villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Jason Todd

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Campus
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia & Phoebe


Tényleg sajnálom, hogy ilyen drasztikus eszközökhöz kellett nyúlnom ahhoz, hogy rábírjam az együttműködésre. Sokszor kaptam már meg, hogy gátlástalan, gonosz és törtető vagyok, de én akkor sem tartom magam rossz embernek. Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. A tudás pedig erős fegyver és én nem félek használni, ha rákényszerülök. Muszáj a végére járnom a Zane Cromwell ügynek, ami számomra még mindig felettébb gyanús. Most azonban egyedül nem boldogulnék. Ezért van szükségem Prescottra. Méghozzá bármi áron. Valószínűleg nem leszek a kedvence, de legyen bármilyen szimpatikus ember, kénytelen leszek ezzel a tudattal együtt élni a továbbiakban. De hát ez ilyen. A puszta szimpátia kevés ahhoz, hogy előrébb jussak az életben.
- Bár ha azt nézzük, az én lakásomban sincs sokkal több bútor - fűzöm hozzá diplomatikusan a megjegyzésére. Csak azért, hogy ne tűnjek érdektelennek, ha már kezd kialakulni valami beszélgetésféle közöttünk. Mert azért van ebben némi ferdítés. Az én lakásom, ha nem is nagy, hiszen csak egy kis garzonról van szó, azért klasszisokkal efölött helyezkedik el. Jólétbe születtem és nem adom azért sokkal alább. Az apám gyenge pontját is tudom a kis házasság mellett folytatott viszonyából született féltestvérem létezése képében, így nem nehéz elérnem, hogy fizesse bármilyen kiadásomat, amit csak akarok. Akár villát is bérelhetnék, de minek? Ennyire azért nem vagyok elszállva. Különben is, ennyit abszolút megérdemlek. A szüleim állandóan csak a nővéremet ajnározták. Ennyi igazán kijár nekem is.
Nem szólok Miához, míg bekapcsolja a gépét és elindít valami programot, ami nekem nyilván semmit nem mond, de nem is ez a lényeg. Felesleges lenne kérdezgetnem, tudom, hogy tudja, mit csinál és nekem ez a fontos. Hogy megkapjam az információkat általa, amiért megkerestem. Csak akkor nyitom ismét szóra a számat, mikor ő kérdez.
- Ne haragudj, igazán modortalanság a részemről, hogy még nem is mutatkoztam be. Phoebe Adams vagyok - kicsit zavartan, de barátságos mosollyal szólalok meg. Mondhatnék neki álnevet is, de nem az  fajta vagyok, aki ilyesmivel lavírozna. Különben sincs semmi olyasmi, amit felhasználhatna ellenem. Illetve megteheti, de akkor őt is magammal rántom és ezzel szerintem elég okos, hogy külön figyelmeztetés nélkül tisztában legyen. Nincs hát félnivalóm ez ügyben, úgy vélem.


Read all about it | Bocsi a késésért!| Clothes

made by Doris
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaPróbálok a kialakult szituáció ellenére normálisan viselkedni vele szemben. Bár, nem esett annyira nehezemre, mint azt előre elképzeltem. Nem vagyok az az utálatos fajta, amit néha hátrányként is élek meg.
- Na igen, de úgy jöttem ide, hogy eleve nem is voltak nagy elvárásaim, szóval nem ért túlzottan váratlanul a felállás. - Jelenik meg egy apró mosoly az ajkaim szélén. A koliszobák soha nem a legnagyobb kényelmükről voltak híresek. Azokba csak bedobnak pár bútordarabot és kész is. Jöhetnek az egyetemisták. Ahogy a kiadóvá tett lakások is hasonló képpen válnak lakhatóvá. Egy nyúzott ágy, egy szekrény, pár konyha bútor és kész is. Lehet kiadni csillagászati áron. S a vicces az, hogy még vevőt is kapnak a hirdetésükre, mert néhányan nem adnak sokat a minőségre.
Nem kellett sokáig várakoznunk a laptopom bekapcsolására, pár perc múlva a feketeség már át is váltott a háttérképemre.
- Esetleg.. megtudhatom a nevedet? Ne aggódj, nem foglak feljelenteni.- Teszem hozzá amolyan megnyugtatásképpen, miközben elindítom azt a programot, amit hamarosan használni fogok, amin keresztül bejuthatok a rendőrség adatbázisába. Egy külsősnek, mint az újságíró leányzó nem hiszem, hogy sokat mondana, hiszen ez a szoftver nem úgy néz ki, mint azok, amiket megrendelésre készítenek különböző fejlesztői csapatok. Az én esetemben eleve nem lényeges a felhasználói élmény, így nem is fordítottam rá túlzott hangsúlyt a létrehozásakor. No, meg.. mit értem volna el azzal, ha kiszinezem a háttérképet és teszek rá pár képet? Nem akarom eladni senkinek. Bár, ha arra készülnék, simán találnák rá vevőt. Ha más nem is, az FBI hamar lefoglalná magának.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ remélem elmegy :3 ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia & Phoebe


Amelia Prescott fiatal kora ellenére igazi tehetségnek mondható a "szakmájában". Nem is véletlen, hogy őt keresetem meg, kutattam utána, hogy megtaláljam azt, amivel biztosan rá tudom venni az együttműködésre. Egyébként is kár lenne, ha ezt a tudást nem kamatoztatná. Bár sajnálom, hogy ilyen drasztikus eszközökhöz kellett nyúlnom, hogy rábírjam a segítségnyújtásra, de nem hagyott számomra más lehetőséget. Pedig jobb lett volna, ha harmonikusabban indul az együttműködésünk. De hát az én utam már csak ilyen. Szimpatikus, értelmes lány amúgy, akit úgy tűnik, még valamelyest érdekel is az ügy, amibe belevontam, én pedig készségesen válaszolok is neki a kérdéseire. Kár, hogy nem tudott magától, pénzért ráállni a dologra. Akkor talán nem kellene szótlanul lépdelnünk egymás mellett, míg beérünk a kollégiumi szobájába.
Tudom, hogy nem szívesen látott vendég vagyok, ennek ellenére abszolút udvariasan hellyel kínál, sőt kérésemre még egy pohár vizet is ad.
- Köszönöm. És semmi gond, a kollégiumi szobák gondolom mind ilyenek. Bár én sosem voltam kollégista, de mindig így képzeltem – végül is nem jó, ha csak kukán ülünk egymás mellett, talán ennyi kis felszínes, mégis személyesebb sztorizgatást nem vesz rossz néven. Végtére is egy ideig most itt leszek vele, akkor pedig jobb mindkettőnknek, ha azért nem annyira fagyos a hangulat közöttünk, nem igaz? Már amennyire ez az előzmények tükrében lehetséges. Úgyhogy túlzásba sem akarom vinni, ezek után, ha ő nem mond semmit, én sem teszem, csak belekortyolok kicsit a vizembe és figyelem, ahogy leül a gép elé és bekapcsolja azt. Érdeklődve nézem, még tekintettel sem akarom siettetni. Végtére is nekem fog dolgozni, ezért köszönettel tartozom (még ha nem is teljesen önszántából teszi), nem lenne helyes ezek után még siettetnem is. Különben is, jó munkához idő kell, én pedig egyébként is ráérek. Annyira legalábbis mindenképp, hogy ne kelljen türelmetlenkednem a munkatempója miatt.


Read all about it | Bocsi a késésért!| Clothes

made by Doris
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaSemmi kedvem nem volt ehhez az egészhez. Mármint önmagával a feladattal nem volt bajom, szívesen hackelek, sokkalta inkább azzal van problémám, hogy megzsarolható lettem. Ez az egy apróság nincsen ínyemre.
Talán jobb lenne, ha kivennék egy garzont, begubóznék ott, és ki sem dugnám az orromat többé. A kaját házhoz lehet rendelni, illetve levegőhöz is jutnék néha, valahányszor kinyitom az ablakot. A pénz sem lenne probléma, az egyedüli fennakadást Kate jelenti. Fel is akasztana az első fára, ha meghallaná, miken gondolkodom. Dehát akkor nem lennék zsarolható. Senki sem tudná, hogy létezem. Csak egy hacker lennék a sok közül a dark web-en. Bár, egy kicsit magányos életem lenne, de legalább élnék úgy, hogy azt is csinálhatom, amit szeretek.
Na mindegy. Veszek egy mély lélegzetet, amolyan gondolatelterelőként, miközben átlépem a szobám küszöbét, az újságíróval a nyomomban. Egyáltalán nem esik nehezemre igazi házigazda módjára udvarias lenni vele szemben.
- Ide például le is ülhetsz. - Mutatok egy székre, miután gyorsan elemeltem róla egy kardigánt, szabaddá téve ezzel a helyet is számára. - A koleszes szekrények túl aprók ahhoz, hogy minden ruha elférjen bennük. - Jegyzem meg amolyan magyarázatféleségként, egy alig látható vállvonás keretein belül.
- Persze. - Felelem a kérésére, miközben le is emelek a polcról egy tiszta poharamat, megtöltve azt ásvásvízzel, hogy aztán, miután megtelik a pohár, át is nyújthassam azt a kezébe. - Tessék. - Miután átnyújtottam neki a poharat, a sajátomat is megtöltöttem vízzel, majd helyet foglalok mellette a másik széken, azon amelyik előtt egy íróasztal is helyet foglalt a laptopommal. A gépet elindítom, és addig is míg várunk, hogy életre keljen, kortyolok néhányat a poharamból.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Nem akartam ártani ennek az alapvetően szimpatikus lánynak, tényleg. Továbbra is így tartom. De amire szükségem van, azt megszerzem, kerül, amibe kerül. És jelenleg ez a valami a rendőrségi adatbázisban van, amihez csak Mia segítségével tudok eljutni. Én tényleg nem akartam megzsarolni, ha elfogadja az ajánlatomat e nélkül, mindketten jobban járunk. Ő azonban a nehezebb utat választotta. Viszont okos lány és mikor elé tárom a lapjaimat, hamar belátja, hogy jobb nem packáznia és rááll az alkura. Nagyon helyes. Tudnom kell, mit rejteget a rendőrség Zane Cromwellről. Mert valamit rejtegetnek, az biztos. Valami nem teljesen tiszta azzal az üggyel kapcsolatban, erre akár mérget is vennék. Persze nem ringatom magam olyan ábrándokba, hogy kész válaszokat fogok találni, a rendőrség olykor ostobább ahhoz, hogy a nyilvánvalót észrevegye, de ha már akad valami, amin folytathatom a kutatást, megérte a dolog.
Értékelem, hogy úgy fest, valamelyest Mia is érdeklődik az ügy iránt, én pedig készségesen válaszolok. Nem megfélemlíteni akarom mindenáron és szeretném, ha ezt ő is látná. Nem a rettegésére, hanem a képességeire van szükségem. Csak azt kellett elérnem ezekkel a kicsit piszkos eszközökkel, hogy hajlandó legyen együttműködni velem. De tényleg nem akarom bántani, ha nem kényszerít rá. Különben is mindkettőnknek könnyebb, ha együttműködünk, amennyire tudunk, úgy hiszem.
- Rendben. Akkor ha gondolod, indulhatunk is - bólintok felé. Majdnem rá is mosolygok, de visszafogom magam. Még a végén gúnyolódásnak venné a gesztust, pedig nem ez a célom vele. Tényleg szívesen elvittem volna autóval is, de ha neki így kényelmesebb, hát gyalogosan vágunk neki az útnak. Néhány percen belül, amit szótlan sétával töltünk, ott is vagyunk. Egyikünk sem szól semmit, míg felérünk az emeletre és be nem invitál a szobájába. Átlagos kollégiumi szoba, semmi különös, amennyire első pillantásra fel tudom mérni. Persze nem is vártam mást. Egy ilyen feltűnést kerülő, látszatra visszahúzódó lánynak pont ilyet képzelnék el.
- Esetleg egy pohár vizet kérhetnék? - nem szeretnék visszaélni a vendégszeretetével, főleg, hogy tudom, nem jószántából teszi, de mivel úgy sejtem, a művelet, legyen bármilyen gyakorlott, egy kis időt igénybe vehet, ennyit még megengedek magamnak. Kicsit körbenézek, valami ülőalkalmatosság után kutatva tekintetemmel. Ha nem igazít el esetleg, ha látok valamiféle széket vagy fotelt, ami nem asztallal vagy géppel szemben áll (amit feltételezem, ő szándékozik most használni), leülök oda, ha nem, valamelyik ágy szélén foglalok helyet. Nem akarom siettetni, még non-verbális jelekkel sem, ezért úgy gondolom, nem árt legalább némileg nyugalmi helyzetbe helyeznem magamat. Ezt csak nem veszi rossz néven tőlem.
Mia
&
Phoebe

©

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaKicsit úgy álltam már ehhez az egészhez hozzá, hogy essünk túl rajta minél hamarabb. Mivel látszólag sehogy sem tudnám kikerülni azt, hogy eleget tegyek az akaratának, inkább megpróbálom kihozni ebből is a lehető legtöbbet. Azért a kíváncsiságomat egy kicsit felkeltette az a dolog, hogy Zane Cromwell-ről, a híres, nem rég elhúnyt színészről szeretne információkat szerezni. Valami biztos meghúzódhat a történtek hátterében, ami mozgatja a fantáziáját annyira, hogy ilyen kitartóan el akarja érni a célját. Hát, én megteszem, amit kér tőlem, de csodára nem vagyok én sem képes, hiszen az is könnyen előfordulhat, hogy az ég világon semmi érdekeset nem fogunk találni ott.
Kicsit szimpatikusabbá vált a szememben, mikor a következő kérdésemre készségesen válaszolt. Lehetne sokkal mogorvább és undokabb is, nem mintha a zsarolás a kedvenc módszereim közé tartozna, de legalább elárulja, amit tudnom kell és nem tart vissza információkat. Eleve felesleges is lenne, így is, úgy is megtudnám idővel..
- Rendben. Nos, hamarosan megtudjuk, hogy mi is a helyzet.. valóban visszatartanak-e információkat, vagy sem. - Szóval, arra még ő sem lát túl sok esélyt, hogy netalán életben lenne. Kár.
- Nem szükséges. Itt van nem messze, gyalog is hamar odaérünk. - Tiltakozok, hiszen eleve csak emiatt is egyeztem bele abba, hogy koleszba költözzek. Ha nem lenne ilyen közel, semmi esélye nem lett volna, inkább kerestünk volna Kate-el egy kintlakást. Bár, nekem még mindig eszembe jut olykor, hogy az jobb ötlet lett volna.. na de Kate szerint nekem "szocializálódnom" kell. Hát tényleg jót szocializálódtunk a gót szobatársunkkal, el kell ismerni..
Aztán, el is indultam, feltéve, hogy ő is jött mellettem. Mehettünk körülbelül összesen tíz percet, mire kiértünk az épületből, majd pár sarokkal odébb a kollégium épületéhez érkeztünk. Onnan pedig már csak fel kellett menni a lifttel az ötödikre és már meg is érkeztünk a szobánkhoz.
- Nyugodtan foglalj helyet. Esetleg kérsz valami innivalót? - Kérdezem, miután átléptük a szoba küszöbét, jó házigazda módjára. Nem vagyok én utálatos.. a jómodor előbb utóbb kijön belőlem, egészen addig, míg nem adnak okot másra.
A hacker énem most először invitált be valakit a lakásába.. ez kicsit ijesztő is. Ha megpróbál keresztbe tenni nekem ezek után bármilyen módon is, azt nagyon meg fogja bánni..
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia &Phoebe

Sajnálom, hogy Mia láthatóan távolról sem szimpatizál velem. Tényleg nem célom mindenhol ellenségeket szerezni magamnak és ő kifejezetten egy elviselhető embernek tűnik, akivel nem nehéz jól kijönni. De nem tehettem mást, muszáj voltam kicsit megszorongatni, másképp aligha tudtam volna rávenni az együttműködésre. Csak játszotta volna tovább a naivát, amit ha sokan nem is, de én tudom, hogy nem teljesen felel meg a valóságnak. Így vagy úgy, de a lényeg, hogy hajlandónak mutatkozik az együttműködésre és ez nekem tényleg több szempontból pozitív. Megkapom, amit akarok és nem is kell megkeserítenem különösebben egy egyébként abszolút szimpatikus ember életét.
A fenyegetőzése, hogy keresztbe tesz nekem, nem hat meg különösebben, fenyegettek már meg ennél keményebben is és mégsem lett semmi bajom. Ez alighanem csak az önbecsülésének kell, hogy ne érezze úgy, teljesen földbe döngölöm és megtöröm az akaratát. Én megértem. A lényeg, hogy ő is, így végre rátérhetek a kérésem lényegére is. Mintha kissé meglepődne és őszintén kíváncsiskodni kezd, amit én abszolút pozitív jellemvonásként értékelek. Végtére is, ha nem létezne az emberi kíváncsiság, nekem sem lenne munkám. Lévén én ezt szolgálom ki és engem is ez visz valahol előre.
- Ilyesmiben nem reménykedek, de jó okom van feltételezni, hogy a rendőrség visszatart illetve nem teljesen a valóságnak megfelelően hoz nyilvánosságra információkat a halálával kapcsolatban. Ennek szeretnék utánajárni - készségesen válaszolok neki, ezzel végül is nem árulok el semmi szupertitkosat, miért ne tenném? Nem vagyok az a fajta marcona megbízó, aki ne adna szívesen választ kérdésekre, amíg nem érintenek túlzottan kényes témákat. Ha egy kicsit érdekli őt is a kutatás és tudja, mire is kell jobban figyelnie, még eredményesebb is lehet. Megéri hát nekem némi információt csepegtetni, ha már egyszer érdeklődik, még ha csak kicsit is.
- Részemről indulhatunk. Merre van a kollégiumod? Ha szükséges, autóval is el tudlak vinni - Nekem is érdekem, hogy minél gyorsabban le is bonyolítsuk a dolgot, de egyébként sem várnám el, hogy ha már nekem fáradozik, még esetleg tömegközlekedjen vagy sokat kutyagoljon. A kocsim itt parkol nem messze, ha szükség van rá, tényleg szívesen elfuvarozom.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaŐszintén, álmomban sem hittem volna, hogy valaha valaki pont engem fog majd megzsarolni.. az ártalmatlan kis Mia-t, ki a légynek sem tudna ártani, mondanák az ismerőseim. Ha valahonnan tudomást szereznének az igazságról, biztos el sem hinnék a dolgot, már csak amiatt sem, mert világéletemben titkoltam ezt a különleges képességemet a nyílvánosság elől. S természetesen, még mindig hét lakat alatt őrzöm mindezt.. és ezek után sem áll szándékomban változtatni a döntésemen.
Joggal feltételezhetném, hogy csak a levegőbe beszél,, hiszen nem is ismerem a lányt. Könnyen kamuzhat is, gondolván, hogy milyen kis naiv vagyok, hogy beveszem minden szavát.. és lehet így is van, de a megérzésem általában nem szokott tévedni. S ebben a pillanatban azt súgja, hogy az előttem levő leányzó igenis beváltaná a fenyegetőzéseit, ha szükségesnek ítélné meg. Azt pedig nem engedhetem neki.. rontana a hírnevemen. Ha csak egy bizonyos ideig is, de akkor is.. időbe tellene, amíg eltakaríthatnék minden egyes nyomot utána. No, meg ami a netre egyszer felkerül, azt senki nem teheti semmissé, főleg ha néhány emberke ügyesen elraktározza azt a fejében, vagy éppensséggel a számítógépén. Fejben manapság semmit nem szoktak megjegyezni, a hozzám hasonló hacker-ek legnagyobb örömére.
Olyan hivatalosan beszélt, hogy legszívesebben valami nagyon csúnyát tettem volna.. dehát az nem rám vallana. Én nem vagyok az erőszak híve, sajnos, pedig most igenis jól jönne némi kick-box gyakorlat.
- Rendben van. - Jobb ötlet híján, inkább csak ennyit mondok. Ez egyébként minden fontosat magába is foglal szerintem.
Annyira nem volt gyakorlatom a fenyegetőzésben.. nem is látszott rajta, hogy különösebben megijedt volna a szavaimtól. Hát szuper, bár végülis édesmindegy nekem, hogy mit gondol. Nekem általában mindössze egy számítógépre, a meglévő védelmi rendszeremre - az anonimitás érdekében - és persze, némi időre van szükségem.. aztán, retteghet az, akit épp célba veszek. Bár, eddig még senkit sem pécéztem ki igazából, de meg tudnám tenni.. könnyűszerrel.
Zane Cromwell. Az arcomon hirtelen a meglepetés és a kíváncsiság egyvelege suhan át. De hisz, ő halott.. mit akarhat egy újságíró egy halott embertől? Netalán azt hiheti, hogy még életben lehet? Nem voltam sosem túlzottan oda a szerepeiért, de azt mindig is elismertem, hogy tehetséges volt. Bár, kétlem, hogy a halálát is megjátszotta volna.. vagy.. lehetséges lenne?
- Azt gondolod, hogy ott találni fogok valamit, ami arra utalhat, hogy még életben van? - Teszem fel puszta kíváncsiságból a kérdést. Bár, semmi közöm az egészhez, mégis érdekelt.
- Oké, megnézem mit tehetek, de ahhoz a koliszobámba kell mennünk a gépem után. - Folytatom afféle magyarázatképpen. Még szerencse, hogy sem Kate, sem a gót lakótársunk nem tartózkodik épp a szobánkban. Most az egyszer különösen örülni tudok a magányos perceimnek.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia &Phoebe

Sokszor megkaptam már, hogy gátlástalan vagyok és átgázolok másokon. Pedig tényleg nem arról van szó, hogy élvezném, ha megszorongatok, vagy akár sárba tiprok másokat. Mindössze úgy vélem, hogy olykor nincs más választásom és a cél szentesíti az eszközt, mint azt mindenki tudja. Ha kérek valamit, azért cserébe vagy fel kell ajánlanom valamit, amire a másiknak van akkora szüksége, hogy megtegye azt, amit szeretnék, vagy olyasmivel kell fenyegetnem, amitől fél annyira, hogy az akaratomnak megfelelően cselekedjen. Én is jobban szeretem az első variációt, de az igen sok esetében csődöt mond. A második már sokkal hatékonyabb. A félelem nagy úr. Ennek ellenére találkoztam már természetesen olyannal, aki egyszerűen nem hitte el, hogy tudok és merek ártani neki. Mint például Emma Jenkins, a híres színésznő. Hiba volt. Másnap már az egyik bulvárlap címoldalán láthatta a sztorit a halott vőlegényéről, méghozzá nem épp abban a színben feltüntetve őt, aminek ő örült volna. Nem akartam derékbe törni a karrierjét, lerombolni az imidzsét, tényleg nem. De nem hagyott számomra más lehetőséget. Velem jobb nem packázni. Szerencsére Amelia ezt be is látja hamar. Nemhiába, okos lány ő. Ezért is van rá szükségem.
- Bíztam benne, hogy meg tudunk egyezni - bármennyire is gondolja az ellenkezőjét, egyáltalán nem célom ártani neki. Örülök, hogy úgy tűnik, erre nem is kell sort kerítenem. Mindenkinek jobb így. Ha nem venné provokációnak, még rá is mosolyognék. Így azonban jobbnak látom csak bólintani egyet a szavaira.
- Természetesen teljes körű diszkréciómról biztosíthatlak. És továbbra sem várom el, hogy ingyen segíts nekem. Jól megfizetem a munkádat - magamban szórakoztat egy kicsit, hogy még ő próbál fenyegetni. Persze, ha akarna biztosan tudna ártani nekem, de úgy nem, hogy szükség esetén ne rántsam magammal őt is. Én nem félek a hatóságoktól, pénzem van, az pedig megold mindent. Ültem már előzetesben nem egyszer, tudom, hogy így van. Kettőnk közül neki van több vesztenivalója. De elég okos, tudom, ezt belátja anélkül is, hogy mondanám. Nem lenne értelme tovább feszítenem a húrt kettőnk között. Ha megteszi, amire kérem, nekem tényleg nincs okom ártani neki és bízok benne, hogy ő sem fog nekem. Már csak a saját jól felfogott érdekében sem.
- A feladat úgy hiszem, számodra egyszerű lesz. Azt szeretném, ha hozzáférhetővé tennél számomra a rendőrség adatbázisából minden adatot egy bizonyos Zane Cromwell-ről - már nincs értelme ködösíteni, így, hogy elvállalta lényegében, ideje pontosan tudatnom vele, mit is szeretnék. Talán ismerős is lesz számára a név, talán hallott is a "halálesetről", hiszen Zane elég befutott színész volt és a halála is elég nagy médiahírnek számított akkoriban. Mégsem akarok túlzottan magyarázkodni. Elég, ha ennyit tud és nem többet, hogy akár már most rögtön bele is vághassunk a dologba. Minél előbb, annál jobb. Nekem és úgy hiszem, neki is.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaHát, ez hihetetlen. Kutyaszorítóba kerültem. Vagy segítek neki, vagy leleplezi a gimnáziumi félrebicsaklásomat.. Na most légy okos Mia, a tökéletes döntés meghozatalában. Ha segítek neki, azzal hivatalosan is felbérelhető hackerré teszem magam, viszont így legalább - remélhetőleg - megúsznám azt, hogy bírósági ügyet kreáljon a korábbi hibáim sorozatából. Még mindig jobb alternatívára kerülne sor ez esetben, mintha elutasítanám az ajánlatát.. Látszott rajta, milyen profin tudja kezelni az ehhez hasonló szituációkat. Biztosan már nagyon sok hasonlóban volt része a munkája során. Vajon hány embert juttatott bíróságra amiatt, hogy nem egyeztek bele az ajánlatába? Volt egyáltalán olyan, vagy mindenki aszerint cselekedett, amire megkérte őket? Bárcsak tudhatnám a választ erre a kérdésre.
- Hát, azt hiszem  nincs választásom. Elég konkrét tények elé állítottál. - Sóhajtuk egyet megadóan. Kate-hez pedig ezek után mindenképpen lesz majd egy-két szavam. Ha nem teszem meg, amire kér.. nos, leleplez az ügyesen előállított bizonyítékával. Valahogy nem kételkedem abban, hogy meg-e meri tenni. Úgy érzem, nem csak a levegőbe beszél.
- De, egyetlen szót sem akarok a közbeavatkozásomról hallani vagy olvasni! Ha kell én is meg tudom ám keseríteni valakinek az életét. - Teszem még hozzá, csak úgy a biztonság kedvéért, hogy tudja, ha nem tartsa a száját a dologról, rosszul járhat. Nem vagyok vérszomjas, ami szerintem le is rí rólam, de ettől függetlenül képes vagyok olyan dolgokra, amikre csak nagyon kevesen. És ezt a tudásomat használni is szoktam azon alkalmakkor, mikor szükségesnek érzem.
- Konkrétan miről lenne szó? - Kérdezek rá ezt követően, némi hatásszünet után, egy megadó vállvonás keretein belül. Ha elmondja, akár mehetünk is végrehajtani a dolgot, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fogunk időpontot egyeztetni előtte..
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia &Phoebe

Látom Prescott arcán, hogy nagyon nem tetszik neki, amilyen fordulatot vett ez a beszélgetés. És azt is, hogy nem igazán akaródzik neki együttműködni. Nagy kár. Pedig egész készségesnek tűnt. Őszintén reménykedtem abban, hogy jó hangulatban megegyezhetünk. Én tényleg nem szeretek kényszeríteni senkit semmivel. De néha muszáj. Mint az ő esetében is. Mert nekem mindenképp szükségem van azokra az információkra és ő az egyetlen, aki segíteni tud nekem ebben. És fog is. Önszántából vagy kényszerből, de fog. Komoly tekintettel figyelem, de nem fűzök hozzá semmit a sóhajtozásaihoz. Én nem mondtam semmit, e nélkül is rájön a forrásra úgyis, hiszen láthatóan nem ostoba. Csak annyira, hogy elutasítsa az egyezséget velem. Ami egyébként hiba. Mert engem nem lehet csakúgy lerázni, pláne egy ilyen információ birtokában. Sokan beleesnek ebbe a hibába. Csak tudnám, mit gondolnak. Nem az a fajta vagyok, aki könnyen feladja. Ez sosem volt jellemző rám.
- Nem, tényleg személyes okokból van szükségem néhány nagyon szigorúan őrzött információra  – válaszolom mélyen a szemébe nézve. Bár nem tudom, ez miért fontos neki. Egyébként nem is hazugság. Nem elsősorban azt akarnám nyilvánosságra hozni, amit a rendőrségi adatbázis tartalmazhat. Persze ez attól is függ, mit találok ott. De most Zane Cromwellhez akarok eljutni. Mert valami azt súgja, hogy nem halt meg. Vagy nem egészen úgy, ahogyan azt állítják. Válaszokra van szükségem. Így vagy úgy.
- Úgy hiszem, ez esetben igazán tehetnél egy kivételt. Az ajánlatom szerintem abszolút előnyös. Jól megfizetnélek érte és még a téged terhelő vallomásról készült felvétel sem jut el a hatóságokhoz. Szerintem gondold meg  – bár tényleg nem akartam, de rákényszerít, hogy még közvetlenebbé tegyem a fenyegetésemet. Mert természetesen nem bíztam a véletlenre. Bizony rögzítettem is azt a beszélgetést, amiben a drága Kate részletesen elmeséli mindazokat a csalásokat, stikliket, amiket a barátnője elkövetett a gimnáziumban. Ráadásul még bele is egyezett a felvételbe, ez hallható az elején. Hogy részeg volt, nem kérdőjelezi meg a felvétel bizonyítékként való felhasználhatóságát. Nem ma kezdem a szakmát, mindenre fel vagyok készülve. Ő pedig nem hagyott más lehetőséget számomra, mint meglebegtetni ezt. Ezek után bízom benne, hogy elég okos lesz ahhoz, hogy ne rázzon le. Nagy kár lenne derékba törni egy ilyen fiatal lány életét egy bírósági eljárással, ami ráadásul igen jó eséllyel börtönbe is juttathatja. Én ezt őszintén nem szeretném.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaPróbáltam kitalálni, hogy most mihez kezdhetnék, mert semmiképpen nem akarok az akaratának eleget tenni. Már csak az hiányozna, hogy a végén minden hasonló üggyel hozzám jöjjenek az emberek.. mi vagyok én személyi hacker, aki pénzért hackel? Bár, így belegondolva.. nem, megvagyok én az ilyen módon szerzett pénz nélkül is.
- Ahha, persze..- Hallatok egy sóhajt, hiszen ha felkereste Kate-t és rávette, hogy beszéljen, akkor nagyon be akarhat jutni abba a bizonyos adatbázisba.. Kate csak úgy ok nélkül nem szokott inni, a száját meg csak és kizárólag piásan szokta kinyitni. Józanul tudja tartani, csak akkor van baj, ha alkohol is kerül a képbe.
- Nem igazán. - Mondom végül egy legyintés keretein belül, hiszen pontosan tudom, kitől szerzett tudomást az információról. A lényeg inkább az, hogy tud RÓLA. És most úgy érzem, mindent meg is akar majd tenni annak érdekében, hogy rávegyen engem arra, hogy segítsek neki. A mai napom egyre jobb lesz.
- Személyes ok alatt egy cikket értesz, vagy mást? - Vonom fel végül a szemöldökeimet kíváncsian. Nem, még nem egyeztem bele semmibe se. - Nem szokásom  idegeneknek csak úgy segíteni. Oka van annak, hogy nem hallani rólam semmit. Én nem Overwatch vagyok.. - Teszem még hozzá, az Íjász "segítőjét" is megemlítve, hogy értésére hozzam, nem vagyok az a típus, akit az ember bármikor felbérelhet egy kis laza információ kinyerésre. Nem mintha bármi problémám is felmerülne a Zöld íjász csapatával, sőt, ők legalább egy jó ügyet képviselnek, inkább dícséretre méltó amit tesznek.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia &Phoebe

Meg kell hagyni, Amelia Prescott tényleg jól adja a semmit sem értő jó kislány szerepét. de én sosem keresek fel felkészületlenül senkit. Pláne, ha mindenképp akarok tőle valamit. Botorság lenne úgy elé állnom, hogy nincs a kezemben egy atombiztos ütőkártya, amit nem félek használni sem, ha a helyzet úgy kívánja. Nála úgy tűnik, most jött el ez az idő.
- Nem, nem találkoztunk korábban, de sokat hallottam rólad - rövid mosolyt fűzök a válaszomhoz, értse, ahogyan akarja. Nem buta lány, úgyis biztosan rájön, hogy "megcsináltam a házi feladatomat", mielőtt személyesen kerestem volna meg. Viszont elutasító viselkedésével és a színészkedésével nem ad számomra más lehetőséget, mint meglebegtetnem kicsit azt a bizonyos ütőkártyámat az illegálisan, idő előtt megszerzett érettségi kérdéssorokról. Erre persze elkerekedik a szeme, ahogy vártam és ő is közelebb hajolva, a hangját lehalkítva folytatja a beszélgetést. Érthető okokból.
- Számít bármit is? - kérdezek vissza. Nem fogom kiadni a barátnőjét, szerintem egyébként is rá tud jönni magától is, ha akar. Ha lehet hinni annak, amit ez a bizonyos Kate mondott, csak ők ketten tudtak a dologról. A lényeg viszont, hogy elég okos ahhoz, hogy ne tagadja a nyilvánvalót, hanem már egyből az ajánlatom okait firtassa. Ez nekem mindenképp jó. Legalább nem kell hangnemet váltanom. Egyelőre.
- Személyes okokból szükségem van néhány információra. Hidd el, nem lennék érte hálátlan. Semmit nem várok tőled ingyen - komolyan, mélyen a szemébe nézve válaszolok. Mindenesetre úgy tűnik, vannak még titkai, ha a rendőrségi adatbázist ilyen könnyen felemlíti, mint aki már "járt arra". Ezek szerint még előlem is sikerült eltitkolnia dolgokat. Ügyes lány, ehhez már kétség sem fér. Ezért is fogom megszerezni őt szövetségemnek ehhez a ügyhöz, kerül, amibe kerül.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaKomolyan nem hittem a füleimnek, mikor meghallottam, hogy konkrétan mit is szeretne tőlem. Ilyen nincs. Még egy személy tud róla. Ha ez így folytatódik, a végén még teljesen láthatatlanná kell tennem magam a saját biztonságom érdekében.. és ki sem dughatom a fejemet a lakásból. Áh nem, nem fogok soha megfutamodni, az is csak gyanúra adna okot az embereknek. A gyanú pedig még az ártatlanokat is olykor börtönbe juttathatja..
- Honnan tudhatnál te ilyesmit rólam? Már bocsi, de most látjuk egymást először, vagy netalán tévednék? - Kezdek el töprengeni azon, hogy láthattam-e még az egyetemen korábban, de nem ugrott be egy emlék sem, hiába törtem a fejemet rajta. Akkor pedig, csakis Kate jöhet szóba, mármint a forrást illetően. A csudába, hogy nem tudja csendben tartani a lepénylesőjét..
- Tessék? - Nézek rá körülbelül úgy, mint aki nem tudja eldönteni, hogy amit hallott az most a valóság-e vagy csak a képzelete szüleménye. Érettségi eredmények.. Kate, megeszlek ebédre! Erről aztán tényleg nem tudott senki más. Se a nővérem, se a szüleim, se senki más, sőt bizonyítékot sem hagytam magam után.
- Honnan tudsz te erről? - Kérdezek rá kissé ingerülten, ezuttal már jóval halkabban beszélve, hogy lehetőleg köztünk maradhasson a dolog. Egyre gyanúsabbá kezdett válni a lány előttem. Ha ehhez hasonló információkat tud kideríteni ilyen egyszerűen.. csakis újságíró lehet.  - És, még valami, miért? Miért akarod, hogy feltörjem a rendőrség adatbázisát? Vagy, egy még annál is szigorúbban őrzöttre gondoltál, esetleg? - Kérdezem kissé cinikusan, közben témát váltva, de továbbra is halkan beszélve, hiszen ez.. senki másra nem tartozik, csak rá és rám.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMia & Phoebe


Ha valaki ránéz Prescottra, tényleg egy tipikus jó kislányt láthat. De csak az, aki nem néz a felszín alá. Én azonban pontosan tudom, kivel állok szemben. A kis Mia ugyanis jóval többre képes, mint amit mutat és bizony nem is félt ezt a tudást régebben sem használni. Miért is ne segíthetne most vele nekem? Ha önszántából teszi, jól is járhat vele, hiszen nem ingyen tenné. De ha nem hajlandó együttműködni... tényleg nem szeretem az ilyen piszkos trükköket, bárki bármit gondol, de a cél szentesíti az eszközt. Jósággal semmire sem jutnék soha.
Ahogy a lényegre térek és nagyjából felvázolom neki, mit is szeretnék tőle, arra meg kell hagyni, igencsak hiteles színészi játékot nyújt. Adja az ártatlant. Ahogy vártam. De itt a kicsi Mia már nem érhet célt. Én tudom, milyen ő valójában és mire képes. Rossz embert próbál átvágni.
- Mindig jó érzés ilyen szerény emberekkel találkozni, de ne kisebbítsd az érdemeidet. Te jóval többre vagy képes, mint a csoporttársaid többsége, ezt mindketten tudjuk - mosolygok rá kedvesen. Kis szünetet tartok, amiben akár reagálhat, tiltakozhat is, ha akar, csak aztán folytatom, kicsit közelebb hajolva hozzá, hogy biztosan ne hallhassák meg illetéktelen fülek, amit mondok.
- Amennyire én tudom, az érettségi dolgozatokat elég szigorúan őrzik és kínosan ügyelnek rá, hogy ne szivárogjanak ki idő előtt. Aki képes ezeket megszerezni a tesztírás előtt, az véleményem szerint bőven az átlag feletti tudással és tehetséggel rendelkezik ezen a téren. Nincs kétségem felőle, hogy te vagy a legjobb - még kacsintok is rá egyet, hogy fokozzam a hatást. Nem szívesen mennék át fenyegetőzésbe, bízom benne, hogy ez a burkolt meglebegtetés is elég lesz arra, hogy hajlandónak mutatkozzon az együttműködésére, a további egyeztetésre. De ha nem, akkor sajnos kénytelen leszek majd nyersebben fogalmazni.


© ZENE: The devil within | MEGJEGYZÉS: Bocsi a késésért!
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros :: egyetem-
Ugrás: