villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Gyárépület belseje
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Pedig egész szépen indult ez a mai nap. Leszedett pár rosszfiút, kicsit megmozgatta a végtagjait, és tessék, erre ezt kell megélnie.
- Francba…- nem tetszettek azok a kis tojások, amik begurultak a hátsóbejáraton. Kapkodnia kellett a lábait, hogy kiérjen a hatótávból, de még mennyire, hogy szednie kellett őket. S még így is megérezte a detonáció erejét, de még hogy megérezte. Elreptette messzire, és fájdalmas volt a talajölelés, ha nem lett volna a ruhája olyan, amilyen, akkor még jobban megérezte volna, bár így is szédült egy kissé. Szüksége volt egy kis időre, hogy helyre rázódjon a feje.
- Csodás.- hallotta a léptek zaját, átfordult majd négykézlábra küzdötte magát, és az figyelte, hogy kik is jönnek be. Szerencsére a por még egy kicsit takarja, mielőtt leülepszik keresnie kell valami fedezéket.
- Uuuuuuu baszki…- nagyon nem volt biztató az a tag, aki utoljára lépett be. Bane, hát ez tényleg egy istencsapása. S valahogy ki is kell jutnia, lehetőleg élve, és nem csak ez, hanem az, hogy mi lett a csajjal? Kijutott, vagy mi? Igaz, hogy idegesítő egy kicsit, de legalább a jófiúkkal van, vagy volt.
- Aha…- látta a csajt, egész mázlis helyre pottyant, de ami betemette az már nem volt olyan jó. Ha segíteni akar neki, akkor átt kell jutnia pár rosszarcon.
- Na akkor adjunk neki.- előhúzta a pisztolyait, hátra a ravaszt, és indulhatott a buli.
Hála a meglepetés erejének, néhányat letudott szedni, de a többiek már észbe kaptak és viszonozták a tüzet. Kicsit nehezebb lesz eljutni a csajhoz, de nem lehetetlen.
Tovább tüzelt, miközben szaladt a csajszi felé, közben pedig az útjába került egy szerencsétlen, Jasonnak pedig nem sok ideje volt megállni. Elsőnek lábfejen lőtte a fickót és miközben az térdre esett már kapta is a másodikat, csak ezúttal a fejébe. De Jasonnek félre kellett ugrania, pontosabban nem kellett, hanem lökték, és amit földet ért a háta, már is beleeresztette a maradékot abba a fickóba, aki fellökte. Gyorsan felpattant, és az egyik tag, aki valamiért úgy gondolta, hogy verekedni akart, hamar a torkához kapott, hála annak, hogy Jason az üres pisztolyt hozzávágta a hapsi nyakához, és ennyi is volt neki, a kés pengéje az álla alatt hatolt be. A másik pisztollyal pedig egy újfent csak rohamozni vágyó tag bokáját találta el, aki alig térdelt le, Jason már ott is volt, és közelről bemutatta a kései hegyét a hapsi szemeinek.
- Mindjárt ott vagyok!- igaz, hogy a csajnak szólt, de mivel Bane a jelek szerint nem tudta, hogy nem egyedül van Jason, így veheti úgy, hogy neki szólt.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Jesszusom, szándékosan csak a szexen jár az esze? Vajon akkoris, ha hímneművel harcol? Vagy akkor megteszi a kolbász? Ah, nem, nem akarok ebbe belemenni. Se most, se semikor. Halk sóhaj. Bolond lennék, ha tovább vitázom vele. Sose jutnék haza. Még hátra néztem rá, láttam, ahogy nevetségesen elővigyázatos s ahogy inkább tolatva hagyja el a gyárat, semmint hátat fordítson nekem. Szemeim forgattam, de semmi több. Én nem követtem, de nem is elől szándékoztam kimenni, főleg, mert már jól látszódtak onnan a sziréna fényei. Az egyik létrán kezdtem el mászni felfele, hogy majd a tetőn keresztül hagyjam el a helyet, mikor a rendőröktől szokatlan módon a hátsó és elülső bejáraton keresztül vagy 3-4 kézi gránát repült be, mondanom sem kell már "aktiválva". Ha sprintelek sem értem volna fel, ugyanis ahogy felrobbantak az amúgy se vadiúj létra megadta magát és velem együtt zuhant vissza. A repeszek sem jöttek jól. Halálos sebet ugyan nem okoztak, de egy-két helyen azért megsérültem. Kishíján a lila parókám is oda lett. Ami azonban nagyobb probléma volt, hogy a létrára ráesett valami súlyos romdarab, így én beszorultam alá deréktól lefele. A hátsó kijárat sem úszta meg. Mielőtt közelebb kerülhetett volna hozzá, már ott is robbantak a gránátok és repültek a repeszek. A kijáratok mindenhol beomlottak, és hamarosan egy romos harctérré alakult az épület. A kocsik fénye ugyan még látszott a nagy füstben, ám rendőröknek nyoma sem volt. Ellenben a gyárat megszállták a rosszfiúk. S hamarosan a főgóré is felbukkant, ha csak nem a góré gorillája. A romok ugyan takartak, de emiatt kimásznom sem volt egyszerű. Talán értesültek a kis incidensről, talán valami rokonukat nyírhattuk ki. Ami biztos, hogy a maszkos fazon elég morcinak tűnt, s láthatóan a gyilkosokat keresték, azaz minket. Nem tom, hogy a nagy szájút is betemette vagy elbújt, esetleg inába szállt a bátorság és elhúzott, de egyenlőre a nagy porban alig lehetett látni, épp elég volt levegőhöz jutni.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Felvágták a nyelvét, az már biztos, tippjére más helyzetben is jól tud vele bánni, de van egy olyan sejtése, hogy azt nem most fogja megtapasztalni, és esélyes, hogy máskor se. Maximum akkor, ha civilben találkoznak, és egyikük se ismeri fel a másikat, utána meg majd lebuknak, mint egy rossz képregényben.
- Nem ribancok, csak gyakran használt elvtársnők. De tudod, üríteni megteszik, gondolom volt már ilyenben részed.- vagy ki tudja? Az ilyen fajta önjelölt kis hősök túlságosan is belemélyülnek ebbe a munkába. Bruce se nagyon csinál semmi mást, a ritka alkalmakkor, amikor él is egy kicsit, akkor is az eget kémleli, hátha meglátja a jelet, és leléphet. Nem is meglepő, hiszen neki Bruce Wayne az állarc, és nem Batman.
- Te köptél bele a dolgaimba, Húgi. Ha nem lettél volna felhúzva, mint valami duracel nyuszi, akkor már rég befejeztem volna az egészet, és máshol tehetnék rendet. Ami pedig azt illeti, te kerültél volna padlóra, és ki tudja, még lehet élvezted is volna.- ilyenkor szokás kacsintani, csak a maszkja alatt hiába, sokat nem érne vele.
Hasonlóan a csajszihoz hátrálni kezd a hátsókijárat felé, még mindig célra tartva, ilyenkor szokott lenni az, hogy ha lankad a figyelme, hamar kaphat egyet a mellkasába.
- Tippemre még fogunk találkozni, addig is ezer csók.- panaszkodhatna, de legalább nem Bruce jár majd a nyakára, hanem egy kicsit domborúbb valaki.[/color]
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Ha ő még nem is, de én már most látom, hogy itt végkimerülésig mehetne az ugra-bugra csihi-puhi, sosem lenne addig vége. Ki tudja, talán ő, talán én döglenék bele. De sok értelmét akkor sem látom. Egyenlően erősek vagyunk, s ismerjük nagyjából a másik taktikáit. Van épp elég szarházi, akit ennyi idő alatt letudtam volna, s ha nem is lenne szebb a világ, azért haladunk. Ehelyett itt simogatjuk egymást.
- Szomorú, hogy a ribancaidnál ez a bevett szokás, hogy lelépjenek tőled, de most örülnék, ha nem ezen járna a buksikád. - húztam a szám. Értem én a célzást, csak bosszantó.
- Azért, mert azt mondtam. Ahelyett, hogy itt szarakodnánk, már tovább mehettünk volna. Hidd el nekem, te sem vagy semmivel sem jobb. Nincs értelme. - magyaráztam, persze azért gondolatban megjegyeztem: Persze ha lenne egy társam, simán lenyomnám. De kell a francnak, még annak a seggére is vigyáznom kéne.
Épp úgy mint ő, én sem bíztam benne, így tartottam felé a fegyvereim, és igyekeztem úgy állni, hogy ha szükséges, hamar fedezékbe vonuljak. Egyébiránt viszont lassan hátrálni kezdtem, célom pedig az épület elhagyása volt.
Nem szándékom a nagy felhajtás, ha csak nincs valami nyomós indok rá, most azonban hallottam, ahogy közelednek a szirénázó zsernyákok. Jó lenne bedugni egy sötét lyukba, de kétlem, hogy elbírnának vele. Sajnálom, hogy legalább a sisakját nem sikerült lerúgnom. Kíváncsi lettem volna, kit takar, de azt hiszem erre másik alkalmat kell választanom.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Járt a szája, az már biztos, és ez elnyerte Jason tetszését. Talán még rokon lelkeknek is hívhatták volna egymást, legalábbis ezen a téren, a többi az már más tészta volt.
Ha elárulná, hogy ki is volt az igazi mestere, azzal magát is kellemetlen helyzetbe hozná, ezért inkább ezt nem fogja megemlíteni.
- A nevük neked semmit se mondana, elégedj meg azzal, hogy értették a dolgukat, és már nem élnek.- az biztos, hogy nagyon jók voltak abban, amit csinálták, és amire megtanították Jasont, de meg kellett halniuk, nem maradhatott semmi nyoma annak, hogy visszatért, és annak, hogy mire is készült.
- Mert aki nálad idősebb, az már biztos, hogy vén fing… csitri.- már-már majdnem rokonszenvet érez Bruce iránt, kiállni az ehhez hasonló beszólásokat, vagy még rosszabbakat, amik még abból az időből származnak, amikor Jason arcán csak egy kisebb fekete maszk volt, a szemei előtt, és nem pedig egy vörös maszk, mi befedte az egész arcát, és arra emlékeztetti, hogy ki is volt az a jó arc, aki a föld alá juttatta.
Nem volt rossz a kiscsaj, csak éppen úgy számolta el magát, hogy bár látványosnak látványos volt az a hátra szaltó, csak éppen egy tapasztaltabb személynek ez olyan volt, mintha a kacsák a vadász puskájának a csövéhez dugták volna a fejüket, és várják a lövést. Szemmel alig követhető gyorsasággal rántotta elő a fegyvereit, és utána a pisztolyait célra tartotta és követte a csaj útját, egészen még földet nem ért, és már majdnem meghúzta a ravaszt, amikor megkapta a felszólítást.
- Úgy tudtam, hogy a menetet a fejfájás miatt szakítják félbe, vagy tévedek?- majd hülye lesz leengedni a fegyvereit.- Miért is kéne abbahagyni? Eléggé világosan kifejtetted a véleményed erről az egészről.- azért a választ megvárja, hátha tényleg megtudja győzni Jasont.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Azt már az első mozdulataiból tudtam, hogy hasonlóan vágja a harcművészetek legtöbb ágazatát, s nem riad vissza keverni ezt azt. Az ilyen ellenfelet pedig mindig nehéz meglepni. De nem lehetetlen. A fény trükk nem sokban zavarta meg, ezért is gondolom, hogy lehet némi tapasztalata. Ettől függetlenül nem adtam fel, az nem rám vallana. Ha pedig mégis a végét járnám, nálam van az utolsó szalma szál.
- Képzelem... Na és ki? Superman? Batman? Valamelyik sarki cica? - puffogtam neki, most hozzám képest is szépen kifejezve magam. Kétlem, hogy felérne a tanárja az én apámmal kiképzéseivel. Nála jobb mester, aligha van a föld kerekségen.
- Mondta ezt a vén fing... - szóltam vissza. Bohóckodás, mi? Meg magasabb és idősebb... Ugyan már hol volt ezt bármikor is előnyösebb. Az én alkatom és korom is nem egy kevés előnyt jelent a számomra.
Kezdetben például korai lenne még a berozsdásodott reflexeknek, ami által meg is menekülök a golyók elől. Az akcióm bevégeztével pedig ő sem tétlenkedik. Ám a figyelmem nekem sem lankad, főleg, hogy nincs is mi elterelje. Mindig számítani kell a takarásban lévő támadásra, így míg oldalról jövő kezét saját kezemmel védtem ki, közben az alulról felfelé haladót a csizmámmal, ami ennek fényében kisebb löketet kapva, lendületet adott egy pár fordulatos hátra szaltóhoz.
- Na most már elég legyen! - szólitottam fel. Nem mintha elfáradtam volna vagy ilyesmi, de lássuk be, ennek aligha látszódik a vége. Szerintem ha ránk robbantják ezt a szart, még a romok közt is ölnénk egymást félhullán. Szóval ennek az egésznek semmi értelme. Így még a végeláthatatlan szócsatának is odavesz a hangulata.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Elég erősen kezdett viszketni a tenyere, és már szívesen húzta volna a ravaszt. De ha valamit nagyon jól megtanult a pályafutása alatt, az nem volt más, hogy ne cselekedjen elhamarkodottan. A legutolsó alkalomnál az lett a vége, hogy koporsóba rakták, és egy darabig a férgek rágták a húsát, és kukacok basztak a fülében. Inkább kivár.
- Tudtam volna arról, ha itt vagy. Elhiheted, igen jó tanárom volt.- aki eddig megtudta lepni, az Bruce volt, de mi mást is várhatna el a Denevértől?
- Akiknek én akarok üzenni, azok nem nagyon vannak fent azon a tiniknek kitalált szaron. Bocsi, de volt már rossz élményem egy bohóccal, ha lehet kerülném a cirkuszt. Nálad magasabb vagyok, és biztos, hogy idősebb is.- elég csak rágondolnia arra a szemétládára, már is megfeszült az álla, és a pisztolyát is szorosabban fogta, szinte minden vér kiszaladt az ujjai végéből.
- Fasz való a te szádba, nem szavak.- elmosolyodott a maszkja alatt, megszabadulni a fényektől, egy eléggé alaptaktika, de ki mondta, hogy azok nem lehetnek hatásosak? Nem is akadályozta meg benne, van már tapasztalata abban, hogyan harcoljon a sötétben, habár a fény az újabb volt, de még ez se jelentett olyan nagy akadályt. Becsukta a szemeit, és inkább a hallására hagyatkozott.
Mindkét kezében volt egy-egy pisztoly, és biztos ami biztos alapon, az egyiket nem tartotta már ki, inkább a hasfalához nyomta, és várt.
- Ügyes.- ugyan az egyiket sikerült kirúgni a kezéből, csak éppen kettő volt belőle, és ami még a kezében volt, azzal már tüzelt is a csajszi fel, majd hátra ugrott és elrakta a pisztolyt, benyúlt a kabátjába és néhány fényrudat vett elő. Bármikor jól jöhettek, hát még most. Felrázta őket, majd megtörve a középen elsőnek halvány, zöldes derengés áradt belőlük majd erősnek mondható zöld fény.
- Bocsi, de szeretem világosban csinálni.- ledobálta a rudakat, és a csajszira nézett… majd rohanni kezdett felé, és amikor elég közel ért a baljával az arca felé ütött miközben egy jobbossal lentről az álla felé indított meg egy ütést.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Egyikünk figyelme sem lankadt. Kitartóan, egyenesen fogtuk egymásra a pisztolyokat. Bár egyikőnk sem siette el a ravasz meghúzását, ám ez nem az jelenti, hogy nem is fogom. Főleg, hogy nem bírja befogni, szerintem szándékosan húzza ki a gyufát, de majd kap is párat, ha nem hagy fel ezzel.
- Pff, na nehogy már! Attól még, hogy nem csaptam le az első másodpercben, nem azt jelenti, hogy nem voltam itt előtted! - puffogtam, mert rohadtul felhúzott. Nem is értem mire várok még...
- Hogy üzenni?! Ó, bocsáss meg, azt hittem manapság mindenki elérhető facebookon. Keress inkább egy cirkuszt és ott mutogasd a röhejes képed, ha már így takargatod, de ne ártsd bele magad a nagyok dolgába! - markoltam rá még jobban a pisztolyra. Esküszöm kényszert érzek rá, hogy egy lövéssel megkíméljem öt s magam is a további szenvedéstől. A rózsásra meg aztán végképp felhúztam magam.
- A hullám előbb verne agyon téged, mint te így bárkit! - mordultam rá, s úgy döntöttem bevettem egy újabb trükköm, hogy móresre tanítsam. Ez a trükk pedig a "kryptonit". Elsősorban - ha csak meg nem állított - magam fölé emeltem a pisztolyom és kilőttem a lámpát, amitől a maradék fény is kihunyt. Aztán egy aprócska mozdulattal bekapcsoltam a pisztolyomon lévő erősen villogó fény kütyüt, ami az epilepsziásoknak tuti rohamos okozna, egy normális embert viszont simán megzavarhat, hisz a villódzó fény nem csupán vakít, de a sötétben igen nehézzé teszi a mozgást. Odébb is ugrottam, nehogy lelőjjön a nagy munkálat közben, de csak kiakartam térni előle. Ha ez sikerült, mellé kerülve kirúgtam a kezéből a pisztolyt, majd megpróbáltam a földre teríteni egy gáncsal. Talán ódzsdi trükk ez a gáncsolás, de egy épp nehezen koncentrálónál általában be jön. Legalábbis az esetek 80%-ban. A fény engem is zavart, míg villogott, de én készültem rá, illetve megtanultam már mellette harcolni. A lényeg a lényeg, megpróbáltam fegyverteleníteni még a vaksötétben is. Persze alakulhatott másképp is a dolog, ám a szándék az elverésére akkoris meg volt.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Ilyen lett volna Jason is, amikor még fiatal volt, és madárkának öltözött? Nagypofájú, mocskos száj, és eléggé beképzelt. Igen, biztos hogy ilyen volt. De hát ha az embert megölik, majd elássák, és utána ki tudja, hogy mennyivel, saját magát kell kikaparnia, az eléggé más megvilágításba helyezi a dolgokat.
- Remek, hogy pont egy ilyet kellett kifognom.- az egyik pisztolyával még mindig a csajt célozta, de a másikkal a maszkját dörzsölte. Kezdi érteni, hogy mit is érezhetett Bruce, de már kár ezen gondolkodni, a múlton merengeni. Megvan a célja, amit el kell érnie, és ha ez a csaj az útjában van, akkor eltakarítja, ennyi az egész. S talán még némi kihívást is, ki tudja, kevesen tudják felvenni Jasonnel a harcot, elvégre elég nagy előny az, ha valakinek Batmen volt a mestere.
- Igen, a bulijába, és félreérted, te vagy az, aki potyázik itt. Én voltam itt előbb, és nem kellett a segítséged ahhoz, hogy végezzek ezekkel a faszokkal. Most kereshetek egy másik bandát, akikkel üzenhetek. - ezeket használta volna fel az üzenethez, amivel talán már végre elérte volna azt, hogy mindenki felfogja, új nagykutya van a városban, és a neve Redhood. Erre itt ez a pattogi csaj, és elront mindent.
- Majd dobok egy rózsát a sírodra.- lassan elkezdett oldalasan sétálni, közben pedig folyamatosan célra tartott, csak már mindkét pisztolyával. Hülyeség lenne alábecsülni a csajt, de talán túlbecsülni is, de biztos, ami biztos, résen lesz. Éppen csak rendbejött a gyomra, valahogy mindenki azt szereti támadni.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Meg kell hagyni az idegen fickó sem adta magát könnyen. Manapság nehéz jó ellenfelet találni. A ruszki nő óta nem is nagyon futottam olyasvalakibe, aki tudta is mi fán terem az igazi küzdelem. Mondanám, hogy felváltva öldököltük az ellent, de... de nem. Már-már egymás levesébe köpve írtottuk a rosszarcú gorillákat. Apropó arc. Nos, lehet hogy a fekete álarcom mögött én is rejtőzködöm, de ami a palit illeti. Vagy rá ragadt a motor sisakja vagy olyasmi lapul a sisak mögött, amit jobb ha emberi szem nem lát. Nem mintha ilyesmivel meg lehetne ijeszteni. Mindegy.
A küzdelem végén - mármint, mikor még voltak alig élők és nem annyira élők - aki még levegőt tudott venni is menekült volna, csakhát pechjére hiába. Ha nem ő, én állítom meg. Az ilyen szemétládáknak a börtön is kész luxus. Itt az idő, hogy feleljenek tetteikért, s nem nekem, ha annak odafent.
Na de ahogy végére értünk, s már csak mi maradtunk, feltettem egy egyszerűbb kérdést kicsit talán nyersen. Szeretem, ha ilyenkor normális választ adnak, így lehetőleg utána én is másképp viselkedem a taggal. Ám nem adom meg a lehetőséget, hogy lenézzenek. Vagy féljen vagy dögöljön meg. A válasza sem lepett meg, csak épp nem volt tetszetős. A legtöbb csajjal ellentétben, én nem félek káromkodni. Rosszabb lehetek jobb napokon, mint egy paraszt kamionos.
- Kapd be! Ne kislányozz, mert a hullád ezer év múlva sem fogják viszont látni. - mordultam vissza, ahogy szokásom a szemtelenebb ellenekkel, mert hogy ő eléggé afelé hajlik.
De komolyan... Úgy beszél, mintha a képe virítana minden második plakáton. Nem rég jöttünk ide, de azt hiszem azért a számomra fontosabb személyekkel tisztában vagyok.
- A bulijába? ... - kommenteltem volna, de nem, nem adom meg neki azt az örömöt, hogy felidegesítsem magam ilyenen.
- Az, aki nem szívesen lát potya vendégeket, főleg nem munka közben. - morogtam, miközben pisztolyom csövét továbbra is rá szegeztem. Láttam mire képes, szóval vele azért óvatosabb vagyok.
- Szóval, utolsó szavak, dílerkém?
Igen, hallottam, hogy leakart paktálni velük, tehát okom van feltételezni, hogy nagyon is rosszfiú, csak épp nagyban utazik. Ez még valahol szimpatikus is lenne, de lévén, hogy nem oldalon harcolunk - ezek szerint legalábbis - nem nagy veszteség a világnak.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Hogy mindig ilyen szerencsétlenekkel kell foglalkoznia, ha figyelnének a hírekre, a pletykákra, akkor tudhatnák, hogy elég kevés az esélye annak, hogy túl fogják élni a mai napot, vagyis az éjszakát. De talán ez volt az, ami hajtotta őket, az életösztön, ami ha rendesen dolgozott volna, akkor eldobják a fegyvereket, és könyörögnek, de nem, nekik durrogtatni kell. Barmok…
Nem kis meglepetésére valaki más is csatlakozott a bulihoz, és nem éppen a bandával volt, legalábbis az, hogy ölni kezdte őket, az erre engedett következtetni. Mindegy, később is ráér foglalkozni vele, most inkább folytatja azt, amit elkezdett.
Egy fickónak kilyukasztotta a homlokát, és egy másikkal is ez volt a terve, de kifogyott a tár, ideje volt a cserének. Mindkét pisztolyából kilökte a tárakat, és nem várta meg, hogy a földre essenek. Mindkettőbe belerúgott, az egyikkel egy felé rohanó tagot döntött le a lábáról, még a másikkal egy pisztolyost sikerült torkon találni, vele se lesz sokáig gond. Majd kattant a tár, minden mehetett tovább.
- Franc…- az egyik faszkalap valahonnan egy M4-est is előszedett, nem volt mese, bekellett rohanni egy doboz mögé. Vagy várhat is, de akkor szita lesz belőle, ahhoz meg nem sok kedve volt, maradt a doboz. Legalább egy kis ideig nyugta van, el is rakta a pisztolyait, és két csillagot vett elő.
- Gyerünk… gyerünk…- s igen, nem volt több töltény. Amatőr munka, addig húzni a ravaszt, még kattan. Kiugrott a fedezéke mögül, és szaladni kezdett a fickó felé, eldobta az egyik csillagot, ami a térdébe állt. Nem lehetett kellemes érzés, a kiáltása is erről tanúskodott, el is dobta a fegyvert, és a lábához kapott, elég volt ahhoz, hogy a második csillag a homlokát találja el, és Jason is elég közel ért, hogy egy jól irányzott talppalással beépítse a csillagot az illető koponyájába. Majd ismét előrántotta a pisztolyait, és egy-egy golyót adott azoknak, akik csak cselekvésképtelenek voltak, hála a táraknak. Nem maradt más, mint az a maszkos. Akinek a gesztusát viszonozta, és ráfogta a pisztolyait.
- A ovóbácsi, ideje a szépítőalvásnak kislány. - mondta enyhe gúnnyal a hangjában. - Mégis ki a fasz lennék szerinted? Akinek belerondítottál a bulijába, az. És most, hogy ilyen szépen bemutatkoztam, te ki a szar vagy?- mondjuk az már egy jópont, hogy ölt, és nem szarakodott, mint Bruce.

it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Ha tudom, hogy lekéshetem a bulit, azzal, hogy inkább a szellőzőn és egyéb szűk helyeken próbálok eljutni a célig, nem szarakodtam volna ilyesmikkel. De őszintén... ki gondoltam volna, hogy lesz, aki belezavar a munkámba???
Mikor elértem a szellőző azon részét, ahol ki tudtam rúgni a lazán csavarozott rácsos részt, nem vacakoltam, egy finomabb lendítéssel, kirúgtam a helyéről, ami csattantva ért földet a gyár padlóján, én pedig nem sokkal később érkeztem utána, fél térdre borulva, majd hamar fel is állva. Csoda lenne, ha meghallották volna, ugyanis nagyban lövöldöztek már. Egy engem is majdnem eltalált, bár kétlem, hogy annak nyomán, hogy észrevettek. Elhajoltam és fedezékbe vonulva, előkaptam mindkét pisztolyom. A legnagyobb probléma jelen pillanatban is az volt - legalábbis számomra - hogy az ellenségem ellensége sem hiszem, hogy a barátom lenne. Néha kinéztem, és amit láttam az valami piros volt, de legalábbis jól elkülöníthető a pókerező f*szoktól. És ami azt illeti jól célzott, a többi barommal ellentétben. Sóhajtottam egyet, majd összeszedve magam és némi adrenalin lökettel kiugrottam a biztonságot nyújtó fal mögül és én is záporozni kezdtem mindannyiukat ólom golyóval.
Ezek után már én sem voltam láthatatlan, de nem is baj. A legtöbb golyó meg se közelített, a többi elől pedig volt időm elhajolni. Mikor közelebb értem egyikükhöz, ám az első táram elfogyott, úgy kénytelen voltam bedobni a szaudaráb figurát és levágni a kezét, végtére is ha úgy vesszük lopott. De egy percre sem feledkeztem meg arról, hogy nem egyedül játszogatunk. A következő pillanatban már pink nunchakuval vertem szembe az egyik, és vágtam torkon egy másikat. Volt egy késes pali is, de azt is letudtam egy köríves egy fordulatú rúgással. Ami azt illeti, a póker arcokkal könnyű szerrel leszámoltam - lévén, hogy előzőleg már elkezdte valaki megritkítani a számukat - így legvégére maradt a vörös maszkos fickó. Magasabb volt valamivel - na jó, nem kicsivel - de elnézve a kondiját, szerintem vagyok olyan jó s gyors, mint ő. Hamar tárat cseréltem, mialatt kialakult köztünk - ha csak ő nem tett másképp addig - egy néhány méteres távolság. Mindkét pisztolyom rá fogtam és reméltem, hogy ő már kifogyott, noha a mellkasom golyóálló páncélzat védi.
- Ki a szar vagy? - kérdeztem udvariasan, "kicsit" idegesen, hiszen erről a helyről másnak nem kéne tudnia. Ha azok közé tartozott aki inkább lőtt, semmint válaszolt, úgy kénytelen voltam fedezékbe bukfencezni, és viszonozni a sorozatot.

it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Gotham, vagy amerre dolga akad
foglalkozás, hobbi :
Féregirtó
karakter arca :
Jensen Ackles
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Gotham, a város ahol valamiért több a mocsok, mint amennyire igény lenne. De sajnos ez nem kívánságműsor, így jártak. Még szerencse, hogy itt van Jason, aki rendet fog rakni, elpakolja azokat a játékokat, amiket Bruce nem mert, Jason a kezükre csap azoknak, akik nem bírnak magukkal, és rosszalkodni akarnak. Előlép majd az árnyékból, és az alvilág élére fog állni, ha már nem lehet végleg eltűntetni a bűnt a városból, akkor meg kell regulázni azt, minimalizálni a károkat.
- Nocsak-nocsak, fiúk nélkülem buliznak.- magasról, árnyékból figyelte a bandavezéreket, ahogy veszekednek, a pitiáner ügyeiket akarják megvitatni. S mikor egy nagydarab fekete tag felállt, és neki akart menni egy másik fickónak, akkor jött el az ideje, hogy cselekedjen.
Egy táskát dobott le az asztalra, mi hangos puffanással esett le, majd nem hagyva időt a meglepődésre Jason is leérkezett. Természetesen az arcát a maszkja takarta, és még mielőtt a bandavezérek bármit is tehettek volna, előrántotta a pisztolyait, és a vezérekre fogta őket.
- A táskában az alvezéreitek fejei vannak, és az egész nem került többe, mint két órába. Mostantól én vagyok az, akinek dolgoztok, vagy erre a sorsra fogtok jutni.- remélte, hogy ez elég lesz, hogy eléggé beszarnak majd, és nem kell jobban keménykednie… tévedett.
- Franc…- szinte egyszerre akartak Jasonra vetődni a bandavezérek, éppen csak letudott ugrani az asztalról, és ahogy szilárd talajt érzett a talpa alatt, már célzott és lőtt is. Tisztában volt azzal, hogy ez az őrséget is ide fogja vonzani, de annyi baj legyen, hullákkal teli raktár, üzenetnek is tökéletes lesz.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Ahol a baj...
foglalkozás, hobbi :
Bosszú
karakter arca :
Chloe Moretz
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Jason & Mindy
- Robin Wishes He Was Me -
Mióta elszabadultam Markustól sokkal könnyebb az életem. Nem mondom, hogy nincs egy parányi bűntudatom miatta, de céljaink összeférhetetlenek voltak, s nem értett meg. Próbálta rám erőltetni az iskolát, ezt az életet, mintha mit sem tudnék a valóságról, de lássuk be, már a legelején felesleges volt energiát fektetni ebbe. Apa tudta mi a jó nekem, s ez így van rendjén.
Én is éjszakai bagoly vagyok, ám a sok tinivel ellentétben, engem nem a neon fények és a hangos zene, meg az alkohol vonz, én rossz fiúkat intézek el. Olyanokat, akiket a fakabátok inkább elkerülnek. Hát előlem nem bújnak el. A régi lakásunkba költöztem vissza, mert az a legbiztonságosabb. Jelszóval van minden ellátva és bizony szépen fel van szerelve a legjobb fegyverekkel. Na meg nem utolsó sorban, itt van edző részleg is, ahol nyugiban gyakorolhatok, és senki sem ugat bele vagy csorgatja a nyálát. Na de térjünk is vissza a rossz fiúkhoz.
Sikerült feltörnöm egy gyár kameráinak felvételét még néhány hete és így megtudtam, hogy éjszakánként néhány drog csempész ott üti el idejét tárgyalásokkal és péntekenként egy kis pókerrel. Nem tervezek több információt kiszedni belőlük, csak elvágom a lehetőséget, hogy további függőket szolgáljanak ki.
Lehúztam az utolsó korty mályvacukros kakaót és megtörölve a szám, felvettem a fekete maszkom, aztán elindultam az éj leple alatt. Általában gyalog járok, főleg tetőkön, de a gyárhoz eljutva egy hídon is át kellett jutnom. Mindezt óvatosan, ügyelve tettem, mert tudom, hogy mindig jár a meglepi a menü mellé. Nagyjából sikerült kiismernem a gyárat s feltérképeznem, egyébként anélkül, hogy ne ismerném a terepet, el se indulok, hiszen akkor tuti a halálba rohannék. Egyedül kicsit nehezebb lesz, most nem lesz aki mesterlövésszel végig kövesse mozdulataim, és ha elfelejtenék magam mögé nézni, helyettem intézkedjen, de azt hiszem vagyok már olyan képzett, hogy ilyesmi ne forduljon elő. Hé, végülis egy kannibál orosz terminátorral is végeztem - igaz, majdnem belehaltam. Na de össze szedtem magam és kiiktatva a kapu előtti őröket behatoltam a gyárba. Aki az utamba került megöltem, némán. Ám mivel többségében óvatos voltam és nem a lejárt úton haladtam feléjük, nem sok gondom volt a dagadékokkal. Viszont emiatt lassabban is haladtam.

it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
every new member
tartózkodási hely :
◆ we live between the forumlines ◇
foglalkozás, hobbi :
◆ this ♥ page ◇
karakter arca :
◆ faceless helper ◇
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


* * *
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Gotham City :: Ace Chemicals-
Ugrás: