villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Blythe C. Fox, Jason Todd, Leonard Snart, Mindy Macready, Reece Malgus

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Városi park
Negan Sebastian Bates
pötyögte
Yesterday at 9:30 pm
Magánszoba
Astrid Faye Rhodes
pötyögte
Yesterday at 7:18 pm
Zinnia szobája
Sean Weston
pötyögte
Yesterday at 4:16 pm
Sara Lance
Sara Lance
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 9:55 pm
Dr. Pamela Lilian Isley - Poison Ivy
Pamela L. Isley
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 6:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 2
BORROWED 0 1
CITIZEN 6 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 1
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 1
METAHUMAN 5 3
VIGILANTE 0 1
VILLAIN 0 4
Összesen 22 20

Share|
Gyárépület belseje
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Elég erősen kezdett viszketni a tenyere, és már szívesen húzta volna a ravaszt. De ha valamit nagyon jól megtanult a pályafutása alatt, az nem volt más, hogy ne cselekedjen elhamarkodottan. A legutolsó alkalomnál az lett a vége, hogy koporsóba rakták, és egy darabig a férgek rágták a húsát, és kukacok basztak a fülében. Inkább kivár.
- Tudtam volna arról, ha itt vagy. Elhiheted, igen jó tanárom volt.- aki eddig megtudta lepni, az Bruce volt, de mi mást is várhatna el a Denevértől?
- Akiknek én akarok üzenni, azok nem nagyon vannak fent azon a tiniknek kitalált szaron. Bocsi, de volt már rossz élményem egy bohóccal, ha lehet kerülném a cirkuszt. Nálad magasabb vagyok, és biztos, hogy idősebb is.- elég csak rágondolnia arra a szemétládára, már is megfeszült az álla, és a pisztolyát is szorosabban fogta, szinte minden vér kiszaladt az ujjai végéből.
- Fasz való a te szádba, nem szavak.- elmosolyodott a maszkja alatt, megszabadulni a fényektől, egy eléggé alaptaktika, de ki mondta, hogy azok nem lehetnek hatásosak? Nem is akadályozta meg benne, van már tapasztalata abban, hogyan harcoljon a sötétben, habár a fény az újabb volt, de még ez se jelentett olyan nagy akadályt. Becsukta a szemeit, és inkább a hallására hagyatkozott.
Mindkét kezében volt egy-egy pisztoly, és biztos ami biztos alapon, az egyiket nem tartotta már ki, inkább a hasfalához nyomta, és várt.
- Ügyes.- ugyan az egyiket sikerült kirúgni a kezéből, csak éppen kettő volt belőle, és ami még a kezében volt, azzal már tüzelt is a csajszi fel, majd hátra ugrott és elrakta a pisztolyt, benyúlt a kabátjába és néhány fényrudat vett elő. Bármikor jól jöhettek, hát még most. Felrázta őket, majd megtörve a középen elsőnek halvány, zöldes derengés áradt belőlük majd erősnek mondható zöld fény.
- Bocsi, de szeretem világosban csinálni.- ledobálta a rudakat, és a csajszira nézett… majd rohanni kezdett felé, és amikor elég közel ért a baljával az arca felé ütött miközben egy jobbossal lentről az álla felé indított meg egy ütést.
it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Egyikünk figyelme sem lankadt. Kitartóan, egyenesen fogtuk egymásra a pisztolyokat. Bár egyikőnk sem siette el a ravasz meghúzását, ám ez nem az jelenti, hogy nem is fogom. Főleg, hogy nem bírja befogni, szerintem szándékosan húzza ki a gyufát, de majd kap is párat, ha nem hagy fel ezzel.
- Pff, na nehogy már! Attól még, hogy nem csaptam le az első másodpercben, nem azt jelenti, hogy nem voltam itt előtted! - puffogtam, mert rohadtul felhúzott. Nem is értem mire várok még...
- Hogy üzenni?! Ó, bocsáss meg, azt hittem manapság mindenki elérhető facebookon. Keress inkább egy cirkuszt és ott mutogasd a röhejes képed, ha már így takargatod, de ne ártsd bele magad a nagyok dolgába! - markoltam rá még jobban a pisztolyra. Esküszöm kényszert érzek rá, hogy egy lövéssel megkíméljem öt s magam is a további szenvedéstől. A rózsásra meg aztán végképp felhúztam magam.
- A hullám előbb verne agyon téged, mint te így bárkit! - mordultam rá, s úgy döntöttem bevettem egy újabb trükköm, hogy móresre tanítsam. Ez a trükk pedig a "kryptonit". Elsősorban - ha csak meg nem állított - magam fölé emeltem a pisztolyom és kilőttem a lámpát, amitől a maradék fény is kihunyt. Aztán egy aprócska mozdulattal bekapcsoltam a pisztolyomon lévő erősen villogó fény kütyüt, ami az epilepsziásoknak tuti rohamos okozna, egy normális embert viszont simán megzavarhat, hisz a villódzó fény nem csupán vakít, de a sötétben igen nehézzé teszi a mozgást. Odébb is ugrottam, nehogy lelőjjön a nagy munkálat közben, de csak kiakartam térni előle. Ha ez sikerült, mellé kerülve kirúgtam a kezéből a pisztolyt, majd megpróbáltam a földre teríteni egy gáncsal. Talán ódzsdi trükk ez a gáncsolás, de egy épp nehezen koncentrálónál általában be jön. Legalábbis az esetek 80%-ban. A fény engem is zavart, míg villogott, de én készültem rá, illetve megtanultam már mellette harcolni. A lényeg a lényeg, megpróbáltam fegyverteleníteni még a vaksötétben is. Persze alakulhatott másképp is a dolog, ám a szándék az elverésére akkoris meg volt.
it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Ilyen lett volna Jason is, amikor még fiatal volt, és madárkának öltözött? Nagypofájú, mocskos száj, és eléggé beképzelt. Igen, biztos hogy ilyen volt. De hát ha az embert megölik, majd elássák, és utána ki tudja, hogy mennyivel, saját magát kell kikaparnia, az eléggé más megvilágításba helyezi a dolgokat.
- Remek, hogy pont egy ilyet kellett kifognom.- az egyik pisztolyával még mindig a csajt célozta, de a másikkal a maszkját dörzsölte. Kezdi érteni, hogy mit is érezhetett Bruce, de már kár ezen gondolkodni, a múlton merengeni. Megvan a célja, amit el kell érnie, és ha ez a csaj az útjában van, akkor eltakarítja, ennyi az egész. S talán még némi kihívást is, ki tudja, kevesen tudják felvenni Jasonnel a harcot, elvégre elég nagy előny az, ha valakinek Batmen volt a mestere.
- Igen, a bulijába, és félreérted, te vagy az, aki potyázik itt. Én voltam itt előbb, és nem kellett a segítséged ahhoz, hogy végezzek ezekkel a faszokkal. Most kereshetek egy másik bandát, akikkel üzenhetek. - ezeket használta volna fel az üzenethez, amivel talán már végre elérte volna azt, hogy mindenki felfogja, új nagykutya van a városban, és a neve Redhood. Erre itt ez a pattogi csaj, és elront mindent.
- Majd dobok egy rózsát a sírodra.- lassan elkezdett oldalasan sétálni, közben pedig folyamatosan célra tartott, csak már mindkét pisztolyával. Hülyeség lenne alábecsülni a csajt, de talán túlbecsülni is, de biztos, ami biztos, résen lesz. Éppen csak rendbejött a gyomra, valahogy mindenki azt szereti támadni.
it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Meg kell hagyni az idegen fickó sem adta magát könnyen. Manapság nehéz jó ellenfelet találni. A ruszki nő óta nem is nagyon futottam olyasvalakibe, aki tudta is mi fán terem az igazi küzdelem. Mondanám, hogy felváltva öldököltük az ellent, de... de nem. Már-már egymás levesébe köpve írtottuk a rosszarcú gorillákat. Apropó arc. Nos, lehet hogy a fekete álarcom mögött én is rejtőzködöm, de ami a palit illeti. Vagy rá ragadt a motor sisakja vagy olyasmi lapul a sisak mögött, amit jobb ha emberi szem nem lát. Nem mintha ilyesmivel meg lehetne ijeszteni. Mindegy.
A küzdelem végén - mármint, mikor még voltak alig élők és nem annyira élők - aki még levegőt tudott venni is menekült volna, csakhát pechjére hiába. Ha nem ő, én állítom meg. Az ilyen szemétládáknak a börtön is kész luxus. Itt az idő, hogy feleljenek tetteikért, s nem nekem, ha annak odafent.
Na de ahogy végére értünk, s már csak mi maradtunk, feltettem egy egyszerűbb kérdést kicsit talán nyersen. Szeretem, ha ilyenkor normális választ adnak, így lehetőleg utána én is másképp viselkedem a taggal. Ám nem adom meg a lehetőséget, hogy lenézzenek. Vagy féljen vagy dögöljön meg. A válasza sem lepett meg, csak épp nem volt tetszetős. A legtöbb csajjal ellentétben, én nem félek káromkodni. Rosszabb lehetek jobb napokon, mint egy paraszt kamionos.
- Kapd be! Ne kislányozz, mert a hullád ezer év múlva sem fogják viszont látni. - mordultam vissza, ahogy szokásom a szemtelenebb ellenekkel, mert hogy ő eléggé afelé hajlik.
De komolyan... Úgy beszél, mintha a képe virítana minden második plakáton. Nem rég jöttünk ide, de azt hiszem azért a számomra fontosabb személyekkel tisztában vagyok.
- A bulijába? ... - kommenteltem volna, de nem, nem adom meg neki azt az örömöt, hogy felidegesítsem magam ilyenen.
- Az, aki nem szívesen lát potya vendégeket, főleg nem munka közben. - morogtam, miközben pisztolyom csövét továbbra is rá szegeztem. Láttam mire képes, szóval vele azért óvatosabb vagyok.
- Szóval, utolsó szavak, dílerkém?
Igen, hallottam, hogy leakart paktálni velük, tehát okom van feltételezni, hogy nagyon is rosszfiú, csak épp nagyban utazik. Ez még valahol szimpatikus is lenne, de lévén, hogy nem oldalon harcolunk - ezek szerint legalábbis - nem nagy veszteség a világnak.
it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Hogy mindig ilyen szerencsétlenekkel kell foglalkoznia, ha figyelnének a hírekre, a pletykákra, akkor tudhatnák, hogy elég kevés az esélye annak, hogy túl fogják élni a mai napot, vagyis az éjszakát. De talán ez volt az, ami hajtotta őket, az életösztön, ami ha rendesen dolgozott volna, akkor eldobják a fegyvereket, és könyörögnek, de nem, nekik durrogtatni kell. Barmok…
Nem kis meglepetésére valaki más is csatlakozott a bulihoz, és nem éppen a bandával volt, legalábbis az, hogy ölni kezdte őket, az erre engedett következtetni. Mindegy, később is ráér foglalkozni vele, most inkább folytatja azt, amit elkezdett.
Egy fickónak kilyukasztotta a homlokát, és egy másikkal is ez volt a terve, de kifogyott a tár, ideje volt a cserének. Mindkét pisztolyából kilökte a tárakat, és nem várta meg, hogy a földre essenek. Mindkettőbe belerúgott, az egyikkel egy felé rohanó tagot döntött le a lábáról, még a másikkal egy pisztolyost sikerült torkon találni, vele se lesz sokáig gond. Majd kattant a tár, minden mehetett tovább.
- Franc…- az egyik faszkalap valahonnan egy M4-est is előszedett, nem volt mese, bekellett rohanni egy doboz mögé. Vagy várhat is, de akkor szita lesz belőle, ahhoz meg nem sok kedve volt, maradt a doboz. Legalább egy kis ideig nyugta van, el is rakta a pisztolyait, és két csillagot vett elő.
- Gyerünk… gyerünk…- s igen, nem volt több töltény. Amatőr munka, addig húzni a ravaszt, még kattan. Kiugrott a fedezéke mögül, és szaladni kezdett a fickó felé, eldobta az egyik csillagot, ami a térdébe állt. Nem lehetett kellemes érzés, a kiáltása is erről tanúskodott, el is dobta a fegyvert, és a lábához kapott, elég volt ahhoz, hogy a második csillag a homlokát találja el, és Jason is elég közel ért, hogy egy jól irányzott talppalással beépítse a csillagot az illető koponyájába. Majd ismét előrántotta a pisztolyait, és egy-egy golyót adott azoknak, akik csak cselekvésképtelenek voltak, hála a táraknak. Nem maradt más, mint az a maszkos. Akinek a gesztusát viszonozta, és ráfogta a pisztolyait.
- A ovóbácsi, ideje a szépítőalvásnak kislány. - mondta enyhe gúnnyal a hangjában. - Mégis ki a fasz lennék szerinted? Akinek belerondítottál a bulijába, az. És most, hogy ilyen szépen bemutatkoztam, te ki a szar vagy?- mondjuk az már egy jópont, hogy ölt, és nem szarakodott, mint Bruce.

it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Ha tudom, hogy lekéshetem a bulit, azzal, hogy inkább a szellőzőn és egyéb szűk helyeken próbálok eljutni a célig, nem szarakodtam volna ilyesmikkel. De őszintén... ki gondoltam volna, hogy lesz, aki belezavar a munkámba???
Mikor elértem a szellőző azon részét, ahol ki tudtam rúgni a lazán csavarozott rácsos részt, nem vacakoltam, egy finomabb lendítéssel, kirúgtam a helyéről, ami csattantva ért földet a gyár padlóján, én pedig nem sokkal később érkeztem utána, fél térdre borulva, majd hamar fel is állva. Csoda lenne, ha meghallották volna, ugyanis nagyban lövöldöztek már. Egy engem is majdnem eltalált, bár kétlem, hogy annak nyomán, hogy észrevettek. Elhajoltam és fedezékbe vonulva, előkaptam mindkét pisztolyom. A legnagyobb probléma jelen pillanatban is az volt - legalábbis számomra - hogy az ellenségem ellensége sem hiszem, hogy a barátom lenne. Néha kinéztem, és amit láttam az valami piros volt, de legalábbis jól elkülöníthető a pókerező f*szoktól. És ami azt illeti jól célzott, a többi barommal ellentétben. Sóhajtottam egyet, majd összeszedve magam és némi adrenalin lökettel kiugrottam a biztonságot nyújtó fal mögül és én is záporozni kezdtem mindannyiukat ólom golyóval.
Ezek után már én sem voltam láthatatlan, de nem is baj. A legtöbb golyó meg se közelített, a többi elől pedig volt időm elhajolni. Mikor közelebb értem egyikükhöz, ám az első táram elfogyott, úgy kénytelen voltam bedobni a szaudaráb figurát és levágni a kezét, végtére is ha úgy vesszük lopott. De egy percre sem feledkeztem meg arról, hogy nem egyedül játszogatunk. A következő pillanatban már pink nunchakuval vertem szembe az egyik, és vágtam torkon egy másikat. Volt egy késes pali is, de azt is letudtam egy köríves egy fordulatú rúgással. Ami azt illeti, a póker arcokkal könnyű szerrel leszámoltam - lévén, hogy előzőleg már elkezdte valaki megritkítani a számukat - így legvégére maradt a vörös maszkos fickó. Magasabb volt valamivel - na jó, nem kicsivel - de elnézve a kondiját, szerintem vagyok olyan jó s gyors, mint ő. Hamar tárat cseréltem, mialatt kialakult köztünk - ha csak ő nem tett másképp addig - egy néhány méteres távolság. Mindkét pisztolyom rá fogtam és reméltem, hogy ő már kifogyott, noha a mellkasom golyóálló páncélzat védi.
- Ki a szar vagy? - kérdeztem udvariasan, "kicsit" idegesen, hiszen erről a helyről másnak nem kéne tudnia. Ha azok közé tartozott aki inkább lőtt, semmint válaszolt, úgy kénytelen voltam fedezékbe bukfencezni, és viszonozni a sorozatot.

it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Gotham, a város ahol valamiért több a mocsok, mint amennyire igény lenne. De sajnos ez nem kívánságműsor, így jártak. Még szerencse, hogy itt van Jason, aki rendet fog rakni, elpakolja azokat a játékokat, amiket Bruce nem mert, Jason a kezükre csap azoknak, akik nem bírnak magukkal, és rosszalkodni akarnak. Előlép majd az árnyékból, és az alvilág élére fog állni, ha már nem lehet végleg eltűntetni a bűnt a városból, akkor meg kell regulázni azt, minimalizálni a károkat.
- Nocsak-nocsak, fiúk nélkülem buliznak.- magasról, árnyékból figyelte a bandavezéreket, ahogy veszekednek, a pitiáner ügyeiket akarják megvitatni. S mikor egy nagydarab fekete tag felállt, és neki akart menni egy másik fickónak, akkor jött el az ideje, hogy cselekedjen.
Egy táskát dobott le az asztalra, mi hangos puffanással esett le, majd nem hagyva időt a meglepődésre Jason is leérkezett. Természetesen az arcát a maszkja takarta, és még mielőtt a bandavezérek bármit is tehettek volna, előrántotta a pisztolyait, és a vezérekre fogta őket.
- A táskában az alvezéreitek fejei vannak, és az egész nem került többe, mint két órába. Mostantól én vagyok az, akinek dolgoztok, vagy erre a sorsra fogtok jutni.- remélte, hogy ez elég lesz, hogy eléggé beszarnak majd, és nem kell jobban keménykednie… tévedett.
- Franc…- szinte egyszerre akartak Jasonra vetődni a bandavezérek, éppen csak letudott ugrani az asztalról, és ahogy szilárd talajt érzett a talpa alatt, már célzott és lőtt is. Tisztában volt azzal, hogy ez az őrséget is ide fogja vonzani, de annyi baj legyen, hullákkal teli raktár, üzenetnek is tökéletes lesz.
it's where my demons hide

avatar
Online
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Mióta elszabadultam Markustól sokkal könnyebb az életem. Nem mondom, hogy nincs egy parányi bűntudatom miatta, de céljaink összeférhetetlenek voltak, s nem értett meg. Próbálta rám erőltetni az iskolát, ezt az életet, mintha mit sem tudnék a valóságról, de lássuk be, már a legelején felesleges volt energiát fektetni ebbe. Apa tudta mi a jó nekem, s ez így van rendjén.
Én is éjszakai bagoly vagyok, ám a sok tinivel ellentétben, engem nem a neon fények és a hangos zene, meg az alkohol vonz, én rossz fiúkat intézek el. Olyanokat, akiket a fakabátok inkább elkerülnek. Hát előlem nem bújnak el. A régi lakásunkba költöztem vissza, mert az a legbiztonságosabb. Jelszóval van minden ellátva és bizony szépen fel van szerelve a legjobb fegyverekkel. Na meg nem utolsó sorban, itt van edző részleg is, ahol nyugiban gyakorolhatok, és senki sem ugat bele vagy csorgatja a nyálát. Na de térjünk is vissza a rossz fiúkhoz.
Sikerült feltörnöm egy gyár kameráinak felvételét még néhány hete és így megtudtam, hogy éjszakánként néhány drog csempész ott üti el idejét tárgyalásokkal és péntekenként egy kis pókerrel. Nem tervezek több információt kiszedni belőlük, csak elvágom a lehetőséget, hogy további függőket szolgáljanak ki.
Lehúztam az utolsó korty mályvacukros kakaót és megtörölve a szám, felvettem a fekete maszkom, aztán elindultam az éj leple alatt. Általában gyalog járok, főleg tetőkön, de a gyárhoz eljutva egy hídon is át kellett jutnom. Mindezt óvatosan, ügyelve tettem, mert tudom, hogy mindig jár a meglepi a menü mellé. Nagyjából sikerült kiismernem a gyárat s feltérképeznem, egyébként anélkül, hogy ne ismerném a terepet, el se indulok, hiszen akkor tuti a halálba rohannék. Egyedül kicsit nehezebb lesz, most nem lesz aki mesterlövésszel végig kövesse mozdulataim, és ha elfelejtenék magam mögé nézni, helyettem intézkedjen, de azt hiszem vagyok már olyan képzett, hogy ilyesmi ne forduljon elő. Hé, végülis egy kannibál orosz terminátorral is végeztem - igaz, majdnem belehaltam. Na de össze szedtem magam és kiiktatva a kapu előtti őröket behatoltam a gyárba. Aki az utamba került megöltem, némán. Ám mivel többségében óvatos voltam és nem a lejárt úton haladtam feléjük, nem sok gondom volt a dagadékokkal. Viszont emiatt lassabban is haladtam.

it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
• • Everywhere
karakter arca :
• • sexy boots
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


* * *
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Gotham City :: Ace Chemicals-
Ugrás: