villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Central Hotel Bar
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Szabad Játéktér
Felszabadult játék terület
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Annie  & Chris

I ask for just one night...Sikerült visszatalálnom Annie-hez, hogy segítségével folytathassuk az utat a szobánkig. Először a lifthez indultunk, hisz ilyen állapotban a lépcső kész hullámvasút lett volna számomra. Már semmiféle fájdalom nem gyötört ekkorra, egyetlen karcolás sem borította a testem, csupán a vérfoltok maradtak a verekedésből. Hangulatom viszont még ugyan úgy az egeket rengette, nyoma nem volt még a lehetséges rosszullétnek.
- Hogy érted, hogy mi a nevem, édes? Hát Chri.. Christopher, már téged is emlékeztetni kell? - nem értettem, hogy mégis, hogy felejthette el a nevem, hisz neki semmiképp nem lehet a kifogása, hogy túl sokat ivott, ugyanis a babánkat várja. Aztán leesett, hogy mégis mire megy ki a játék. - Óóó értem, te most csak játszol velem... - mondtam ezt kacér mosollyal az arcomon, nem gondoltam volna, hogy miután neki kell kirángatnia egy verekedésből az éjszaka közepén, még kedve lesz ilyesmire. Azt hittem majd le leszek teremtve és ma este a kanapén tölthetem az éjszakát. Erre egy kis szerepjátékkal lep meg, ami nagyon is kedvemre való volt ebben a pillanatban. Szóval én is próbáltam felvenni a szerepet, mint a szerencsés áldozat.
- Ha így is volt, szerintem nagyon is megérte. Ők bevihettek pár ütés, kiélhették a dühüket rajtam, de mi maradt nekik? Az, hogy elmondhatják, hogy megvertek egy fickót, aki előtte elnyerte az összes pénzüket? Amíg én egy dögös ápolónővel távoztam, nos? Ki járt jobban? - válaszoltam ennyivel eléggé részeges hangon, tartva teljesen magam a szerepemhez, miközben ő elkezdte letörölni rólam a vérfoltokat, arcomat, majd a kezeimet és így tovább és így tovább. Ebből gondoltam, hogy ő pedig az ápolónő szerepébe bújt és ezzel szeretné kicsit feldobni az estét. Először beszállt egy öreg néni, akire csak elmosolyodva néztem, miközben törölgetett Annie. - Úúúgh.. perverz! - ítélkezően csupán ennyit mondott, majd el is hagyta a liftet azon nyomban. Erre csak elnevettem magam, hisz még nem is csináltunk semmi rosszat, mindössze letörölte a vérfoltokat rólam, bár arcomból minden bizonnyal leolvasható volt, mi következik ez után. Eztán még ki-be szálltak páran, mire elértük a második emeletet. Amikor is hirtelen kirángatott a liftből és a folyosó falának nyomott, amire a liftben lévő füttyentettek egyet. Miközben orromat vizsgálta, mellei hozzáértek mellkasomhoz, ami csak még jobban beindított. Nem értettem, hogy mégis mit akarhat az orrommal, gondoltam ez is az ápolónős szerepéhez tartozik, szóval csak, hagytam, hogy tegye a dolgát. Véletlenül sem akartam kizökkenteni a szerepéből.  
Eztán hirtelen hátrált egyet, majd furcsa tekintettel kérdőre vont, hogy mégis, hova tűntek a sérülések, amit a verekedés alatt szereztem. Részeges tekintettel karomra pillantottam, ahol vágásnyomok voltak. Mit tudom én, hogy hova tűntek, a lényeg, hogy már nincsenek itt. Ja, tényleg, gyógyító vagyok vagy mi... gondoltam magamban.. De még mielőtt bármit is mondhattam volna, lepisszegett, hogy a szobában folytassuk. Majd zsebembe nyúlt a kulcsért, aztán pedig a kezemet megragadva húzott el a szobánkig. Ezen tevékenységei újra tűzbe hoztak és arra gondoltam, hogy mindössze el szeretne vonulni egy privátabb helyre.        
- Nos, nem tudom, hova tűntek, de mutathatok mást, ami még megvan. - válaszoltam neki kacér mosollyal az arcomon, amit beértünk a szobába, majd egyből csókot nyomtam ajkaira.

     


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Chris & Annie
You are picked out in the evening
Hmm, Tasty Boy!

Komolyan mondom, volt ebben a pasiban valami üdítő dolog, amitől még részegen is kellemes volt mellette. Sokszor volt dolgom már részeg pasik leszerelésében, de ennyire mókás még nem volt, jókedvű és vicces részeggel ritkán van dolgom, csak agresszívekkel, akiknek altatót kell keverjek az italába, de ez a fazon… Ott álltam mögötte, és mosolyogva figyeltem mint egy bohóc úgy adta elő magát, már csak a piros orr hiányzott róla.
- Gyere Harcos! - kínáltam magam neki ismét támasztéknak, egyelőre nem tűnt fel hogy eltűntek a hegek, vagy bármi, hiszen még véres volt az arca azt hiszem. Nagyon elpáholták majdnem.
Hogy honnan sejtettem hogy érdemes kikezdeni ezzel a pacákkal? Onnan, hogy bár nem tűnt túl jól öltözöttnek, mégis… pénz szagot éreztem, és sosem csal a szimatom.
Betámogattam a liftbe a pasit.
- Mi a neved, szép fiú? - határozottan az volt, előkaptam a kis táskámból, a nedves törlőkendő tartómat, mindig volt nálam, a tolvajkulcs és még más lopáshoz szükséges kellékkel, találékony voltam, ha arról volt szó. Megálltam a pasival szemben, és megnyomtam a második emelet goombját, de addigra túlhívtak rajta minket, én sem figyelhetek mindenre nem igaz? Impozáns és elég magas volt a hotel, hogy lift is kelljen bele.
- Szóval, billiárdozol, aztán hagyod magad megveretni? - kíváncsiskodtam, miközben az illatos kendővel az arcát kezdtem törölgetni, hogy ha volt vér, azt felitassam és eltűntessem. Ha egy nő gondoskodó nyert ügye van, ugyanis a férfiak általában ezt keresik a másikban. S miért iszik valaki? Vagy elhagyták, vagy a munkája miatt, ilyenkor pedig jól jönnek nekik a magamfajta "irgalmas szamaritánusok".Vagy pedig, Vegasból kiindulva, nagyot szakított, de majd elválik.
Elkezdtem volna megtörölni az ökleit is, ám, amint lekerült onnan is a maszat, meglepődve pillantottam fel, apró tenyereimben tartva a férfi enyémnél nagyobb kezeit, a bütykökről eltűntek a horzsolások. Elengedtem a pasi kezét és a kezembe fogtam az arcát, megforgattam a fejét, kicsit pipiskednem kellett még így magas sarkúban is. A halántékát is szemügyre vettem, az orrát, ami eléggé furán állt meg is tapogattam az élét. Halkan hümmögtem miközben a vizsgálat tartott, közben ki be szálltak körülöttünk, végül a második emeletet is bemondta a lift, én kézen fogtam a pasit, majd kihúztam a liftből és nekinyomtam a folyosó falának. Komolyan akár a szerelmesek. Ügyködésem közben még a kebleim is súrolták a férfi mellkasát, megnyomkodtam erősebben Christopher orrát, de komolyan! Olyan volt mintha el lett törve majdnem…
- Hova tűntek… a…verekedés nyomai? - engedtem el a pasi arcát és a lehetetlen kék szemekbe mélyesztettem a saját bogár fekete szemeimet, számon kérő voltam hát persze. Volt már fagyasztási képességgel bíró ismerősöm, de… ez mi? Nem értettem, hogy mi történik. Úgy néztem a faszira mintha egy csodabogár lenne, részeges csodabogár. Egyébként halkan suttogtam, nem kiabáltam.
- Csitt! Nehogy itt kezd magyarázni, menjünk be a szobádba. - kihalásztam a zsebéből a szoba kulcsát, és lehúztam a kártyát az ajtó melletti beléptetőn, majd beléptem a szobába. Hogy önállósítottam magam? Senkit se zavarjon, mester tolvaj volnék vagy mifene. Mindvégig fogtam a pasi kezét, hogy nehogy elinduljon más irányba, és máshol kössünk ki. Ugyanis a részegek hajlamosak elkódorogni.

Ruhámzene Chris©
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Annie  & Chris

I ask for just one night...Nem akartam bajt, csak egy jót játszani, még ha lehajtott whiskyk hatására tettem is pár csípős megjegyzést, nem akartam, hogy idáig fajujjon a dolog. Miután behúzott egy elég erőteljes jobbhorgot, amitől kis híján eltört az orrom, azonnal a földre kerültem. Olyannyira be voltam már csiccsentve, hogy csak nevettem rajta tovább a földön, amire kaptam két rúgást egyenesen a gyomromba. Ekkor persze már abbahagytam a nevetést, de miután összeszedtem magam, megpróbáltam felkelni, letörültem a vért az ajkaimról, majd felemeltem az ökleimet, hogy visszavágjak az ürgének. Persze alig álltam a lábamon, az érdekes az, hogy a biliárdgolyót könnyedén a lyukba tudtam találni, de mikor neki akartam menni a palinak elvétettem az ütést és újra a földre estem. Csak azt értem el vele, hogy még jobban feldühítettem és már egy összetört sörös üveggel fenyegetőzött.
- Add vissza a pénzem, te csaló féreg! - nem kell mondanom, hogy benne is volt már jó adag a bárban lévő italokból. Én pedig erre szimplán, nevetve csak bemutattam neki, amire ő felbőszült és két vágást ejtett az alsó karomon. De még mielőtt tovább fajulhattak volna a dolgok, egy női hangot halottam meg a védelmemre sietni. Ezt követően egy igen telt keblű hölgy jelent meg mellettem, akire csak kába pillantásokkal elmosolyodva tekintettem. Majd olyanokat állított, amik teljesen összezavarták, a már így is alkoholtól megtébolyult agyam. Azt mondta, hogy a férje vagyok, és ha ez nem lenne elég, még a gyerekemet is várja. A további beszélgetés, amit lefojtatott a támadóimmal teljesen kiestek, ugyanis azok kezdtem el gondolkodni, hogy hogyan is feledkezhettem meg feleségemről. Úristen még a nevére sem emlékszem, meg fog ölni... és mégis mi legyen a fiúnk neve? Alex? Nevem... nem szeretnék unisex nevet, hisz mi van, ha az osztályában lesz egy hasonló nevű lány és emiatt csúfolni fogják. Legyen inkább William, vagy mondjuk Benja... szakadt meg elkalandozásom, akkor mikor a feleségem hozzám szólt és simította végig karomat. Mindig is egy ilyen feleségre vágytam, aki még akkor is mellettem áll, ha valami ostobaságot követek el. És úgy tűnik már régóta be is teljesült ez a vágyam, nem is értem, hogy mehetett ki a fejemből. Nos, így jár az, aki nincs túlzottan hozzászokva az italhoz és mégis lehajt hat pohár whiskyt egymás után. Eztán segített felállnom, majd átkarolt és még a hátamat is megpaskolta, hogy mi mindent megtesz értem az én gyönyörű felségem. A fülembe súgta a nevét, de az még sem volt ismerős, ami egy pillanatok elgondolkoztatott, hogy talán valami tévedés lehet itt, de a következő mondata kis is zökkentett belőle. - Itt laksz! - kezdtem el rajta nevetni, mint egy idióta, hisz olyan jó viccnek tűnt abban a pillanatban, csak mondtam, amire kért, hogy mondjam. Ezt követően elindultunk kifelé a bárból. - Tényleg, hol is lakok? - tettem fel hangosan a kérdést, de aztán eszembe is jutott, hogyan deríthetném ki. Távolodtam el egy pillanatra Annie-től és odakóvályogtam a recepciós pulthoz. - Nézze meg ezt az arcot és mondja, meg melyik szoba tartozik hozzá. - mondtam csak ennyit a pultra dőlve, mutató ujjammal körözve egyet az arcom körül, hogy megmutassam melyikre is gondolok.
- Tudja uram, ez nem így működik nálunk, de kivételesen emlékszem magára, ugyanis mindössze két órája jelentkezett be hozzánk, de akkor még nem tűnt ilyen... mindegy... a szobája a 216-os. - mondta a recepciós hölgy eléggé elborzadt tekintettel. - Tudtam, hogy magára számíthatok, köszönöm. - válaszoltam csak ennyit, kacsintva egyet rá, majd visszatértem feleségem karjai közé, hogy indulhassunk tovább a lakosztályunkba. Sérüléseim pedig ekkora már teljesen begyógyultak.
     


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Chris & Annie
You are picked out in the evening
Hmm, Tasty Boy!

Hallgattam a bár énekes, távolabb egy félreesőbb zugban volt egy játék terem is, afféle elit szórakozó hely, külön bárral és miegymás. Ide jöttem át én magam is, itt több pénzt reméltem, bezsebelni, vagyis hát… tulajdonképpen az úgy volt, hogy az a bizonyos gonosz szemű főnök némi ráhatással jutalékot kért tőlem, hát rendben. Cserében elpihengethetek a szállodában addig ameddig szeretnék. Nagyon dörzsölt ez fazon, komolyan! Kicsit tartottam is tőle.
Szóval… egy koktélt iszogattam, és kerülgettem a furábbnál furább fazonkat. Láttam a pasit aki betért ide korábban, fel is keltette a kíváncsiságomat, billiárdozott, még magam is beszálltam volna, ha épp egy út menti bárban lettem volna, de ez egy elegáns hely volt, a hölgyek ugyebár itt csak szempillát tudnak rebegtetni, kérlek! Én, azt is tudtam, miközben elvettem tőled a tárcádat, ártatlanul. A helyzet pont kapóra is jött, a kellően ittas kiszemeltemet elkezdték ütni ahol érték.
- Hééé! Na de uraim! - dobtam el a koktélos poharamat a hatás kedvéért, amely valahová csörömpölve esett le és ripityára is tört, a hajam barna loknikban lengedezett ide, oda ahogy az alkalmi aggódó asszony ábrázatát és fejrázását igyekeztem magamra ölteni.[color=crimson]- A férjem! Nekem ma még szükségem van rá! Elvágott torokkal nem tudok vele mit kezdeni, sőt, nézzenek rá! Volna szíve az én Honey-m pofiját kipreparálni? Többe kerül a műtét mint az éves fizetésem. Arról nem is beszélve, hogy ti! Nagyon elszégyellhetnétek magatokat!- vágtam csípőre a kezeimet, és kicsit kitoltam a derekamat, a hasamra simítottam. - Jason apa lesz, és most tudta meg az örömhírt! Ti pedig… istenem, milyen haverjai vagytok ti? - affektáltam a hasamat simogatva, szegény fazon pár ütést bekaphatott valószínüleg, mielőtt ide érhettem. A Hotel biztonsági őrei is körénk gyűltek.
- De a pénzünk! - recsegte a mormota fejű fazon.
- Jó helyen lesz nálam, megy a baba alapba! Hála nektek, a fiam egyetemre fog járni, a Harwardra! - térdeltem le vagy épp álltam meg, megtámogatva újdonsült, rögtönzött férjemet, oldalról. Ha felértem mert miért ne értem fel, magassarkút viseltem, törékenynek látszottam és karcsúnak, legalább annyira mint akit épp elfújhatna a szél, de mégsem, hiszen van két igen formás testrészem, a melleim, és a popsim. Sokat tornáztam ezért az alakért, és hogy miket tudok művelni az ágyban…? Akár azzal is kereshetném a kenyeremet, de annál többre tartom magamat. Mellesleg a várandós anyuka sztorival mindig kitudtam húzni magamat a csávából, ez afféle menekülő forgatókönyvem volt, hasonló esetekhez, mint ez.
- Gyerünk Jason, gyere szépen haza ayucival. Eleget ittál már, de legalább gyakorolhatom rajtad a tisztába tevést. - simogattam meg a férfi karját. Nem, harcba nem bocsátkoztam volna, noha több mint valószínű, hogy mind a padlón végezte volna, néhány jól irányzott tökön rúgással egybekötve. A bátyáimtól tanultam. Rúgd tökön, térdelt fejbe, vágd pofán rúgd hasba, egyszer na jó még egyszer és utána vedd el mindenét, majd fuss. De most nem olyan helyen voltam, ahol ez megengedett lett volna, és kicsit megsajnáltam ezt a fazont, egyszerűen csak jó játékos volt, láttam rajta.
A biztonsági őrük mögöttünk, elzárták a rendbontók elől az utat, én pedig óvatosan felkaroltam az új szerzeményemet. Annyira azért jólöltözött volt a fazon, hogy reméljem, hogy van nála elég pénz, hogy félre tehessek belőle.
- A nevem Annie. -suttogtam halkan.- Mondd hogy itt laksz! Hülyén venné ki magát, ha most a kijárat felé indulnánk! - suttogtam, és ha tudtam, akkor a pasi hóna alá nyúltam, és az egyik karját átvetettem a vállamon, majd megpaskoltam a hátát, mint ahogy a jó feleségekhez illik.


Ruhámzene Chris©

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Annie  & Chris

I ask for just one night...Miután otthagytam azt a helyet, ahol az elmúlt hónapban fogvatartottak, egyből a Central city-ben lévő lakásomra mentem. Tisztában voltam vele, hogy mennyire kockázatos oda mennem, hisz ha tudtak a munkahelyemről, valószínűleg a lakhelyemmel is tisztában vannak. Tudtam, hogy messzire el kéne hagynom azt a helyet, de ahhoz, hogy ezt megtehessem szükségem volt a holmimra, hisz még taxira sem volt pénzem. Hála az égnek, hogy nevelő szüleim két éve Floridába költöztek, így miattuk nem kell aggódnom, hogy netán őket is felkeresik, és rajtuk keresztül próbálnak előcsalogatni engem. Még mindig alig tudom elhinni a történteket, még egyértelműen túl frissek az események, ugyanis képtelen voltam felfogni az elmúlt hónap eseményeit. Az emberek néha kegyetlenek tudnak lenni, ha hatalomszerzésről van szó. Ilyenkor nem érdekli, őket mivel jár tettük, hogy mennyi életet tesznek tönkre, vagy hány emberen gázolnak át közben, csak egy célt tartanak szem előtt, hogy megszerezzék, amit akarnak. Amikorra összepakoltam a fontosabb dolgaimat és beültem a kocsimba, úgy döntöttem ma már nem hagyom el a várost. Nem volt még túl késő és annak ellenére mennyit sétáltam a mai nap, még energiám is lett volna, de egyszerűen innom kellett valamit. Nem vagyok az a nagy iszákos fajta, nem szoktam naponta bárokat járni és leinni magam a sárga földig. Általában csak akkor ittam, amikor valamit ünnepeltünk vagy összeröffentünk a régi haverokkal, egymagam még sosem ültem neki, de most kellőnek éreztem, hogy egy kis ital segítségével megfeledkezzek a történtekről, ha csak egy kis időre is. A hotelben, ahol eddig laktam nem maradhattam, így hát elkocsikáztam messze attól a helytől, egy másik hotelhez, ahol jó ideig az utolsó éjszakámat töltöm Central city-ben. Szerencsére, amelyikbe elsőnek bementem még egy saját bárja is volt, szóval tudtam, hogy ez lesz a megfelelő. A holmim nagy részét a kocsiban is hagytam, hisz tényleg csak kicsit kikapcsolódni tértem be és reggel más messze leszek innen. Szóval azt követően, hogy bejelentkeztem, már a bár felé is vettem az irányt. Besétáltam és egyből leültem a pulthoz, majd megrendeltem az első italom, ami whisky volt jéggel. Miközben azt kortyolgattam beugrott pár emlékkép azokról a szörnyűségekről, amiket fogságban átéltem. Csak ekkor kezdtek leülepedni az események a fejemben, hisz előtte volt egyéb teendőm, ami elterelte a figyelmem.
De akkor sem akartam épp most, tudtam, hogy nem lesz könnyű túltenni magamra rajta, de nem épp ma akartam elkezdeni. Szóval abba is hagytam a lefetyelést és ledöntöttem az egész pohárral, majd kértem egyből még kettővel. Tudom, hogy az ital nem megoldás semmire, nem hiába nem is fordultam hozzá ilyen téren az elmúlt 30 évem alatt. Csak egy estét kértem, amiben nem kell a történtekre gondolnom és arra, hogy itt kell hagynom az egész életemet, a munkámat, a barátaimat és mindenkit, aki fontos számomra, annak érdekében, hogy megóvjam őket azoktól az emberektől, akik rám fenik a fogukat. Továbbra is szeretném képességemet jóra felhasználni, de ez addig nem megy, amíg üldöznek, amíg pont arra várnak, hogy felfedjem azt. A második poharamat is ledöntöttem, majd a harmadikkal a kezemben megfordultam a bárszéken és körülnéztem a bárban.
Mivel nem iszok olyan sűrűn, fejemben már is elkezdtem érezni az elfogyasztott italok hatását. Megláttam, hogy van egy billiárd asztal is és úgy döntöttem beszállok. Nem ismertem azokat az embereket, de úgy éreztem sok pénzt fogok elnyerni tőlük. Régen sokat játszottunk a haverokkal és akkor elég jó voltam benne, meglátjuk, hogy most mit hoz a tudásom. Már az ötödik vagy hatodik pohárnál jártam és addigra már két nyertes játszmát tudhattam magam mögött, a hangulatom pedig az egekbe szökött. A sorozatos győzelmemet és megjegyzéseimet az egyik fickó megelégelte és behúzott nekem egyet. Majd mivel sok pénzt nyertem el tőle, meggyanúsított, hogy csaltam, majd egy összetört sörös üveggel jött nekem, hogy adjam vissza a pénzét.        


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Chris & Annie
You are picked out in the evening
Hmm, Tasty Boy!

Nem mondom, hogy minden úgy indult ahogy szerettem volna, patinás hotel, még szobát is béreltem, de… valami nem stimmelt, úgy éreztem hogy figyelnek, és ez így is volt, átkozott kékszemű , de jó képű szálloda tulajdonos, egyből tudtam, hogy vele nem szabad újat húznom, ez az ő felség területe és ha belerondítok az édenkertjébe, akkor bizony, nagyon-de nagyon megüthetem a bokámat, és már megjártam egy gazdag pasival nem kellett még egy a nyakamba, még akkor is, ha tetszett ahogy félmosolyra görbül az ajka, mi tagadás… jó numerát tudhatok magam mögött hála neki. Nem tudtam ki ő azon kívül,hogy a tulaj, de ott az irodájában merész dolgokat műveltünk, megvoltak az eszközei hogy el, hallgattasson, és én féltettem a csinos fenekemet, meg minden egyéb más testrészemet. Szóval, a saját érdekemben tabu a hely, egyébként is csak kikapcsolódni jöttem ide. Egy fekete estélyit vettem fel, kis fekete retiküllel, csak annyira sminkeltem amennyire kellett, kicsit füstösre húztam meg a szemeimet, ettől is inkább macskásnak tűnt a pillantásom. A bár, ízléses volt, akár csak a fószer irodája amiben voltam a megérkezésem után. Nem tehettem róla, szakmai ártalom volt, hogy mindenkin azt néztem egyből, hogy mi mozdítható róla és mennyit ér. Talán ki kellene kapcsolódnom egy kicsit, és nem folyton a szélhámoskodással foglalkoznom. Csak egy kellemes estét szeretnék eltölteni itt, ebben a bárban, amelyben kellemes élő zene adta a hangulatot, zongorával és egy kellemes hangú bár énekessel. Odasétáltam a pulthoz, lassan és könnyedén, akár egy táncos, sok fej megfordulhatott utánam, de megtanultam őket figyelmen kívül hagyni, szerencsére a hely atmoszférája nem engedte meg az embereknek, hogy el is kezdjenek füttyögni és illetlen megjegyzéseket vagy felajánlásokat tenni. Határozottan tetszett ez a hely. A kecses kis karórámra pillantottam,amelyet néhány várossal korábban egy plasztik cicától "kaptam" egy átmulatott éjszaka után. Kint, kézpénzzel fizettem, nem engedhettem meg magamnak, hogy bárki lopott bankkártyája után rá jöjjenek,hogy hol tartózkodom éppen, mindegyik kártya lopás után fogtam és lehúztam róla minden bőrt, és olyan helyen tároltam a kézpénzt ezután, amelyről csak én tudtam, ha netán beütne a ménkő, legyen hol tartalékom, és ha netán foglyul ejtenének, és ne adj isten börtönbe kellene kerülnöm, akkor legyen hol tartalékom, amivel elindulhatok, új életet kezdeni egy másik földrészre.
Whiskey-t rendeltem jéggel, és megengedtem magamnak némi bűnözést is a ma estére, nagyon íncsiklandozóak voltak a süteményeik. Így rendeltem egy habos krémes finomságot is, a pohárral a kezemben félre vonultam egy árnyékosabb asztalhoz, keresztbe tettem az egyik lábamat a combomon, és így ücsörögtem itt, nagyon fegyelmeznem kellett magamat, hogy ne kezdjek el, lehetséges áldozatok után kutatni, nem volt semmi bajom a Hotel tulajdonosával, de épp ezért nem akartam összeakasztani vele a cica bajszomat. Már csak az emberemmel kell majd találkoznom ,de tudtam, hogy nem itt fogom megejteni a találkát, nem ezen a helyen, majd én keresem fel őt, az ő terepén, ha alaposan megfigyeltem. Vártam, hogy a pincér kihozza a süteményemet, közben pedig hallgattam a bár énekes andalító hangját, sok helyen megfordultam, de ez a hely valóban érdekes volt, az alkalmazottaktól kezdve, a vezetőn át, a berendezésig minden részletre ügyeltek.


Ruhámzene  •Chris©

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Central Hotel-
Ugrás: