villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Elowen Joy Avery

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Raven - Adam - Valahol Kelet-Franciaországban
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


- Ugye? Mondom én – megerősítésnek veszem, hogy nagyon is jó helyen járunk. A legjobb az egészben, hogy volt katonaként alapvető követelmény nálam, hogy tudjak térképről olvasni. Csakhogy most azt látom, hogy nem van. Mármint az út. Általában ez nem szokott véletlen lenni, így meglepetésemre felébred bennem az a kíváncsiság, ami gyerekkoromban vezérelt odáig, hogy belépjek a kötelékbe. De most otthon vár egy kisgyerek, nem hazardírozhatok.
Aztán csak beletúrok a hajamba és csak a korláton túli világ érdekel.
- Persze, mert te meg a szabályok és korlátok betartásáról vagy híres. Lerí rólad – mutatok rá.
Jó pár lépést teszek a következő megjegyzésre, majd visszafordulok felé.
- Ha ennyire bal lábbal keltél fel, minek tartasz velem a fülembe sopánkodni? A sok nyávogásodtól nem látod a szépséget a tájban.
Ez azonban az én jó kedvemet és izgatottságomat nem képes elsöpörni, vissza is fordulok az eredeti útirányba, s nekiindulok. Ruganyos, némileg nagy léptekkel, megszoktam a bakancsot, a túracipő hozzá képest balettcipőnek érződik.
- Ha így nyavalyogsz, felőlem mehetsz a másik irányba is – vonom meg a vállam, megrántva a hátizsákot, ami nem nehéz, a helyére most került.
Nem vagyok már a katonaságnál, hogy bárkinek is kötelezővé tegyek bármit. Aztán sóhajtok egyet, ismét a hajamba túrok. Mostanában ez megszokás nálam, hosszabb a hajam, mint megszoktam és azt hiszem, idegesít.
- Hiszen említettem, hogy itt van az egyik legjobb sziklamászó hely. Az úttól úgy tíz kilométer. Elég magas megmászni, a középső részén pedig ritka kőzetek vannak. Csórni belőlük tilos, de nézegetni és fotózni szabad – meg mászóvasat beleütni, így aztán sosem értettem, miért is nem tilos elhordani akkor már a hegyet.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Tulajdonképpen nem is kellene itt lennem. Nem akartam eljönni. Egyedül az a tény nyugtat, hogy bármikor visszamehetek Amerikába, amikor csak kedvem van. És kedvem az éppenséggel most is van. És, hogy mégis miért támaszkodok még mindig az autó oldalának, míg azt várom, hogy Adam megfejtse a térképet, azt magam sem tudom.
- Aha – bólintok a férfi megállapítását hallva. Úgy volt, hogy nem jövök el, hogy lemondom, hogy maradok a saját, kis birodalmamban – a szobámban, a Titánok tornyában, amit most erős, a társaim által feltörhetetlen varázs véd távollétemben. Csillagfény erősködött, hogy el kellene jönnöm ide, mert szerinte jót tenne nekem a levegőváltozás, amit nem tudom, hogy miből szűrt le, de mire észbe kaptam, addigra már be is csomagolt nekem egy bőröndbe. Valósággal úgy éreztem, hogy ki akar rakni a saját otthonomból. Gézengúz ellenben csak puffogott magában – vipera alakban, hozzám sem szólt, el sem köszönt tőlem. Robin meg egyetértett Csillagfénnyel, és áldását adta az európai utamra, lévén jelenleg semmiféle, komoly veszélyforrás nem fenyegeti a világot. Ha mégis ilyesmi történne, azonnal riasztanának, én pedig egy szempillantás alatt haza teleportálnék.
A papír sercegésére lustán a férfi felé fordítom az arcomat.
- A korlátok azért vannak, hogy ismerjük a határt, amit nem szabad átlépni – sóhajtok, és megingatom a fejemet. Arcom és hangom nem tükröz túl sok érzelmet, de ettől még nem gondolom kevésbé komolyan kimondott szavaimat. És ez, a korlátok, és a határok, amiket meg kell tartanunk, amiket nem léphetünk át, rám fokozottan érvényes. Ki tudhatná nálam jobban, hogy hová vezethetne az, miféle tragédiához, ha a saját határainkat feszegetnénk, és átlépnénk a korlátokat?
Aztán csak figyelem, ahogyan pakol, ahogy magához veszi a hátizsákot, meg a többi holmit. Nekem nincs ilyesmire szükségem.
- Miért nem ülünk vissza az autóba, és megyünk arra, amerre az út vezet? – kérdezem a távolodó férfi alakját figyelve. Jogosnak érzem a kérdést, és logikátlannak Adam döntését. Még pár másodpercig várok az autónak támaszkodva, hátha meggondolja magát az útitársam, de nem úgy tűnik, és elég sok horror filmet néztem ahhoz, hogy tudjam, soha nem vezet, semmi jóra, ha kettéválunk.
Nem, mintha nem én lennék a környéken a legveszélyesebb bestia. Én vagyok az, aki elől a szörnyek menekülnek.
De ez nem mondható el Adamről. Tehát utána megyek. Egy szó nélkül követem, és csak addig szaporázom meg lépteimet, míg utol nem érem. Aztán lassítok, hogy mellette haladjak a továbbiakban.
- Nem értelek – neki intézem a szavaimat, de nem fordítom felé az arcomat. – Miért erre jövünk?
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Raven & Adam

A térkép fölé görnyedek a motorháztetőnél. A navigátort tönkretettem, kivételesen magától lehelte ki a lelkét, erre a vészesetre hoztam magammal papír térképet. Csakhogy az meg nem friss.
- Itt kellene lenni egy lekanyarodó útnak. Ez a százharmincötös kilométerkő – nézek körbe, megtalálva a jelzést.
A kocsi egy kisebb parkolóhelyen áll, egyedül. S ott, ahol az útnak az erdő felé kéne benyílnia, korlát húzódik az út és az erdő között.
- Szerintem olyan mindegy – hajtom össze végül a térképet.
– Korlátot átlépni mindenki tud – a csomagtartóból előveszem a túrazsákom és hozzáerősítve a mászókötelet és a hegymászó kalapácsot, a hátamra veszem.
- Jössz? – csapom le a csomagtartót, rácsukva, az amúgy a kocsi belső terében trónoló gyerekholmikra.
Nem lettem besavanyodott alak, voltaképpen semmilyen alak nem lettem. Ha vannak is céljaim, megtartom magamnak. De nem mondható rám, hogy rossz szándékú vagyok, azt otthagytam az égő kocsiban.
Átmászok a korláton, ez viszont hátizsákkal nehézkesebb, aztán beljebb lépek az erdőbe, amely, mint varázsütésre, elnyeli az autóút zaját.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


.....
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Varjak kódexe
» Raven előtörténete
» Part 14 / 12
» adam warren
» Raven Sutter feljegyzései

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Határokon túl :: lezárt játékok-
Ugrás: