villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Zinnia szobája
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


-- szabad játéktér --
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésesean & zynnia
will you talk to me?

- Hát végül is jelen pillanatban az én kezemben van az életed mindenféle szempontból, szóval nem ártana, ha előkapnád picit az őszinteség kártyát. Hidd el, hogy mindkettőnknek nagyon sokat segítenél vele. - Néha nem értem a nőket. Na, jó soha nem értem meg őket, mert olyan hangulatingadozáson képesek átmenni pár másodperc alatt, hogy az a férfi elme számára követhetetlen. Bár, ha őszinte akarok lenni szerintem még sokszor a nők sem fogják fel, hogy mennyi minden fut végig az agyukon egyetlen egy pillanatban.
- Ha neked így kényelmesebb. - Felőlem ezerszer kezdhetünk tiszta lapot, ha ez azt jelenti, hogy még ma válaszhoz fogok jutni a képességét illetően. Megadhatok neki bármit, amit kér. Az már egy teljesen más kérdés, hogy meg is akarom neki adni, vagy csak önmagamnak kedveznék a dologgal. Mert persze mindent mérlegelni kell, hogy az alku számomra megérje. Na, meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a kétségbeesett elme olykor a legleleményesebb.
- Volt szerencsém végignézni, ahogy egy metahuman megöl valakit. Úgyhogy a saját kezembe vettem az irányítást és a magam módján intézkedem erről a problémáról. - A szavaim őszinték, de túlságosan is rövid a mondandóm, mert senkire nem tartozik, hogy végső soron Nita halála volt az, ami erre az útra vitt engem. Lehet, hogy neki pontosan ez kellene ahhoz, hogy megbízzon bennem, de azért nem fogok olyan dolgokat kiteregetni neki, amelyeket senki nem tud rólam. Nem a nyamvadt pszichológusom, hogy a macska rúgja meg.
- Még valami alapkérdés, amit szeretnél feltenni? Kérlek ne fogd vissza magad. - Fele igazságok tálalásában mindig is mesteri voltam. Nem hiszem, hogy pont most ütköznék ezen a téren valamilyen problémába. Az már más kérdés, hogy ő mennyit fog elhinni belőle. Mert igazából az lenne a legjobb, ha az egészet bekajálná, de tudom a gyanakvást sosem fogom tudni teljesen eltüntetni a lelkéből. Az már kegyetlenül beleivódott.
♥️
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainssean & zynnia

- Sosem bíztam meg senkiben... Miből gondoltad, hogy benned fogok? - költőinek szántam a kérdésemet, arra válaszolva, hogy még mindig nem tudja, mit rejtegetek.
Belekezd, hogy már mindegyik metahuman képessége kimutatkozott, csak az enyém nem. Nos, ebben az egész mögött lappang valami, amiről ő nem tud, addig pedig jómagam próbálom megtanulni kezelni az egészet, és az Ő tudta nélkül.
- Akkor talán ideje lenne, újragondolni az egészet, és tiszta lappal kezdeni a mi kapcsolatunkat. Nem gondolod? - nem tudom, honnan jönnek ezek a szavak, de egyszerűen jönnek, és úgy érzem, nem azért, mert én ennyire szívélyes lennék Sean-nal, hanem más miatt, talán a képességem próbál kibontakozni ezzel, hogy úgy csináljak, mintha bizalmasabb szeretnék vele lenni. - Zynnia vagyok, de ezt úgy is tudod, de azért közöltem - kissé pimasznak tűnhetek most ezzel, de nem érdekel valahogy. Ki kell innen jutnom minél hamarabb, és ha ez csak úgy fog összejönni, hogy azt kell tettetnem, mennyire segítőkész vagyok, hát legyen. Hiányzik Jake. Hol vagy Jake?!
- Tehát, jól tudod, hogy én ki is vagyok. Ez egyszerűen nagyszerű - emeltem fel enyhén a kezeimet, mintha éljenezni akarnék, ám nem ez a célom, sokkal másabb. - Ha már bizalmat szeretnél elnyerni, és én is hajlanék ennek kialakítására, talán máshogyan kellene elsőre megközelíteni ezt - továbbra sem hagyom magam. - Miért épp ezt választottad hivatásnak, Sean? - kerestem volna más szavakat is, de talán beszélni fog velem, és megérti, mennyire fontos az nekem, hogy megértsem őt, ezzel pedig egyszerűbb közelebb kerülnie hozzám. Míg vártam, hogy visszaválaszol, én próbálom megfejteni őt, úgy is mint, egy pszichológus, hiszen három éven át tanultam pszichológiát.


it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésesean & zynnia
will you talk to me?  

Határozottan felkeltette most az érdeklődésemet. Ha pedig már ennyire együttműködő kíván lenni, akkor nekem eszem ágában nincs egy pillanatra sem megállítani őt bármivel.
- Mint tudod a legtöbb metahuman-nek már régen megmutatkozott, hogy mégis milyen képessége is van. Neked egyenlőre csak az a biztos, hogy te magad is metahuman vagy. De egyelőre még úgy tűnik, hogy semmi nem történt. Persze el is hallgathatsz dolgokat, de azzal csak hosszabbítani fogod az itt töltött idődet. - Minél később kapok választ a kérdéseimre annál később fog újra normális életét élni. Sosem értettem, miért jó makacsnak lenni, mikor valaki egyszerűen csak szimpla kérdéseket tesz fel neked. Én sem akartam semmi mást, mint válaszokat.
- Az én felügyeletemmel bármikor elhagyhatod ezt a szobát, mindössze csak kérned kellett volna, de te inkább hallgattál. Persze megértem. Nem indítottam túl jól, de tudod a kommunikáció nagy kincs. - Amennyiben hajlandó lett volna velem megvitatni néhány dolgot, akkor már fényévekkel előrébb lehetnénk. Az ő választása volt azonban a némaságba burkolózás. Én pedig igyekeztem rábírni, hogy megbeszéljük a helyzetet, de ő nem kért belőle. Ez pedig nem erőszak.
- Elég sok mindent tudok rólad, de engem leginkább a képességed az, ami érdekelne. Hogy mégis mennyire tudod befolyásolni, irányítani. Vagy egyáltalán érzel-e valami változást magadban. Egyfajta bizsergést, hogy képes lennél többre is. - Sajnos egyenlőre még a sötétben tapogatózok azon a téren is, hogy mi lehet a képessége. Már meg kellett volna mutatkoznia, de az is lehet, hogy könnyedén elrejti ezt a világ többi része elől. Az pedig, hogy ellenem is képes igazán figyelemreméltó. De egy részem nem tudja elengedni, hogy nagyon is tudja, hogy mi van a kezei között egyszerűen csak gyakorol, hogy mikor tud a legnagyobb csapást mérni rám. Talán pont ezért akar kimenni innen. De akkor inkább rátenném a különleges kis karperecet. Nincs kedvem egy metahuman-nel szembetalálni magam üres kézzel.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainssean & zynnia

Nagy lépésre szántam el magam két hónap után, és jelenleg valóban itt van előttem az az ember, aki abba a kategóriába tartozik, amelybe szüleim is. Ha egyszer kijutok innen, akkor vissza se nézek. Az sem érdekel, ha ezt olyan módszerrel fogom beteljesíteni, amit sosem hittem volna el, hogy létezik igazából, nem pedig a mendemondákban.
- Mitől is vagyok... én épp eléggé különleges? - nem majmoltam őt, hanem csak szóról szóra visszakérdeztem arra, amit ő kiemelt.
Mára már végzett pszichológus lehetnék, talán bűnügyekben segítenék a rendőrségnek, ha akkoriban szüleim nem dobnak ki az utcára, de mivel megtörtént, és már visszavonhatatlan. Talán olyan életem lehetne, amilyet csak a legvadabb álmaimban, és talán abban az egy évben tapasztalhattam, amikor Jake-kel éltem. Most pedig ismét egy földi pokolban vagyok. Hm... Azt szeretné, ha én kezdeném a sort, mert a kérdéseire nem válaszoltam sosem, de arra még nem jött rá, hogy nem a jó kérdéseket tette fel.
- Rászántam magam erre, mégis mi bajom lehet egy kis csevegésből? - pimaszul vágtam hozzá ezt a dolgot még mindig keresztbe tett kezekkel, ám már sokkal lazábban, de a szükséges távolságot még mindig betartottam. - Biztosan sejted, hogy cserébe kérek valamit, és megfogod adni, hiszen számodra különleges vagyok, ugye? Aki pedig ilyen rangot kap, annak jár valami kedvezmény - jelentettem ki határozottan, és bátorkodtam ezzel jönni, mert tudom, hogy ha bármit is szeretne, annak feltételei vannak. - Megoldható lenne az, hogy néha kimenjek ebből az átkozott szobából? - tekintetem az övébe fürkésztem, és ezután pedig lassan a testem mellé tettem a karjaimat. - Egyébként pedig szerintem mindent tudsz róla, vagy tán elmeséljem a gyerekkoromat, és az elcseszett életem minden részletét? - nem sajnáltatni szeretném magam, csak valamivel el kell ütnöm az időt.


it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésesean & zynnia
will you talk to me?  

Már igazán jó lenne, ha képes lennék valamiféle kommunikációt kifacsarni belőle. Egyfajta előrelépésre van szükségem semmi többre. Valamit, ami megmutatja, hogy mindennek van valami minimális értelme. Mert ennyi erővel vissza is engedhetem az utcára. A képességét pedig átadhatom valakinek, aki éppenséggel úgy érzi, hogy szüksége van rá. Ebben legalább sikerült előrelépést tenni. Bár még mindig ködfátyol fedi, hogy milyen képesség is lakozik benne.
A szemöldököm felszalad szerintem a fejem másik oldalára egészen, amikor végre elhagyja egy szó a száját. Értetlenül állok a változás előtt, de nem fogok panaszkodni. Azt aztán senki ne várja el tőlem. Nem az a típus vagyok. Ha jó dolgokról van szó, akkor pedig még kevésbé.
- Megnyugodhatsz, hogy te épp eléggé különleges vagy ahhoz, hogy egyedül én foglalkozzak veled. - Mondhatni ez a rész általában tiltott terület kivéve persze az orvosoknak. Mert nekik mindenképpen be kell jönniük, hogy a teszteket elvégezhessék, amiket kérvényezek, de amúgy nem szívesen veszem, ha olyan körül keringenek, amihez semmi közünk nincsen az ég egy adta világon.
- Miért nem kezded te? Megannyi kérdést tettem már fel, te nem akartál rá válaszolni. Ha pedig nem akarod, hogy újra feltegyem, miért nem mesélsz nekem arról, hogy mi ez a nagy változás? Mi az, amit el akarsz érni azzal, hogy végre kinyitottad a szádat? - Nem fogok bulit szervezni a tiszteletére, ha ez volt a célja. Azért nem mondhatnám, hogy annyira kincset érnének a szavai, de határozottan kíváncsivá tett engem, hogy mégis mi bújhat meg ezen dolgok mögött. Valami oka csak van annak, hogy kinyitotta a száját. Talán alkudozni akar? Nem tudom, de remélem, hogy nem kezd bele semmi feleslegesbe, hanem rögtön a tárgyra tér. Bár az eddigiek alapján pontosan ezt teszi.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainssean & zynnia

Betoppant a szokásos időben, én pedig valamennyire felkészültem erre. A higgadtságomat megőrzöm, noha nem túlzottan, hiszen azért eléggé ugrál felfelé a pulzusom, amikor megláttam Sean-t bejönni. Kíváncsi lennék rá, hogy most mit szeretne elérni, mert eddig mindig csalódnia kellett.
A hangja nem monoton, kicsit inkább lelkesebbnek érződik, mint legutóbb. Ezen más esetben elmosolyodnék, de abból ő sosem fog kapni tőlem. Fogyóeszköz a mosolyom.
- Legyen... - kimondtam az első semlegesnek ható szót, hátha ettől már jobbá varázsolom a napját, és azt, hogy érdemes volt felkelnie, majd idejönnie. Rezzenéstelenül nézem az arcát. - Beszélgetek veled, de csak akkor, ha ma tényleg csak mi ketten fogunk ebben a szobában lenni, és senki más rajtunk kívül nem lesz itt - keresztbe fonom a kezeim, mert szerintem biztosan megint csak egy csettintésre van valaki, akinek nem kellene.
Kérdezgettem sokat magamtól, miért pont én velem történik meg az efféle szörnyűség, amely szinte egész életemen át végigkísért... A válaszaim ismeretlenek rá, volt már néhány elméletem, de mindet a kukába dobtam, és talán csak azért, mert már kezdtem beletörődni abba, ami ezzel kapcsolatos. Végeztem az elméletgyártással, inkább másra kell majd koncentrálnom, méghozzá arra, hogyan tudok innen lelépni minél hamarabb. Nem fogom sokáig húzni, ha nem történik valami.
- Hol kezdjük? Remélem, nem ugyanazokat a kérdéseket teszed fel, mint eddig - le sem vettem róla a szemeimet, és próbálom megtartani ugyanezt a szemkontaktust, ameddig kell.
Ha azt hiszi, könnyen behálóz, és mindent kitálalok, mint egy svédasztalra, akkor kicsit téved, ami pedig emberi dolog.


it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésesean & zynnia
will you talk to me?  

Egyszerűen érthetetlen számomra. Nem tudom azt sem igazából, hogy én magam miért foglalkozom még vele. Láthatóan nem fogok belőle semmit sem kialakítani. Pedig még jó emberem is lehetett volna, de makacssága végtelen az irányomba. Nem tudom miért zárkózik el mindenféle kommunikáció elől, de határozottan frusztráló. Szeretnék rajta segíteni, hiszen azzal magamon is segítenék, de ha egyszerűen csak kizár, mintha nem lennék méltó arra, hogy társalogjak vele azzal nem igazán tudok mit kezdeni. Folyamatosan úgy érzem, hogy mi ketten csak hátrafelé tudunk haladni. Mintha már minden emberi tulajdonsága megszűnt volna létezni. Nem beszél, egyszerűen csak itt van. Él és lélegzik. Talán gondolatai vannak, de nem osztja meg velem. Még non-verbálisan is éppen csak apró jeleket kapok az állapotáról. Ez pedig több, mint frusztráló. Idegőrlő. Nem tudom, hogy mit tehetnék. Úgy érzem, hogy elbuktam az életben, mert nem találok válaszokat csak még több kérdést. Az is lehet, hogy kezdek berozsdásodni és már nem úgy hatok az emberekre, mint régebben. Mert valami miatt újra meg újra falnak ütközöm és jelen esetben ez nem csak rá igaz. Talán már elveztettem a varázsomat az emberekkel kapcsolatban. Mégis erőteljesen dolgozom azon, hogy megpróbáljam valamilyen módon meggyőzni végre. De fogalmam nincs, hogy mégis mit tehetnek azaz igazság. Én már mindent megpróbáltam. Durván is hozzáálltam, de mindig igyekeztem nem fizikailag bántalmazni. Bár, ha úgy vesszük a tűszúrások is azoknak számítanak. Kinek, hogy. Az mondjuk az én parancsomra történt, de nem az én kezem által.
A már-már túlságosan is ismerős folyósokat szeltem át, hogy odajuthassak hozzá és ma is újra megpróbálhassam szóra bírni. Meglátjuk, hogy sikerrel járok-e vagy sem. Természetesen én előbbinek örülnék jobban.
- Na, ma társalgós kedvünkben vagyunk? - Teszem fel a kérdést a szükségesnél kicsit lelkesebben, amikor belépek szobájának ajtaján. Már azért is különlegesnek érezhetné magát, mert neki legalább szobája van és nem olyan koszos kis helyen van, mint a többi.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainssean & zynnia

Fojtogató itt bent lenni, és már két hónap bőven letelt az ittlétem óta. Az utcán bolyongva jobb volt a közérzetem is, mint itt ebben a szobában.
Érzékenyebb vagyok, hiszen a képességem kezd kibontakozni, ugyan még nagyon az elején vagyok ennek, mégsem tudom továbbra is csendben tűrni a bezártságot. Régen is nagyon nehezen bírtam elviselni azt, ha szobafogságra ítéltek a drágalátos szüleim, akiket nem is szabadna szülőknek hívnom, mert nem voltak azok számomra. Biológiai szempontból igen, de másfelől közel sem.
Nem felejtek el semmit sem, tudom, hogy a bosszúállás nem megy majd egy csettintésre, de talán a kiterveléséhez lesz elég időm itt. Meg kellene köszönnöm ezt a lehetőséget Sean-nak, hogy pont ő lesz az, aki kihozza belőlem a bennem élő eddig ismeretlen tulajdonságaimat?! Ma is jön hozzám, de a mai nap más lesz. Beszélni fogok hozzá. Eddigiekben némát játszottam, de ideje egy új mezőre lépni, akárcsak egy sakktáblán. Egy kis beszélgetésbe nem fogok belehalni, és lehet még örömöt is szerzek ezzel neki, hogy végre csicsergek egy kicsit.
Azért kicsit van bennem is egy kis félelem, de az hamar elillan, amikor nem gondolok rá. Erős vagyok, és Jake még erősebbé tett engem a törődésével. Ó, istenem, ő vajon mit gondolhat jelenleg? Az isteni pulykája, amit férfi létére nagyon jól elkészített, még most is érződik a számban.
Valaki közeledik, és én az ajtóhoz lépek, próbálok fülelni, de nem sok mindent hallok. Hátralépek párat, és az ajtót bámulom csak. Nem torpanok meg, megőrzöm az egyensúlyomat is, amikor végre kinyílik az az ajtó, és csak állok ott. Mozdulatlanul, némán. Egyelőre.
Gyere csak. Kimondhatatlanul is gyűlölöm ezt a helyet.


it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


♥♥♥
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Külváros :: metahuman kísérletlabor-
Ugrás: