villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Blythe C. Fox, Jason Todd, Leonard Snart, Mindy Macready, Reece Malgus

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Városi park
Negan Sebastian Bates
pötyögte
Yesterday at 9:30 pm
Magánszoba
Astrid Faye Rhodes
pötyögte
Yesterday at 7:18 pm
Zinnia szobája
Sean Weston
pötyögte
Yesterday at 4:16 pm
Sara Lance
Sara Lance
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 9:55 pm
Dr. Pamela Lilian Isley - Poison Ivy
Pamela L. Isley
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 6:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 2
BORROWED 0 1
CITIZEN 6 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 1
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 1
METAHUMAN 5 3
VIGILANTE 0 1
VILLAIN 0 4
Összesen 22 20

Share|
Thea Queen
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
☾ roy, diggle, team arrow
tartózkodási hely :
☾ star city
foglalkozás, hobbi :
☾ verdant's owner
karakter arca :
☾ willa holland
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Thea Dearden Queen
I don't want to hurt or be hurt ever again and you seem like someone who could teach me not to.
The devil is in the details
Becenév: Speedy
Play by: Willa Holland
Születési hely, idő: Star City, 1995. január 21.
Kor: 22
Csoport: Vigilante
Foglalkozás: Verdant tulajdonosa
Családdal való kapcsolat: Ez rendkívül bonyolult úgy gondolom. Az életem nagy részében abban a hitben éltem, hogy Robert és Moira Queen második számú gyermeke vagyok és a bátyám pedig nem más, mint Oliver Queen. Azonban nem sokkal azután, hogy Oliver visszatért az életem fenekestül felfordult és koránt sem azt hozta, amire számítottam. Valahogy minden zavarossá vált. De talán pont azért, hogy utána kitisztulhasson. Kiderült, hogy az anyám valóban Moira Queen, de az apám Malcolm Merlyn, aki megannyi ember haláláért volt felelős. Ezzel együtt pedig a srác, akire buktam kiderült, hogy a féltestvérem Tommy Merlyn. Elég furcsa belegondolni, hogy egy időszakban kis híján rámásztam a saját testvéremre, mert nem voltak képesek elém állni és elmondani az igazat. Vagy legalább rávezetni, hogy nem lenne helyes. De azt hiszem az nem az Ő asztaluk volt, hogy nyílt lapokkal játszanak. Ez már csak egy családi vonás, hiszen jó ideig fogalmam nem volt arról, hogy a bátyám az Green Arrow. Titkok mindig is voltak és mindig is lesznek a családban, de mára már csak az "apám" és a bátyám, Oliver él.
Családi állapot: egyedülálló
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Képesség: Malcolm tanításainak köszönhetően jól bánok az íjjal és a tűrőképességem is a maximumra küzdöttem, ahogyan közelharcban is jeleskedem.

...THERE AIN'T NO JOURNEY WHAT DON'T CHANGE YOU SOME.

Pozitív tulajdonságok
Az elmúlt évek során rengeteget változott a személyiségem talán a leginkább, ami leírna engem manapság azaz, hogy magabiztos, talpraesett, fegyelmezett és sokkal komolyabb és érettebb lettem. Rendkívül hűséges vagyok és ebből adódóan talán vakmerő is, mert bármit megtennék azokért, akiket szeretek.
Negatív tulajdonságok
Mivel apámnak köszönhetően azaz Malcolmnak hála tanultam meg szinte mindent, amit tudok ezért könnyedén manipulálok másokat, néha már a szemem sem rebben, ha éppenséggel hazugságra vetemednék.  
5 dolog, amit szeretsz
A barátaim, kávé, a telefonom, vezetni, a vörös bőrruhám.
5 dolog,amit nem szeretsz
Bűnözők, kétszínűség, hazugság, becsapás, dió.  
Legnagyobb félelmed
Szeretteim elveszítése
Legnagyobb vágyad
Egy normális élet
Rejtett tehetséged
Remekül bánok az íjjal
Hobbi
Bulizás? Természetesen ma már visszafogottabban.
Fura/Idegesítõ szokás
Néha túl messzire megyek egy-egy szerettemért.
Szervezett vagy rumlis
Szervezett
Káros szenvedély
Köszönöm már nem.
Régebben a drogokat és az alkoholt sem vetettem meg.
Kedvenc szuperhős
Black Canary
Allergia
nincs
Kutya vagy macska
macska

everything has a beauty but not everyone can see it
Ha el is akarnám mondani a történetem, akkor sem tudnám igazán, hogy hol is kezdhetném. Talán ott, hogy egykoron még azt hittem, hogy Moria Queen és Robert Queen gyermeke vagyok. Egyetlen egy testvérem pedig nem más volt, mint Oliver. Akit öt hosszú évig halottnak hittünk mindannyian. Akkor kezdtem el igazán sodródni egy olyan irányba, amelybe talán nem kellett volna, de egy pillanatra sem bánom. Minden bajba egyenest vállaltam, hogy fejest ugrok, akár kétszer is. Különböző drogokat próbáltam ki és az alkoholt sem vetetettem meg. Olyan életmódot választottam magamnak, amit senkinek nem kellett volna. De ma már mindössze úgy tekintek rá, mintha egy okító út lett volna a számomra. Azonban a végpont csak akkor érkezett el, amikor Oliver szinte szó szerint visszatért a halálból. Itt volt a testvérem és bármennyire is örültem neki furcsa volt megszokni, hogy valaki újra odafigyel arra, hogy mikor mit csinálok. Elszoktam már attól, hogy mikroszkóp alatt legyek. Hiába volt szoros a kapcsolat anyával, aki apa és Ollie állítólagos halála után összemelegedett Walter-rel. De már vele sem olyan a viszonya. Ahogy már anya sincsen. Az egész életem olyan, mint egy film. Mintha semmit nem tehetnék és az egész egyszerűen lepereg előttem. Nincsenek választásaim egyszerűen csak sodródom az árral.
Az életemet anélkül irányítják, hogy észrevenném. Néha olyan ostobának érzem magam. Dróton rángatnak és még csak fel sem tűnik belőle semmi sem.
heroes vs villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Oliver Queen ➶ The Green Arrow

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadásra várók-
Ugrás: