villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Megfigyelő
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsOliver & Ray & Felicity


A szokásos köreimet futom az irodában, minden rendben, Ray sehol, nem különösebben tudom, hogy merre kószál, nem szoktam egyébként sem számon kérni a saját főnökömet, fura lenne. Rendben, én is érzem, hogy eme kijelentés meglehetősen ingatag lábakon áll, mert Oliver esetében azért más a helyzet, de vele a kapcsolatom is más. Nehéz lenne a milyenségét megfogalmazni, szóval ebbe ne is menjünk bele.
Lassan lejár a munkaidőm is, s mivel nincs extra teendőm, már szedem is össze a holmijaimat, hogy a nap további részére áttegyem a székhelyem a másik "munkahelyemre". Bízom benne, hogy mára elmaradnak a problémák, olykor a változatosság kedvéért jó volna egy nyugis nap.
Már úton vagyok, mikor jelez a telefonom, hogy a gépem elcsípett valamit, ennyit a nyugodt napról, meglehetősen hamar vált hiú reménnyé. Sietősebbre fogom a lépteimet, és hamar kikötök a kis barlangunkban, de nem vagyok egyedül. Oliver akkor már ott van, bár sok mindent aligha ért a felvillanó különböző információkból, vagy legalábbis azt nem tudja, hova nézzen. Már fel is öltözött, indulásra kész, csak koordinátákra vár. Addig is intek, hogy induljon, út közben majd irányítom.
- Már itt is vagyok, nézem!
Egy pillanatra összeakad a tekintetünk, én szokás szerint elmosolyodom, annak ellenére nem tudok másként tenni, hogy tudom, együtt kíván dolgozni Merlynnel. Nem mondhatnám, hogy egyetértek vele, de talán idővel majd elfogadom, hogy szükséges. Attól még, hogy olykor szerintem rossz döntéseket hoz, nem lesz kevésbé fontos a szememben. Mindnyájan követünk el hibákat, ez emberi mivoltunk velejárója. Remélhetőleg bajunk nem lesz belőle.
A táskámat ledobom az asztalra, aztán már ülök is a székembe, otthonosan terpeszkedve el benne, és fordulva a monitorok felé. Pillanatok alatt jövök rá, hogy mi a mai probléma, és már szólok is a fülesbe, ami egyenest Olivernek irányítja az információt. Közben  jelzek a többieknek is, hogy helyzet van.
- Nem kell messzire menned. A Glades keleti részében kiment az áram. Ha jól látom, alig öt perce indult el egy pénzszállító páncélautó a bankból. Mindjárt kiderítem az úti célját.
Pötyögök tovább, addig is hagyom, hogy Oliver legalább odaérjen, nem is sejtve, hogy valaki más is akcióba lendült már a nem is olyan rég késszé avanzsált páncéljában...

//Ez lenne a kezdőm fiúk, ha bármi probléma van vele, kiabáljatok, és javítom. ^^ //

Dommiel Sloan
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
↳ playground ↲
foglalkozás, hobbi :
↳ telling stories ↲
heroes vs villains


*******
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: arrow cave-
Ugrás: