villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Elowen Joy Avery

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
harley & joker [queen & king of gotham]
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
kereslek :
Where have i put my common sense?
tartózkodási hely :
Gotham fckn City.
foglalkozás, hobbi :
Stand-up Comedian.
karakter arca :
Jared fckn Leto.
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Harley & Joker

live for me

Hozzá kell szoknom ismét a jelenlétéhez. A habos kis rózsaszín vattacukor felhőhöz, ami folyamatosan csak csacsog és fecseg, miközben a baseball ütőjét lóbálja. A karjai körüfonják a nyakamat egyetlen rövid pillanatra és valószínüleg egy hatalmas rúzsfoltot varázsol az arcomra mielőtt komolyabban szemrevételezné, hogy ma éppen milyen halacska akadt a horgunkra. Szegény elveszett kis lélek, nem tudhatja, hogy amit tőlem kapott eddig az anyai cirógatás volt ahhoz képest, amire Harley baba képes. Nem baj. Tartunk neki egy kis bemutatkozóórát, így legalább elvesszük a többi törtető kedvét attól, hogy esetleg utánunk szimatoljon. Egyébként is pillanatnyilag lelkileg labilisnak vázolnám a kapcsolatunkat, hiszen mindkettőnket megborított a tény, hogy a karamellizálódott agyunk másik fele talán végső nyugalomra tért. Annyi elfojtott indulat csörgedezik az ereinkben és egyébként is hónapokig olyan színtelen és szagtalan volt a mókázás nélküle, hogy szinte már készültem beleunni. Persze Batsy, ahogyan ő hívja, örök kedvenc lesz a számomra, de a többi lapos arcú figura körülöttem ténylegesen majdnem a sírba tett. Elég volt egy nagyobbat sóhajtanom, és mindenki hátrált néhány lépést. Ennyire azért nem is voltam becsavarodva. Na jó... talán egy kicsit... végülis a régi banda fele sikeresen túlélte ezt a nehéz időszakot az életünkben, úgyhogy panaszra igazán nem lehetne okuk, ha jobban belegondolok.

Átkarolom a derekát és néhány centire felemelem a földről, hogy meg tudjam pörgetni a levegőben, majd finoman visszaállítom a lábaira. Talán a madárkánk még nem is értesült róla, hogy Gotham királynője már nincs kalitkába zárva, letakarva, hanem már újra az oldalamon dolgozhat a denevér és az ostoba törvények ellen.
Nem kell elengednem, hogy megismerkedhessen a játékszerünkkel, amit az élet adott nekünk. Hatalmas vigyor fagy az arcomra, ahogyan hallgatom őt. Ez szokott az a pont lenni, amikor Harley játékaiban jéggé fagy a vér, mert ha valakivel még lehet tárgyalni az én vagyok. Harley a játékos. Megállíthatatlan, végtelen szenvedély és indulat. És megtalálta a saját művészetét a vérengzés oltárán.
Kérdése után haláli nevetés rázza végig a testemet, amit egy fél morgásba fojtok bele.
-A tiéd királynőm.-mondom és adok egy csókot ajkaira mielőtt elengedem derekát. Megfogom a kezét és egészen az ajándékáig vezetem , még a kzéfejére is kap egy csókot mielőtt eleresztem őt és hátrébb lépek, de nem sokkal. Az elsősoros páholy a nekem bérelt hely. Átveszem az emberemtől a kis videó kamerát, és először magam felé fordítom.
-Üdv Gotham... üdv Gordon nyomozó... a mai kis videónkból kiderül miért nem küldünk egy dalos madárkát a keselyűk fészkébe... bemutatnám a madárkát...-átfordítom a kamerát a mi kis áldozatunkra.-És a hóhérunk nem más.... mint az utánozhatatlan... a retteget.... Harley Quinn.-itt már ő kapja a főszerepet és hátrébb lépek, hogy az egészet tudja venni a kamera. Innentől Harleyé a műsor.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
kereslek :
✿ i only need mistah j ✿
tartózkodási hely :
✿ gotham city is my home ✿
foglalkozás, hobbi :
✿ clown queen of crime ✿
karakter arca :
✿ margot elise robbie ✿
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése
to mistah j

❖ the infamous harley quinn ❖

Megannyi módja van annak, hogy szórakoztassuk önmagunkat ebben a világban, de komolyan! A világ a mi kis játszóterünk, de az örök favorit vidámpark mindig is Gotham marad a szívemben. Megannyi romlottság, ami még a legártatlanabb tekintetben is ott ücsörög. Tagadhatják, amíg csak akarják. A végén mindig mi nevetünk. Ez a kis idő, amit Puddin'-omtól távol töltöttem eléggé lehangoló és magányos volt. Persze megtaláltam a magam szórakoztatásához szükséges eszközöket, de azért valljuk be, hogy semmi sem jó annyira igazán, ha nincs ott Ő. Haláli és utánozhatatlan páros vagyunk, akiket szinte törvényszegés volt szétválasztani. Nekik kellett volna inkább a rácsok mögött unatkozni, nem pedig nekem. Ah, annyira unalmas volt, hogy az egyetlen szórakozási forrásom az őrök voltak. Akiket néha azért egy kicsit elnáspángoltam. Ha már felkínálkoznak, mint box zsákok azzal, hogy hívatlanul érkeznek az otthonomba, aminek az elhelyezkedése eléggé borzalmas volt. Még egy szobanövényt sem tudtam volna életben tartani, ha akarok sem. Le-han-go-lóóó.
Boldogan szökkenek be az ajtón és a vigyorom csak még szélesebb lesz, mikor meglátom az én Puddin'-om. Nagy szemekkel figyelem a fickót, aki láthatóan rossz fát tett a tűzre, miközben odaszökdécselek az én Puddingomhoz, majd egy hatalmas cuppanós nyomok az arcára. - Úgy hiányoztál. - Néztem a gyönyörű élettel teli szemeibe. Életben volt. Nem veszítettem el. Megmentett engem attól, hogy unalmas könyveket kelljen olvasnom. Bár nélküle az élet értelmetlennek tűnt. Érte élek. Miatta lettem az, aki. Mégis hogyan folytathatnám az utamat úgy, hogy ő nincs velem egy életben?
- Miért kell nektek mindig szervezkedni, hogy elrontsátok a mókát, huh? - Oldalra fordítottam a fejemet és végigmértem őt a tekintetemmel. Átlagos kis ficsúr, aki azt hiszi jobb a többieknél. Hogy a nagyokkal játszhat! De minket semmiképpen nem üt ki a nyeregből, de nem ám. - Mit szólnál egy játékhoz, ha már ennyire játszani akartál? - A hangom üde és jókedvű, mint aki éppen ártatlan sütit kínál gyerekeknek. - Ha nyersz még kapsz egy csili-vili ajándékot is. Határozottan felvillanyozna! - Őrült kacaj hagyja el az ajkaimat, ahogyan Puddin nyakába csimpaszkodom, mint valami kis majom. Talán fel sem fogtam, hogy mennyire hiányzott egészen addig, míg megláttam az arcát és ez felidézte bennem, hogy mennyi időt vesztegettem el ahelyett, hogy az ő tökéletes vonásait figyelhettem volna különleges elméjének a társaságában. - Enyém lehet? - Csillogó szemekkel pillantok fel rá, szinte kérlelően. Naaa.. A legjobb üdv újra itthon ajándék.
NOTE: megérkeztem, remélem jó lesz ❖


it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
kereslek :
Where have i put my common sense?
tartózkodási hely :
Gotham fckn City.
foglalkozás, hobbi :
Stand-up Comedian.
karakter arca :
Jared fckn Leto.
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Harley & Joker

live for me

Vad zuhanással ránt maga felé a sötétség. Kicsúsznak fehér ujjai a kezeim közül és látom őt még zuhanni, zuhan egy másik világ felé, ahová már nem mehetek érte. Az ébredés fájdalmas. Zsigerekbe nyilaló édes csalfa érzés ahogyan az ember ráébred hány csontja és izma van valójában. Nehezen emelkedek fel a porból. Én magam sem tudom, hogy mi történt attól a pillanattól, hogy az én kis pitécskémet elnyelte a világ előlem egészen eddig a pillanatig, hogy felemelem saját testemet a földről. Vér buggyan ki ajkaim közül ahogyan vad nevetésben török ki. Ha a világ igazságos lenne, akkor nem hagyná egy magasabb hatalom, hogy éljek, de mégis a pilota meredten néz rám groteszk gyönyörbe csavarodva a teste és mellkasából egy rotordarab ágaskodik a borongós égbolt felé. A városban már véget ért a harc, de mindez nekem aligha számít, ha nem tarthatom újra ujjaim között az én kis Harleym dobogó szívét. Megígérte. Élni fog értem. Értem. Így nincs olyan lehetősége szegény kis galambomnak, hogy magamra hagyjon ebben a világban. Még annyi murit kell tartanunk... még annyi torkot kell elmetszenünk... még annyi jó embert elméjét kell összeroppantanunk. Az. Én. Pitécském. Nem. Halhatott. Meg.
Szükségem volt néhány napra, annak ellenére, hogy ha a józan eszemet követem, akkor még aznap érte megyek. Tudtam, hogy túlélt, és azt is, hogy visszazárták a kalitkába, hogy ott legyen az én kis tömeggyilkos fegyverem, ha bármikor szükségük lenne rá. Ez azonban aligha működik így. Ő az enyém.... és nem osztozkodok. Senkivel. Főleg nem rajta. Nem jeleztem neki. Semmilyen formában.

Már nem tehettem meg annak ellenére, hogy ténylegesen felreppent a hír a halálomról. Hagytam, hogy lubickoljanak a feloldozás pöcegödrében miszerint Gotham bohóckirálya már a múlté. De ilyen siralmas csattanóval nem érhetett véget a móka.
A falak porként omlanak le előttem. Immár semmi sem állíthat meg, hogy elérjem az akit akarok. Suükségem van rá, hogy levegőt kapjak, szüksége van rám, hogy létezzen.
Szabad utat nyitnak előttem. És újra ott volt a karjaim között

•••••
Következő a jelent. Előttem egy szék. Rajta egy zsaru. A fejéből már aranyos kis cseppekben vér távozik. Épp kezdünk már egy kicsit összemelegedni. Szerintem egy egy gyönyörű barátság kezdete is lehet akár annak ellenére, hogy csúnya módon megpróbált a közeli köreimbe szivárogni, hogy az információk egészen a főkapitányhoz reppenjenek. De nem számoltak azzal, hogy igen jó a szimatunk az ilyesmihez.
Éppen készül az öklöm egy újabbat lecsapni, amikor kopognak, de már nyílik is az ajtó. Először grimaszba torzul az arcom, majd vigyorba terpeszkedik, amikor meghallom a hangját. Ekkor az öklöm szétnyílik és csak megpaskolom a madárka arcát. Pitécske már úgyis régen mulathatott ennyire jól.
-Nézd csak mink van angyalom.... egy újabb kis locsifecsi aki azt hitte, hogy alááshat a mókázásnak.-fordulok a rózsaszín-kék tincsek felé. Egyik karom a dereka köré fonódik ezzel invitálva, hogy a szórakozás még csak most veszi igazán kezdetét.
it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
kereslek :
✿ i only need mistah j ✿
tartózkodási hely :
✿ gotham city is my home ✿
foglalkozás, hobbi :
✿ clown queen of crime ✿
karakter arca :
✿ margot elise robbie ✿
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése
to mistah j

❖ the infamous harley quinn ❖

Egy világ dőlt össze bennem, ahogy láttam a repülőt felrobbanni. Minden okom arra, hogy elmeneküljek a csapattól már a kútba veszett. Nem tartoztam igazán sehova. Az őrült elmémnek nem volt már gazdája. Az én Puddin'-om elveszett. Ezért is tértem vissza hozzájuk. Nem igazán volt életcélom. Valahogy abban a pillanatban semmilyen tervem sem. Aztán még az is mókásabbnak tűnt, hogy megpróbáljuk kicsinálni a gonosz boszit, mint valahol nyalogassam a sebeimet. Mistah J biztosan jól elbánt volna velem, ha megteszem. Sodródtam, amerre az ár vitt. A börtön falai közé is úgy léptem be, mint aki hazatért. Tudom jól, hogy Mistah J ott hagyott engem és Batsy cipelt idáig a kis kalitkámba. De nem mondhatnám, hogy nem szórakoztam jól. Persze azért nem egy leányálom itt lenni, meg nem luxuslakosztály, de legalább már egy spéci kávéfőző díszelgett a ketrecemben. Éppen egy újabb adagot főztem le, amikor egy robbanás szakította félbe a békés kis elmélkedésemet. Hagytam magam bezáratni. De nem hagytak bezárva. . .
A következő dolog, ami felrobbant az a börtönöm ajtaja volt és besétált rajta Ő.. Az én Puddin'-om.. Eltöltötte a lelkemet a boldogság mikor láttam, hogy életben van. Hát túlélte. Pedig láttam.. Meghalt! Óóó.. Ez volt ám az igazi tréfa. Biztos jót nevetett rajtam, hogy búslakodva sétáltam vissza a csapathoz. De a terve jobb lett, mint vártam. A káoszt megszüntettük, amit az ostoba banya okozott. Most pedig Gotham újra a miénk, hogy meghódítsuk. Együtt..!
❖❖❖

Őrült ötletekkel telten szökdécselek az ajtó felé, aminek tudom jól a túloldalán ott van Mistah J. Az utóbbi időben eléggé felszívódtam, de élvezni akartam a szabadságomat. Sajnos a börtönben túlságosan megkötötték a kezeimet, de végre most már így bepótolhattam mindent! Óóóó.. Az én Puddin'-om biztos hallotta a káosznak a hírét, amit okoztam. Hiszen lerobbantottam annak a srácnak a fejét. Háh! Még életében nem vágott olyan meglepett képet, mint az utolsó másodpercben, mikor rájött mi vár rá. Igazán szórakoztató volt.. Bár semmi sem az igazi Mistah J nélkül. Ezért is kopogtam be ritmikusan az ajtaján, mielőtt válasz ide vagy oda kinyitottam az ajtaján. - Itt vagyok, Puddin'! - Hatalmas vigyorral az orcámon léptem át a szoba küszöbét.
NOTE: megérkeztem, remélem jó lesz ❖


it's where my demons hide

avatar
❖ Gotham ❖
dc universe
kereslek :
✿ i only need mistah j ✿
tartózkodási hely :
✿ gotham city is my home ✿
foglalkozás, hobbi :
✿ clown queen of crime ✿
karakter arca :
✿ margot elise robbie ✿
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


❖❖❖
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Gepárdok kódexe
» Mystic Falls utcái
» Magas torony
» [Event] Tükörkép
» Zenedoboz

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg-
Ugrás: