villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Central City Utcái
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


•• caitlin & julian ••

Szinte kétségbeesetten szükségem van a segítségére és bármire képes lennék azért, hogy elfogadja az állást, amit ajánlok neki. Vagyis hát nem egészen állás, mert nem kapna fizetést érte.. De úgy gondolom már az, hogy ott lehetne velünk az is nagyon sokat jelentene a számára, hiszen metahuman-ekkel foglalkozunk. Ő pedig nekik úgymond a szakértője, szóval ha ketten összerakjuk a buksinkat talán ki is tudunk találni valamit, amivel a hidegebb oldalamat végérvényesen befagyasztatjuk. Rettegek a pillanattól, mikor kicsúszik a kezeim közül az irányítás, mikor az elmém cserbenhagy és valaki másnak a kezébe nyomja az irányítást. Tudom jól, hogy nem én fogom elkövetni bármi is történjék. Mégis ott leszek mindvégig és az első padsorból figyelhetem végig, ahogyan tönkretesz mindent maga körül. Pontosan ezért is értem meg annyira Julian-t. Nem az ő kezében volt az irányítás. Egyáltalán nem tehet róla.
- Ha megtörténik újra, akkor is találunk rá megoldást. Nem fogjuk engedni, hogy elveszítsd az irányítást. Erre a szavamat adom. - Szeretnék rajta segíteni, de még magam sem tudom, hogyan segíthetnék. Ahhoz szükség lesz pár tesztre, hogy mégis miképpen tud hozzáférni Savitar az elméjéhez. Muszáj, hogy legyen valami tudományos magyarázat, aminek köszönhetően képesek leszünk megszüntetni a kettejük között a kapcsolatot. Mert amíg ez fennáll még fel is használhatja őt arra, hogy kémkedjen rajtunk. Nagyot kockáztatok azzal, hogy a csapatba invitálom, de tényleg nincs más választásom. Az időm meg van számlálva nekem pedig minél előbb megoldást kell találni, ha nem akarok örökre elszakadni önmagamtól és az életemtől.
- Komolyan gondolom Julian. Ha aludnék rá is ugyanígy gondolnám. Szóval egy választ kérek. Ha nem akarsz megértem. De én teljesen őszintén ajánlottam fel a lehetőséget. - Remélem, hogy igent fog mondani. Szükségem volt arra, hogy igent mondjon. Mert jelen pillanatban ő az utolsó cérnaszál, amibe kapaszkodhatok. Ha ő is elutasít, akkor talán már kezdhetek is csomagolni és valahova messzire menni, ahol senkinek nem árthatok. Ahol Ő sem árthat senkinek. Mert nem engedhetem, hogy ártson bárkinek is, akit szeretek. Egy kihűlt szívű bestia pedig ki tudja mire lenne képes.

it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central City
foglalkozás, hobbi :
rendőr
karakter arca :
Tom Felton
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseCaitiln & JulianVajon mennyiben menti fel az embert a tettei és annak következményei alól az, hogy nem volt ura önmagának? Hogy elvesztette a kezéből az irányítást? Valaki talán könnyen túllép ezen, de nem én. Mindig is összeszedett voltam és úgy gondoltam, kézben tartom a dolgokat. Ez pedig egy szempillantás alatt vált semmivé. Olyan dolgokat tettem, amiket én sem tudnék soha megbocsátani. Ami ellen mindig is küzdöttem. Mégis, minden erkölcsi, morális meggyőződésem ellenére olyan könnyedén használtak, mint egy marionettbábut. Ez a gondolat azóta is nyomaszt, álmatlanság gyötör. Már nemcsak a húgom elvesztése, de ez is. Caitlin ezt aligha értheti, érezheti át igazán. De talán jól is van ez így. De akkor miért húzza el hirtelen előttem a mézesmadzagot egy esetleges együttműködés felvetésével? Mit akarhat elérni ezzel? Nem olyan fajtának tűnik, aki szándékosan rúgna egyet az emberen. Legalábbis úgy gondolom. De akkor mégis miért?
- És mi van, ha mégis újra megtörténik? Honnan tudod olyan biztosan, hogy nem fog? Ha egyvalaki képes volt rá, lehet, hogy más is az - hangom száraznak hat, de akár érezheti benne az elkeseredettséget is. Mert az beszél leginkább belőlem. Nem várhatom el, hogy bízzanak bennem. Hisz már én sem tudok saját magamban. Nem vagyok mentálisan elég erős, ez bebizonyosodott. Olykor már az is megfordul a fejemben, inkább hagyom ezt az egészet, a metahumaneket, mindent magam mögött, kilépek a rendőrségtől és még a kontinenst is elhagyom. De mi maradna nekem akkor? Muszáj valahogy összeszednem magam. Még ha nehezen is megy.
Ahogy azonban Caitilin tovább nógat, az jön le, hogy komolyan gondolja. Vagy túlzottan lojális, megbízható ember, nem akar egyik szavával ellentmondani a másiknak és már csak ezért ragaszkodik az ajánlatához? Hirtelen elfogta a hála és talán némi sajnálat irántam, ez mondathatta vele, amit. Így kell lennie. Bár nem is értem, miért feltételezek ilyen nemes vonásokat róla, hisz nem szokásom...
- Jól meggondoltad te ezt, Caitlin? Szerintem menj most haza, aludj rá egyet vagy kettőt, vagy amennyit kell. És ha továbbra is úgy gondolod, hogy áll az ajánlatod, hívj fel, rendben? - beletúrok a hajamba és miután kiszakad belőlem egy sóhaj, mondom mindezt el neki. Talán ez lesz a legjobb. Csatlakozni hozzájuk... Mennyi ismeretanyaghoz, tudáshoz férhetnék hozzá, mennyi kísérletet végezhetnék el, amire amúgy nincs lehetőségem... Túl szép is lenne ez ahhoz, hogy igaz legyen. Így viszont megadom neki a lehetőséget a kihátrálásra. A számomat úgy vélem, tudja, de ha nem, úgyis elér, ha akar. Bár kétlem, hogy keresni fog, ha jobban átgondolta, esetleg átbeszélte a társaival ezt. Mégsem akarom, hogy egy olyan ígérethez legyen kötve, amit talán már akkor megbánt, mikor kimondott. Ilyen áron, hogy közben valójában nem bíznak bennem, nem akarnak a csapatba, úgysem lenne sok értelme az egésznek. Így pedig mindketten fájdalommentesen, következmények nélkül elfelejthetjük ezt az ajánlatot. Mintha soha nem is létezett volna. Mert más reális lehetőség nincs. Én legalábbis nem tudok őszintén hinni benne. Bármennyire is szeretnék.


©️
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


•• caitlin & julian ••

Tudom jól, hogy mit akarok. Megszabadulni a lehetőségtől is, hogy Ő legyek. Hogy átvegye felettem valami az irányítást, amire közel sem vagyok büszke. Egyszerűen nem tudom, hogy mit mondhatnék még ezen felül az egészről. Nem szeretnék arra ébredni, hogy elveszítettem az irányítást. Az pedig egy cseppet sem segít a helyzetemen, hogy nem tudok emiatt rendesen aludni és félek, hogy a kimerültségem miatt egyetlen egy rossz pillanat elég lesz ahhoz, hogy elveszítsem a kezemben elhelyezkedő irányítást és átadjam valakinek, akitől őszintén rettegek. A legrosszabb értékeimet hordozza magában és ezért sem tudom, hogy mitévő legyek. Nem beszélhetek a többiekkel, hiszen nem igazán értenék meg. Megpróbálnának problémaként kezelni és megfeledkeznének arról, hogy én is ugyanúgy ember vagyok, érzésekkel.
- Az nem te voltál Julian. Irányítottak. Arra pedig, hogy ez ne következhessen be újra kitalálunk valamit. Biztos vagyok benne, hogy örömmel vennék a többiek is a segítségedet. - Lehet, hogy ezt így nem beszéltem még meg velük, de nem látom akadályát annak, hogy csatlakozzunk a csapatunkhoz. Persze a többiekkel erről még beszélnem kell, de nem hiszem, hogy nagyon ellenkeznének, ha pedig mégis hát nincs mit tenni, hiszen már mondtam neki, hogy jöhet és elég kínos lenne, ha mégsem. Meg azért tényleg nem ő tehet arról, hogy irányították. Néha túlságosan egyszerű elveszíteni az irányítást az életünk felett és a tetteink felett. Én pedig egyre közelebb sodródom ehhez a határhoz.
- Nos, mit mondasz? Csatlakoznál hozzánk? - Bármennyire is bonyolult az Ő ügye arról senkinek nem szabad megfeledkeznie, hogy mennyi tudás is szorult bele a koponyájába. Mert az egyik legnagyobb szakértője a metahuman-eknek. Mi pedig közülük kapkodjuk el a rosszakat. Számomra teljesen egyértelmű, hogy a csapat hasznára lehetne, ha úgy döntene, hogy csatlakozni kíván. A tekintetéből pedig nem azt olvasom ki éppenséggel, hogy annyira megvetné az ötletet. Sokkal inkább, mintha meglepődött volna azon, hogy felajánlottam. De ez sem tűnik úgy, hogy túlságosan sok negatív érzelemmel keveredne. Talán eggyel. A félelemmel. De ez teljesen érthető. Én is rettegek attól, hogy kicsúszik alólam a talaj és csak a háttérből figyelhetem, hogy mi történik.

it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central City
foglalkozás, hobbi :
rendőr
karakter arca :
Tom Felton
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseCaitiln & JulianNem tudom, miért, de örülök, hogy jókor voltam jó helyen és megakadályoztam egy esetleges balesetet. És ennek semmi köze Caitlin személyéhez. Miért is lenne? Alig ismerjük egymást. És ez így is fog maradni. Pláne a történtek után...
Most is megmaradunk a felszínes udvariasság szintjén, ahogy köszönetet mond nekem, én figyelmeztetem arra, hogy legközelebb azért ne kalandozzon el gondolatban ennyire, nem árt azért figyelni a környezetére is, ő pedig rábólint, hogy így fog tenni. Kicsit feszengve, de úgy gondolom, talán ideje búcsút is intenem neki, hisz innentől mi többet is mondhatnánk egymásnak, ekkor azonban váratlanul egy látszólag egyáltalán oda nem illő témát vet fel. Egy olyan témát, ami ha nem is illik a kontextushoz, engem magamat eléggé foglalkoztat már régóta, így szívesen válaszolok neki, még ha nem is értem, mire akar kilyukadni vele. Amit azonban ezután mond, jobban mondva ajánl nekem, az őszintén ledöbbent. Komolyan gondolja? Végiggondolta ezt egyáltalán? Nemcsak a sokk vagy valami ilyesmi beszél belőle? Először csak döbbenten meredek rá, nem is akarom elhinni amit ajánl, valószínűleg ezért is folytatja tovább. Győzködni akar? Nem is értem. De össze kell szednem magam. Ez az egész túl szép, hogy igaz legyen. Egyszerűen az. Vissza kell találnom a realitások talajára. A történtek után hogy is dolgozhatnék én ott?
- Biztos vagy benne, hogy ez jó ötlet? Hogy engem beengedjetek oda? A történtek után... - elfordítom róla a tekintetem, képtelen vagyok a szemébe nézni, ahogy felidézem mindezt. Tudom, hogy érti, mire gondolok és ez szégyenkezéssel tölt el. Bár nem kontrolláltam, mégis én tettem mindazt... Nem vagyok megbízható, beszámítható. Még magam számára sem, ez bebizonyosodott. Hogy is bízhatnának ők ezek után bennem? Egyáltalán, miért húzza meg előttem Caitlin ezzel a mézesmadzagot? Soha nem fogadnának el a csapatukba. És ha mégis megtennék, én elvállalhatnék-e ekkora felelősséget, miután már saját magamban sem bízhatok? Nem tudom, merhetek-e egyáltalán ilyet valaha is...


©
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


•• caitlin & julian ••

A veszély mindig egy karnyújtásnyira van az embertől. Ahogyan most tőlem is. Kis híján egy autó elé sétáltam, ahogy a gondolataimba merültem. egyszerűen kikapcsoltam. szükségem volt arra, hogy megemésszem a dolgokat, hogy összerakhassam magam szép sorjában, de az igazság, hogy nem jutottam egy fikarcnyit sem előrébb. Annyi minden van a fejemben, hogy nem tudom valaha is képes leszek egyről a kettőre jutni.
- Igazad van.. Megpróbálok.. De azért remélem, hogy még egyszer nem lyukadok így ki.. Bár reméljük, hogy akkor is ott leszel, ha mégis. - Azért nem tudom, hogy mi lett volna velem, ha most kisétálok az autó elé. Talán azzal is csak szabadjára engedem a bennem lakozó szörnyeteget? Hát nem mintha megkérdezhetném ezt tőle. Nem éppen vagyunk kommunikáló viszonyban. Pedig annyival egyszerűbb lenne az életem, ha mindezt érthetném. Már mindent megpróbáltam egyedül nem fogok egyről a kettőre jutni. Szükségem lesz segítségre és most nem is jöhetett volna jobban Julian. Nem, mintha ki szeretném használni, de szükségem van rá. Mert vele együtt talán képes leszek kitalálni valamit arra, hogy elkerülhessem a legrosszabb rémálmom.
- Mit szólnál, ha átjönnél Star Labs-be és megpróbálnánk együtt kitalálni rá valamit? Mármint két fej mindig jobb, mint az egy és talán Star Labs-ben nagyobb hozzáférésed lenne a dolgokhoz és könnyebben tudnád tesztelni. Mert, ha meg tudnád csinálni azzal sokat lehetne segíteni az embereken. - Na, nem is lehetnék ennél feltűnőbb. Bár miért érdeklődnék irántuk? Az elmúlt időszakban elég sokkal találkoztam már és biztonsági óvintézkedésnek néha jobb, sőt egyszerűbb, ha elvesszük az erejüket a metahuman-eknek, mert sosem tudhatjuk, hogy mikor, hol és ki akarja őket éppenséggel kiszabadítani majd felhasználni. Mindegyikük a maguk módján veszélyes, de abban az esetben, ha összefognak már sokkal nehezebb őket kiiktatni, mint egyesével.
- Szóval mit szólsz? Lenne kedved csatlakozni a csapatunkhoz? Mindannyian örülnék neked, hiszen értékes tagja lehetnél a csapatunknak. - Az ő gondolkodásával és a szakértelmével a metahumaneket illetően határozottan előrébb lennénk.

it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central City
foglalkozás, hobbi :
rendőr
karakter arca :
Tom Felton
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseCaitiln & JulianTeljesen esetleges, hogy éppen ott állok meg, ahol Caitlin igencsak figyelmetlenül át akar kelni az úton. Furcsa így látnom őt. Ez nem rá vall. Valami nagyon nem stimmel vele, úgy érzem. A megérzéseim pedig ritkán csalnak. Azonban mindazok után, ami történt, nem erőltethetem túlzottan, hogy megnyíljon felém. Be kell érnem annyival, amennyit megoszt velem. Amúgy sem értem, miért is foglalkoztat a hogyléte ennyire... Nem igazán szokásom már törődni túlzottan senki érzéseivel, gondjaival. Biztosan a bűntudat teszi. Ebből ő azonban semmit sem vehet észre, mikor tapintatosan figyelmeztetem arra, máskor nem ártana jobban figyelnie. Ostobaság lenne egy közlekedési balesetben megsérülnie. Vagy rosszabb. De ebbe még gondolat szintjén sem jó belemenni. Nem mintha annyira aggódnék a testi épségéért. Legalábbis nem jobban, mint bárki másért. Azt hiszem...
- Azért próbálj valamelyest a külvilágra is figyelni... - esetlen tanács, de mi mást is mondhatnék erre azon kívül, hogy konstatálom a válaszát? Sokunkkal megesik, hogy olykor elgondolkozunk és nem figyelünk oda. Ami azonban akár végzetes is lehet bizonyos szituációkban, ezért lehetőleg jobb elkerülni. A fáradtság, kialvatlanság pedig még dekoncentráltabbá tesz és a reakcióidőt is csökkenti. Én már csak tudom. Bár még mindig úgy érzem, hogy ez nem a teljes igazság. Nyomasztja valami. Szinte látom rajta, hogy gondolkozik, mennyit áruljon el nekem, de én már nem erőltetem. Nem is lenne rá jogom. Végül aztán kibök valamit. Valamit, ami látszólag nem is kapcsolódik a szituációhoz és pont ezért elgondolkodtató.
- Persze, gondolkoztam már rajta. Végül is sok problémát meg tudna oldani. Elméletben dolgozgattam is ki egy-két lehetséges megoldási alternatívát, de gyakorlati tesztekig még egyikkel sem jutottam, így nem tudom, működnének-e valójában - összeráncolom a homlokomat, ahogy belekezdek a válaszba. Amit mondok, az az igazságnak lényegében megfelelő. Mióta csak eltűnt a húgom és tudom, hogy miért, sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel is. Egy időben hittem abban, hogy még megkerülhet és akkor ez talán megoldást jelenthet a problémájára. Ma már úgy gondolom, ha az övére nem is, de a jelenség kiirtásában hasznos lehetne. Nagy előrelépés. Valójában van egy-két elképzelésem, ami elméleti síkon tökéletesnek is tűnik. De kipróbálni még sosem tudtam. Már csak azért sem, mert életveszélyes is lehet az alanyra. Nem mintha én sajnálnám ezeket a torz lényeket különösebben, de azért belém is szorult valahol mélyen emberség. Különben is, akkor semmiben sem lennék különb, mint a testvérem elrabolói, akik ki tudja, milyen kísérleteknek vethették alá őt is. Ezt persze mind nem tárom most fel Caitlinnek. Úgysem fontos. Az sokkal inkább, őt vajon mindez hirtelen miért is érdekelheti? De jobbnak látom nem feltenni a kérdést. Meg kell elégednem mindazzal az információval, amit magától közöl velem. Nem várhatom el tőle, hogy teljesen a bizalmába fogadjon. És ez talán jól is van így.


©
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


•• caitlin & julian ••

Nem vagyok önmagam. Az utóbbi időben már azt is elfelejtettem, hogy ki vagyok én. Mindössze a saját árnyékommal érek fel. De azzal is csak alig. Nem vagyok a helyzet magaslatán és nem tudom, hogy kihez fordulhatnék, hogy kivel kellene megbeszélnem mindezt. Mert nem akarom a többieket a saját bajommal traktálni, mikor nekik is megvan a saját problémájuk. Egyszerűen még én magam sem tudom, hogy mit lehetne tenni annak érdekében, hogy visszaforgassam mindezt. De teljesen a gondolataimba facsarodva sétálok az utcán, kis híján még egy kocsi elé is kirohanok, mert a hatalmas dudaszót a gondolataim tömkelege fosztja meg a bejutástól. De szerencsére erős karok ragadnak meg és húznak vissza az úttestről és ezzel valószínűleg megmentve a hátsómat a kórháztól, ahol könnyedén rájöhetnének, hogy metahuman vagyok onnantól kezdve pedig már nem lenne visszaút. Nem tagadhatnám tovább. Pedig szeretném. Szükségem van arra, hogy ez csak az én titkom maradhasson. Mégis betegesen vágyom arra, hogy megoszthassam valakivel, mert ha nem teszem, akkor ebbe előbb vagy utóbb teljesen beleőrülök.
- Igen.. Tudom.. Csak valahogy teljesen kikapcsolt az agyam. Nem volt szándékos tényleg.. Mármint, hogy is lehetne.. Elgondolkodtam aztán valahogy kiestem a realitásból. - Hát ezzel most nem hazudtam, mert tényleg a gondolataimba költöztem csak azért nem ártott volna ettől függetlenül valamennyire a jelenre koncentrálni. De nekem tényleg nem volt energiám. Egyszerűen képtelen voltam rá.
- Minden a legnagyobb rendben.. Csak valahogy mostanában nem alszom túl jól és ez egy kicsit megvisel, de ennyi.. Tényleg. - Az egyszer biztos, hogy az alvást mostanában csak távolról ismerem, mert nem merem lehunyni a szememet, de az ő órára sem kellene kötnöm, hogy mi a probléma. De mi van, akkor ha ő tud nekem segíteni? Mármint metahuman-ekre specializálódott, úgyhogy tudnia kell, nem? Meg hát lényegében ő volt Alchemy megannyi Flashpoint metának adta a képességét. Talán van lehetőség arra, hogy el is tudja venni?
- Öhm.. Julian.. Ugye elég mélyen benne vagy a metahuman témában.. Arra lennék kíváncsi, hogy valaha gondolkoztál-e, vagy jutott már eszedbe megoldás arra, hogy miképpen lehetne egyes meták képességeit megszüntetni? Hiszen azért vannak elég veszélyesek.. - Mintha nem rólam lenne szó. Tereljük a témát. Akár még azt is mondhatom, hogy egy bizonyos meta okoz nekem rémálmokat. Ami nem is állna olyan távol az igazságtól, mint az elsőre gondolnánk, hiszen rettegek attól, hogy mivé válhatok. Ha pedig megtörténik, akkor biztos vagyok benne, hogy senki nem lesz biztonságban körülöttem.

it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central City
foglalkozás, hobbi :
rendőr
karakter arca :
Tom Felton
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseCaitiln & JulianÉjszaka van, a munkaidőnek régen vége. Tulajdonképpen már órák óta nem is kellene itt lennem, de a gépem előtt az aktákat bújva nem is veszem észre az idő múlását. Mindig is szenvedélyem volt a munkám. Semmi sem tud lekötni jobban. Mióta pedig a húgom eltűnt, még inkább így van ez. Különösen, ha egy metahumant sejtek valamilyen szinten az ügy mögött. Vagy ha valamilyen módon köthető hozzájuk az eset. Órákat el tudok időzni azzal, hogy ilyen ügyek aktáit tanulmányozom, jegyzetelek és összefüggésekre próbálok rájönni. Ez most egyébként is megnyugtat.
Semmi kedvem hazamenni. Az utolsó beszélgetésem Bellslenával igencsak kiverte a biztosítékot. Nem volt épp egy baráti hangulatú beszélgetés, de nem is ez az, ami igazán zavar benne. Honnan vette azt az ötletet ez a lány, hogy éppen az Anti Methuman Task Force-ba jelentkezzen? Azt mondta, segíteni akar másokon. De pont így? Nem érdekel, ha meggyűlöl érte, meg kell akadályoznom. Nem fogom hagyni, hogy ekkora veszélynek tegye ki magát. Ha már a húgomat nem sikerült megvédenem a rá leselkedő veszélyektől, legalább őt meg akarom. Még akkor is, ha az akaratával kell szembemennem.
Én szeretem a munkámat. Tényleg, őszintén és szívből. Nincs is már nagyon más, ami foglalkoztatna. Illetve néhány hónappal ezelőttig biztosan nem volt, míg be nem költözött az életembe Bellslena. Pontosabban egy név és identitás nélküli lány, akinek én adtam nevet és személyiséget. Én tettem létezővé. Hogy miért? Mert egy metahuman, mint a húgom is volt és nem engedhettem, hogy baja essen, mikor hatalmamban állt segíteni neki. Szokatlan volt, hogy vár otthon valaki, hiszen a lakásomat is megosztottam vele. Most pedig, meglepő módon az a fura, hogy az üres lakás fogad, ha hazaérek. Mintha az életem ismét kiüresedett volna a távozásával. Nem is értem. Mindenesetre azzal igyekszem kompenzálni az érzést, hogy még többet dolgozom. Hiszen a munkám mindig ugyanolyan fontos maradt a számomra. Ugyanolyan elkötelezetten dolgozom, különösen, ha egy ügyön azt érzem, köze lehet a metahumanekhez. Persze a létezésük nem köztudott dolog, de mindig is jó szimatom volt az ilyesmihez. Egyszerűen felismerem a jeleket. Mára azonban ideje félretennem a munkát és hazaindulni, hiszen nemsokára hajnalodik. Bármennyire nem is fűlik hozzá a fogam. A pihenésre nekem is szükségem van. Legalább látszatra. Még a végén kényszer szabadságra küldenek, ha a reggeli első érkezők itt találnak. Annak pedig nem örülnék.
Még csak hazafelé tartok a szolgálati autóval, mikor meglátok egy ismerős arcot. Caitlin?
Mit keres ő erre? Félrehúzódom, leállítom a motort és kiszállok az autóból. Nem tudom, miért teszem, de megindulok felé. És milyen jól teszem. Caitlin úgy fest, túlságosan a gondolataiba merül, talán még az autó dudálását sem hallja meg és csak a gyorsaságomnak és a lélekjelenlétemnek köszönhető, hogy az utolsó pillanatban sikerül elrántanom őt a jármű elől. Még ezután is, ahogy a szemébe nézek, mintha nem is itt lenne. Mi a fene üthetett belé? Egy bólintással konstatálom a köszönetét, mikor néhány másodperc után kimondja azt.
- Nem vagyok közlekedési rendőr, hogy ezt mondogassam, de legközelebb több óvatosságot, oké? - jegyzem meg. Nem vagyok az a humoros alkat, most sem azért mondom, de valamilyen formában azért nem árt figyelmeztetni a veszélyre, aminek kitette magát.
- Minden oké egyébként? - vizslatom az arcát, miközben felteszem a kérdést. Tényleg komolyan gondolom, mert az egyértelmű, hogy nemleges az őszinte válasz rá, de ennél nyíltabban nem érdeklődhetek a problémája felől. Pláne mindazok után, ami történt... Amit én tettem...


©
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


•• caitlin & julian ••

Az ágyban kuporogva fekszem, amely egykoron az én mentsváramat jelentette. Most azonban már a szemeimet is alig merem lehunyni, mert rettegek attól, hogy miként ébredek fel. Nem akarom elveszíteni önmagam mégis egyre inkább érzem azt, hogy oda sodródom, hiszen az sem állapot, hogy az elmúlt három napban szinte nem is aludtam. Nem először kell kivágnom a hajamból a szinte már-már fehér tincseket a barna hajzuhatagomból és egyre inkább azt érzem, hogy mindez az előszele a történéseknek és nem tehetek ez ellen semmit sem. Mégis próbálkozom. Muszáj próbálkoznom, mert, ha nem teszem, akkor a végzetem mindennél biztosabb. Ha pedig legalább megpróbálok tenni ellene, akkor azt mondhatom, hogy nem adtam fel harc nélkül. Barry-nek még csak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik körülöttem. Vajon a Flashpoint előtt Killer Frost lettem volna? Nem hiszem. Egyáltalán nem úgy viselkedik velem, mintha megváltás lenne a jelenlétem. Na, nem mintha annyira sok időt töltenénk együtt. Igyekszem a lehető legtöbb alkalommal elvonulni. Nem tudhatom, hogy mi lesz az, ami éppenséggel kiváltja belőlem azt, hogy elveszítsem önmagam. Minden kísérletet elvégeztem magamon már és nem tudok egyről a kettőre jutni. Szükségem van segítségre, de mégsem tudom pontosan, hogyan szerezhetném meg. Az anyámnál már jártam és az sem alakult a legjobban. Egyelőre még nem kaptam választ felőle, hogy neki esetleg van megoldása, de nem ücsöröghetek tétlenül. Vagy jelen esetben fetrenghetek. Hol jobb oldalamra, hol pedig a bal oldalamra dobom át magam, mert egyszerűen képtelen vagyok nyugodtan elaludni. Az órára pillantok, amely hajnali négyet mutat. Kimászok az ágyból, mára feladom az alvásnak nevezett próbálkozásomat. Amíg a zuhany alatt ácsorgok addig lefő a kávém is, amelyet óvatosan kortyolgatok a köntösömbe burkolózva. Végül egyszerűen csak a mosogatóba helyezve a bögrémet engedek bele egy kis vizet, majd azután, hogy felöltöztem a fürdőszobában próbálok egy kis sminkkel életet lehelni az arcomra. A karikákat eltüntetem a szemeim alól és ilyenkor kifejezetten hálásnak mondhatom magam azért, hogy léteznek ilyen fáradtságbarát kozmetikumok.
Hideg szellő csapja meg az arcomat, ahogy kilépek az utcára. Az elmúlt napokban szinte meg lehetett gyulladni, akárhányszor léptem ki az utcára. Elegendő volt pusztán egy felső. Most pedig ismét a melegebbik pulcsimat tömtem be a tavaszi kabátom alá. Nem tudtam, hogy pontosan merre tartok. Még a nap sem kelt fel igazán, mikor felkeltem, de nem is volt ulticélom. Egyszerűen csak sétáltam, ahogyan teltek-múltak az órák egyre inkább a gondolataimba temetkeztem egészen addig, míg egy hatalmas dudaszó fel nem ébresztett a gondolatomból. Reagálni sem volt igazán időm, hogy mi történik, hiszen erős karok ragadtak meg engem és húztak el az autó útjából. A tekintet amellyel találkoztam nem másé volt, mint Julian-é. Akiről, mint kiderült ő maga Alchemy. Egy pillanatra meg sem tudok szólalni csak gyorsan megnyalom a számat ezzel is egy kis időt nyerve magamnak,
hogy összeszedhessem a gondolataim. - Öhm.. Köszönöm. - A hálám őszinte, mindössze csak az én agyam kótyagos egy picit.

it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


szabad játéktér
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsTo: Elowen Sardothien
Live life how you want and not how the others want you to!

Minden lépés oly' kiszámítható, minden szó mily' elszálló, s minden döntés egyszerűnek ható.. De valójából, nos az út megtétele nehéz, a szavak ereje súlyos teher, és a választásaink örökre szólóak. Nem változtathatunk a múltunkon, s ezért is kísért minket folyton, mintsem egyféle árny jellege. Lehet, hogy szembenéznénk vele, és elfogadnánk azt, ami ezek alapján ránk vár, de... ha megtennénk, akkor összeroppannánk, elsüllyednénk, s megfosztanánk magunktól az életet. Milyen lenne úgy tükörbe nézni, hogy tudva tudod, miszerint gyűlölnek? S hogyan lennél képes visszatekinteni önmagadra, ha azt se érdemled meg, miszerint lélegezhetsz? Tudod.. a sors akármit is hoz elénk, azért egyedül csak mi vagyunk a felelősek -, mi vagyunk azok, akik szerepet vállalnak a kimenetelért. Miénk az utolsó szó joga, és ezzel egyúttal a vég kifejlett is. Számtalanszor fordítunk hátat az igazságnak, hamis kis illúziókba ringatva önmagunk, miközben reményvesztetten állunk, nos a saját kis tükörképünkkel szemben. S hogy tetszik-e, amit én magam látok? Nem, koránt sem. Minden másabb lett volna, ha... akkor.. nem vagyok itt. Viszont a döntéseink befolyásolnak, azok hoznak egyedül csupán könnyebb utat, avagy nehezebbet a számunkra, ahogy ezek végezhetik ki a lelkünk darabkáit lassacskán, ha hajlandóak vagyunk lemondani a küzdésről. Vajon tényleg feladjuk, s mindent hátrahagyva elfeledetté válunk?
A sötétség a lelkünk mélyén lappangva vár, és vár, amíg úgy nem látja jónak, hogy egy-egy alkalomadtán az elménket megzavarhatja. Olyankor mindig végletes dolgok irányába vezet. Képesek vagyunk ott hagyni valakit a kórházban, és meg nem látogatni, csak mert nem akarjuk nézni, ahogy szenved. Elegünk van a fájdalom átélte kínzásból, és abból, hogy a szenvedés örökös körfogásként kísér bennünket az úton. Egy-egy elvesztés olyanra késztet, amelyet józanságunk tudatában nem tennénk meg, de az idő múlása, a veszteség, a magány, avagy csak maga.. maga a tény, hogy változtunk, és nem ismerünk magunkra, nos befolyásol. Megrekedünk, megállunk, elgondolkozunk -, helyesen cselekszünk-e, avagy azt tesszük, amit ténylegesen kellene? S amikor valaki megáll velünk szemben, és ránézve azt tapasztaljuk, hogy zavartak vagyunk, nos menekülünk. Hogy mit is csinálok én? Ugyancsak szökésben vagyok, mintsem mindenki. Eleget láttam ahhoz, hogy tudjam nem tagadhatok sokáig, hogy felismerjem, miszerint körülöttem minden darabokra hullik. A kép, a látszat, az... életem. Tudod milyen érzés az, amikor levegőt vennél, de nem tudsz, amikor élnél, de valami visszaránt, s amikor változtatnál a hibáidon, de valaki egyszerűen csak hátba vág?
Torz, sötét, homályos alak.. képzelet, valótlanság, s feledés.. Hol van már az, amiért egykoron nem kellett harcolni, s fájdalmas útat megtenni? Hol... azaz, egyáltalán kereshettem még?
Fulladás, mélység, s végtelenség.. rideg, kíméletlen, hűvös éjszaka.. Álmatlanság gyötör, s a veszélybe sodrom önmagam, imádságot rebegek az ajkaim peremén, de a megváltó szavak elvesznek a fekete palást leplén.
Mindörökké.. Hangzott egykoron gyermetegen, s most lám hová is jutottunk az életünkben..
Halandóság.. Összeszámolhatatlan, hogy mennyi idő maradt hátra, de szerencsés határral mondható, hogy épp elegendő, miszerint hátat fordíthassak..
Viszlát.. Hagyná el ajkaimat e szó, ha tudná, de nehezebb szembenézni egy-egy elválással, mintsem álomvilágba ringatni magam.
Szaggatottan szívom magamba a levegőt, ahogy kitekintve a szűk sikátorból, leselkedek a riporterek után. Miután látom, hogy elindulnak befelé az épületbe, nos könnyűszerrel felsóhajtok.
- Igen, igen, igazad van.. - Bólogatok megrészegülten, ahogy felé fordulok. - El kell innen tűnni, mielőtt... újra meglelnek, s még több extra fotót kívánnának. Már csak azon csodálkozom, hogy nem minden egyes percben a nyakamban lihegnek, mint valami kiskutyák. Ami természetesen vicces lenne, és egyben idegesítően unalmas. - Mondom, ahogy mellé lépek. - Ha nem tudják hol laksz, akkor mehetünk hozzád. Más esetben pedig, nos kénytelen vagy velem jönni.. de azt hiszem az a verzió kevésbé tetszene. - Vallom be a magam számára is frusztráló tényt, amellyel nem igazán néztem szembe még, de ha kell megteszem, ugyanis mindent azért, hogy lerázzam őket végérvényesen.

♥️ ||music: Wicked || words: 597 || note:
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
my beautiful fiancé
tartózkodási hely :
▣ star city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ psychologist ▣
karakter arca :
▣ will tudor ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésejace & winnie
you need me, i'm here

Sosem volt titok számomra, hogy Jace elég bonyolult eset. Mármint már magában az, hogy nem is akar komolyabban hozzám érni elég sokat elárult. Na, jó azért mondhatnám azt is, hogy olyan, mint Dommiel. Megveti minden egyes porcikámat, amit nem olyan egyszerű lenyelni, de néha el kell fogadnunk, hogy nem mindenkinek vagyunk az esetei. De succubus vagyok az istenit. Meg kellene örülniük a közelemben, de azt hiszem már kezdem megérteni, hogy semmi köze az egésznek hozzám. Legalábbis Jace esetében nem. Olyan feszült, hogy szerintem egy percet sem tölt el, hogy ténylegesen önmagaként gondolkozik. Nem az én dolgom kielemezni a lelkét és kielégíteni annak vágyait, mert nem azért vagyok itt. Fizetnek. Akármennyire is keserű ezt bevallani, ha nem fizetnének érte, akkor itt sem lennék. Túlságosan is zárkózott ahhoz, hogy megpróbáljam felfeszíteni mi az, ami benne lakozik. De félek, hogyha egyszer megnyitod a csapot, az utat az érzéseknek, akkor nem lehet őket visszatömködni és meg nem történtnek nyilvánítani. Pedig néha annyival egyszerűbb lenne visszapörgetni az időt és megfeledkezni arról, hogy bizonyos dolgok megtörténtek. Azonban minél jobban próbálkozunk elnyomni magunkban annál élénkebben jelennek meg előttünk a képek, amelyeket leginkább szeretnénk elfelejteni. Nem nyerhetünk, ha tényleg el nem engedjük azokat a dolgokat, amik fájdalmat okoznak nekünk. Ha pedig nemes egyszerűséggel az arcunkba nyomják őket, csak tennünk kell egy lépést hátra és leküzdenünk magunkban mindazt, ami árvízként készül elönteni minket. Van, hogy visszatudjuk nyomni a fedelet, de előfordul az is, hogy nincs erre lehetőségünk, hiszen túlságosan sokáig tartottuk zárva a palackot. Az ő esetében pedig pontosan ettől félek. Hogy túl régóta nyomja el magában a dolgokat. Mintha úgy érezné, hogy a világ ellene van. Elég időt töltök vele ahhoz, hogy átlássak rajta még akkor is, ha nem akarok. Abban pedig egyenesen biztos vagyok, hogy ő sem akarja, hogy így átvilágítsam, de néhány dolog az akaratunktól függetlenül megtörténik. Csak el kell fogadnunk, hogy ezek az életünk részei. Megbékélünk vele és, akkor már semmi nem foghat vissza minket.
Jelen pillanatban pedig a kamerák kattogása láthatóan fojtogatóan hatnak rá, mintha úgy érezné, hogy a saját élete az ő keserű börtöne. Egy dolgot tesz, amit szeret Már, ha szereti.. Nem tudom. Viszont az, hogy ennyire keselyűként kattognak az életén egyszerűen érthetetlen. Mindenkinek szüksége van a magányra. Joga is van hozzá.
Minden kérdés nélkül követem és nem csak azért, mert meg vagyok fizetve, hanem mert én sem akarok itt maradni bekerítve ezekkel a keselyűkkel. Egyszer-kétszer pózolni nekik, mint Jace barátnője még belefér, de ha az arcomba nyomná valamelyik a kameráját, akkor biztos elborulna az agyam.
Mielőtt még bármit is reagálhatnék el is tűnik Jace, mint a kámfor és egy pillanatra köpni nyelni nem tudok, majd összeszedem magam és követni kezdem a dolgozók között a sikátor felé, de egy nagyobb pacák elállja az utam, miszerint semmi keresni valóm nincs itt. Mindössze másodpercek töredékébe telik neki felhúznia idegileg, mire én fogom magam és a képességem burkába helyezem őt, amire meg is kéri a kezemet, de válaszra se méltatva rohanok el mellette a kijárat felé, remélhetőleg Jace után. Az egyik befelé forduló dolgozóba beleütközök, de végül a tekintetem megtalálja az ő alakját. - Szerintem egy perc nyugalmunk most lesz, de hamar kell innen elhúznunk a csíkot, mielőtt még az egész környéket nekiállnak feltérképezni. Ha gondolod mehetünk hozzám. Az olyan semleges terület. - Egyszer sem kellett hozzám vezetni a kamerásokat, mert akkor elég sok dolgot kaptak volna lencsevégre, amit nem kellett volna. Megőrizhettem így a magánéletem, amire nagyon is szükség volt. Én csak részszereplő voltam ebben, de úgy tűnik most rá is ráférne egy kis szabadság.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsTo: Elowen Sardothien
Live life how you want and not how the others want you to!

Egészen feszülten szívom magamba a levegőt, miközben próbálok elhatárolódni az elmém játékától, gondolván azt, hogy talán egy pillanatra minden ismét a régiek tükrében csillanhat meg. De a felvetés is őrült lefuttatás, s nemhogy azt hinni, hogy a remény a pártomon áll. Oly' régóta a sötétség útvesztőjébe léptem át, melyből nem lelhetem meg a kiutat. Olyan tova tűnően szállt el felettem az idő, mint még sohasem azelőtt. S a gondolatok, melyek olykor a hatalmukba kerítenek, nos néha még rosszabbak, mintsem bármelyik fájdalom megélésének a kivitelezése. Az egyenes út hirtelen vált káosz kirajzolásává, az egyszerű pedig úgy lépett át a bonyolult feliratba, mintha mindezek előtt sosem lett volna könnyű életem. Régen viszont annyira jobb volt! Az iskola, a szülőknek való megfelelés, avagy egy-egy veszekedés, és kisebb balhé, amellyel nem kavarhatja fel úgy igazából az ember az állóvizet. De most..? Kérdem én, hogy hová is tűnt mindez, s miért fordítanak hátat olyan emberek, akikre a leginkább támaszkodnánk? Hogyan történhetett meg, miszerint a saját vérrokon szúr a leginkább hátba, s akármerre tekintünk is szét, nos igazából senkiben sem bízhatunk meg? Mi ez, ha nem maga az őrület, és a kételyekre való indok?
A színjáték pusztán csak egy eszköz, amellyel megtévesztünk másokat, és amellyel elhitetjük a valótlan igazságunkat. A naivak egyetlen lépéssel beleesnek a csapdánkba, míg mi magunk röhögünk ezen, de igazából azt hiszem, miszerint ez siralmas, mintsem vicces. Ha a helyzet mélyét kutatnánk, akkor nem találnánk megfelelő értékű példát arra vonatkoztatóan, hogy egyesek miért is élvezik, ha tönkre tehetnek másokat, avagy, hogy netán miért hazudnak feleslegesen. Tegyük fel ezeket a riportereket a terítékre, akiknek nem az a célja, hogy közölje a valóságot, hanem az, hogy minél többet zsebeljen be, így pedig a nézőközönségét kritikusan, de mégis ravaszul belehúzza a hazugságba. Leír valamit elferdítve, kiszépítve, avagy csak önön magát meghazudtolva, hogy aztán mások kezébe adhassa, mintsem egy sablonos infót. Így, ha kiderülne, hogy voltaképpen mit tett a nővérem, avagy a nem régiekben mi is történt Star City-ben igazából, akkor nem díjaznák. Leírnák a hideg valóságot, s persze nemcsak őt, de valamiféle módon engem is lejáratnának. Talán a karrieremnek ott lenne vége, míg ez a barátnős hazugság szinte egy darabig, avagy egy bizonyos pontig húzható, de nem az örökké valóságig. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy miért támaszkodom az ügynökömre, hiszen nem ő a főnököm. Bár az image-t jelentős mértékben javítja, a bevétel hozamot pedig képes növelni, de ez nem garantálja azt, hogy mindenben egyet kellene értenem vele, vagy mégis? Viszont mindenesetre jelen pillanatban, nos nem igazán gondolkozom tisztán, nem látom át az összefüggéseket, csak hibásokat keresek, avagy felelősöket, akik helyettem vihetik el a balhét... a balhémat.
- Mit szólnál esetleg egy kávéhoz? - Mondom némi töprengés után fennhangon, ahogy kiszúrok a közelben egy kávézót. De nem sokat várok a válaszára, hiszen azon nyomban megragadom a kezét, és húzom automatikusan magammal az épület irányába, nos ösztönzésként. Persze, remélem azt, hogy jön magától is, és nem kell őt indokolatlanul rángatnom, ugyanis nem lenne egy előnyös közös fotó. - Egy jó forró fekete, hogy ez milyen jól fog esni. - Nyitok be végül mosolyogva a helyiségbe, ám a sorba állás helyett kikerülöm a pultot. A kezét végül elengedem, hiszen a kamera osztagnak egyelőre vége, de van egy olyan sejtésem, hogy nem sokára még az épületbe is benyitnak -, még több fotó kell néven. - Akármi is történik csak kövess, rendben? - Szegezem neki érdeklődően, ám még mielőtt bólinthatna, vagy úgy igazából megszólalhatna, nos én indulok. Átvágok a pulton, aminek a segítségével végül kikötök a hátsótérben, ahol az eladók mozognak, és nem éppen a vendégek. Persze, mivel az egyik itt dolgozó ismer, így könnyű dolgom van, ugyanis egyből ki is vezet egy sikátoros részre, melynek az utcája igencsak szűk. Időközben valami tök felesleges dolgokról beszélek vele, és miután eltűnt, nos óvatosan megindulok a sikátor utolsó épületéhez, ahonnan igencsak óvatosan tekintek ki.
Vajon sikerült őket lerázni végleg, avagy csak még most jön a java?

||music: Ready to fight || words: 639 || note: -
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
my beautiful fiancé
tartózkodási hely :
▣ star city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ psychologist ▣
karakter arca :
▣ will tudor ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésejace & winnie
you need me, i'm here

Az egyszer biztos, hogy semmi pénzért nem lennék a helyében. Na, jó azért ez nem teljesen igaz. Ha megfizetnek érte, akkor én el lubickolok bármiben. Pontosan ezt csinálom most is. Megfizetnek azért, hogy itt legyek, hát itt vagyok. Bár sosem értettem, hogy mégis miért vagyok én a képben, ha tényleg nem meleg. Elvileg már volt előttem ügye nőkkel, szóval nem tudom miért érzi úgy, hogy jobb, ha meg van fizetve és csókolom. Bár egyre kevésbé érzem azt, hogy van beleszólása a dolgokba. Mármint az ügynöke intéz helyette mindent és lényegében a kettőnk közötti kapocs őrzője is ő lenne. Mondjuk nekem csak akkor kell a részesévé válnom ennek az őrületnek, amikor Jace a városba érkezik. Amikor kiteszi a lábát, valahogy senkit nem érdekel, hogy mit csinálok. Habár megígértem, hogy a dolgaimat igyekszem a legdiszkrétebben intézni nem mindig úgy alakul, ahogy én szeretném. De még semmi sem esett ki az irányításom alól különben már rég nem az enyém lenne a munka. Biztos vagyok benne, hogy elég hamar le tudnának szervezni egy lányt, aki szívesen átvenné a helyemet. Meg valami nagy drámát kerítenének köré, amiről az újságok hetekig, hónapokig írogathatnának. Egészen addig, míg az életet is kiszívják az egészből. Meg mondhatni az emberekből is, akikről szól. Mert néha a média olyan erőteljesen a képébe nyomja az embernek azt is, amit nem akar látni. Például, ha egy tömegszerencsétlenség történik képesek azon rágódni hetekig, talán még hónapokig is, ahelyett, hogy nem nyomnák folyamatosan az emberek arcába. Akit érint azt úgy is értesítik a fejleményekről, míg nem szeretné mindenhol ugyanazt látni, hogy még mindig nem sikerült azonosítani az összes áldozatot. Lehangoló és undorító egyben.
Ahogy odasietek hozzá nem tűnik valami boldognak, mintha csalódott lenne vagy nem is tudom. Bár megértem, hiszen mindez csak álca és egyetlen egyszer sem akart lefeküdni velem, ami egyszerre sértő és érdekes. Azonban túl jól fizet ahhoz, hogy ezen ússzon el az egész. Én tudom tartoztatni magam a közelében és jelen pillanatban ez az egy dolog számít. Ha ő nem akarja én nem erőltetem. Még a végén tényleg kiderül, hogy meleg. Habár ez sosem teljesen fekete-fehér.
Ahogy átölel minden egyes szavát tisztán értem és elmosolyodom, ahogy elhúzódunk egymástól. - Én benne vagyok. De hova szeretnél menni? - Igyekszem nem túl feltűnően utalni arra, hogy le fogjuk rázni a keselyűket, mert már azon sem lennék meglepve, ha valamelyik még megpróbálná lehallgatni a magánbeszélgetésünket, hogy arról írhasson valamit. Megértem, hogy ez a munkájuk, de igazán választhattak volna valamit, ami érdemlegesebb. Ami emberibb. Mondjuk én sem vagyok egy mintapélda, de azért valljuk be, hogy többet teszek az emberiségért, mintsem belemászok a magánéletükbe. Én magam is részese vagyok az életüknek és csak szívességet teszek nekik. Ők pedig.. Rajtuk élősködnek.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsTo: Elowen Sardothien
Live life how you want and not how the others want you to!

A hónapokkal ezelőtti ismerős érzés fog el, amelyből már akkor tudtam, miszerint nincsen kiút, míg az utóbbi időszak eseményei is mindinkább a végzetem felé sodortak. Úgy érzem megfulladok a nyomás alatt, s ahogy egyre jobban a felszínre jön az emlék, avagy az, hogy nem az vagyok, aki eddig voltam, nos elfog a kétségbeesett rémület. Indokolatlan dühkitörések, hirtelen való eltűnések, avagy csak napokig bezárkózva lenni valahová. Mind-mind egyre megy, nem de bár? Ahogy beléptem abba az épületbe Star City-ben, ahogy a nővérem szemeibe nézhettem... Mélyen szívom magamba a levegőt, s bár ezerszer elmondtam a menedzseremnek, hogy ne hívja fel, Miss Sardothien-t, nos akkor is megtette. Mintha a szavaim süket fülekre leltek volna, de ezen voltaképpen miért is csodálkozom? Amikor is számára a nők jelentik a vigaszt, és azt hiszi, hogy mivel feszült vagyok, nos jót fog tenni nekem, ha ellazulok egy éjszakára az idézőjelesen is idézőjeles barátnőmmel. Kissé vicces ez a felvetés, ami azt illeti, de amíg nem tudja, hogy milyen fogadalmat is tettem a tulajdon anyámnak, nos addig nem igen kritizálhatja a nem is létező magánéletem. Vagyis akarnám hinni én, de hát nemcsak engem rángat dróton, hanem Elowent is..
Úgy sétálok végig az utcán, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna az, hogy fel tünetlenül sétálhatok a napfény okozta hévben. Egyszerűen ragyogónak kellene lennie az életnek, és nem romokba dőlnie, mintha egyszerűen csak egy könnyedén elfújható kis kártyavár lenne. Nem, nem, és nem! Érzem a kamerák kattogását, a feszült pillanatot, ahogy mindenki lélegzet visszafojtva várja, hogy ő és én, nos végre találkozunk. Olyan ez, mint valami nyálas szappanopera, de jelen esetben a lehető legszörnyűbb színésznek érzem magamat. Nem megy a mosoly felvétele, ahogy megjelenik, ahogy felém rohan, és majdan a karjaimba veti magát. Nem ellenkezek, de egy pillanatig nem is mozdulok. Az ereimben megfagy a vér, szinte ledermedve fut át rajtam a döbbenet, miszerint itt van, és valamit alakítanunk kellene. De mégis mit? Ilyen állapotban még a legjobb színészek is megbuknak, és én... én, aki a pályám elején járok, nos kétszeresen is csődöt mondok.
- Hiányoztál. - Mondom ki hangosan, miszerint a fotósok tökéletesen hallhassák a színjátékom. Eközben pedig könnyedén ölelem őt magamhoz, mint, akinek tényleg szüksége van rá, és jelen esetben ez nemcsak egy színjátszma, hanem maga a tökéletes valóság, ugyanis bárki társasága jól esne ebben a kritikus helyzetben. Mélyen szívom be a levegőt, ahogy lezárom a szemeimet, és sikerül olyan közel hajolnom a füléhez, hogy a szavaim suttogását mindösszesen csak ő érthesse. - Mit szólnál, ha kétszer annyit fizetnék? - Vetem fel hirtelen ötletként. - Csak akkor lépjünk le innen. Ma... ma egyáltalán nem tudom előadni azt, hogy.. mindegy! Tűnjünk el, kérlek! - Húzódom ekkor hátrébb, ahogy a szemeibe nézek, úgy téve, mintha ez egy igazán szerelmes pillanat lenne kettőnk között, de mindezt csak a kamerákért természetesen. Remélem, beérik egy hónapig a fotókkal! Na jó viccelek, de tényleg jobb lenne eltűnni innen, mielőtt még valaki előtt, nos lehullik az álcám leple.
De ő maga egyáltalán, nos belemegy ebbe?

||music: I need room to breath || words: 486 || note: -
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Similar topics
-
» Central City Utcái
» Utcák és terek
» Central Park, Manhattan
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-
Ugrás: