villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Elowen Joy Avery

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ Legends of Tomorrow
dc universe
tartózkodási hely :
Waverider
foglalkozás, hobbi :
bűnöző
karakter arca :
Dominic Purcell
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Maradj csak az eredetinél! Hidd el nekem, nem éri meg másolatokkal dolgozni. - magyarázta Mick, majd beugrott neki, hogy ez a Snart nem ismerheti Eobardot, mert ez nem az a Snart. Zavaros volt az egész, és már a Star Trek epizódokba is bezavartak az időutazós részek, mert a paradoxonokat sosem lehetett rendesen kimagyarázni.
- Eobard Thawne, de ne kérd hogy le is írjam, vagy betűzzem! A szülei jól kitoltak vele ilyen névvel az biztos! Talán kérdezd meg róla a skarlát speedster haverodat, hogy kicsoda ő! - nyomott le egy tőle szokatlan egy mondatosnál hosszabb monológot Mick, mert Leonardnak több kérdése volt, mint a késő esti tv- s vetélkedő műsorvezetőjének.
- Bizony- bizony a kis barátnőd a főnök. Ha jól dorombolsz neki, tán előjogokat is kaphatsz a bádogteknőn...- szakította félbe egy másodpercre mondandóját Rory, majd folytatta.
- Szerintem az angol már sokkal előbb agykárosodást szenvedett, de a diagnózis azt hiszem helytálló! Bonyolult történet, maradjunk annyiban. Már egy picit jobban van! Én viszont nem mesedélutánra jöttem, hanem kirúgni a hámból! Fiatal még az este, és mindenfelé alkoholt mérnek! Kövessünk el valami bűnt, de hamar! - csillant fel Mick szeme, mert már unta a sok csacsogást.
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMick & Snart
WELL, WELL. LOOK WHO'S BACK.

-  Helyes! Nem hiányzik, hogy zsugorítót tegyen bele, vagy ki tudja még mi mindent adhat ki Raymond esze – ingatom a fejemet. Igazából cseppet sem érdekel, hogy használták-e a fegyveremet vagy sem, hisz tudom jól, hogy jó kezekben van, valódi kárt úgysem tennének benne, nem féltem. De nem baj, ha ők ezt hiszik. -  Ami azt illeti, már nem bánnám, ha visszakapnám... bár már dolgoztam egy másolaton...  - Ha már az eredetit lepasszoltam, muszáj volt gondolnom az utánpótlásra, és egy-két alkatrész beszerzését leszámítva nem hiszem, hogy komoly gondba ütköztem volna az újabb megépítésénél, annyiszor szereltem már szét és össze az előzőt, de azért tény, hogy könnyebb dolgom lenne, ha visszaszolgáltatnák nekem az elsőt.
- Eobard? Ki az az Eobard? Egyáltalán milyen név ez? - kérdezem értetlenül Micket, amikor a speedster témához érünk. Ha jól sejtem, lemaradtam néhány dologról, mióta szembe rohantam a halállal. De az is biztos, hogy Central City-ben sem állt meg az élet. Folyton újabb és újabb gyorshajtók bukkannak fel a környéken. Barry után most itt az újabb hős, Kid Flash, meg valami kishölgy, Jesse Quick, aki csak néha-néha bukkan fel. Egyébként is, ki találja ki ezeket a fantáziátlan neveket?
Érdeklődve kapom fel a fejem, a szemöldököm meg a homlokom közepére szalad, amikor Mick elárulja, hogy Rip lepasszolta a stafétabotot. Pedig a fickó első perctől enyhén irányításmániásnak tűnt.
- Nem mondod! Sara Lance a Hullámlovas kapitánya? - elvigyorodom. Úgy igazán meg sem lepődhetek ezen, ha valaki átveheti az időmester helyét, az a szőkeség. -  Na és Rippel mi történt? Agykárosodást szenvedett? - szalad ráncba a homlokom, utalva arra, hogy más helyzetet nem tudok elképzelni, ami előidézhette a vezetőségváltást.
- Szóval a szintetikus sör nagy rajongója lettél, mi? - nevetek fel aztán gunyorosan. Na persze! Nem azt mondom, hogy bármi ízén is érezhető lenne, hogy mesterségesen állítja elő egy gép, de nyilvánvaló, hogy Micknek időközben valamiért megtetszett ez a világmegmentő küldetés dolog.


it's where my demons hide

avatar
❖ Legends of Tomorrow
dc universe
tartózkodási hely :
Waverider
foglalkozás, hobbi :
bűnöző
karakter arca :
Dominic Purcell
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


- Jólfésültre inkább nem bíztam a jégkockacsináló mordályod. Még a végén kárt tesz vele valakiben, vagy magában. Maximum Cold közlegény lehetne - dörmögte Mick, miután figyelmesen végighallgatta Snart szavait. Őszintén szólva nem tudta, hogy pofán verje, vagy megölelje. Minimum az egyikkel tartozott volna neki, főként egy kiütéssel az Oculusnál történtek miatt.
~ Az ember nyugodtan még fel sem áldozhatja magát önzetlenül a barátaiért... ~ futott át az agyán egy röpke gondolat- bár azt is tudta, lehet hogy később megbánta volna a feláldozást. Már ha halottként meg lehet bánni valamit.
- Szóval egy speedster. Remélem nem Eobard! Már megint... Unalmas lenne! - találgatott Mick, na nem mintha akkora lexikális tudással rendelkezett volna az előforduló speedsterekkel kapcsolatban. Tény ami tény, lassan Dunát lehetett rekeszteni velük. Boldog- boldogtalan speedster lett az elmúlt időkben.
- Már nem az angol osztogatja az utasításokat. Na, kitalálod kicsoda?! Apuci kedvenc hencegnője! Lehetne rosszabb is! Persze ez így röviden, és tömören. A helyzet általában bonyolultabb mint egy brazil szappanopera. Hogy mért vagyok még ott? Jó a sör!
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMick & Snart
WELL, WELL. LOOK WHO'S BACK.

Nem tudhatom, mennyi idő telt el az ő oldalukról az utolsó találkozásunk óta, de az már most nyilvánvalóvá vált, hogy egykori, mogorva bűntársam mit sem változott. Helyes. Ez az egész világmegmentő kaland már így is épp eléggé belepiszkált mindkettőnk fejébe, Mickébe szó szerint is, tekintve hogy átesett egy agymosáson a Vanishing Pointnál. Én meg voltam olyan eszement, hogy az életemet áldoztam volna a bandáért... és ha őszinte akarok lenni, valószínűleg újra megtenném. Hittem a küldetésünk fontosságában, abban, hogy akkor és ott az én időm volt arra, hogy valami jót tegyek, még akkor is, ez rám nézve valóban végleges lett volna. Mindenesetre örülök, hogy a visszavágásában ráismerhetek a régi barátomra, még akkor is, ha tudom, hogy tényleg megsérülhetnék, ha kedve támadna visszatámadni. Nem vagyok én sem gyámoltalan, meg tudom védeni magam, és egészen biztos, hogy tudni benne kárt tenni, de akkor is megvan az esélye, hogy végül én húznám a rövidebbet.
- Nem úgy tűnik, mintha túlzottan örülnél, hogy a „halálom históriája” happy enddel végződött – felelem neki gúnyosan, mielőtt bármit válaszolnék a kérdésére. Persze pontosan tudom, hogy a türelem nem erénye, de azt is ugyanilyen jól tudom már, hol húzódik nála a határ. - Csak azt ne mondd, hogy máris lecseréltél Raymondra – húzom el a számat, aztán mielőtt tényleg kihúznám a gyufát, félreteszem a komolytalanságot.
- Igazából nem nagyon van mit mesélnem: egyik pillanatban még ott álltam, készen arra, hogy hősi halált haljak, a másikban pedig, mielőtt felrobbanhattam volna, itt találtam magam napjaink Central Cityjében. Az biztos, hogy aki kirántott onnan, az egy speedster volt, és majdnem biztos vagyok benne, hogy átvitt egy portálon is, de az egész túl gyorsan történt ahhoz, hogy élvezhettem volna az utazás adta látnivalókat – vonok vállat szenvtelenül. Ez van, nem vagyok sokkal okosabb, mint ő, legalább ha az életben maradásom okát keressük. - Ennek már több mint három hónapja, de a gyorshajtónk nem került elő, és nem mutatkozott be nekem. Bár nem kétlem, hogy ez előbb-utóbb meg fog történni. - Senki nem tesz ilyet ok nélkül, pláne nem egy hozzám hasonló, találékony bűnözővel. Akar valamit, oka van annak, hogy még élek, és nyilvánvaló, hogy így vagy úgy, de rá fogok jönni, miért. Ez is csak egy megoldásra váró rejtély.
- És te hogyhogy még mindig a Hullámlovason vagy? Azt gondoltam, Savage halála utána Rip szétoszlatja a bandát. Befogott benneteket egy újabb küldetésre? - ráncolom a homlokomat. Az én túlélésem szerintem nem túl érdekfeszítő, de annál is inkább kíváncsi lennék arra, mivel múlatták ők az idejüket mostanában.


it's where my demons hide

avatar
❖ Legends of Tomorrow
dc universe
tartózkodási hely :
Waverider
foglalkozás, hobbi :
bűnöző
karakter arca :
Dominic Purcell
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


~ Legalább valaki viccesnek találja a helyzetet... Mint valami késő esti stand up komedista! ~ futott át Mick agyán, miközben rég nem látott- halottnak hitt cimborája és társa a bűnben jót vidult az egészen. Kétség kívül Snartos volt, ami ismét csak az eredetiségét igazolta, ám ugyanakkor továbbra is zavarba ejtette Roryt.
- Nem tudom... Mondd meg te! - jegyezte meg a szellemekkel kapcsolatosan, majd szemei kissé összehúzódtak a "fizikai erőszak" emlegetésére, amivel párhuzamosan szája sarkába apró mosoly kúszott.
- Vigyázz, nehogy megsérülj közben! - vágott vissza, és remélte hogy tényleg nem valamiféle földöntúli lény szivatja, mert akkor elég nehéz lesz majd ronggyá verni.
~ Talán a tűz hat rá, bár ha az ördög az, még élvezheti is... ~ futott át az agyán, ám gondolatai folyama is megtorpant egy másodpercre, mikor Lenny rászegezte Magnumját. Mick a pillanattal dermedt meg, és bármire készen állt ami jöhetett volna. Szerencsére ismét csupán barátja fura humorának esett áldozatul, mint már párszor volt szerencséje a múltban. Ezzel együtt újabb pont igazolta valószínűsíthető valódiságát.
- Beszéljünk inkább a felrobbanásod utáni eseményekről! Hogy vagy életben? - nyíltak tágra Mick szemei legfontosabb kérdése feltevésének hatására. Válaszokat akart, de azonnal! Úgy tűnt, hogy Cold kapitánynak is hasonló elképzelései voltak, mindemellett kényelembe helyezte magát. Heatwave utána fordult, majd vele szembe helyezkedett, és rászegezte tekintetét.
- Szabadság? Túlzás... Maradjunk a rendkívüli eltávnál! Most, hogy elmeséltem életem történetét, te jössz a halálod históriájával! Valami hiteleset még Karácsony előtt ha lehet, mert tudod hogy a türelem nem az erényem!
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMick & Snart
WELL, WELL. LOOK WHO'S BACK.

Nem tudok nem mosolyogni azon a bamba döbbeneten, ami kiül régi barátom arcára. És a helyzet komikussága csak fokozódik, amikor közelebb jön és körül jár. Most komolyan megszagolt? Bizarr. De már azon sem lepődnék meg, ha időközben valami szuper-szimatra tett volna szert. Azon az időutazó űrhajón történtek ennél furcsább dolgok is, szóval ki tudja? De az legalább már biztos, hogy nem engem keresve jött ide. Tényleg, mégis vajon mit kereshet? Kétlem, hogy nosztalgiázni akar, nem az ő stílusa lenne.
- Mi a baj, Mick? Szellemet láttál? - röviden el is nevetem magamat, ahogy az ismerős frázis elhagyja a számat. Jól esik ugratni, annak ellenére is, hogy az ő helyében valószínűleg én is azt hinném, hogy képzelődöm. Pedig mi mindent láttunk, és átéltünk már együtt! Aztán mégis képesek lehetünk még mindig meglepődni valamin, ami nem átlagos, vagy amire nem számítottunk. - Segítene, ha bemosnék egyet? - nézek rá enyhén oldalra billentett fejjel. Egy jó barátért bármit, ugyebár!
- Hogy ez itt...? - Tekintetét követve a kezemben tartott pisztolyra pillantok, majd feljebb emelem, és már csak a hecc kedvéért is felé irányítom a csövét. Tekintetem halál komoly, enyhén fenyegető, csakhogy hiteles legyek, de aztán persze hasonló lendülettel átforgatom az ujjaim között, és leteszem magam mellett egy alacsonyabb polcra.
- Miután a halálom előtt lepasszoltam Sarának jégpuskát, ami ha jól sejtem, most is a Hullámlovason van lakat alatt – mert remélem, hogy nem hánytátok csak úgy el valamerre – muszáj valahogy feltalálnom magam nélküle – vonok vállat, és szándékos a félrevezető szóhasználat. Kíváncsi vagyok, mikor tudatosul benne, hogy igazi vagyok, nem pedig a képzelete szüleménye... vagy bármi más.
- Szóval...? Mit keresel itt? Szabadságot vettél ki? - Miközben felteszem a kérdéseimet, megkerülöm őt, és ledobom magam az elnyűtt kanapéra a raktárhelyiség henyélésre kialakított részén. Bakancsos lábaimat is ugyanilyen hanyagul pakolom fel az egymásra halmozott autógumikra a közelben, és kérdőn pillantok Mickre.


it's where my demons hide

avatar
❖ Legends of Tomorrow
dc universe
tartózkodási hely :
Waverider
foglalkozás, hobbi :
bűnöző
karakter arca :
Dominic Purcell
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Ahogy a zömök testalkatú, kopasz férfi kopott bakancsainak magabiztos léptei az ódon épület romos falait ostorozva visszhangzottak annak elhagyatott helységében, úgy hatolt az éjszakai nyugalomba valami más zaj is. Mick motoszkálást vélt hallani, az egyik kisebb helység irányából, és nagyon is meg volt róla győződve, hogy ezek bizony most nem madarak lesznek. Fegyverét kissé feljebb emelve lassan a helység felé fordult, mikor meghallotta azt az összetéveszthetetlen jellegzetes hangszínt mely már sajnos nem csendült fel egy ideje a környezetében. Nemsokára egy ismerős alak sziluettje is párosult a jelenséghez.
~ Snart?! ~ hasított agyába a hihetetlen felismerés egy zavaró gondolat formájában, amint barátja rajta csipkelődött üdvözlésképpen.
- Korai még az este, nem ihattam ennyit... - vakarta meg homlokát fegyvere csövével az orra alatt dörmögve, amint a férfire meredt nagyokat pislogva.
Ezek után hitetlenkedve közelebb ballagott Lennyhez, majd gyanakodva balról, és jobbról is végigmérte, mert egyszerűen nem hitte el amit lát. Mélyet szippantva szagolt a levegőbe, de az is a szokásos Snart által kedvelt illatot árasztotta.
~ Nemrég pateroltam vissza 2014- be! Hogy a frászba került ide? Már megint eltörtük az idővonalat?! Vagy valaki más cseszte el... ~ futott át az agyán ezer- meg- ezer ötlet a helyzettel kapcsolatban.
Bal kezét kinyújtva, annak mutatóujjával vonakodva böködte meg Snart mellkasát. Igazinak tűnt, és semmi esetre sem valamiféle víziónak, vagy hologramnak, vagy ki tudja minek, amikkel az elmúlt időszakban találkoztak...
- Azzal meg hová készülsz? Jelmezbálba? - jelentette ki végül Mick a pisztolyra utalva, de még mindig nem fogadott volna rá, hogy megbolondult vagy magánál van, esetleg alkoholmérgezés láttatja vele ami szeretne.
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMick & Snart
WELL, WELL. LOOK WHO'S BACK.

Az utóbbi időben, a mögöttem álló hónapokban, túl sok minden változott, mondhatni rövid idő alatt, ha azt vesszük, hogy már negyvenöt éves vagyok, és mindez idáig csak egyféle életet ismertem. Bűnöző vagyok, annak neveltek, és azt hiszem, többször jártam meg a börtönt, mint amennyi jó cselekedetemmel tudnék példálózni. Aztán felbukkant Rip, és ma már valahogy semmi sem a régi. A Waverideren töltött idő tagadhatatlanul megváltoztatott, és amióta visszatértem a városba, nemigazán találom a helyemet. Sosem akartam hőssé válni, végül mégis az lettem, ráadásul önként és dalolva. Készen álltam rá, hogy feláldozzam az életemet a barátaimért. Barátok. Még a szó is idegen tőlem, mégis megtettem... volna, ha egy speedster nem bukkan fel a semmiből, és menekít ki a robbanásból az utolsó pillanatban. A következő, amit tudok, hogy ismét Central Cityben találtam magam, és azóta sem derült ki, ki volt, aki megmentett, vagy hogy miért tette. Az első gondolatom Barry volt, bár ő nem az a fajta, aki titkolná előlem a kilétét, ráadásul ha akart volna tőlem valamit, már jelentkezett volna. Korábban is volt rá példa, hogy elragadott a múltból, Szibéria kellős közepéből, csak hogy segítsek neki ellopni valamit.
Tehát nem a Flash volt, más gyorshajtókat pedig személyesen még nem ismerek, vagy legalábbis nem tudok róla, de ki tudja, ez talán hamarosan változni fog. Az viszont, hogy egyik napról a másikra csak úgy visszadobtak a régi életembe, kissé felborította bennem a dolgokat. Igazából nem bánom, hogy félbeszakadt a kaland, amit annak a bádogdoboznak a fedélzetén tapasztalhattam meg. Úgy vélem, ennyi épp elég volt nekem a világ megmentéséből, ideje, hogy visszataláljak a régi önmagamhoz. Vagyis inkább az új önmagamat kellene megtalálnom. Csakhogy ez nem megy könnyen. Egy részemnek hiányzik, hogy ismét jót tegyek, hogy hasznos legyek, és hiányzik a csapat is. A másik felem viszont megvet ezért. A régi énem biztos képen röhögne, ha most szembetalálkozna velem.
Mivel nem tudok rá módot, hogy felvegyem a kapcsolatot a legendákkal, így közéjük visszatérni mostanában nem lesz lehetőségem, de igazából egyelőre nem is akarok. Mindenesetre néhány hete felkerestem Oliver Queent, aki úgy látszik, ennek az egész igazságosztó-, hősmizériának a kellős közepén áll, és a legendák közül is többeket személyesen és közelről ismer, hogy ha hírt kapna tőlük, jelezze felém, vagy tudassa velük, hogy még élek. Talán még egyszer-egyszer, ha szükség lenne rám, újra a hasznomat is vehetik. De addig is... úgy döntöttem, visszaállítom a régi rendet Central Cityben. A Santinik, kihasználva az eltűnésünket, ismét vérszemet kaptak, és visszahódították a városrészünket. Valójában magasról tennék az olaszokra, de nem engedhetem, hogy gyengének tűnjek, és Mick-kel, vagy nélküle, de hajlandó vagyok ismét szembeszállni velük, ha kell, és megmutatni, hogy még mindig én vagyok a legjobb tolvaj a környéken. Bár lehet, hogy ezúttal nem lopnék akárkitől, csak olyanoktól, akik rászolgáltak, vagy túl sok pénzük van ahhoz, hogy elköltsék.
Mindaz a változás után, amiken keresztül mentem, olyan helyre volt szükségem a gondolkodáshoz, és a terveim összeállításához, ahol, ahogy mondani szokták, megállt az idő. A város lepusztultabb felén nem kell attól tartani, hogy egyik napról a másikra megváltoznak a dolgok. Az elhagyott épület pontosan olyan állapotban van, mint amikor legutóbb jártunk itt Mickkel. Először csak körüljárom a viszonylag tágas, limlomokkal és különféle alkatrészekkel megrakott, leginkább egy garázshoz hasonlító helyiséget. Aztán kihúzom az egyik fiókot, és félresöpörve egy halom újságot, meg is találom azt, amit kerestem: egy 9 milliméteres Magnumot. Közel sincs olyan lenyűgöző, mint a jégpuskám, de azt sajnos lepasszoltam Sarának a robbanás előtt, így mostanában anélkül kell boldogulnom. Magamhoz veszem a talált kincset, majd az átsétálok a szomszédos, kisebb helyiségbe. Az asztalon tervrajzok hevernek szanaszét, a legutóbbi akciónkra emlékeztetve. Ekkor azonban ismerős hang üti meg a fülemet. Egy pillanatra alig tudom elhinni, hogy jól hallok, de Mick ismét megszólal. Arcomra azonnal a már jól ismert, önelégült mosolyom húzódik, miközben sarkon fordulva visszalépek a kisebb szobából.
- Lám lám, mit sodort be a szél... Csak azt ne mondd, hogy már annyira magányos vagy nélkülem abban a bádogdobozban, hogy újabban magadban beszélsz? - kérdezem enyhén gunyorosan, de csak a szokásos, szurkálódós szinten.


it's where my demons hide

avatar
❖ Legends of Tomorrow
dc universe
tartózkodási hely :
Waverider
foglalkozás, hobbi :
bűnöző
karakter arca :
Dominic Purcell
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


~ Az egyetlen dolog amit tuti nem tudok kinyírni. Az unalom! ~ malmozott Mick a Waverider gyomrában, és tutira vette, hogy ha nem csinál valamit, akkor az unalom nyiffantja ki őt.
- Elég volt a zabhegyezésből! - morgott bosszúsan az orra alatt majd felpattant, és elindult a hajó kijárata felé. Nem érdekelte, hogy Sara meghagyta- mindenki maradjon a fedélzeten a Professzoron kívül.
A szomszéd szék támlájáról felkapta khaki dzsekijét, és menet közben magára öltötte. Zsebeiből előkerültek kedvenc fekete bőrkesztyűi is. Mielőtt még elhagyta volna a hajót, egy kitérővel magához vette hű társait, melyek hőfegyverében, és egy üveg sörben öltöttek testet. Kellett az indítófolyadék.
A temporális bádogteknő rámpáján lefelé lépkedve huncut vigyor kúszott arcára, és fehér fogain végigkorcsolyáztak az ezüstös hold halovány sugarai. Feltárult előtte az éjszakába burkolózott Central City.
- Tökkkéletes... - bukott ki belőle, miközben egészségeset szippantott a friss 2017- es levegőből. Otthon illata volt, és csetepaté szagot árasztott. Mick imádta!
~ Ilyenkor már biztos Piroskának is fellőték a pizsamát! ~ nyugtatta magát, mely szerint nem fog a Flash akadékoskodni, ha esetleg ő némi rosszalkodásra kárhoztatná magát, hogy elüsse az időt.
Két órával, és egy villám kocsmai verekedéssel később a város egyik lepusztultabb negyedében hámozta ki magát egy koszos- s- füstös taxi szakadt hátsó üléséről. Szinte még talajt sem értek bakancsai, az autó máris kiprögő kerekekkel húzott tova, míg maszatos nyitott ablakain söfőrjének tüdőrákkal átitatott krákogása, és valami éjszakai rádiós talk show zargatta a környék gyanús csendjét.
~ Talán nem kellett volna halálosan megfenyegetni az ingyen fuvarért... ~ gondolta, majd köhhintett egyet a verda által felvert portól, és ímmel- ámmal leporolta magát. Dolga végeztével megindult egy közeli romos épület kerítése felé, melynek rácsát egy adott helyen felfeszítve máris annak udvarán találta magát. Jól ismerte a helyet!
- Otthon, édes otthon! - torpant meg egy pillanatra, hogy terepszemlét tartson. Több akciót is terveztek innen Snarttal a múltban, és egyelőre a fakabátok még nem tudtak erről a búvóhelyükről, szóval remélte odabent mindent sértetlenül talál majd, akár valami időkapszulában.
~ Ha már időutazgatunk... ~ konstatálta.
- Édesem! Itthon vagyok! - kurjantotta el magát a helységbe lépvén, mialatt hőfegyvere kabátja rejtekéből immár kezében tanyázott akcióra készen.
Ám végül csupán pár szívroham következtében felröppenő álmos galambbal akadt dolga, amiket ő többnyire csak ukrán csirkéknek nevezett, és ha már a csirke szóba került, menetrend szerint eszébe jutott Kendra is.
- Remélem azért a Sólyom csaj nem ide költözött be a szárnyas barátjával... - hesegette el kezével a szállingózó tollakat, és beljebb hatolt az épületbe.
it's where my demons hide

avatar
❖ Legends of Tomorrow
dc universe
tartózkodási hely :
Waverider
foglalkozás, hobbi :
bűnöző
karakter arca :
Dominic Purcell
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Piroska városa. Most majd kap hideget- meleget.
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Central City Utcái
» Central Park, Manhattan
» Primeval: New City
» Filmek
» The city that never sleeps

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg-
Ugrás: