villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Blythe C. Fox, Jason Todd, Leonard Snart, Mindy Macready, Reece Malgus

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Városi park
Negan Sebastian Bates
pötyögte
Yesterday at 9:30 pm
Magánszoba
Astrid Faye Rhodes
pötyögte
Yesterday at 7:18 pm
Zinnia szobája
Sean Weston
pötyögte
Yesterday at 4:16 pm
Sara Lance
Sara Lance
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 9:55 pm
Dr. Pamela Lilian Isley - Poison Ivy
Pamela L. Isley
pötyögte
Kedd Szept. 19, 2017 6:18 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 3 2
BORROWED 0 1
CITIZEN 6 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 1
GOVERNMENT 1 3
HERO 1 1
METAHUMAN 5 3
VIGILANTE 0 1
VILLAIN 0 4
Összesen 22 20

Share|
Kísérleti labor
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
karakter arca :
Sabrina Carpenter
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseBig brother & Me
Egy újabb elátkozott, gyötrődéssel teli hónap telt el azóta, hogy a professzor fogva tart. Rosszabb napjaimon azt kívánom, bárcsak meghaltam volna azon az éjszakán. De a sorsnak még tervei vannak velem és én állok is elébük amint kiszabadulok ebből az istenverte kalitkából. Az fix, hogy ha egyszer sikerül kiszabadulnom, akkor nem fogok egy jó ideig orvoshoz menni. Nyugodtan mondhatom, hogy egy életre elegendő vizsgálaton estem már át. De mindezek ellenére abban még mindig reménykedem, hogyha más nem is, de a testvérem még mindig hiányol és keres.
- Julián, bárcsak hallanál és tudnád mennyire hiányoztok. - suttogtam magam elé, még eszembe nem villant egy ötlet.
Belém hasított a felismerés, hogy mi lenne ha…. Bár ez idáig még soha nem próbáltam és az sem biztos, hogy sikerülni fog. Viszont egy próbát megér annak érdekében, hogy kiszabaduljak. Lévén, hogy nem igazán van módom a gyakorlásra és arra, hogy megtapasztaljam a képességem korlátait, muszáj lesz reménykednem a legjobbakban. Már csak azt kellene kibulizni, hogy a professzor kiengedjen a cellámból. Viszont erre is meg van a módszerem, amivel biztosan ide csalhatom és rávehetem arra is, hogy kinyissa az ajtót, ha csak egy pillanatra is.
- Doki! Nem érzem túl jól magam. Azt hiszem… azt hiszem valami nincs rendben velem… - mondtam elfúló hangon és a homlokomat az üvegnek támasztottam.
Hamarosan kiderül mennyire is lennék jó színésznő, végül még az is lehet, hogy pályát tévesztettem.
- Hallod doki! A kísérleti nyuszid nem érzi túl jól magát. - ütöttem rá ököllel az üvegfalra egy kicsit erőtlenül.
A siker érdekében egy kicsit tovább kellett színlelnem, mint azt először gondoltam. De alapjába véve mégsem tartott túl sokáig, hogy az ujjam köré csavarjam a professzort. Kész rejtély számomra, hogy a pasikat miért ilyen egyszerű rászedni. Elég hozzá eljátszani az elesett kislány szerepét és máris nyert ügyünk van. Ez alól meg a professzor sem kivétel, még úgy sem, hogy egyébként egy nagyon okos ember, de végső soron akkor is férfiból van.
- Mi a baj Lena? Fáj valamid vagy mit érzel? - nézett rám aggodalmat arckifejezéssel.
- Nem is tudom igazán. Egy kicsit minden. Hasogat a fejem, szédülök, forog a gyomrom is és olyan erőtlennek érzem magam. - motyogtam alig hallhatóan.
Remélem elég hiteles voltam ahhoz, hogy elhitessem vele, baj van. De nagyon úgy fest, hogy igen, mivel úgy kezdett el fel s alá rohangászni a laborban, mint a mérgezett egér. Hol ide, hol meg oda kapott és próbálta kitalálni mi is legyen, mihez is kezdjen. Én pedig úgy gondoltam itt az ideje megkoronázni az alakításomat egy fájdalmas sikoltással, aminek kíséretében összegörnyedve roskadtam a cellám bejáratánál a hideg padlóra.
Többre nem is volt szükség, a professzor már ott is termett és nyitotta az ajtót. Én pedig abban a pillanatban ahogy kinyílt az ajtó, már bele is kezdtem a sunyi kis magán akciómba. Ahogy bele kapaszkodtam a ruhájában el is kezdtem kutatni valami olyan után ami segíthet. Valami technikai kütyü kell ami kigyújtható, vagy legalábbis ezt a látszatot kelthetem. Nagy szerencsém van azzal, hogy megannyi próbálkozás után sem árultam eltudta kiszedni belőlem, hogy mi is a képességem. Hiábavaló volt minden kísérlete, túl makacs vagyok ahhoz, hogy bármit is ki szedjen belőlem akkor ha én azt nem akarom. Így pedig fogalma nem lesz róla, hogy én mesterkedem valamiben és az egész kis káosz az én fejemből pattant ki.

music: ● notes:     ● words: 538 ● ©
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


****
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Nevadai kísérleti telep

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros :: egyetem-
Ugrás: