villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Blythe C. Fox, Jason Todd, Leonard Snart, Mindy Macready, Reece Malgus

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Városi park
Negan Sebastian Bates
pötyögte
Yesterday at 9:30 pm
Magánszoba
Astrid Faye Rhodes
pötyögte
Yesterday at 7:18 pm
Zinnia szobája
Sean Weston
pötyögte
Yesterday at 4:16 pm
Sara Lance
Sara Lance
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 9:55 pm
Dr. Pamela Lilian Isley - Poison Ivy
Pamela L. Isley
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 6:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 2
BORROWED 0 1
CITIZEN 6 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 1
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 1
METAHUMAN 5 3
VIGILANTE 0 1
VILLAIN 0 4
Összesen 22 20

Share|
diana prince ◯ wonder woman
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
WAYNE, KENT, CURRY
tartózkodási hely :
◯ whereever i'm needed ◯
foglalkozás, hobbi :
◯ antiques dealer ◯
karakter arca :
◯ gal gadot ◯
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Diana of Themyscira
it's about what you believe and i believe in love
The devil is in the details
Becenév: Diana, Wonder Woman
Play by: Gal Gadot
Születési hely, idő:
Kor: Ötezer körül, külsőre 25-30
Csoport: hero
Foglalkozás: antikvitás kereskedő
Családdal való kapcsolat:
Amazonok ◯ A nők, harcosok, akikkel együtt nevelkedtem mind adtak valamit az életemhez. Talán, ha kiemelnék egy arcot a tömegből Antiope lenne, aki anyám akarata ellenére tanított engem harcolni.
Hyppolita ◯ az édesanyám, akivel ha nem minden esetben értünk együtt a szeretet, amit iránta érzek őszinte viszonzásra lel minden egyes pillanatban. mint minden anya is ő is túlságosan féltett és óvott mindentől még akkor is, ha tudta mi céllal teremtődtem.
Zeus ◯ az édesapám. erről a részletről nagyon sokáig fogalmam sem volt. eltitkolták előlem, hogy pontosan miképpen jöttem a világra, hogy mégis ki is vagyok valójában. talán azt gondolták ezzel megvédhetnek, de már sosem tudjuk meg mi lett volna, ha az igazság keretei között nevelkedem fel.
Családi állapot: Egyedülálló
Szexuális beállítottság: Biszexuális
Képesség: Több vagyok egy átlagos embernél. Az erőm bőven túlmutat az általuk felhúzott határokon. Sokkal gyorsabban tudok mozogni, mint ők ezért a reflexeim is sokkal gyorsabbak náluk. Könnyedén tudok reagálni a körülöttem lévő tényezőkre, de néha előfordul, hogy nem elég gyorsan ilyenkor pedig a legnagyobb veszélyt számomra az íjak és a golyók jelentik, hiszen ezzel tudnak a legkönnyebben megsebezni. De a seb, amit ejtenek rajtam elég kevés esetben halálos. Only a god can kill a god.
Gyorsan gyógyulok, ami kéz a kézben jár azzal, hogy nem olyan egyszerű megsebezni. Közelharcban képzett vagyok, mint minden amazon, habár az édesanyám ragaszkodott miután végre beleegyezett a kiképzésembe, hogy sokkal durvább legyen velem Antiope, mint bármelyik amazonnal. Hogy tényleg igazi harcos válhasson belőlem, aki képes megvédeni önmagát és az emberiséget.
Felszereléseim közé tartozik az igazság lasszója amely bárki is tekeredjen rá kimondatja az igazságot. Ellenállni felesleges, hiszen csak fájdalommal jár és az illető addig nem szabadul, míg az igazság el nem hagyja ajkait. Emellett a másik, elsődleges fegyverem, a kardom.
A kezemen elhelyezkedő karperecekkel pedig könnyedén tudom hárítani az esetleges golyókat. Védekező felszerelésemként még megemlíteném a páncélzatomat és a pajzsomat.

...THERE AIN'T NO JOURNEY WHAT DON'T CHANGE YOU SOME.

Pozitív tulajdonságok
határozott, bátor, kitartó, empatikus, védelmező
Negatív tulajdonságok
makacs, önfejű, még akkor sem hátrál meg, ha az élete múlik rajta,
naiv, ha kell kegyetlen
5 dolog, amit szeretsz
jégkrém, babák, a igazság, a harc, kihívások
5 dolog,amit nem szeretsz
háború, hazugság, igazságtalanság, gonoszság, tehetetlenség
Legnagyobb félelmed
elbukni
Legnagyobb vágyad
egy világ, ahol mindenki békében él egymással
Rejtett tehetséged
nem hiszem, hogy bármit is rejtegetnék már
Hobbi
Fagyi tesztelés?
Fura/Idegesítõ szokás
Minden veszélybe egyenest fejest ugrok
Szervezett vagy rumlis
Szervezett
Káros szenvedély
Nem élek egyikkel sem.
Kedvenc szuperhős
Az amazonok ♥
Allergia
nincs
Kutya vagy macska
mindkettő?

everything has a beauty but not everyone can see it
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
heroes vs villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Julianne Amnoc - The Woman Statue

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadásra várók-
Ugrás: