villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Nappali és előszoba
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
to my love

Soha nem féltem még semmi miatt ennyire. Talán azért, mert eddig a számomra fontos emberek külön voltak, így elég volt egyfelé figyelnem, de most már együtt lakunk. Egyedül Thomas, a testvérem hiányzik. Fura dolog az élet, hogy azt a személyt hiányolom, aki nem is a vér szerinti testvérem, aki pedig az, róla meg hallani se szeretnék, hiszen elég volt az, hogy régen majdnem miatta siklott ki az életem. Régóta nem láttam már, de néha úgy érzem, hogy a közelben van és figyel engem. Egyszerűen túl sok minden lappang legbelül, a múltamban, amiről Leigh nem is tud. Beszélnem kellene róla, de félek attól, hogy akkor esetleg elmenne és még talán Hope-t is elvinni, hiszen régen egyáltalán nem voltam ilyen jó, mint most. Illetve amikor elkezdtem az orvosit, akkor pénzre volt szükségem. Bár ne lettem volna olyan ostoba, hogy akkor hagyom magamat azokba a körökbe belevonni, de megtettem, hibáztam és félek, hogy ennek a hibának köszönhetően soha nem lesz biztonságban a családom.
Bár csak ne ébredtem volna fel, vagy ne pont erről álmodtam volna. Akkor talán most se lennék ennyire kiborulva. Mérges vagyok-e rá? Kicsit igen, de az aggodalmam sokkal nagyobb, mint a mérgem. Nem értem, hogy minek vannak ezek a kütyük, ha az embert úgy se lehet elérni. Illetve itthon se találtam meg, ha itthon hagyta, akkor igazán jól elveszítette. Hallom ahogyan az órán a másodpercek telnek, szinte minden egyes üteme, kattogása az őrületbe kerget, majd hamarosan meghallom az ajtó nyitódását és mint akit ágyúból lőttek ki ott termek előtte. Próbálok halk lenni Hope miatt, de ez nem igazán jött össze az első kérdésemnél, hiszen ez a várakozás teljesen kikészített.
Érzem a gyengéd simogatását, de még ez se képes megnyugtatni, majd idegesen még a hajamba is túrok, miközben hallgatom őt. Remek a papírmunkák és a telefonon meg itthon maradt. Miért nem hívott fel az őrsön lévő telefonról? Mindegy, most nem ez a fontos, hanem az, hogy itt van és nincs semmi baja. Közelebb lépek hozzá, de még mielőtt a karjaiba zárhatna egy-két ütés a mellkasán landol - természetesen nem erősen-, miközben még mindig kicsit kétségbeesetten szólalok meg.
- Ilyet többé ne csinálj! Mindenképpen szólj haza, hiszen én azt hittem, hogy valami bajod esett, mert elérni se tudtalak. - mondom neki komolyan, majd felnézek rá és nem sokkal később szorosan hozzá bújok.- Nem láttad Hope arcát, amikor lefeküdni készültünk. Ő is aggódott érted... - mondom szinte suttogva, majd egy mély levegőt veszek és távolabb lépek tőle. - Talán nem kellett volna idehozni titeket, hiszen ez a város még őrültebb lett, mint korábban volt... Sajnálom... -  teszem hozzá őszintén, hiszen annak ellenére, hogy alig tud valamit az első találkozásunk előtti életemről megbízik bennem és szeret engem, illetve nem is próbál meg faggatni. Elszeretnék neki mondani mindent, de nem megy, mert félek, hogy mi lesz utána....
Tényleg itthon maradsz a következő pár napban? Akkor akár én is kérhetnék egy kis kimenőt, meg Hope is itthon maradhatna. Végre együtt lehetne igazán a család. - mondom neki egy kisebb mosoly keretében, hiszen amióta ideköltöztünk nem igazán sikerült közös programot csinálni, majd újra közelebb lépek hozzá és gyengéden megcsókolom őt. - Hiányzotál... - suttogom az ajkai fölött.
† Music: ide, ide † Note: ide, ide † Words
©

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
to my darling
Esküszöm, New Yorkban ezerszer könnyebb volt a munkám, itt meg… komolyan mondom, nem is értem egyáltalán minek van rendőrség, ennyi önjelölt igazságosztó mellett. Harmadik munkanapom csak még bent az őrsön, de már kezd elegem lenni. Nem azért mert sok a melóm (azért is) hanem szimplán az egész város környezete olyan semmilyen számomra. Nem tudom, hogy Lilah minek akart idejönni, de valami oka biztos volt rá. Bár ismerhet már annyira, hogy ha nem mondja el akkor nem fogok róla kérdezősködni. Hope is csak egy fél évet volt az első osztályban az iskolában mikor az egész költözés megtörtént. Itt pedig újfent szerezhet barátokat, viszont amennyi bűnözés van itt egyre inkább kezdem azt hinni, hogy hülyeség volt idejönni. Akármilyen szálak is fűzik ide Lilaht… Bár ezért is jó, hogy a külvárosban, messze az emberektől lakunk egy kisebb házban.
Az órámra pillantok és valószínűleg éppen most vacsoráznak a lányok is. Bármit megadnék, hogy ott lehessek velük, de máshogy mennek a dolgok itt Starling Cityben, s nem kertelek: kurva sok papírmunkám van. Nem tudom ez miként lehetséges hisz alig dolgoztam itt bármit is. De nem gond… Kések egy kicsit, aztán megyek is haza, mire Hope-nak le kell feküdnie már haza is érek.
Na persze, még ha ilyen könnyű is lett volna. Fel akarok hívni őket, de akármennyit is keresem a telefonomat nem találom… Valószínűleg otthon hagytam. Francba… Inkább megcsinálom most amit kell, aztán onnantól kezdve bekaphatják mert nem jövök be papírmunkát csinálni. Hát de komolyan… Nyomozó vagyok, a terepen lenne a helyem ehelyett egy asztal felett görnyedek megoldatlan akták fölött görnyedve mikor a családommal is tölthetném az időt. Mire végre végzek mindennel és az órámra pillantok azt veszem észre, hogy már hajnali egy is elmúlt. Sóhajtok és elindulok hazafele. Egyik hátrány pont ez a városon kívül élésnek, hogy nem rövid az út hazáig. Hazaérve leállítom a kocsit és kiszállok belőle. Belépek a házba és a villanyt felkapcsolom. Kabátomat lerakom, majd meghallom Lilah hangját. Mikor közelebb érek hozzá veszem észre, hogy remeg.
- Hé… - Két kezemmel végigsimítok mind a két karján, amolyan nyugtatásképpen. Halkan beszélek mert a lányunk valószínűleg már régen alszik.
- Papírmunkát kellett csinálnom, telefonom meg itthon maradt. De ma, hogy eddig elvoltam azt jelenti, hogy néhány napig be sem fogok menni. Na de nincs semmi baj, gyere ide. -  Aztán magamhoz ölelem gyengéden és végigsimítok a vizes haján.


† Music: ide, ide † Note: ide, ide † Words
©

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
to leigh

Egész korán elengedtek bentről, szerencsére semmi extra dolog nem történt ma, így nem kellett attól se tartanom, hogy esetleg bent tartanak. Sietve kaptam magamra az utcai ruhámat, majd egyenesen a boltba siettem, ahol megvettem a vacsorához való dolgokat, majd jött a következő megálló, Hope. Kivételesen őt is hamar sikerült újra a karjaim közé zárni, hiszen minden egyes másodpercben hiányzik az én tündérem. Mosolyogva indultunk el hazafelé, miközben ő is elmesélte a napját. Ezek után pedig együtt álltunk neki a vacsorának. Amiben tudott, ő is segített, de legfőképpen abban, hogy mit miként csináljak. Mosolyok, nevetések és játszás közben készültünk a vacsora, majd amikor eljött az idő, akkor meg is terítettünk és vártuk haza a házurát. Az idő egyre csak haladt, de ő még mindig nem jött. Mosolyogva pillantottam Hope-ra.
Biztosan semmi baj, csak tovább kell bennmaradnia valami miatt. - mondom neki kedvesen és csendesen elfogyasztjuk a vacsorát. Jöhet a fürdés, majd pedig az alvás, de előtte még a mese hátravan.
Anya, majd ha hazajött, akkor.. - elmosolyodom azon, amibe belekezdett, hiszen pontosan tudom, hogy mire gondolt. Egy gyengéd puszit nyomok az arcára, majd pedig bedőlök mellé az ágyba és szorosan magamhoz ölelem. - Megmondom neki, de reggel majd te is meg fogod tudni mondani. - mondom neki anyai szeretettel, miközben gyengéden végig simítok az arcán és hamarosan mind a ketten álomba szenderülünk
Újra ott vagyok, újra menekülök és ők egyre közelebb érnek. Muszáj futnom, nem adhatom fel. Megbotlom.. a földre kerülök és hallom az egyre közeledő lépteket...
A szemeim kipattannak és riadtam ülök fel. Sietve körbepillantok és egy kisebb mosoly jelenik meg az arcomon, amikor rájövök arra, hogy ez csak egy álom volt. Egy apró puszit nyomok Hope arcára, betakarom őt, majd pedig elindulok kifelé a szobából, de még látom azt, hogy mennyi is az idő. Sietve indulok el a nappali felé, ahol a telefonom maradt. Gyorsan feloldom a kijelzőt, de se egy üzenet, se egy hívás, illetve még a szobánkban se találtam senkit se. Nem értem, hogy merre lehet, hiszen már hajnali egy van. Idegesen kezdem el tárcsázni a számot, de senki se válaszol. A kezem szinte remeg és egy pillanatra még a legrosszabb is átfut az agyamon. Nem tudnám megmondani, hogy a munkájától, ettől az őrült várostól vagy az én múltamtól féltem a legjobban. Kétségbeesetten rogyok le a kanapéra, felhúzom a lábaimat és próbálok minden fajta rossz gondolatot elűzni. A szemeim már kezdenek lecsukódni az óra bűvölése közben, amikor hirtelen kinyílik az ajtó. Sietve pattanok fel vizes hajjal, hiszen nem olyan régen még egy zuhanyt is vettem, hogy az hátha segít kicsit lehiggadni. Többször is próbáltam elérni őt az elmúlt órákban, de mind hiába. Szinte már rohanok az ajtóhoz.
Hol a francban voltál? - kérdezem tőle kissé remegve, hiszen ennyi idő alatt minden fajta dolog eszembe jutott, hogy mi történhetett vele és egyiknek se volt boldog vége.....† Music: ide, ide † Note: ide, ide † Words
©

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


*****
Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Similar topics
-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: riot lak-
Ugrás: