villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Blythe C. Fox, Jason Todd, Leonard Snart, Mindy Macready, Reece Malgus

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Városi park
Negan Sebastian Bates
pötyögte
Yesterday at 9:30 pm
Magánszoba
Astrid Faye Rhodes
pötyögte
Yesterday at 7:18 pm
Zinnia szobája
Sean Weston
pötyögte
Yesterday at 4:16 pm
Sara Lance
Sara Lance
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 9:55 pm
Dr. Pamela Lilian Isley - Poison Ivy
Pamela L. Isley
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 6:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 2
BORROWED 0 1
CITIZEN 6 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 1
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 1
METAHUMAN 5 3
VIGILANTE 0 1
VILLAIN 0 4
Összesen 22 20

Share|
Zinnia Olympia Hale
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


-- elkelt karakter --
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésezinnia olympia hale

PLAY BY

Ana de Armas
COME TO ME MAKE ME HAPPY
SZABAD/FOGLALT
Kora: 28
Csoport: Meta
Milyen kapcsolatban állsz vele? Fogva tartód, kínzód vagyok. De azért szeretsz. : D ♥
Város: Central City
Foglalkozás: -
Szexualitás: Szabadon választható
Képesség kifejtése röviden Szabadon választható, hiszen már három megközelítés is volt vele kapcsolatban. De ez mindössze kezdetleges.   

Zinnia, te gyönyörűséges nőszemély!

Pár hónapja találtalak meg a sikátorok egyikében, ahol szinte úsztál a mocsokban. Beszélni azóta sem beszéltél hozzám különösebben, nem nyilvánítottál hálát, mert nem is volt különösebben miért. Lehet, hogy képes voltam behozni téged egy fedél alá, de ezért cserébe megtanítottalak sikítani. Te vagy az én személyes, kedvenc játékszerem, mert habár megvan benned a metahuman gén egyelőre még nem akar mutatkozni a képességed ezt pedig lebilincselőnek találom, illetve sok kérdésre te magad lehetsz a válasz, ha egyszer rátapintunk a lényegre. Az eredményeid nálam okosabbak is átvizsgálják - mert én be merem vallani, hogy a biológia minden apró részéhez nem értek - annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elérhessünk egy bizonyos áttörést. De fizikai szempontból én vagyok az egyetlen, akit láttál. Én vagyok a gonosz bácsi, aki kiemelt téged a pokolból, majd pedig egy másikba taszított bele. Nem tudom, hogy néma vagy, esetleg csak azért nem beszélsz, hogy ezzel engem idegesíts, vagy reméled ezzel jobb lesz a helyzeted, de elárulom, hogy különösebben nem érdekel. Volt nálad személyi, amiből megtudtam, hogy alig múltál el 28 (21 évesen dobtak ki, 7 éve élsz az utcákon)  éves és a szüleid kidobtak otthonról, mert nem érezték úgy, hogy tovább kell téged pátyolgatniuk. Nem is sejtették, hogy nem a te hibád az, hogy depressziós vagy és szorongással küzdesz. A gyerekkorod sötét árnyai tehettek erről, de azt még ők maguk sem voltak hajlandóak elismerni, hogy nekik is elég mélyen benne volt ebben a kezük. Igaz barátaid nem is voltak, hiszen amikor a pénzes apuci meg anyuci kidobott otthonról, valahogy egyiknek sem kellettél. De most mindez nem is számít. Mert az enyém vagy.


// a play by nem alkuképes szeretném ezt a gyönyörű hölgyeményt mindenképpen! illetve a névben sem szívesen engedek, de ha nem tetszik, akkor mindenképpen valami olyasmit válasz, ami nem hétköznapi, hanem egyedi és nem találkozni vele minden második sarkon! --- mivel már háromszor megalkotott karakterről van szó ezért az első és második + harmadik játékunkról érdeklődni nálam lehet illetve minden másról is! Wink mindenképp szeretném, ha egy biztos user kezébe kerülne ez az utolsó próbálkozásom a karaktert illetően.


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Karakter kereső
» Ariadne Hale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: