villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
hátsó boxok
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


that boy is my brother

Ha valaki ránéz Danielre, tényleg egy teljesen jellegtelen alakot láthat. De csak az, aki nem néz a felszín alá. Én azonban pontosan tudom, kivel állok szemben. A drága bátyám ugyanis jóval többre képes, mint amit mutat és bizony nem is félt ezt a tudást sosem használni. Miért is ne segíthetne most vele nekem? Ha önszántából teszi, jól is járhat vele, hiszen nem ingyen tenné. De ha nem hajlandó együttműködni... tényleg nem szeretem az ilyen piszkos trükköket, bárki bármit gondol, de a cél szentesíti az eszközt. Jósággal semmire sem jutnék soha.
Ahogy a lényegre térek és nagyjából felvázolom neki, mit is szeretnék tőle, arra arcizma sem rezdül. Alkudozni kezd. Ahogy vártam. De én itt mindenképp célt fogok érni. Mert tudom, milyen ő valójában és mire képes, illetve azt is, mivel tudom a leginkább motiválni, ha a pénz kevés lenne. Rossz emberrel próbál packázni.
- Egy bizonyos Zane Cromwell-ről lenne szó - készségesen válaszolok neki, ezzel végül is nem árulok el semmi szupertitkosat, miért ne tenném? Nem vagyok az a fajta marcona megbízó, aki ne adna szívesen választ kérdésekre, amíg nem érintenek túlzottan kényes témákat. Megéri hát nekem némi információt csepegtetni, elvégre enélkül végre sem tudná hajtani a feladatot. Talán ismerős is lesz számára a név, talán hallott is a "halálesetről", hiszen Zane elég befutott színész volt és a halála is elég nagy médiahírnek számított akkoriban. Mégsem akarok túlzottan magyarázkodni. Elég, ha ennyit tud és nem többet, hogy akár már most rögtön bele is vághassunk a dologba. Minél előbb, annál jobb. Nekem és úgy hiszem, neki is. Már amennyiben hajlandó együttműködni. Mert tisztában vagyok azzal, hogy a kettőnk közötti alkudozás még nem zárult le. De még nem is dobtam be az aduászomat, így nincs mitől félnem. Ebben biztos vagyok. Én innen nem fogok vesztesként, üres kézzel távozni. Olyat én egyébként sem teszek. Soha.

Daniel &  Phoebe

szószám: 301 ❖ zene: Cold watermegjegyzés: Remélem jó lesz  ❞
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
karakter arca :
Sam Underwood
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésePhoebe & Daniel

A pénz mindig jól jön, hát még, hogy így ajánlgatja, mintha bármennyihez hozzáférne, de ebből rögtön azt vonom le, hogy bizony, fontos neki az a személy, ha csak annyira is, hogy kárt tegyen benne. Ez nekem kapóra jön, azonban, nem hajtok rá rögtön fejet. A rendőrségi adatbázis veszélyes játék. Elég egy apró hiba, egy félrecsúszás, egy kis figyelmetlenség, és máris rácsok mögött találom magam, hát úgy kb. örökké. Manapság ilyen komoly ügyekkel járnak hozzám, egyre nehezebb feladatokkal állítanak szembe, ami valahol izgalmas, azonban nem kis kockázattal jár, mi mellett a pénz eléggé elenyésző dolog. Nem is csodálkozom, hogy ilyes feladattal hozzám fordult. Aligha van a városban vagy közelében olyan hacker aki foglalatoskodott már hasonlókkal. Veszélyes szakma, s ha nem is tűnők erősnek, ide azért kell erő, lelki és bizony fizikai. Na most ha bár izomzatban nem bővelkedek, ha netán egy gorillával futnék össze, azonban képességem lehetővé teszi, hogy kettőnk közül mégis csak én éljem túl a harcot. Ám visszatérve ide. Azért nem esszük olyan forrón a kását.
- A rendőrség adatbázisa nem egy olcsó dolog. Azonban az ár attól is függ, hogy pontosan kiről is szeretne információt. Na meg hát... ha annyira nem bízik bennem, hogy elmondja az illető nevét, nem tudok segíteni. Nem vagyok gondolat olvasó, nincs miből kiindulnom. Szóval halljam, ki az a a fontos személy? - dőltem hátra a bőr ülésen, karba téve kezeim, úgy figyelve rá.
Ezek után azon kezdtem el agyalni, hogyha valóban olyan borsos az ára annak a bizonyos személynek, lehet megjátszom a nehezen megadhatót, hátha ajánl valami kecsegtetőbbet a számomra. Ha pedig nem, nos csalódott leszek, de talán nincs még veszve semmi.

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


that boy is my brother

Bár érzem Danielen a feszültség, idegesség egyvelegét, mindenképp pozitívnak veszem jövendő együttműködésünk szempontjából, hogy nem akar rögtön melegebb éghajlatra küldeni (legalábbis ki nem mondja), hanem hajlandó legalább végighallgatni, mit is szeretnék. Nem mintha úgy nem tudnám elérni, amit akarok, hozzászoktam én már az olyan reakciókhoz is, tudom kezelni, de így azért mégiscsak egyszerűbb. A beszélgetés hangulata is más.
Az is szimpatikus, hogy bár állandóan a hátam mögé tekintget, nyilván Lynchet akarná stírölni, valamelyest mégis figyel rám. És nem is próbál úgy tenni, mintha rossz helyen tapogatóznék. Így azért mégiscsak kényelmesebben, egyszerűbben beszélgethetünk. Látom rajta, hogy feszült, nem is húznám tovább az időt, bele is kezdek abba, amiért ténylegesen jöttem. Arcára meglepetés, értetlenség nem ül ki mondataim után, egyértelmű, járatos a szakmában. De azt is érzem rajta, hogy felsőbbséget akar éreztetni velem. Higgye csak, hogy megy neki! Amíg teheti. Bár ő nem tudja, hogy egy vérből valók vagyunk (félig legalábbis mindenképp), így ha valaki, én igazán méltó ellenfele lehetek. Talán őt kellene felhasználnom a nővéremmel szemben is? Ő is egy manipulatív kígyó, de ha ketten vagyunk ellene, biztos vagyok benne, hogy le tudnám rántani a magas lóról, amin pöffeszkedik. Ez azonban egy másik történet, most nem ezért vagyok itt.
- A pénz számomra nem akadály. Kérhet, amennyit akar. A pénzemért cserébe pedig azt szeretném, ha hozzáférhetővé tenne számomra a rendőrség adatbázisából minden adatot egy bizonyos személyről - nincs értelme ködösítenem, jobb ha gyakorlatilag egyértelműen tudatom vele, mit is szeretnék. Egyelőre csak pénzt ajánlok, ha elhajtana, majd emelem a tétet. Természetesen, bár a hackelésben annyira nem vagyok járatos, a kémkedésben annál inkább, így jóval többet tudok a drága bátyámról, mint azt ő valószínűleg valaha gondolná. De nem kell minden ütőkártyát azonnal kijátszani. Ha anélkül is meg tudunk egyezni, nekem csak jó. Persze ha muszáj lesz, megteszem, amit kell. Egyelőre viszont nem kell többet tudnia az én információmról. Nekem csak az a lényeg, hogy együttműködjön velem. Ha ehhez elég az apám pénze (aki végül is elég ironikus módon az ő apja is), ám legyen. De ha nem, még mindig tudok mást ajánlani. Olyasmit is, amire ő biztosra veszem, hogy a legvadabb álmaiban sem gondolna. Hiszen lényegében azt tudom neki ajánlani, amire biztosan tudom, hogy a világon mindennél jobban vágyik. Ebben gyakorlatilag biztos vagyok. Számomra pedig ez sem nagy ár. Mert a tudás végül is az igazi hatalom, nem a pénz. Bárki bármit is gondol. Mindössze tudni kell bánni vele. És ha valaki, én aztán biztosan tudok.

Daniel &  Phoebe

szószám: 403 ❖ zene: Cold watermegjegyzés: Remélem jó lesz  ❞
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
karakter arca :
Sam Underwood
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Phoebe & Daniel
- Everyone has a dark side -
Vannak bosszantó dolgok, amiket az ember még nagy fáradozása által sem képes elkerülni/megkerülni, s óhatatlan, hogy ne bonyolódjon bele akarata ellenére. S ez bizony sokaknak - ha nem mindenkinek - frusztráló. Számomra biztos. Nem mondhatom, hogy meg volt kötve a kezem és egyenlőre pisztolyt sem szegeznek a tarkómhoz, mégis kötelezőnek érzem figyelni a hölgyre, mert nem enged addig utamra. Sajnos a hölgyekkel való kommunikációm vagy a velük kapcsolatos "kifinomultabb" viselkedésre még nem igazán éreztem rá, ám előnyömre van, hogy munkaügyi szempontból zaklat, így ügyfélként már tudok vele foglalkozni. Csak épp most nem akarnék. De mint mondtam, mit tehetnék...?
Ellenben amennyire tudom megszorongatom a maga stílusában, hogyha legközelebb is rám voksol, többször is gondolja meg mikor zavar. Egyébként is parára ad okot, hogy 80%-ban szinte biztos tudta már, hogy itt leszek, ki tudja ő mennyit nyomoz utána. Azonban annyira meg vagyok nyugodva, hogyha egy másik feladattal meggyűlt a baja, akkor talán mégsem olyan jó, hogy aggódnom kéne. Max megpróbál lebuktatni, hogy illegális dolgaimmal bekasznizzon, de az kinek lenne jó? Az ügyfeleim és a jövendőbeli ügyfeleim számára biztos nem.
A kissé hiányos, de nagyjából felvázolt helyzete már-már meseként hatott, egy titkos alagút feltárása, amelyben a lovag segítségét kérik, s más erre a feladatra nem is lenne alkalmas. Úgy tűnt a végére, tényleg tudja a dolgát, mármint nagyon arra hajt, hogy fejet hajtsak. Ez azonban nem lesz olcsó. Főleg, hogy ez az adatbázis bizony az egyszerű mese mellett is kemény diónak hangzik. Ki tudja mit takarhat pontosan...? Talán valami katonai bázist? Valamiféle fejesek adatbáziást? Vagy talán egy volt ügyfelem, netán maffia bandának információira lenne szüksége? Drága mulatság, még nekem is, mert nem csupán az időmet ölném bele, de ez bizonyos dolgokkal is jár, melyet bizony jól meg kell fizetni. Az olcsó alapanyagból is csak olyan minőségű ételt kapunk. Szerencsére - legalábbis annak a néhány pohár whiskynek - a kezdeti feszengésen már jóvval érkezése előtt túl voltam.
- Hát ennyi információból nehéz megállapítani az árat... Ráadásul sokan előre szoktak fizetni, bár Ön nem tűnnik megszorúltnak, de ha jól értem ez egy igen komoly feladat lesz még számomra is, szóval hallgatom. Mit tud felajánlani? - kérdeztem egyenlőre még magázva, ám ez hangulattól is függ. A bosszantáskor már kevésbé tudom "magázódva" fogalmazni a szavakat.
Ha nem szimpatikus az ajánlat, igyekszem minden mellé beszélés nélkül elutasítani.

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


that boy is my brother

Bár látom a  bátyám arcán, a legkevésbé sem tartja kellemesnek a jelenlétem, azt már biztató kezdetnek veszem, hogy ha láthatóan nem is örül nekem, nem zárkózik el kapásból teljesen. Mindenképpen megkönnyíti valamelyest a tárgyalást. Ha valaki nem hajlandó meghallgatni, nehezebb nem fenyegetőnek hatni. Szóval ha gonosznak tűnök az alapján, amilyen mondandóval olykor elérem, hogy tárgyaljanak velem, az nem az én hibám, hanem az övék. Nehéz úgy készségesnek és együttműködőnek lenni, ha másik fél nem az. Daniel eddig ebből a szempontból még egészen kezelhető. Talán még arra sem lesz szükségem, hogy kijátsszam az utolsó ütőkártyámat, ezzel esetleg a kissé pszichopata bátyámat rászabadítva a kiszemeltjére, Hanna Lynchre.
Szerencsés, hogy egy igen zajos helyen vagyunk, ahol bár sokan vannak,illetéktelen fül nem igazán hallhat meg minket. Már csak a saját érdekében is. Persze én is tilosban készülök járni, de nem ez az első eset. Éjszakáztam én már nem egyszer őrsön, előzetesben is voltam, valószínűleg csak az apám pénzének és a róla való értékes információmnak köszönhetem, hogy nem kasztinztak még be huzamosabb időre soha, mert mindig kihozott. De hát ez a munka ezzel jár. Olykor illegális eszközökhöz kell folyamodni, ha célt akarok érni. Mint most is.
Daniel láthatóan igyekszik uralkodni az arcvonásain, de érzem, hogy mennyire kelletlen a jelenlétem miatt. Engem ez azonban a legkevésbé sem érdekel. Már amennyiben együttműködik. Nem áll szándékomban ártani neki. Tulajdonképpen egy teljesen előnyös ajánlatom van a számára. Anyagilag és szakmai szempontból is, úgy vélem. A birtokomban lévő információkról nem is beszélve. Bár ő nem is gondolná valószínűleg, én tudom, hogy tudok olyat, amit ő nem és nagyon is érdekelné. De nem ezzel akarom kezdeni. Bár ahogy "ismerem" a bátyámat, a pénz önmagában nem lesz elég neki. De azért egy próbát megér.
- A helyzet az, hogy bizonyos okokból szükségem lenne néhány információra, amit egy olyan számítógépes adatbázisban tárolnak, amihez sajnálatos módon nem tudok hozzáférni. Ehhez lenne szükségem a segítségére. Tudom, hogy Ön nagyon jó az ilyesmiben. Ez pedig egy igen jól őrzött adatbázis. Ön és csak Ön tud nekem segíteni ebben. Higgye el, nem lennék hálátlan érte. Bízom benne, hogy meg tudunk egyezni - nekikezdek felvázolni a dolgot, bár még mindig nem adok ki minden információt. Még esetleg vissza találna élni vele, ha rögtön azzal kezdeném, hogy a rendőrség adatbázisából akarok kinyerni információkat. Azzal pedig a beszélgetés eddig alapvetően normális hangvételét törném meg. Mint mondtam, a legnagyobb ütőkártyámat sem játszom ki rögtön természetesen, az elég ostoba lépés lenne, hisz akkor szükség esetén hová emelném a tétet? Jobb lenne, ha meg tudnánk egyezni a lehető legegyszerűbben és gyorsabban. Persze ha úgy nem megy, akkor nem marad más választásom, de azt szeretném meghagyni tényleg legvégső esetre. Minden csak rajta és a reakcióin áll tehát.

Daniel &  Phoebe

szószám: 443 ❖ zene: Cold watermegjegyzés: Remélem jó lesz  ❞
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
karakter arca :
Sam Underwood
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Phoebe & Daniel
- Everyone has a dark side -
Borzalmas, hogy az ember már nyugton sem élvezheti szabadidejét. És igenis jogom van a belső hisztihez, mert ritkán bújok elő, nem sok időre, de akkor 80%, hogy megtalál valaki. Akár egy túlhálás ügyfél vagy még tartozó, akár egy részeg vagy teljesen inreleváns személy, aki csak úgy kiszúr magának az éjleple alatt. Teljesen mindegy, hogy az egyed nő vagy férfi. Még az sem tud lekötni igazán Miss Lynch jelenlétében, hogy amúgy ismerős a szemben ülő pofikája. Magabiztossága mégis arra utal, hogy vagy nagyon tudja a dolgát, vagy tud valamit, amit én nem, vagy pedig... vakmerő és ostoba módon próbál fogást találni rajtam. Mind három opcióval találkoztam már néhány alkalommal, bár igazán még nem ismertem meg jellemzőiket. A magázódás is arra utal - legalábbis szerény személyem szerint - hogy valóban szüksége van a segítségemre. Túl komoly, szerintem nem játsza meg, hisz van veszteni valója. Mindenkinek van, csak mérlegelni kell, kinek nagyobb. Nehéz volt nem arra gondolni, hogy bájos tündérkém hamarosan szemelől tévesztem, ha nem sürgetjük meg a dolgot. A kényszer érzés, a szorítás a mellkasomban, az aggodalom fájdalma, gombóc a torkomban.
- Bizonyára... - mert az ügyfeleim biztosan facebookon osztják milyen jó munkát végzem. Gyanús nekem ez a leányzó, s bár lennének kérdéseim, de hahó, épp sietünk.
- Igen, erre én is rájöttem. Nyilván nem szorongatni szándékszik. De pontosan mi volna? És miért olyan fontos, hogy levélben nem tudta volna holnap elküldeni? - pillantgattam hol rá, hol türelmetlenül mögé, bár a kilátást szépen kitakarta. Szükségem van a pénzre, ám ha a kis hattyúm úgy dönt tovább áll, én némán követni fogom, jó messziről, mert kétlem, hogy az előttem fontoskodó leszállna rólam. Különben is... miért gondolja, hogy érdekel a mondandója? Ha csak, valóban olyasmit tud, amit én vagy már tudok, de másnak erről nem kéne tudnia, vagy olyan információ, amivel még én sem számoltam. Van olyan? Bizonyára. Miért csinálja ezt? Kicsoda ez a nő személy???

it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


that boy is my brother

Határozottan tudom, mit akarok és amit én akarok, azt megszerzem. Jelenleg pedig Danielre, a féltestvéremre, mint szövetségesre van szükségem. Kell nekem a tudása. Sok mindent kitanultam az évek során, ami az információgyűjtést illeti, de hacker, az messze nem vagyok. A gépekhez nem értek ennyire. Ő azonban igen. Ezért van rá szükségem, bármi áron. De meg is fogom szerezni. Nem bízom abban, hogy önként együttműködik majd velem. Sem szívjóságból, sem pénzért. Bár középosztálybeli családból származik, nem nélkülöznek ugyan, de a pénz sosem jön rosszul az ilyen státuszú embereknek. Még úgysem, hogy az apám tudom, hogy utal nekik pénzt rendszeresen. Daniel anyja hallgatásának is megvan a maga ára. Őt ez azonban tudom, hogy nem túlzottan érdekli.
Szóval igen, készülök természetesen erre az esetre, ha a pénz, amiből bőven fel tudok ajánlani, nem lenne elég motiváló számára. Inkább a tudásomat, az információimat ajánlanám fel neki, mintegy ellentételezésként. Sőt, talán magát Lynchet is, ha elég rendes velem. Mert én, a közvélekedéssel ellentétben nem vagyok velejéig romlott. Ha nem szükséges, nem akarok ártani sem neki, sem másnak. De ha a céljaim eléréséhez ez kell, járulékos áldozatnak fogom tekinteni. Akár Lynchet és az ő titkait is. Mert róla is tudok egyet-mást, olyasmit is, amit a kedves bátyám valószínűleg nem, hiába figyeli egy jó ideje már. Hogy ezzel odavetem ezt a fruskát a mentálisan igencsak instabil féltestvéremnek? Járulékos áldozat. Mindenesetre egyelőre, mikor leülök Daniellel szemben a boxában és megszólítom, mereven emeli rám a tekintetét és kissé idegesen reagál. Nem is igyekszik leplezni, hogy a legkevésbé sem áll szándékban leplezni, mennyire zavarja a jelenlétem. Valahol érthető is, hiszen fogalma sincs, ki vagyok és mit akarok tőle. De ez nem sokáig marad így, erről kezeskedem. Legalábbis részben, arra tekintettel, amit most fontos tudnia rólam.
-Nem, még nem találkoztunk, csak hallottam már Önről. Igazán, csak néhány percre tartanám föl. Fontos lenne beszélnünk, most azonnal. Biztos vagyok benne, hogy érdekli, amit mondani szeretnék - Mivel ő is így fogadott, én is formális maradok, noha pontosan tudom, hogy nem sokkal idősebb nálam, de azért igyekszem kedves és udvarias maradni. Nem akarom, hogy teljesen elutasítson mindenféle kommunikációt velem.
- Nos, a helyzet az, hogy a segítségét szeretném kérni. Egy igen kényes ügyben. Természetesen nem ingyen - rögtön a lényegre is térek, nem látom értelmét húzni az időt. A további részleteket azonban rögtön nem tárom fel, mondandóm fonalát az ő reakcióitól teszem függővé, nehogy túlságosan elzárkózzon előlem és végig sem hallgasson. Mert azt semmiképp sem fogom hagyni.

Daniel &  Phoebe

szószám: 403 ❖ zene: Cold watermegjegyzés: Remélem jó lesz  ❞
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
karakter arca :
Sam Underwood
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


A mai napom egy kis pihenéssel szerettem volna tölteni. Azaz most is dolgoztam, de csak a saját örömömre. Ezért nem kaptam fizetést, bár valamilyen szinten most épp kifizetődik eddigi fáradságom. A helyszín a Trinity Nightclub. Félreértés ne essék, nem szokásom itt elütni az időm, már csak azért sem, mert elborzaszt a nagy tömeg, a sok részeg és bedrogozott fiatal és idős.Egyetlen személy miatt vagyok itt igazándiból, s most amolyan megfigyelésen vagyok. Akár egy kényelmes, kissé fülledt mozi terem. Kényelmes boxban ülök, kezemben egy pohár whisky, utánpótlásként az üveg az asztalon pihenget, és a mai éjszaka folyamán a legjobb műsort adják a számomra. Tökéletes rálátásom van Ő rá. Senki sem takarja, és teljes alakjában figyelhetem, ahogy ide-oda illegeti magát, táncol. Hanna Lynch. Ő a szerencsés kiválasztott, már jó ideje figyelemmel kísérem minden mozdulatát. Ismerem a rokonait, barátait, kollégáit, azokat, akiknél a reggeli kávét szürcsölgeti, és azokat, akik a szomszédjában laknak. Mindent tudok róla. S úgy érzem tökéletes fele lennék, csak épp még nem jutottam el odáig, hogy közelebb merészkedjek hozzá néhány méternél. Úgy érzem elhasalnék, még nem teljesen készültem fel rá. Na meg... a fránya betegség is blokkolja a merészségem. Még nem jött el az ideje...
Nem terveztem mára többet, minthogy figyeljem és ne talán tán vigyázzak rá. Aztán, mint az árnyéka hazáig kísérjem, míg biztonságban nem tudom. Utána irány haza. Hát ezzel szemben igencsak komoly problémám akadt. Miközben néha oldalra biccentve fejem figyeltem Miss Lynch-t, egy szemtelen nőszemély beült a boxomba, ráadásul velem szembe, eltakarva a gyönyörű látványt. Nehezen tartom kordába hangulat ingadozásom, főleg, ha komoly okot adnak rá, és ez most így volt. De igyekeztem nem üvöltözni, hanem kiszűrni miért tévedt ide, s hogy mivel tudom távozásra bírni. Volt már női ügyfelem és tudom, hogy velük óvatosabban kell bánni, mint a férfiakkal. Ha akarnak nagyon megtudnak szorongatni. Ez is egy ok, amiért nem rontok rá az egyetlenemre csak úgy. Türelmetlenül, számat húzva, de némán fordítottam fejem a jövevényre, az eltévedt kis bárányra. Az arc memóriámmal szerencsére nincs baj, és meg is szólalt bennem a riasztó. Bizony, bizony, ismerős nekem valahonnan. S ha ismerős nekem valahonnan, az azt jelenti, hogy kicsit régebben már láthattam, beszélhettem is vele, és bár hiszem én, hogy kicsit a világ, nem hiszek a véletlenekben. Vagy követ, vagy jobban ismer mint gondolnám. Vagy mindkettő. És lehet vannak még más lehetőségek is. Miért van itt. Arcom türelmetlenből kissé gyanakodóvá vált. Nem érzem magam biztonságban. Az eddig a box háttámláján pihenő karjaim, most leveszem onnan és inkább az asztalra teszem, így mindkét kezemmel karöltve a még kezeimben lévő hideg whiskys poharat.
- Ismerjük mi egymást? - kérdeztem vissza, ha már megzavart a megzavaró kérdésével. Ha kapok választ,  ha nem - de reménykedjünk, hogy nem hagy cserben e felől - tovább gördült a csevej.
- Tulajdonképp igen, zavar. De mivel úgy veszem észre, hogy magácskát ez csöppet sem érdekli, mondja mit akar. - néztem a szemeibe, mert bár nem szívlelem a szemkontaktust, van bennem elég alkohol és bosszú afelől, hogy megzavart, hogy valamiképp mindenféleképp, de fordítsak a helyzeten, amiben most ő túlontúl magabiztos.
Phoebe & Daniel


[ megjegyzés: imádom a reagod *-* ]
it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


that boy is my brother

A Trinity Nightclub. Nem sokszor jártam itt és már régen nem tettem be a lábam. Anno, még egyetemista koromban többször fordultam meg ilyen helyeken. Majdnem a jogot kezdtem el, az utolsó pillanatban váltottam kommunikáció és média szakra, de azt is levelezőn végeztem el, mert már akkor is dolgoztam a szakmában. Amit persze aztán szintén otthagytam, legalábbis klasszikus értelemben, hiszen nem újságíró vagyok már régen. Azt meghagyom másnak, engem az izgalmasabbik része sokkal jobban érdekel. Persze ha sikerül kiderítenem, mi is történt valójában Zane Cromwell-el, azt lehet nem adom oda másnak, hanem magam publikálom. Még nem döntöttem el.
De hogy mit keresek mégis most itt? Megvan rá az okom. Van itt valaki, aki segíthet nekem ennek a bizonyos célomnak az elérésében. Sok mindent ki tudok nyomozni, megvannak a kapcsolataim, a módszereim, most azonban zátonyra futottam. Zane Cromwell állítólagos halálával kapcsolatban nagyon bűzlik nekem valami és ha már ilyen csúnyán beleköptek a levesembe, ami az eredeti terveimet illeti, mindenképp ki akarom deríteni, mi is történt. Neki nem lett volna szabad meghalnia. Még nem. Mikor olyan közel voltam a célomhoz… És talán nem is halt meg. De ahhoz, hogy bizonyosságot szerezzek, be kell jutnom a rendőrség adatbázisába. A titkosított fájlok közé. Ott találhatok válaszokat, úgy hiszem. Ehhez azonban segítségre van szükségem. Méghozzá egy profi hackerére. Miatta vagyok most itt.
Daniel Adams, a féltestvérem. Sokat tudok róla és tisztában vagyok vele, hogy ő az egyik legjobb. A srác gyakorlatilag egy született számítógépes zseni. Ha valaki, ő biztosan alkalmas a feladatra. Ennek ellenére igencsak feladta a leckét nekem. Természetesen nem állok elé felkészületlenül az ajánlatommal. Bár elsősorban pénzt szoktam ajánlani, az évek során megtanultam, mindig kell, hogy legyen az embernek egy B terve, pláne ha vele beszélek, mert ahogy ismerem, az anyagiak őt annyira nem mozgatják meg. Mást kell villantanom. A drága bátyám esetében ez pedig nem más, mint az ő kis rögeszméje. Meggyőződésem, hogy "Danny" nem teljesen normális. Sőt, erről igazából papírja is van. Borderline személyiségzavar. Ez akár megmagyarázhatná azt is, miért vonul el az emberek elől. Én valahogy azonban úgy érzem, ennél több is lehet a mélyben. De hogy mi, azt még nem sikerült kiderítenem. Annyi viszont bizonyos, hogy tudom, mivel vegyem rá az egyezségre. Segítséget ajánlok neki ahhoz, ami őt a legjobban érdekli. Sőt, más talán nem is érdekli egyáltalán. Ez a valami, jobban mondva valaki pedig nem más, mint egy gazdag fruska, név szerint Hanna Lynch.
Az ütőkártya tehát szükség esetére a zsebemben van, nem is teketóriázok, jobb, ha minél előbb beszélek is a bátyámmal. Akinek persze fogalma sincs a köztünk lévő rokoni kapcsolatról és ez jól is van így. Figyeltem, ahogy bemegy a klubba, kér egy italt és hátrébb helyet foglal egy boxnál, ahonnan pont rálát a pultra és a tánctérre is. Nem véletlenül. Ott rázza ugyanis magát a kis imádata tárgya. Nem tudom, honnan szedte és miért kattant rá pont erre a lányra, de tény, hogy miatta még emberek közé is kimerészkedett. És hol is tudnám őt könnyebben elkapni, mint egy zsúfolt helyen, ahol úgysem figyel ránk senki, bármit is beszéljünk. Pont tökéletes. Elérkezettnek is látom az időt, hogy odalépjek hozzá. Nem figyel rám, miért is tenné, csak egy átlagos, húszas éveiben járó nő vagyok a számára, nem tudhatja, hogy a testvérem és már évek óta figyelem szinte minden lépését, hogy sakkban tudjam tartani vele az apámat és fizessen mindent, amire kérem, így az ő élete szinte nyitott könyv a számomra. Csak egy idegen vagyok, akire ügyet sem vetne, ha igencsak gátlástalan módon nem ülnék le a boxába, vele szemben, ezzel valószínűleg kitakarva előle a kis imádottja látványt.
- Elnézést! Mr. Adams! Zavarhatnám néhány percre? - Újságíró koromból megszoktam, hogy kell idegeneket megszólítani, ez sosem okozott problémát. Kénytelen lesz odafigyelni rám, akár akarja, akár nem. Ezért is ültem oda, ahova, hogy ne nézegethesse kedvére Miss Lynchet. Így talán még hajlandó is lesz egy kicsit rám figyelni. Ki tudja. talán még meg is ismer. Ugyanis találkoztunk mi már szemtől szemben. Akkor egy bevásárlóközpontban követte Lynchet. Valami mondvacsinált ürüggyel szólítottam meg, segítséget kértem, mert "nem találtam egy üzletet". Igazából csak kíváncsi voltam rá, milyen benyomást tesz szemtől szembe. Mit mondjak, nem volt valami barátságos, lényegében elküldött a fenébe és nem segített semmit. De nem is vártam tőle mást. Most azonban nem fogom hagyni magam. Mert ez most nemcsak afféle játék. Danielnek segítenie kell nekem. És fog is, mert én így akarom. És amit én akarok, azt megszerzem, így vagy úgy. Ez ilyen egyszerű.

Daniel &  Phoebe

szószám: 732 ❖ zene: Cold watermegjegyzés: Remélem jó lesz  ❞
it's where my demons hide

avatar
❖ hospitality ❖
dc universe
tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
karakter arca :
⊂ madelaine petsch ⊃
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


.
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Hátsó boxok az orfeumban

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Star City :: Külváros :: trinity nightclub-
Ugrás: