táplálékodat és átöltözhetsz. Megértetted?- üres, érzelemmentesen nézte az alanyt, remélve, hogy igen, megértette, hogy mi a dolga.
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg-
Ugrás: