villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Campus
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaEgyre kíváncsibb lettem arra, hogy vajon miféle szívességet is akarhatna kérni tőlem. Tőlem, aki világ életében meghúzta magát és soha nem hívta fel magára a figyelmét a viselkedésmódjával. Gyerekkoromban is mindig csendes és szófogadó voltam, az a kislány akit ha akartak se tudtak volna megbüntetni. Aztán, ahogy elkezdett vonzani a kódolás.. és megbarátkoztam a különböző programozási technikákkal, ha lehet ilyet mondani, még láthatatlanabbá igyekeztem tenni magamat. Nincs is tudomása senkinek sem eme hobbimról, Kate-n és a nővéremen kívül. Még csak az hiányzott volna, hogy más is tudomást szerezzen a hackerkedéseimről.. így is épp elég megbírkózni a nővérem zsarolásaival. Legszívesebben elküldeném őt a pokolba, valahányszor csak megjelenik az ajtóm előtt és egy újabb feladatot ad ki nekem. Na de azért bőrtönben sem szeretném látni.. s csak nemrég tudtam meg, hogy nem csak kuzinok, hanem testvérek is vagyunk.
Szemöldökeimet felvonva hallgatom a szavait. Sokkal tehetségesebb vagyok annál..? Mi a csuda? Kezdem azt hinni, hogy mégis tudhat valamit.. Kate.. ki fogom nyírni, ha kotyogott.
És hamarosan az is kiderült, hogy hol van a kutya elásva. Ez a lány rendkívül tehetséges a szavainak megválogatásában, azt elismerem. Szüksége lenne néhány információra egy olyan adatbázisból, amihez ő egymaga nem tud hozzáférni? Mi a fenére készülhet? Bármiről is legyen szó, a dolog biztosan nem legális keretek között zajlódna le.
Azonban ahelyett, hogy megijednék, inkább csak elnevetem magam. Na nem, ebből nem eszik, belőlem aztán nem fog hasznot húzni senki sem. Pláne, ha a saját bőrömet is kockáztatnom kell.. vagyis annyira nem kockáztatnám - egész jól beválik az álcám- , de nem, ebbe nem megyek bele.
- S miből gondolod, hogy én erre képes lennék? Hol hallottad ezt a badarságot? - Kérdezek rá, mint aki komolyan nem akarja elhinni, hogy amit hallott az valóban meg is történik és nem csak a képzelete játszadozik vele.
- Az egy dolog, hogy számtech-en vagyok, de a hackeléshez ettől függetlenül még nem értek. Azt hiszem, rossz embert szúrtál ki erre a feladatra. -  Próbálom annyira jól megjátszani magam, amennyire az csak az adott keretek között lehetséges. Bár, van egy olyan megérzésem, hogy nem fogom tudni ennyire könnyen lerázni őt magamról..
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Mia & Phoebe

Bár érzem Prescotton a feszültség, zavar, idegesség egyvelegét, mindenképp pozitívnak veszem jövendő együttműködésünk szempontjából, hogy nem akar rögtön melegebb éghajlatra küldeni, hanem hajlandó legalább végighallgatni, mit is szeretnék. Nem mintha úgy nem tudnám elérni, amit akarok, hozzászoktam én már az olyan reakciókhoz is, tudom kezelni, de így azért mégiscsak egyszerűbb. A beszélgetés hangulata is más.
Az is szimpatikus, hogy kérdésemre rögtön leül mellém a padra. Így azért mégiscsak kényelmesebben beszélgethetünk. Látom rajta, hogy feszült, nem is húznám tovább az időt, bele is kezdek abba, amiért ténylegesen jöttem. Arcára meglepetés, értetlenség ül ki első mondataim után. Milyen jól játssza a naivát! Taps neki. Tetszik, tényleg. A visszahúzódó jó kislány álcája nagyon is hihető. De én biztosan tudom, hogy hamis a kép, amit sugall. Legalábbis sok ponton sántít a története.
- Ugyan, ne becsüld alá ennyire magad! Te sokkal tehetségesebb vagy annál, minthogy ilyen pitiáner dolgokra kérnélek - kedvesen rámosolygok, végtére is a dicséretem teljesen őszinte. Ha nem így gondolnám, nem lennék most itt.
- A helyzet az, hogy bizonyos okokból szükségem lenne néhány információra, amit egy olyan számítógépes adatbázisban tárolnak, amihez sajnálatos módon nem tudok hozzáférni. Ehhez lenne szükségem a segítségedre. Tudom, hogy te nagyon jó vagy az ilyesmiben. Ez pedig egy igen jól őrzött adatbázis. Te és csak te tudsz nekem segíteni ebben. Hidd el, nem lennék hálátlan érte. Bízom benne, hogy meg tudunk egyezni - nekikezdek felvázolni a dolgot, bár még mindig nem adok ki minden információt. Biztosan sokkolná, ha rögtön azzal kezdeném, hogy a rendőrség adatbázisából akarok kinyerni információkat. Azzal pedig a beszélgetés eddig alapvetően barátságos hangvételét törném meg. Mint mondtam, nem akarok fenyegetőzni, ha nem muszáj. Jobb lenne, ha meg tudnánk egyezni kellemesebb légkörben. Persze ha úgy nem megy, akkor nem marad más választásom, de azt szeretném meghagyni tényleg legvégső esetre. Minden csak rajta és a reakcióin áll tehát.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 302 ✻ You'll never know what hit you
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaAhogy a padhoz közeledtünk, egyre inkább kezdett eluralkodni rajtam az aggodalom és idegesség egyvelege. A kíváncsiság is, de az eltörpült a másik kettő mellett. Egyre inkább kezdtem el attól tartani, ha netalán olyat akarna közölni vagy kérni, ami aggodalomra adna nekem okot. Hiszen nem ismerem, a közelben sem láttam még.. ez pedig bőven elég ok a számomra ahhoz, hogy elkezdjek parázni.
Mikor megkérdezte, hogy leülünk-e, csak bólintottam egyet, majd hozzá hasonlóan én is helyet foglaltam a padon. Aztán egyre türelmetlenebbül vártam arra, hogy ismét megszólaljon és végre megtudjam, miért is keresett fel igazából.
Kicsit furán néztem rá először, mikor újból megszólalt és a tudomásomra hozta a jöttének okát. A segítségemet szeretné kérni.. de miben lehetnék én egyáltalán a segítségére? Az erőmről nem tudhat, olyan nincs. Mással kapcsolatban meg.. oh, remélem nem a hackelésről szerzett tudomást. De miként tudhatta volna meg? Kate-en keresztül? Kinyírom, ha jártatni merte a száját! Bár, ő csak akkor beszélne ha.. bedrogoznák, vagy leitatnák. Nem említett semmi hasonlót az előbb.. de mondjuk, ha valamelyikre sor is került, nem lehet valami sok emléke a dologról.
Aztán megembereltem magam és rákérdeztem, hogy konkrétan miben is lehetnék a segítségére, hiszen lehet, hogy eltúlzom a dolgokat és csak valami apróságról van szó..
- Miről lenne szó? - Kérdezem immár inkább gyanúsan, mint kíváncsian.
- Esetleg van egy elsőéves ismerősöd, akinek korrepetálás kellene? - Gondolok rögtön a legalapvetőbb dologra. - Más így hirtelen nem jut eszembe, amiben a segítségedre lehetnék. - Folytaton naivan, mintha valóban elképzelésem nem lenne arról, mi másra gondolhatna.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ bocsi a késésért! ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Mia & Phoebe

Bár látom a lány arcán az értetlenséget és a zavart, amit a kérdésem / kérésem, meg egyáltalán a megjelenésem kelt benne, hiszen nyilvánvalóan nem tud hová tenni, azt biztató kezdetnek veszem, hogy nem zárkózik el kapásból teljesen. Mindenképpen megkönnyíti valamelyest a tárgyalást. Ha valaki nem hajlandó meghallgatni, nehezebb nem fenyegetőnek hatni. Szóval ha gonosznak tűnök az alapján, amilyen mondandóval olykor elérem, hogy tárgyaljanak velem, az nem azén hibám, hanem az övék. Nehéz úgy készségesnek és együttműködőnek lenni, ha másik fél nem az. Amelia Prescott eddig ebből a szempontból dicséretesre vizsgázik. Talán még arra sem lesz szükségem, hogy kijátsszam az utolsó ütőkártyámat, ezzel esetleg megingatva valamelyest a barátságát azzal a Kate nevű lánnyal, aki jártatta a száját és sarokba szorítva őt.
Egy távolabb eső padot javasol, amire én csak bólintok és követem. Bízom benne, hogy egy ilyen, kissé zárkózottabb lány, aki erre az egyetemre jár, ismeri a néptelenebb helyeket, ahol illetéktelen fül nem hallhat meg minket. Már csak a saját érdekében is. Persze én is tilosban készülök járni, de nem ez az első eset. Éjszakáztam én már nem egyszer őrsön, előzetesben is voltam, valószínűleg csak az apám pénzének és a róla való értékes információmnak köszönhetem, hogy nem kasztinztak még be huzamosabb időre soha, mert mindig kihozott. De hát ez a munka ezzel jár. Olykor illegális eszközökhöz kell folyamodni, ha célt akarok érni. Mint most is.
Mikor az általa említett padhoz érünk, Amelia felém fordul. Láthatóan igyekszik uralkodni az arcvonásain, de érzem, hogy feszült. Megértem. Pedig nincs félnivalója. Már amennyiben együttműködik. Nem áll szándékomban bántani. Tulajdonképpen egy teljesen előnyös ajánlatom van a számára. Anyagilag és szakmai szempontból is, úgy vélem.
- Leülhetünk esetleg? - kérdezem tekintetemmel a pad felé bökve. Ha elfogadja a javaslatot, leülök mellé, de ha nem, állva maradok. Nem szeretek felfelé nézve beszélni, kényelmetlen mind a nyakamnak, mind az egómnak is.
- Nos, a helyzet az, hogy a segítségedet szeretném kérni. Egy igen kényes ügyben. Természetesen nem ingyen - rögtön a lényegre is térek, nem látom értelmét húzni az időt. A további részleteket azonban rögtön nem tárom fel, mondandóm fonalát az ő reakcióitól teszem függővé, nehogy túlságosan megijesszem.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 349 ✻ You'll never know what hit you
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaAhogy beszélt, kicsit megijedtem, attól, hogy inkább valami nyugodtabb helyen akarta megosztani velem a mondanivalóját. Vajon mit akarhat mondani nekem? Félnem kellene? Hiába próbáltam rájönni, fogalmam nem volt arról, amiben esetleg a segítségére lehetnék egy hozzá hasonlónak. Mondjuk, ez attól is függ, hogy ő kicsoda. Egy humános hallgató, vagy esetleg egy újságíró? Netán az FBI tudomást szerzett az érettségivel kapcsolatos tetteimről? Na jó, az utóbbira legalább biztosan tudom, hogy nem kerülhet sor. Nem bankot raboltam, hogy az FBI figyelmét felkelthessen vele. Ők ilyen csekélységekkel nem hinném, hogy foglalkoznának.. az a helyi zsernyákok dolga. Plusz, a titkomról akárki nem is szerezhetne tudomást... mert azt csak én tudom, és Kate. A barátnőm meg soha nem árulna el, legalábbis józanul biztosan nem. Úgyhogy roppant kíváncsi lettem az előttem levő hölgyemény kilétére.
- Rendben. Kicsivel tovább van egy pad, arrafele most nemigen járnak.. - ajánlom fel, még mindig az előbbi szavainak hatása alatt léve, mostmár attól is tartva, hogy esetleg olyanra akar kérni, ami illegálisnak mondható. Időközben el is indultam az említett pad irányába, remélvén, hogy követni fog, ha fontos számára a mondanivalója.
Kellett egy kicsit menni, de pár perces séta után, el is értünk a folyosó egy csendesen zugába. Errefele nem igen járnak, csak maximum a takarítónők fordulnak meg néha, tehát ha olyan fontos számára a diszkréció, mint említette, akkor itt nyugodtan megoszthatja velem a mondandóját, nem lesznek fölösleges fülltanúk.
- Miről lenne szó? - érdeklődöm udvariasan, ügyesen elrejtve az aggodalmamat az arcomról.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ words ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Mia & Phoebe

Határozottan tudom, mit akarok és amit én akarok, azt megszerzem. Jelenleg pedig Amelia Prescottra, mint szövetségesre van szükségem. Kell nekem a tudása. Sok mindent kitanultam az évek során, ami az információgyűjtést illeti, de hacker, az messze nem vagyok. A gépekhez nem értek ennyire. Ő azonban igen. Ezért van rá szükségem, bármi áron. De meg is fogom szerezni. Persze az is lehet, hogy önként együttműködik majd velem. Nyilván nem szívjóságból, de a pénz nagy úr. Végtére is középosztálybeli családból származik, nem nélkülöznek ugyan, de a pénz sosem jön rosszul az ilyen státuszú embereknek. És úgy tűnik, a törvényekkel szembe menni egyébként sem újdonság a kis Mia számára.
Mert igen, készülök természetesen arra az esetre is, ha a pénz, amiből bőven fel tudok ajánlani, nem lenne elég motiváló számára. Annak pedig biztosan nem örülne Miss Prescott, ha kitudódnának az érettségivel kapcsolatos kis stiklijeije, ami minden kétséget kizáróan az érettségije érvénytelenítésével, az egyetemről való elbocsátásával és egy igencsak kellemetlen jogi procedúrával járna, aminek akár börtönbüntetés is lehet a vége. Szomorú lenne derékba törni egy ilyen tehetséges, fiatal lány életútját, ezt biztosan ő sem akarná. Természetesen én sem, a közvélekedéssel ellentétben nem vagyok velejéig romlott. Ha nem szükséges, nem akarok ártani neki. De ha a céljaim eléréséhez ez kell, járulékos áldozatnak fogom tekinteni. Persze, ha jól reagál, talán nem is kell, hogy ilyen drasztikus eszközökhöz folyamodjak.
Mikor a folyosón utánaszólok, megtorpan és kissé idegesen reagál. Bár láthatóan igyekszik leplezni, éles szemem egyből kiszúrja az aggodalmat rajta. Érthető, hiszen fogalma sincs, ki vagyok és mit akarok tőle. De ez nem sokáig marad így, erről kezeskedem.
-Köszönöm. Csak néhány percre tartanálak föl. Fontos lenne beszélnünk, most azonnal. Biztos vagyok benne, hogy érdekel, amit mondani szeretnék. Leülhetnénk egy picit, valami nyugodtabb helyen? - Mivel ő is így fogadott, én is informálisabb stílusra váltok, végtére is nem sokkal vagyok idősebb nála, de azért igyekszem kedves és udvarias maradni. Nem akarom elriasztani. Ránézek, míg beszélek, csak mikor azt mondom, nyugodtabb helyre kellene mennünk, pillantok körbe egy kicsit a folyosón. Akár a folyosó egy néptelen része vagy egy üres gyakorlóterem is megteszi számomra. De nem szeretnék illetéktelen füleket, hiszen mindenképp kettőnk között kell maradnia annak, amit mondani akarok. Persze fel vagyok készülve arra is, hogy nem áll egyből kötélnek. Természetesen akkor sem fogom hagyni lerázni magam, de nem akarok így nagy nyilvánosság előtt több információt elcsepegtetni, mint amennyi feltétlenül szükséges. Mindkettőnk érdekében.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 393 ✻ You'll never know what hit you
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaKate és én már olyan  régóta vagyunk barátnők, hogy ha akarna, sem tudna eltitkolni előlem semmit. Ismerem őt, mint a rossz pénzt. Ahogyan ő is engem.. hogy bánom-e, hogy annak idején a bizalmamba fogadtam a mindenlében kanál barátnőmet? Egyáltalán nem, mondjuk néha megfordul a fejemben annak gondolata, hogy rajta keresztül bárki eljuthatna az én titkaimhoz is, de remélem olyasmire soha nem fog sor kerülni.
Annak idején a gimiben tettem pár nem szép dolgot. Olyanokat, amikre nem igazán vagyok büszke. Amikre szeretném, ha soha nem derülne fény. Az emberek, akiket ismerek elképzelni nem tudnák rólam, hogy a jó jegyeimet nem éppen a szorgalmam miatt szereztem, hanem sokkal inkább a leleményességem, illetve a programozói készségeim miatt. Mocskos eszközökhöz folyamodtam, de akkoriban úgy voltam vele, hogy ennyit megengedhetek magamnak, ha már ilyen ésszel áldott meg a fennvaló. Azóta változtak a dolgok, de néhány dolog ugyanúgy megmaradt a réginek. Én pedig igyekszem megmaradni a helyes úton és elkerülni az illegális dolgokat.. Programozóként legálisan is milliókat kereshet az ember, nem szükséges hackernek lennie.
Miközben a campus folyosóján sétáltam, útban a megbeszélt helyszín felé, váratlanul egy ismeretlen lány lépett elém, a nevemen szólítva. Külsőre nem tűnt ismerősnek, legalábbis nem emlékeztem rá, hogy láttam volna korábban az egyetem területén, amiből arra következtettem, hogy nem is a suli hallgatója. Velem egykorúnak látszik, lehetne humán szakos is, de a megszólítása inkább arra utal, hogy nem az. Hivatalos magatartása kissé megrémít. Elképzelni nem tudom, mit akarhat tőlem. Elég sok furcsaság történik Central Cityben, ahhoz hogy azt okkal hihessem  ő is csak nyomoz valami ügyben, de valamiért mégis az az érzésem támadt, hogy valami más ügyben keresett fel, de hogy milyenben arról gőzöm sincs.
- Szia. Persze, miben segíthetek? - Próbálom nem kimutatni az aggodalmamat és normálisan viselkedni, amennyira az lehetségesnek tűnik az adott szituációban.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ words ©redit

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Mia & Phoebe

A Central City-i Egyetem. Nem sokáig jártam ide és már régen nem tettem be a lábam. Anno majdnem a jogot kezdtem el, az utolsó pillanatban váltottam kommunikáció és média szakra, de azt is levelezőn végeztem el, mert már akkor is dolgoztam a szakmában. Amit persze aztán szintén otthagytam, legalábbis klasszikus értelemben, hiszen nem újságíró vagyok már régen. Azt meghagyom másnak, engem az izgalmasabbik része sokkal jobban érdekel. Persze ha sikerül kiderítenem, mi is történt valójában Zane Cromwell-el, azt lehet nem adom oda másnak, hanem magam publikálom. Még nem döntöttem el.
De hogy mit keresek mégis most itt? Megvan rá az okom. Van itt valaki, aki segíthet nekem ennek a bizonyos célomnak az elérésében. Sok mindent ki tudok nyomozni, megvannak a kapcsolataim, a módszereim, most azonban zátonyra futottam. Zane Cromwell állítólagos halálával kapcsolatban nagyon bűzlik nekem valami és ha már ilyen csúnyán beleköptek a levesembe, ami az eredeti terveimet illeti, mindenképp ki akarom deríteni, mi is történt. Neki nem lett volna szabad meghalnia. Még nem. Mikor olyan közel voltam a célomhoz… És talán nem is halt meg. De ahhoz, hogy bizonyosságot szerezzek, be kell jutnom a rendőrség adatbázisába. A titkosított fájlok közé. Ott találhatok válaszokat, úgy hiszem. Ehhez azonban segítségre van szükségem. Méghozzá egy profi hackerére. Miatta vagyok most itt.
Amelia Prescott. Utánanéztem alaposan, ő az egyik legjobb. A lány gyakorlatilag egy született számítógépes zseni. Ha valaki, ő biztosan alkalmas a feladatra. Ennek ellenére igencsak feladta a leckét nekem. Természetesen nem állok elé felkészületlenül az ajánlatommal. Bár elsősorban pénzt fogok ajánlani, az évek során megtanultam, mindig kell, hogy legyen az embernek egy B terve. Utána viszont ehhez igen sokat kellett kutakodnom, kérdezősködnöm, megfigyelnem. Miss Prescott ugyanis látszólag feddhetetlennek tűnt. Visszahúzódó, csöndes, de kedves, problémamentes lány, aki a gépekkel jobban boldogul, mint az emberekkel. Párkapcsolata sosem volt, kevés barátja van, kétes körökben nem forog, egyetem előtt a szüleivel élt. Látszólag semmi szégyenfolt. De mindenkinek vannak piszkos kis titka, így neki is. Én pedig azért vagyok, hogy felfedjem ezeket. Nála is megtaláltam a gyenge pontot, úgy hiszem.
Gyanút fogtam, mikor régi iskolai naplókat böngésztem, hogy a kis Amelia bizony láthatóan gyengén muzsikált a matematikán kívül minden más tárgyból, már egészen attól kezdve, hogy beült az iskolapadba. A gimnáziumban azonban, az első hónapok után igencsak felcsövelt. Lehetne persze ezt szorgalomnak nevezni, meg hogy benőtt a feje lágya, de én mást sejtettem e mögött. Hosszas utánajárásba, kérdezgetésbe került és nehéz volt információkat szerezni erről, de elég volt leitatni egy bizonyos régi barátnőt, bizonyos Kate-et, hogy megeredjen a nyelve és elmesélje azt, hogy bizony Miss Prescott a tanárok gépeinek feltörésével idő előtt hozzájutott a dolgozatok kérdéseihez, ami jócskán megkönnyítette számára felkészülést. Mi több, az érettségi teszteket is már egy órával azelőtt ismerte, hogy erre hivatalosan lehetősége lett volna. Ez pedig bizony bűncselekmény. Ráadásul nem is volt ez olyan régen, hiszen Miss Prescott még csak második évét tapossa az egyetemen. Bizony ha ez kitudódik, nemcsak az egyetemről repül, egy érvénytelen érettségi bizonyítvánnyal, de még akár kellemetlen jogi procedúra is lehet a következménye, akár egy kis börtönnel is megfűszerezve. Ezt pedig nem hinném, hogy bárki szeretné.
Az ütőkártya tehát szükség esetére a zsebemben van, nem is teketóriázok, jobb, ha a tegnap esti részegítés után még azelőtt beszélek ezzel a nővel, mielőtt lehetősége lenne a barátnőjének elmondani, mi is történt. Jobb, ha váratlanul éri a dolog. Figyeltem, ahogy bemegy a menzára, elfogyasztja az ebédjét, láthatóan nem kívánt társaságában, majd sietve a folyosón lebonyolít egy telefont, talán éppen ezzel a bizonyos Kate-el és sietve indul meg a folyosón, ami éppen nem túl forgalmas, de annyira nem is néptelen, hogy feltűnést keltsek. Ekkor látom elérkezettnek az időt, hogy elé lépjek. Nem figyel rám, miért is tenné, csak egy átlagos, húszas éveiben járó nő vagyok a számára, nem tudhatja, hogy az elmúlt napokban figyeltem és hogy az élete szinte nyitott könyv a számomra. Csak egy idegen vagyok, aki mellett már épp elmenne, mikor jól hallhatóan odaszólok neki.
- Elnézést! Miss Prescott! Zavarhatnám néhány percre? - Újságíró koromból megszoktam, hogy kell idegeneket leszólítani, ez sosem okozott problémát. Reményeim szerint megáll és odafigyel rám. Ha nem és továbbhaladna, utánamegyek és megismétlem a megszólítást, ha kell, többször is, míg észre nem vesz és végre hajlandó reagálni.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 690 ✻ You’ll never know what hit you
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Phoebe&  MiaEgy izgalmas Osztott rendszerek előadás után szinte fejvesztve szalattam le a kantinba, előszöris azért, hogy megvizsgáljam a napi menüt és amennyiben ehetőnek ítélem meg a felhozatalt, rendeljek belőle. Reggel 8 óta talpon vagyok.. Három kurzus egymás után, amiből kettő unalom a köbön! És ne panaszkodjon az ember lánya! Olykor az az érzésem, hogy fölöslegesen töltöttem el az elmúlt éveimet ennek az egyetemnek a falai között, hiszen egészen a mostani félévig nem sok újat hallottam a tanáraimtól. Mindegy, amíg idejárok, addig sem nyaggatnak odahaza, hogy mi lesz belőlem. A szüleim képtelenek beletörődni abba, hogy az "okos" leányukból egy "kocka" lett. Pedig, igazán elrugazkodhatnának már a földtől, mert eszem ágában sincs meggondolni magamat. Mióta az eszemet tudom kódokban gondolkodom, olyan közel áll hozzám az algoritmikus gondolkodás, mint mézet amennyire vonz a méz. Ki is nyírnám magam, ha humán beállítottságú emberekkel zárnának össze, akiknek általában be nem áll a szájuk.
Ahogy leértem az ebédlőbe, rendeltem egy második fogást - az tünt a legehetőbbnek: sültkrumpli valami hús félével -, majd leültem egy asztalhoz, hogy elfogyaszthassam azt. Hamarosan társaságom is lett, holmi elsőévesek személyében. Az egyiknek nagyon bejöhettem, mert fél percenként felém fordult és mondott valami random dolgot.. szinte felpattantam a székről, mint a labda, mikor kiürült a tányérom.
Nem is volt olyan rossz ez a fogás, állapítottam meg, miközben visszafele igyekeztem végig a folyósón haladva. Fel kellene hívnom Kate-et, mert fél órája keresett, de a szokásától eltérően csak nyolcszor csengetett rám. máskor kétszer ennyiszer szokott. Lehet, hogy nem volt olyan fontos.. Az én szószátyár barátnőmön soha nem tudok kiigazodni, ő néha az apróságokat is olyan komolyan adja elő, mintha az életén múlna. Ez utóbbira gondolva pötyögtem be végül mégis a számát a telefonomba. Mikor megszólalt a vonal túlsó felén, egyáltalán nem tűnt vidámnak a hangja. Mintha átment volna rajta egy teherautó.. Úgy beszéltük meg, hogy a közeli kávézóban találkozunk és ott majd részletes beszámolót tarthat. Direkt javasoltam fél órát, hogy  lazán odaérhessek a helyszínre, akkor még nem sejtve, hogy kivel fogom összefutni néhány perc múlva.
ζ power and controll ζ to Phoebeζ words ©redit

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


***
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros :: egyetem-
Ugrás: