villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Elowen Joy Avery

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Just let me go {winnie & kain}
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése- Megölted az apádat? - Oké.. Eddig azt hittem, hogy mellette biztonságban érezhetem magam, hiszen nem fog bántani. Nem emelt rám kezet. Legalábbis eddig még nem próbált meg semmit sem. Most mégis valahogy elültette bennem a félelem egy morzsáját. Képes volt végezni a saját apjával azért, mert az nem ért fel az Ő szintjére. Én pedig a közelében sem vagyok ennek a bizonyos szintnek. Most mégis mitévő legyek? Azt hittem, ha együtt működöm vele, akkor majd szabadulhatok, de mintha mindezt csak most lett volna egy rakással rosszabb. Fogalmam nincs mitévő legyek nem, mintha olyan sok lehetőség lebegne előttem, hogy mit is tehetek.
- Nem mindig azt tesszük, ami a leglogikusabb. Emberek vagyunk és az érzelmeink néha befolyásolják a tetteinket. Sokszor elnyomják bennünk a logikát. - Pontosan tudom, hogy milyen is ez, mert ha nem fekszem le egy házas férfival most nem tartanék itt. Akkor még mindig szabad lehetnék, de beleszaladtam a csapdába és bele sem merek gondolni, hogy Ő mit érezhet. Hiszen mindketten hibáztunk, de mégis akkor látott utoljára, amikor elrohantam, hogy mindez hiba volt. Ő látott engem utoljára és talán még el sem mondhatta nekik, hiszen tönkre ment volna bele a házassága. Az a baj, hogy nem látok bele az elméjébe ezért nem tudhatom, hogy mi zajlik benne. Ennyi idő elteltével talán már egyáltalán nem is gondol rám.
- Mikor kezdhetek? - Bár még magam sem értem, hogy milyen képesség vagy mire tudnám használni, de minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy mindez sikerüljön majd. Mert, ha sikerül, akkor végre szabad ember lehetek és már nem fog vissza engem semmi sem. Nekem pedig most már csak ez fog a szemem előtt lebegni. Az pedig, hogy elfelejthetem mindazt a szörnyűséget, amit átéltem csak egy újabb ajándék lesz majd, ha végre visszatérhetek az életemhez. Semmire nem vágyom jobban csak, hogy újra a régi lehessek.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- A nemzőm tudományos kísérleteinek a terméke vagyok, mint tudós megértem, hogy a cél szentesíti az eszközt. De nem szükséges, hogy hálát érezzek ezért, hogy az intellektuális képességeim nagymértékben fejlődésnek indultak, ezáltal felismertem, hogy a nemzőm többé nem felhasználható, és a tudása nem érhet fel az enyémhez. Ahogy a természetben is, úgy kettönk közt is az erősebb maradt életben. A nemzőm létfenttartó funkcióit a leggyorsabb módon kapcsoltam ki. Esetlegesen ezt egyesek értelmezhetik hálának, véleményem szerint, csak praktikus megoldás volt, semmi egyéb. Nagyjából pontosan behatároltad az intelligenciámat, ami azt jelneti, hogy felfogtad azt is, hogy egyes kérdések feleslegesek.- nem tudja, hogy mi is az az érzés, ami akkor árad szét a testében, amikor az alany újra, és újra megszólal, de történt már ilyen, amikor egy a fivére kutyáját próbálta tanítani, de kevés sikerrel. Frusztráció, legalábbis a fivére szerint ez volt az, amit érzett.
- Minden bizonnyal elhunytnak hisznek téged. Az figyelembe véve az eltűnésed óta eltelt időtartamot, a hatoságok képességeit, és az arányokat, eltűntek elég kevés százalékát találják meg élve. Ahogy a barátaiddal is ez történt, elfogadták, hogy kiléptél az életükből, és tovább léptek. Ez lenne a leglogikusabb a részükről.- természetesen ismeri az emberek mikre képesek az érzelmek miatt, ezért talán van rá pár százaléknyi esély, hogy egyesek azt gondolják, hogy az alany még életben van.
- Használnod kell a képességedet, aminek a birtokában vagy. Ha a szükséges adatoknak a bírtokában leszek, és a kísérlet sikerrel zárul, és képes leszek lemásolni a képességedet, utána távozhatsz.- ha csak egyszeri alkalommal használja, azzal nem sokat ér, de ha tartósan képes lesz arra, hogy használja az alany képességét, akkor azáltal minőségibb termékeket lesz képes előállítani, és a saját képességét is új magasságokba emelheti.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMinden olyan zavaros. Nem érzem azt, hogy mellette különösebben veszélyben lennék. Nincsenek olyan mozdulatai mégis megrémiszt a tudat, hogy ki tudja még meddig itt kell lennem. Az pedig, hogy szinte teljes mértékben hiányzik belőle az emberi érzelem.. Egyszerűen rémisztő. Mármint sosem találkoztam valakivel, aki ilyen lenne vagy hasonló. Amit pedig nem ismerünk azt vagy gyűlöljük, vagy félünk tőle. Esetlegesen azért gyűlöljük, mert félünk és nem igazán tudunk mit kezdeni a helyzettel. Nem tudjuk, hogy miképpen kellene hozzáállnunk, hogy igazán megérthessük. Ezért pedig az egyetlen módon lépünk fel, amit igazán ismerünk. Ellenségesen.
- Szóval az apád miatt vagy ilyen? Ő tette ezt veled? Bár gondolom nem hibáztatod, hiszen így megérthetsz olyan dolgokat is, amelyekre más azt sem tudja, hogy miképpen kérdezzen rá. - Azt hiszem az Ő szemében egy ostoba alany lehetek. Valaki, aki vészesen túl sokat kérdez. Néha olyat, ami túl egyértelmű. Hiszen nem robot ez nyilvánvaló volt. De valahogy mégsem tudom hova tenni a helyzetet. Mert úgy viselkedik. Ember, de valahol mélyen elvesztette mindazt, ami emberré tette.
- Nem a technológiai fejlődés miatt aggódom. A családom... A barátaim. - Van egyáltalán értelme visszatérni az életembe? Hiszen valószínűleg már régen meggyászolták és eltemettek egy üres koporsót. Ha pedig visszatérek mindent a feje tetejére fordíthatok. Azonban más megoldást jelen pillanatban nem látok. Ők a támaszaim. Még akkor is, ha ledönteném őket a lábukról a visszatérésemmel tudom, hogy ők ott lennének a számomra, hogy megvédjenek a padló kemény felületétől. De vajon ugyanaz a személy vagyok, aki voltam? Akit ismertek? Vagy ki leszek egyáltalán, ha visszatérek? Feltűnik majd, hogy elvesztem? Emlékezni fogok bármire is? Vagy egyszerűen csak besétálok a lakásba, mintha mi sem történt volna? Az egyszer biztos, hogy a frászt fogom rájuk hozni. - Mégis mit tehetek annak érdekében, hogy minél előbbre hozhassam a szabadulásom pillanatát?
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Kezd fáradni az elméje, köszönhetően annak, hogy folyamatosan válaszolnia kell olyan kérdésekre, amiket egy nagyobb intelligenciával rendelkező személy bizonyosan nem tenne fel. Sajnálatosan sikerült egy olyan alanyra szert tennie, aki nem esik bele ebbe a kategóriába. Bár némileg ezt befolyásolhatja a rémület is, ami az alanyon úrrá lett. Még ha feleslegesen is.
- Képes vagyok testnedvek kiválasztására, úgy mint a vizelet, nyál, vér, ondó, szükségem van táplálkozásra, hogy továbbra is fent tartsam a lét funkcióimat, ahogyan alvásra is szükségem van. Nem, ezek alapján azt kell mondanom, hogy nem vagyok gép, emlős vagyok, és az emlősök közt is a homosapiens fajába tartozom. Az érzelmek pedig nem egyebek, csak lelki jelenség, amely során a külső jelenségekhez való viszonyunk tükröződik. Köszönhetően a kisérleteknek, amiket az apám végzett rajtam, az agyam azon része, ami az érzelmekért felelős, nem fejlődött úgy, ahogy egy fajtársamnak, helyette az intelligenciám és a képességemért felelős részek részesültek előnyben. A két szememmel tekintek a világra, természetesen nem minden fekete-fehér, létezik a piros, zöld és más egyéb színek is. De, minden megmagyarázható azzal, mivel minden a tudományon alapszik, és ami tudomány, az megmagyarázható. Az általad olyan nagyra becsült érzelmek is csak a tudomány egy részét képezik.- nyugodt volt a hangja, és az arca végig érzelmektől mentes. S hiába az esze, valamennyire nehezére esik megérteni ezt az egészet, ez a nagy ragaszkodást az érzelmekhez, ostobaság. Túlságosan is sok befolyással bír az emberek döntésére az érzelem.
- Az utcára kerülésed után már nem rám tartozik, hogy mi történik veled. Mivel csak két év hiányzik az életedből, nem fog érni túl sok újdonság a technika terén, tehát nem fog nehezedre esni, hogy megtaláld a megfelelő szervet, akik segítségével kapcsolatba léphetsz a családoddal.- hogy ez miért nem volt jó az alanynak, azt nem tudta, elvégre ezt akarta.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseAbban már biztos vagyok, hogy mi ketten nem fogjuk megérteni egymást. Ugyanazt a nyelvet beszéljük mégis, mintha teljesen másképp értelmeznénk bizonyos dolgokat. Nem vagyunk ugyanazon a szinten, vagy egyszerűen csak teljesen más körülmények között éltünk és ennek köszönhető ez a hatalmas különbség. Olyan rideg és távolságtartó, hogy attól már szinte én érzem rosszul magam. Na, nem mintha a közeledésének jobban örülnék, de rémisztő, hogy egyetlen érzelmet sem tudok leolvasni az arcáról.
További szavait hallgatva egyszerűen majd kiestek a szemeim a helyéről és egy hatalmasat nyeltem. Hogy mi van? Tud egyáltalán arról, hogy ez mivel jár együtt? Vagy számára ez csak egyszerű robotszerű cselekvés? - Ha nem haragszol, hogy megkérdezem.. Nem lehet, hogy valamilyen robot vagy? Hogy.. Nincs benned semmilyen érzelem? Hogy vagy képes így tekinteni a világra, mintha minden fekete-fehér lenne? Nem minden magyarázható meg kegyetlen, szilárd logikával. - Nem tudom, hogy honnan szalasztották ezt a faszit, de komolyan kezd jobban megrémiszteni, mint ahol ezelőtt voltam. Az, hogy semmilyen érzelmet nem mutat abból arra merek következtetni, hogy semmilyen érzelmet nem táplál a világ felé. Ezért talán még veszélyesebb is, mint azok a fazonok, akikhez szerencsém volt. Pedig ők is épp elég mély sebet ejtett bennem.
- Azt akarod mondani, hogy már két éve eltűntem? Aztán pedig visszadobsz az utcára, mintha mi sem történt volna? Mármint hálás leszek azért, hogy nem emlékszem ezekre a dolgokra, de mégis.. Két évet hagytam ki a többiek életéből.. Én.. - Belém fagy a szó és nem tudom, hogy mi többet mondhatnék. Egyszerűen most tudatosul bennem, hogy mennyi időt töltöttem már a pokolban.

100.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Nem vártam el, hogy valaki, aki a te intellektusoddal rendelkezik, megértse a szavaimat. Ha minden a megfelelő mederben halad, és a várt végeredmény fog bekövetkezni, akkor feltehetőleg nem lesz már szükségszerű a jelenléted a munkámhoz.- már azt is fárasztónak érzi, hogy az alannyal beszélget, az okát se érti, hogy egyáltalán minek áll vele szóba, és válaszól neki.
- A lakrészed berendezési tárgyaid lecseréléséről lehet szó, ha azáltal elérhetem azt, hogy a fárasztó és idegesítő panaszkodásaid abbamaradjanak. Hallgatni pedig nem hallgathatók rád, mivel nem rendelkezel a megfelelő intelligenciával. Ha az a vágyad, hogy ne érezd magad egy tárgynak, akkor ne érezd, nincs befolyásom erre. Ha tárgyként kezelnélek, akkor minden bizonnyal engednék a fajfenttartási ösztöneimnek is és kiélném rajtad ezen vágyaimat.- külsőleg megfelelő a párosodásra, bár a szülésre kevésbé, nem rendelkezik a megfelelő csípővel, és az emlőit se lehet megfelelő méretűnek nevezni, problémás lenne a csecsemő táplálása, de csak vágyakat elégíteni alkalmas.
- A jelek szerint nehéz volt, de eljutott a tudatódig a lényeg. Ha együttműködsz akkor a szabadulásod is közelebb kerül. Természetesen szükségem lesz több mintára és a képességed használatára is. A megfelelő körülmények közt.- ahol dokumentálhat mindent, ami történik.
- 2017-et, tehát ha végeztünk akkor a 2015 nyarától kezdve minden emléked el lesz véve, a beavatkozás után az utcán fogod találni magad, onnan pedig azt csinálsz amit akarsz.- de csak abban az esetben, hogy ha hasznosnak bizonyul, ellenkező esetben természetesen újabb munka a Hentesnek.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése- Bocsáss meg, de egyszerűen nem értelek.. Miért ne lehetne kielégíteni mindezt? Mármint, ha hazaengedsz, akkor talán még minimális ösztönzést is kaphatnék arra, hogy miért akarjak minél hamarabb túl lenni ezen az egészen. - Bár az igazság az, hogy nem tudom képes lennék-e a családom szemébe nézni. Vajon tisztában vannak már azzal, hogy milyen lányuk van? Hogy milyen testvérrel áldotta meg őket a sors? Összeszűrtem a levet egy nős férfival. Az esküvőjük napján. Bár a kapcsolatunk már jóval előtte indult, akkor is helytelen volt. Ostoba, bugyuta és gyerekes lépés volt a részemről és egyáltalán nem gondoltam át. Talán az lenne a legjobb, ha soha nem mennék hozza. Kiderült már talán, hogy volt köztünk valami? Vagy feledésbe merültem volna? Talán már el is temettek? Hiszen nem most tűntem el. Már megannyi tűszúrás áldozatául estem, hogy néhány maradandóan a bőröm felszínébe égett egyfajta emlékeztetőül mindarra, amit átéltem.
- Nem ellenkeznék, ha legalább megengednéd, hogy én magam dönthessek mindennek a körülményeiről. Hogy legalább hallgatnál rám.. Vagy megbeszélhetnénk.. Vagy tehetnék valamit, ahelyett, hogy csak egy elcseszett használati tárgynak érzem magam. - Éreztem én bármi másnak az elmúlt időszakban önmagam egyáltalán? Minden olyan homályos. Kihasználtak. S, habár itt azt mondhatom, hogy jobb dolgom van.. Mégsem tökéletes. Egy rab vagyok, egy fogoly. Valami kísérleti patkány. Mintha egyik börtönből szállítottak volna át a másikba. Egyiket sem mondhatom otthonomnak, vagy hogy hiányolni fogom, ha elmegyek. Már, ha egyszer szabad lehetek..
- Ha többet besegítek.. Akkor az azt jelentené, hogy hamarabb szabadulhatnék? Mert, akkor felőlem már most is elkezdhetjük bármit szeretnél. Csináljuk. Legyen szó bármilyen tesztről. Bármi, ami előbb kijuttat engem innen. - Menekülni akarok, mert már kezdem úgy érezni, hogy megfulladok. Szükségem van a levegőre, a szabadságomra, mert már beleőrülök ebbe, ha nem vigyázok. Vagy talán már bele is őrültem, csak még nem veszem észre igazán.
- Öö.. 2015 nyara volt.. De nem tudom pontosan, hogy mit írunk most. - Az időérzékem elveszett.. Teljesen. Kihajítódott az ablakon. De azt tudom, hogy egy év már biztos eltelt. Egy darabig még karcolgattam ide-oda. Hol a falra, hol a karomra, ha nem volt máshova. Valahogy a számok, a számolás volt, ami a normalitást tükrözte. Minden mást maga volt az őrület.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Ezen szükségletek nem szerepelnek az úgy nevezett szükségletpiramisomban, elhanyagolhatóak, és feleslegesek. A teljesítőképességedet nem befolyásolják, és be kell látnod, hogy ha a jelenlegi helyzetedből fakadóan nem sok lehetőség van arra, hogy kivitelezhető legyen ezen vágyaid kielégítése.- hanyagolható vágyak ezek, semmi többek, egyszerűen csak el kell fogadni azt a tényt, hogy jelenleg nem áll módjában élni ezekkel, akkor sokkalta egyszerűbb lesz a helyzete.
- Ellenkezés az egyik jele az engedelmetlenségnek, illetve a folyamatos panaszkodásod hátráltatja a munkámat, amivel tovább nő az időtartama az itt tartózkodásodnak, ami további panaszkodásokhoz fog vezetni, és ismételten nővekedni fog az idő, és így tovább.- ha jól tudja, ezt úgy szokás nevezni, hogy az ördögi kör. Beláthatja az alany, hogy csak rajta múlik az egész, bár az emberek, főleg a nők gyakran nem értik meg a körülöttük kialakult eseményt.
- Amint sikerült a képességedet felmérnem, és reprodukálnom, akkor véget ér az itt tartózkodásod. Nem állt szándékomban, mivel nem voltam jelen, de igen, megtehetem, hogy kitörlőm azokat az emlékeket is. Csak rendelkezésemre kell állnia egy időpontnak az elrablásodról, még ha megközelítőleg is.- anélkül nem lenne képes eltávolítani az emlékeket, a saját helyzetében nincs nehéz dolga, pontosan fel vannak jegyezve a dátumok, minden, amire szüksége lehet.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseÖssze sem lehet hasonlítani a két helyet. Az egyik mind fizikailag, mind mentálisan megterhelő volt most pedig itt érzem azt, hogy menten megőrülök. Mintha ember lenne, de mégsem.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy nem csak egy háziállat vagyok, amit megetetsz aztán jól van. Egek, még ők is igényelnek minimális törődést. A családomra van szükségem. A barátaim rá. Arra, hogy otthon lehessek ne pedig ide bezárva, mint valami cirkuszi majom. Ezek hol maradnak el a fejedben kialakult szükségletpiramisból? - Képtelen vagyok elhinni, hogy valaki tényleg ennyire fekete-fehérnek látná a világot. Semmi nem egyszerű. Minden sokkal összetettebb ennél. Az élet túl bonyolult ahhoz, hogy valaha is igazán megérthessük.
- Miért? Mégis mit tettem, hogy amúgy nem érdemelném meg? Nem teszek semmi rosszat. Egyszerűen csak elegem van a bezártságból. Nem valami játékszer vagyok, amint ha unatkozol előveszel. - Szabad akarok lenni. Mégis ki akarna egy olyan férfi mellett maradni, aki finoman megfogalmazta, hogyha nem leszek hasznos a számára vagy egyben ad el, vagy pedig darabokban. Valami nagyon elgurult odabenn.
- Meddig tart mindez? - Egy apróbb szünetet tartok, mielőtt folytatnám. - Az előző helyet is kitörlöd a fejemből? - Ha mindez már opció, akkor szeretném ha minden menne. Nem akarok emlékezni erre az egészre. Épp elég problémás az életem már így is. Ha megszabadulhatok a teher egy részétől, akkor bolond lennék nem belemenni.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Igen, tisztában vagyok azzal, hogy a homosapiens családjába tartozunk mind a ketten. De ennek nem tulajdonítok nagyobb jelentőséget, némileg vagyunk fejlettebbek a majmoknál, akad már olyan példány is, aki jóval intelligensebb, mint egy ember. Ami pedig a kérdésedet illeti, úgy kezellek, mint egy emberi lényt. Minden nap kapsz enni és inni, foglalkozom a fizikai állapotoddal, az egészségeddel is. Azt hiszem, ez kimeríti a fogalmát annak, hogy úgy kezellek, mint egy emberi lényt. A szükségleteid ki vannak elégítve.- ennél mégis mi többet szeretne? Nem fázik, nem veri az eső, illetve nem volt megrontva se, az igényei pedig ki vannak elégítve.
- Nem a jelenlegi helyzetedre utaltam, hanem a jövőbelire. Kényelmesebbé tehetem az ittlétedet, feltéve, hogy olyan változások állnak be a magatartásodban, amik alapján megérdemled az eltérő bánásmódot.- tudja jól, hogy a kényelem sokat számít egy ember számára, még ha feleslegesnek is tartja, azt el kell ismernie, hogy néha nem veti meg ő se.
- Természetesen igen, amikor már nem lesz szükség a jelenlétedre, és profitáltam is, akkor haza, természetesen csak azután, hogy a rám és az ittlétedre vonatkozó emlékeidtől megszabadulsz.- ha elérte az alannyal a célját, akkor el is engedheti, feltéve, hogy megérdemli.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSzinte rémisztő, hogy mennyire egyszerűen beszél rólam. Mintha tényleg nem lennék más a szemében, mint egy darab hús, amivel csak azért érdemes foglalkozni, mert a hasznára lehet. Nevetséges és felháborító. Tombolnék, de tudom jól, hogy veszítenek.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy érző emberi lény vagyok? Vannak érzéseim. Van családom. Nem csak egy darab hús vagyok, amit ha már felmértél, hogy hasznos vagy sem akkor eldöntheti mégis hogyan tovább. Ez beteges. Miért nem tudsz úgy kezelni, mint egy emberi lényt? Nem egy tárgy vagyok, amivel néha szöszmötölhetsz aztán úgy tehetsz, mintha nem is léteznek. - Határozottan jobb a sorsom itt, mint az előző helyemen. Arra nem is akarok emlékezni, hogy mégis miket tettek ott velem. Nem voltak határok. Itt pedig csak azok vannak. De egyik sem jó. Mert nem otthon vagyok. Nem akarok itt lenni. Mindez csak feszültséggel tölt el engem. Amitől a gyomrom mogyoró méretű. De így is érzem, hogy éhes vagyok ezért magamhoz húzom a tálcát és majszolni kezdem a kaját.
- Mégis miért.. Vagy hogyan lenne nekem ez jó? Elszakadtam az életemtől.. - Motyogok teli szájjal, mert lenyelni sem bírom a számban lévő falatot. - Haza mehetek egyáltalán valaha? - Annyira szeretném, ha legalább egy reményt keltő választ kaphatnék. Legalább már úgy érezném, hogy van miért élnem. Nem pedig csak át döcögni egyik napról a másikra.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Felegyenesedett és a szatyorhoz lépett, majd felvette és az alany elé rakta.
- Ha a válaszod nemleges lenne, akkor ismét megkérlek arra, hogy csináld, amit mondtam, de ha megint nemet mondanál, akkor az azt jelentené, hogy selejtes vagy, ami két lehetséges opciót jelent. A külsőd megfelelő, így tehát a legtöbbet fizető személynek a tulajdonába fogsz kerülni, és feltehetőleg nem olyan tevékenységeket fog rajtad elvégezni, ami számodra kielégüléssel járna. A második lehetőség, hogy nem találok vevőt rád, így tehát a használható részeid mind feldolgozásra fog kerülni. A szerveidet valaki másba fogják átültetni, még a tested maradékát egy arra megfelelő és kiképzett embernek fogom eljuttatni, és utána, mint kutyatáp leszel megtalálható.- nem volt fenyegető a hangja, tényként közölte ezt, hogy ez fog történni, ha nem viselkedik megfelelően.
- Mivel jelenleg szükséges a jelenléted, és ha jól viseled magad, van esélye annak, hogy te is profitálhatsz az ittlétedből. Most pedig vedd magadhoz az ételt, ha fizikailag legyengülsz, nem jelentesz hasznot.- természetesen megtudja oldani máshogy is, hogy feltáplálja az alanyt, de abban az esetben számolnia kell azzal is, hogy még kevésbé lesz együttműködő.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseNem mondhatom azt, hogy panaszkodhatnék rá. Odafigyel mindenre. De nem azért, hogy nekem jobb legyen. A saját önnön céljait szolgálja az, hogy én folyamatosan itt vagyok. A legfontosabb az, hogy egészséges legyek. Szükségem van az erőmre, mert ez az egyetlen lehetséges kiutam. Ha képes leszek használni valahogy, akkor talán magamon is segíthetnék. Azonban innen csak akkor kísérelhetek meg szökést, ha ő nincs jelen. Mert ha itt van akkor nincs esélyem. Bár sose lehet tudni, hogy egyáltalán valaha elhagyja ezt a helyet. Bárhol is legyünk.
Úgy érzem magam, mint valami háziállat. Ugyanabban az időben hozza a tálcát. Hogy honnét tudom mindezt? Roppantul egyszerű. Már a testem is hozzászokott és érzem, hogy mikor kezd el éhezni. Mintha egy robot lenne. Sosem tudok semmit leolvasni az arcáról és valahogy mindig olyan rideg, távolságtartó stílusban kommunikál, mintha nem is ember lenne.   
- Mi van akkor, ha nemet mondok? - Nincs okom arra,
hogy mindezt elviseljem. Senki nem kötelezhet. Ő végképp. Nem valami gép vagyok, amit akkor vesz elő, mikor neki szüksége van rám. Emberi lény vagyok, de egyre inkább érzem azt, hogy ő talán ezt nem is képes felfogni.
- Miért nem engedsz el? - Ostoba kérdés mégis.. Utálom a bezártságot. Azzal, hogy kéznél tart, hogy segítsek neki.. Miért ne tehetném otthonról? Nem szólnék senkinek, semmit róla. Nem bántott. Legalábbis nem úgy, amely felett ne hunynék szemet a szabadságomért cserébe.  
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


A monitorról visszaverődő fény terítette be az arcát, az arcot, aminek bár a csontfelépítése a nők számára igazán imponáló volt, mégse volt rajta semmi érzelem. Üres tekintettel nézte a számokat, adatokat, neveket. Majd rezegni kezdett a telefonja. Egy újabb értesítés, az átutalás megtörtént. Egy újabb elégedett vásárló, akinek leszállítottak egy újabb terméket. S amikor rápillantott a telefonon lévő órára, akkor tudatosult benne, hogy mennyi is az idő.
- Etetés.- felállt a székéből, majd a laborban lévő hűtőhöz sétált, lassan nyitotta ki az ajtaját, majd kivette belőle egy adaggal a katonai ételcsomagból. Célra tökéletesen megfelelt. Minden benne volt, amire szüksége van a szervezetnek, mellé pedig egy félliteres gyümölcslevet, és némi vitamint is, hogy a lehető legjobb állapotban legyen az alany. Némi tiszta, és melegebb ruhát is magához vett, nem szeretné, hogy ha az alany elkapna valamit, az határozottan visszább vetné a kisérleteket.
Odaérve az ajtóhoz bedugta a kulcsot, és elfordította azt, majd belépett a szobába. Felkapcsolta a lámpát, és meglátta az alanyt. Elsőnek nem foglalkozott vele, hanem lepakolta azokat a dolgokat, amiket magával hozott. Az ételt, az innivalót, és a szatyrot, amiben a ruhák voltak, egy pulóver, nadrág, zokni, és egy papucs. Majd csak utána lépet oda Elowenhez. Vele szembe guggolt le, majd megfogta az állát, és jobbra-balra kezdte forgatni a fejét, utána pedig az ujját az ajkai közzé dugta, hogy leellenőrizze a fogát.
- A jelek szerint az alany egészségi állapota megfelelő. Vacsora idő van, ha lennél kedves elfogyasztani az ételt, és bevenni a napi vitaminadagodat, majd cseréld le a ruháidat, a mostaniakon már túl sok bacilus található. Az egészségi állapotod érdekében erősen javasolt a csere.- üres volt a hangja, amikor beszélt, ahogy a tekintete is, az előtte lévő lány nem volt más számára, csak egy újabb alany, aki némileg érdekesebbnek bizonyult, mint a többi.
it's where my demons hide

avatar
Online
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Az életem az elmúlt időszakban maga volt a pokol. Az idő érzékem teljesen elvesztettem. De egy év biztosan eltelt már. Emlékszem, ahogy a hideg kövön kuporogva énekeltem a boldog szülinapot magamnak.
Azt hiszem ez hivatalosan is az én saját büntetésem. Nem kellett volna megtennem. Elkövettem egy hibát, amiért szüntelenül bűntett az élet. Nem tudom hol vagyok, vagy ki ez a férfi, akinek a fogságában vagyok. De félek. A reszketés azon éjszaka óta nem múlt el a testemben. Összekuporodva fekszem, amikor meghallom közeledő lépteinek nyomát. Mintha a szervezetem elfelejtené, hogyan kell levegőt venni teljes mértékben megfagyott minden porcikám. Nem mozdulok, nem rezzenek egy szót sem szólok.  Mintha itt sem lennék. El akarok tűnni a környezetben. Bármit megadnék azért, hogy  olyan lehessek, mint egy kaméleon. El akarok tűnni. Haza akarok menni. Vajon mi van velük? Gondolnak meg rám? Keresnek? Vagy feladták és belengi őket a gyász? Nem szabad erre gondolnom, mert a fájdalom csak még inkább belemar a mellkasomba. Fogalmam nincs, hogy mikor vagy hogyan fogok innen kiszabadulni. Egyáltalán van rá lehetőségem? Félek soha nem térhetek vissza a régi életemhez. Ahogy nyílik az ajtó érzem a hűvös szellőt a derekamon, amitől összerezzenek. A szemeimet összeszorítom és atkulcsolom a lábaimat, mintha ezzel minden gonosztól megvédhetném magam.  
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg-
Ugrás: