Mia Prescott
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Mia PrescottElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Mia Prescott •• Szomb. Márc. 28, 2015 5:55 pm ••


gratulálok, elfogadva!

Szia Szépség!  
Gyönyörű nevet választottál magadnak, amihez mesébe illő pb társul.
Nagyon szeretem az avidat, ahogyan szerintem sokan mások is, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ismét fantasztikus történetet alkottál. Nagyon szeretem azt, ahogyan írsz, mert mindig teljesen elvarázsolt és amikor olvasom egy-egy reagodat, vagy egy lapodat, akkor mindig abban reménykedek, hogy soha nem lesz vége. De sajnos ennek is vége lett. Sad
Érdekes képességet választottál magadnak, ami sok bonyodalmat okozhat neked, de tökéletesen illik ez a dolog a karakterhez. Kíváncsi vagyok arra, hogy miként fog alakulni az életed és mik fognak még veled történni.  
Nem is szeretném tovább húzni az időt, mert a játéktéren van a helyed. Mivel látom, hogy már te is meglátogattad a szükséges foglalókat, így nincs már hátra, mint előre... Akarom mondani pajtit keresni. Jó szórakozást neked is.

avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Mia Prescott •• Szomb. Márc. 28, 2015 3:07 pm ••

Amelia Prescott
the lovely girl from your neighbourhood

jellemzés
Tudni akarod, hogy kivel is állsz szemben? Rendben, de mielőtt még belevetném magamat a mesélésbe, szólok, hogy ez hosszú menet lesz! Lehet, elalszol közben..
A személyiségemről való mesélés egy olyan témakörnek számít, amiről nem szívesen beszélek. Legyen elég annyi, hogy nem vagyok egy szószátyár típus. Inkább visszahúzódónak vallanám magam, aki a hatamas tömeg helyett a csendes helyeket részesíti előnyben. Nyitott vagyok az ismerkedésre, de az igaz barátaim száma nem haladja meg a hármat. Ha egy lelki szemetesre van szükséged, nálam jobb személyt akarva sem találhatnál. Kissé naív is vagyok, illetve tudnivaló, hogy vajból van a szívem, amit néhányan a múltamból ki is használtak, bizonyos céljaik elérésének érdekében. Optimista természetem miatt elsőre mindenkiről a legjobbat feltételezem, ritkán látok át a szitán, ami miatt párszor pórul is jártam. Nyolcadikos korom óta a számítógépek rabja vagyok. Akkor kaptam meg az első saját számítógépemet, ami nem volt valami nagy szám, de az akkori céljaimnak tökéletesen megfelelt. Soha nem tanultam programozást, mert nem volt rá szükségem, a jelenlegi tudásomat csak és kizárólag magamnak köszönhetem, illetve a kitartásomnak. Mivel a matematikán kívül másban nem igazán jeleskedtem, tehetségemet a gimis éveim alatt úgy kamatoztattam, hogy feltörtem néhány tanárom számítógépét, hogy megszerezhessem az egyes teszt kérdéseket. Persze, akkoriban még nem mindegyikük rendelkezett laptop-al. A magánakcióimban a legjobb barátnőm is a segítségemre volt, aki azon kevesek közé tartozik, akivel mai napig tartom a kapcsolatot.
Bevallom, a mai számítógépes rendszerekhez képest az akkoriak gyerekjátéknak bizonyultak. Néhányan nem is védték le jelszóval az adataikat. Az érettségi tesztekhez is hasonlóan fértem hozzá egy órával a társaim előtt. Nyilvánvaló, hogy az agyam másképp működik, mint a normális embereké, de én ezt kicsit sem bánom, sőt! Szeretek átlagon felüli lenni.
A külsőmről annyit érdemes tudni, hogy 166 cm magas vagyok, festett barna, a szemeim kék színben ragyognak, illetve az alkatom kecsesnek mondható, amit egy ideje ki is használok. Nem kell rosszra gondolni, mindössze arra céloztam, hogy a farmer-póló-tornacipő kombót ruhákra, szoknyákra, magassarkúkra és feszes felsőkre cseréltem. No, meg a szemüveget kontaktlencsére. 

porosodó múlt


Nos, ha véletlenül még nem aludtál volna bele a jellemzésem részletes ecsetelésébe, most meg fog történni.  Biztosíthatlak arról, hogy ismét egy kisregényre számíthatsz, egyesek legnagyobb bánatára.
Nos, mi az, amiről még nem esett szó? Azt már említettem, hogy a hackelés gimis korom óta óta előkelő helyet foglal el az életemben. A középiskola után egyetemre készültem, de abban nem voltam biztos, hogy milyen területre is akarok menni. Furán hangzik tudom, de a számítógépekkel való komunikációs készségemet mindig is titokban tartottam. El kellett döntenem, hogy készen állok-e arra, hogy felfedjem a titkomat a külvilágnak. A legjobb barátnőm bíztatására végül megtettem a szükséges lépéseket és beiratkoztam  a Central City egyetemre, azon belül is számítástechnika szakra. Minden jól indult, illetve a folytatással sem adódtak gondjaim. Az első évemet sikeresen zártam. A probléma ott kezdődött, mikor felrobbant a S.T.A.R. Labs részecskegyorsítója.. azóta az életem jóval komplikáltabb útra tévedt. A robbanást követő reggelen a korházban ébredtem, az anyukámmal az oldalamon, aki halálsápadtan ült mellettem. Elmondta, hogy kómába zuhantam és nagyon kicsi volt az esély annak, hogy felébredjek.. de megtörtént. Ébren vagyok. Szerencsésnek hittem magamat, de mint az egy percre rá kiderült, egész másról volt szó. Amint együttérzően megérintettem az anyukám kezét, furcsa dolgot észleltem. Hangokat kezdtem el hallani, melyek mintha.. anyu gondolatai lettek volna. Nem értettem, hogy hogy fordúlhat ilyesmi elő velem, sőt először nem is akartam elhinni, hogy valóban belelátok anyu fejébe. Ám, az ajkai nem mozogtak.. és ahhoz, hogy valaki megszólaljon, az ajkait is mozgásra kell bírja. Mivel az orvosok makkegészségesnek nyilvánítottak, pár napra rá el is hagyhattam a lehangoló kortermet.
Az anyukám érintésekor történt incidens minden egyes alkalommal megismétlődött, valahányszor megérintettem valakit. Mindent hallottam. Nem csak, azt amit hallatni akartak, hanem szó szerint mindent, ami valaha átfutott az illető személy agytekervényein.. Afféle női Edward Cullen-nek éreztem magamat, emberi kiadásban. Bár, azt el kell ismernem, hogy hasznos képességel rendelkeztem, akármi is okozhatta  nálam a változást. Szerencsésnek is mondhatnám magamat, ha nem venné figyelembe azt a tényt, hogy  a baleset óta már nem csak a saját elmezavarommal kellett együtt élnem, hanem másokéval is, ami eléggé megterhelő tudott lenni.

Teljes név:
Amelia Paige Prescott
Becenév:
Mia
Születési hely:
Starling City
Születési idő:
1993.szeptember 3
Csoport:
Metahumán
Kor:
21
Foglalkozás:
egyetemista, hacker
Play by:
Priyanka Chopra

A hozzászólást Amelia Prescott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Máj. 01, 2016 3:01 pm-kor.
avatar
✻ kereslek :
Norah
✻ tartózkodási hely :
►www ☁ i'm everywhere◄
✻ foglalkozás, hobbi :
►university student ✖ hacker // Maus ✖ metahuman◄
✻ karakter arca :
krysten ritter
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Mia Prescott

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: metahuman-