villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Tetováló szoba
eme téma címe
Domander
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
every new member
tartózkodási hely :
◆ we live between the forumlines ◇
foglalkozás, hobbi :
◆ this ♥ page ◇
karakter arca :
◆ faceless helper ◇
heroes vs villains


Szabad játéktér!
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Mei Fei & Koto

Hallom ismételten a bejárati csengettyűt, addigra Nao már a pultnál várakozik, elvégre ez a feladatköre.
A mosoly a megszokottan udvarias, keleti, szívélyes. Mivel nem biztos abban, hogy nem keleti illetőségű a belépő, ezért a keleti módi szerint, meg is dönti magát és a hangszíne is arra vált át, de tökéletes angolsággal szólal meg.
- Üdvözlöm nálunk, köszönjük, hogy minket tisztelt meg! Miben lehetünk a segítségére?
Az utolsó rész is kész van részemről aznapra a vendégnél, így leteszem az eszközt is. Van régi, hagyományos módszer, ezt mára már csak az igazi alvilági rosszfiúk kérik, és a nagyon hagyomány őrzők, másoknál géppel készítem.
- Elkészült. – elvégzem a szükséges teendőket még, hogy aztán pakolni kezdjek majd.
Nem terveztem mára több munkát, legalábbis itt, a szalonban. Patrát szándékszom boldogítani pár órát, a kellemest a hasznossal elvén.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
to Koto

Kissé félénken indulok el egy tetoválószalon irányába megvalósítani a legújabb ötletemet. Hogy miért pont egy efféle hely fele tartok? A pár évvel fiatalabb önmagam hisztirohamba kezdene, ha meglátna, hogy megakadályozzon ebben. Nyílt titok, hogy soha nem rajongtam túlzottan a tetoválásokért.. sőt, egyenesem irtóztam is tőlük egy időben. Míg rá nem jöttem, hogy a félelmeim alaptalanok. Rádöbbentem arra, hogy amennyiben jól kiválasztom a helyszínt és olyan helyet szemelek ki, ahol adnak a higiéniára, akkor annak a valószínűsége is kisebb lesz, hogy a bőröm befertőzhessen. Alig érkeztem meg pár hete Starlingba a kiállítássorozatom miatt, de máris teljesen magával ragadott a város hangulata. Lehet rossz hatással van rám ez a hely. Oliver Queen városa.
Amikor az interneten ráakadtam Sato Kotori tetoválószalonjára, illetve a korábbi vendégeinek véleményeit is végigolvasva, ez a szalon tűnt a legjobb választásnak, amit meghozhattam. Plusz, az sem volt mellékes, hogy japán származású a tulaj..
Olyan tizenöt percnyi sétányira volt az épület, de egyáltalán nem bántam meg, hogy gyalog indultam el. Kell a mozgás, nem lehet mindig bent poshadni a hotelszobában.
Átlépvén a szalon küszöbét, rögtön a recepcióspult fele indultam el. Nem tudom, mekkora népszerűségnek örvend a hely, mindenesetre a biztonság kedvéért úgy döntöttem, inkább egyeztetek egy időpontot előre.

sok || Bocsi, a késésért! || Egy kis mix || ©


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Mei Fei & Koto


- Igen, csakis hagyományos tetoválásokat készítünk, nagyon sajnálom, ha kellemetlenséget okoztam. – Nao a vendég felé hagyományosan hajol meg. Igazi japán szépség, kitűnően beszéli az ország nyelvét, bár nem itt nőtt fel. Két üzleti kártyát vesz elő, s meghajolva adja át a vendégnek.
- Itt minden bizonnyal fog a kérésének megfelelő tetoválót találni.
Ha távozik a vendég, lazábbra veszi a testtartást, s átvált japánra.
- A fene, hogy nem tudnak ezek olvasni, amikor ki van írva, hogy hagyományos távol-keleti tetoválások szalonja. – nyitja ki a legyezőt, majd méltatlankodva hátra megy, a tetováló szobákba. – Barbárok…
Az irodám ajtajában megáll. Nem követelek meg nagyon hierarchikus viselkedést, de mire hozzám ér, addigra már megint kihúzza magát.
- Sato san, Hagiwara san holnap délelőttre kért időpontot, három órára érkezik.
Csak felnézek a rajzból és bólintok, majd folytatom a terv megrajzolását. Nem vagyok udvariatlan, még ha nyugati szemmel ez így tűnne, márpedig a tudomásul vétel ezen módja itt annak számít, holott otthon ez a legtermészetesebb.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Shintaro Yun
» A Raikage Palotája
» Utcák és terek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Sato Tattoo Saloon-
Ugrás: