villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
216-os szoba
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Annie  & Chris

I ask for just one night...Láttam rajta, hogy csókom őt is hangulatba hozta, egyfajta meglepődöttséget is láttam tekintetében, de azon belül a szikrát is, ami tűzre kapott. Egyszerre csak megragadta a pólómat, majd lassan vezetett engem valahová, én pedig mindvégig érzéki tekintettel néztem rá. Először azt hittem az ágy lesz, ahová megyünk, de mint kiderült a fürdőszoba volt.    
- Ahogy kívánod! - hintettem újra egy kacér, kissé részeges mosolyt, majd követtem őt a fürdőszobába. Hmmm... hogy a zuhany alatt szeretné folytatni, erre még nem is gondoltam, nem hiába nekem van a legjobb feleségem, akarom mondani ápolónőm. Jobb is már hátra hagyni a lepedőakrobatikát és helyette egy kicsit más, egy kicsit nedvesebb környezetet kipróbálni. Nem mintha ellene lettem volna a jól megszokott ágyban történő unga-bungáról, hisz úgy vagyok vele, hogy a hely nem igazán lényeg, de ez most valamiért mégis sokkal kedvemre valóbb volt. Miután megálltunk a fürdőszobában, ő egyből levette rólam a felsőmet, majd jól szemügyre vette a testem, még meg is forgatott, ami kissé furcsa volt, de természetesen hagytam neki. Ő az ápolóm, tetőtől talpig az övé vagyok, azt tesz velem, amit csak akar. Közben az én szemeim sem pihentek, én is végig néztem rajta, hogy milyen vadítóan is néz ki ebben az ébenfekete ruhában.
- Egyszerűen lélegzetelállító vagy... olyan... nagyon... szexi. - böktem ki csupán ennyit kicsi szüneteket hagyva az utolsó szavak között, komoly tekintettel. Erre gondoltam végig, miközben őt néztem és egyáltalán nem féltem ezt meg is osztani vele. Most teljesen néma volt az a belső hang, ami az sugallná nekem, hogy "Ezt mégsem kéne kimondani." Ami a szívemen az a számon volt jelen pillanatban, egyáltalán nem próbáltam burkoltabban fogalmazni, hisz úgy gondoltam, ez is csak egy bók.    
Kérdése után egy újabb mosolyt villantottam rá, a verekedésből egyetlen karcolásom sem maradt, egyetlen zúzódás sem volt már a testemen, ami kicsit is fájna. De ez nem jelentette azt, hogy a szerepem kedvéért ne tudtam volna olyan helyet találni, ami ápolásra szorul, vagy mondjam inkább leápolásra? - Egy kicsit fáj itt, mit gondol? Tudja, ez mitől lehet? - néztem végig a szemébe, miközben megragadtam a kezét és a csupasz mellkasomra helyeztem, méghozzá a szívemhez. Ez alatt pedig egy újra megcsókoltam, amire már teljesen magával ragadott a pillanat heve és kicsit hosszabbra is húzódott, mint az előző.  
Ez után azonban én is levettem a cipőmet, majd kicsatolva az övem, letoltam a nadrágomat is, amitől pár ugrándozás, egy kis híján oldalra esés után sikerült is megszabadulnom. Az a pár pohár whisky tényleg megtette a hatását, ugyanis még ez is ezerszer nehezebb volt, mint józanon lett volna, de nem igazán érdekelt, hisz közben belül még mindig tomboltam, még mindig kifogástan volt a hangulatom. Majd levettem zoknimat is és csupán egy szál alsóban álltam ott előtte. Aztán nem is tétováztam tovább, attól is megszabadultam és megnyitva a csapokat, mentem be a zuhany alá. Meg akart fürdetni? Hát legyen, én készen állok.
- Jöjjön csak és mutatok még pár helyet, amik mindenképp kezelésre szorulnak. - mondtam neki újra érzéki és hívogató tekintettel. Azt akartam, hogy csatlakozzon, hogy a zuhany alatt folytathassuk, amit kint elkezdtünk. A várakozás alatt ténylegesen el is kezdtem fürdeni, lemosni magamról a még megmaradt vérfoltokat is.          


     

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Chris & Annie


Úgy vonzod őket,.

mint zsarukat,
az ingyenfánk.
.....................................................................................................

Elmosolyodtam a kérdését hallva.
- Persze drágám, tudod, csak azért kérdeztem, hogy te emlékszel-e egy akkora ütés után a nevedre.  - simítottam végig az orrán Christophernek. - Kár lenne ezért a manó orrért, tudod? - anyáskodtam felette, szerencsére ő tényleg a nyugisabb fajta részeg volt. -Persze, hogy te jártál jobban. - simogattam meg Chris arcát, a kezembe gyűrtem a véres kendőket, kis táskám még nyitva volt, de oda érthető okokból nem szerettem volna begyűrni semmi véreset.
Nagyon el voltam, a szerepemhez hűen az ápolónő attitűdben, estélyi ruhás ápoló nő, ilyen sem sok mindenkinek adatik meg.
A következős sokk akkor ért, amikor Mr Manó orr lekapott a folyosón, épp csak becsukódott mögöttünk az ajtó, és ő máris, ó istenem! De jól csókol… de attól tartok ez nem fog működni, valami nem volt rendben, de komolyan!  A fazon sebesülései eltűntek? Én nem ittam annyit mint ő, és nekem ezen kezdett el kattogni az agyam, meg azon,hogy hogyan fogok megszabadulni a pasitól, és azon, hogy remélem nem hány képen, a következő pillanatban. Mr. Manó orr kék szemekkel, ez tetszik szerettem elnevezni az áldozataimat valami rájuk jellemző dologról, és így ha beszélgettem valakivel, akkor nem a nevét mondtam, hanem mint például a Manó orr, vagy Tigris… és más egyéb hasonló szuper hangzatos becenevek. Nem fogok hasra esni egy kellemes csóktól, mert volt már sok mindenben részem, de olyanban nem,hogy a fazon begyógyuljon nagyjából két perc alatt… Ismertem a szoba felépítését, nekem is ilyen volt így elkezdtem vele hátrálni a pólójánál fogva a fürdő felé.
- De, mindenek előtt megfürdesz! Kicsit kijózanodsz, nem szeretném ha pont lerókáznál.. Tudod ,hogy nem szeretem az ilyet, de a szerepjátékban benne vagyok! Fürdés közben is ápolgatni foglak ígérem… - majd a zuhany , ideges voltam, mert azt hiszem olyan dologba tenyereltem bele, életemben először amiről fogalmam sem volt, jó, a pasi rendben van, látszólag. Vagyis látszólag dehogy is! Részegségileg tökéletes, de… látszólag nem normális… Szedd össze magadat Annie, ez…majdnem olyan mint a Tigris kis diffije, ami igen hasznos, és őt még ismertem is, de ezt a fazont? Életemben nem láttam még, ó minden cirkusz istenére, csak éljem túl ezt a pasit! Komolyan!
A fürdőben állva kibújtattam a pólójából, sehol egy vágás nyom, ilyet még nem láttam, eszem megáll, komolyan! Megforgattam óvatosan Christ, nem úgy, hogy felkavarodjon a gyomra, tényleg nem takarítok hányást, és ehhez tartom is magamat. Drága volt a cipőm, imádom a mai ruhámat és szerintem még én is ide hánynék, megkoronázandó a mai estét. Szóval fohászkodtam a tolvajok istenéhez, a cirkuszokéhoz a jó szerencséhez és mindenkihez, aki meghallott, hogy túléljem ezt a fazont, aki úgy tűnt nem túl nagy ész lény, bár szerintem csak a pia tette, mert ha józan lett volna, nem veszi komolyra a figurát, hogy a felesége vagyok, várandós a gyerekével, és épp szerep játszunk, akkor kicsit jobban megkellett volna küzdenem az estével. És a kis altatós fiolát is be kellett volna vetnem, de nem tudom,hogy mennyit vedelt, és nekem is van eszem, nem kinyírni akarnám, csak elbódítani. Mikor lekerült Chrisről a póló elismerőn pillantottam végig rajta, cuki Manónak csinos kockái vannak. Kiléptem a cipőmből, így egy kicsit alacsonyabb is lettem nála, jó ha az álláig értem, így pislogtam fel rá, és mosolyogtam.
- Szóval, szépfiú… hol is fáj, ha már nem is látszik semmi? - miért is akartam megfürdetni? Hát azért hogy lássam hol van sebe, de mi a francért akartam én ezt látni? Mert tudtam,hogy valami olyasmi dologba tenyereltem bele ami nem mindennapi. Egyszerűen csak le kellene ütnöm, sarkon fordulni, és mezítláb eltipegni a cipőcskéimmel a kezemben, meg a szajréval a karjaimban, máris eltűnni innen. Komolyan! Ehelyett, még mindig itt cidrizek, és rá akarok jönni, hogy miért lehet számomra értékes ez a fazon. Vajon… bevállalná a golyó fogó szerepét, vagy az ütlegek nagy részét előlem? Csak nézzek rá szépen, és kínáljak neki annyit nem? Vagy talán a részegen is szédítő csókja volt az ami kicsit hatást gyakorolt rám? Hiszen köztudott, hogy akinek nagy az orra, odalent is van mit tejbe aprítania nem? A kis táskám valahol elhagytam a folyosón a csók közben, a véres kendőkkel együtt, de ugye jelenleg ez volt a legkisebb problémám.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Central Hotel-
Ugrás: