villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Elowen Joy Avery

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
London - Diana & Bruce
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


-- fagyott játék --
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains-Az igazgatótanács nem fogadta jól az elutazása hírét, Uram. – Alfred a megszokott, udvarias kimért stílusában beszélt, de ismertem már annyira, hogy tudjam, mit is takar a nyugodt úriember álcája.
-Gyors leszek. Mr. Fox kézben tartja a dolgokat addig. – igen kevés ember volt, akiben megbíztam, Lucius Fox pedig ezen emberek közé tartozott. Szerencsém volt vele, így elutazhattam anélkül, hogy a vállalat miatt aggódnom kéne.
-Az nem fordult meg a fejében, hogy szívességet kérjen Mrs. Prince-től? – mintha csak újra gyerek lennék, Alfred hasonló hangnemben dorgált meg az összes hibámért. Márpedig volt pár.
-Mások a módszereink, Alfred. Egyébként sem szeretek tartozni. – a történtek után a helyzet enyhült, de egyáltalán nem oldódott meg. Sokat gondolkodtam egy lehetséges alternatíváról, és kezdem úgy érezni, hogy talán megtaláltam azt. Ehhez még sok mindent kell elintézni, de… egy jó ötlet gazdag táptalajként szolgálhat.
Magánrepülővel érkezem meg London-ban, a leszállás zökkenőmentesen alakul, a Wayne név sok mindentől megkíméli az embert, még Angliában is. A sajtó mindenképp kiszagolta volna azt, hogy elhagytam az országot, így a hivatalos történet az, hogy üzleti ügyben vagyok itt. Az igazgatótanács persze nem veszi ezt be, de amíg nem kérdeznek, nem foglalkozom velük. Márpedig az elmúlt évek során rájöhettek arra, hogy néha jobb, ha nem tudják a válaszokat.
Habár nem bujkál a világ elől, így is nehezebb rálelnem, mint sejtettem. Keveset tudok róla, ami … aggaszt. Hogy ki ő és mire képes még … együtt harcoltunk és bizonyította, hogy nem kell rá ellenségként tekintenem. Nem is tekintek, ennek ellenére a látogatásomat még így sem lehetne barátinak nevezni. A bizalmaskodás soha nem tartozott az erényeim közé, az embereknek nem tetszenek a módszereim, nincs ez másként azokkal, akik pajzsként kívánnak szolgálni a védelmükben. Gothami-ként pedig egy valamit megtanultam az évek során: elvenni könnyebb, mint elkérni. Így alakul, hogy nem vendégként, sokkal inkább betörőként kerülök Diana Prince … házába.
-Alfred, hol van a lasszó? – a fülemben elhelyezett kommunikátorhoz nyúlok, miközben az antik szobrok között sétálok. Ez a hely valódi labirintus, szükségem van arra, hogy Alfred a jó helyre vezessen. Nincs sok időm, a biztonsági rendszert pedig nem tudom az örökkévalóságig zavarni. Gyorsnak kell lennem.
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» London (Egyesült Királyság, EU)
» Dr. Bruce Banner
» Vámpír vendégház
» 1652 - London - Aingeal & Karen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Határokon túl :: lezárt játékok-
Ugrás: