Central City Utcái
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Hétf. Márc. 27, 2017 12:06 pm
Hétf. Márc. 27, 2017 11:30 am
Hétf. Márc. 27, 2017 10:54 am
Vas. Márc. 26, 2017 10:27 pm
Vas. Márc. 26, 2017 9:01 pm
Szomb. Márc. 25, 2017 11:40 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Central City UtcáiElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szomb. Márc. 25, 2017 11:21 pm ••


To: Elowen Sardothien
Live life how you want and not how the others want you to!

Minden lépés oly' kiszámítható, minden szó mily' elszálló, s minden döntés egyszerűnek ható.. De valójából, nos az út megtétele nehéz, a szavak ereje súlyos teher, és a választásaink örökre szólóak. Nem változtathatunk a múltunkon, s ezért is kísért minket folyton, mintsem egyféle árny jellege. Lehet, hogy szembenéznénk vele, és elfogadnánk azt, ami ezek alapján ránk vár, de... ha megtennénk, akkor összeroppannánk, elsüllyednénk, s megfosztanánk magunktól az életet. Milyen lenne úgy tükörbe nézni, hogy tudva tudod, miszerint gyűlölnek? S hogyan lennél képes visszatekinteni önmagadra, ha azt se érdemled meg, miszerint lélegezhetsz? Tudod.. a sors akármit is hoz elénk, azért egyedül csak mi vagyunk a felelősek -, mi vagyunk azok, akik szerepet vállalnak a kimenetelért. Miénk az utolsó szó joga, és ezzel egyúttal a vég kifejlett is. Számtalanszor fordítunk hátat az igazságnak, hamis kis illúziókba ringatva önmagunk, miközben reményvesztetten állunk, nos a saját kis tükörképünkkel szemben. S hogy tetszik-e, amit én magam látok? Nem, koránt sem. Minden másabb lett volna, ha... akkor.. nem vagyok itt. Viszont a döntéseink befolyásolnak, azok hoznak egyedül csupán könnyebb utat, avagy nehezebbet a számunkra, ahogy ezek végezhetik ki a lelkünk darabkáit lassacskán, ha hajlandóak vagyunk lemondani a küzdésről. Vajon tényleg feladjuk, s mindent hátrahagyva elfeledetté válunk?
A sötétség a lelkünk mélyén lappangva vár, és vár, amíg úgy nem látja jónak, hogy egy-egy alkalomadtán az elménket megzavarhatja. Olyankor mindig végletes dolgok irányába vezet. Képesek vagyunk ott hagyni valakit a kórházban, és meg nem látogatni, csak mert nem akarjuk nézni, ahogy szenved. Elegünk van a fájdalom átélte kínzásból, és abból, hogy a szenvedés örökös körfogásként kísér bennünket az úton. Egy-egy elvesztés olyanra késztet, amelyet józanságunk tudatában nem tennénk meg, de az idő múlása, a veszteség, a magány, avagy csak maga.. maga a tény, hogy változtunk, és nem ismerünk magunkra, nos befolyásol. Megrekedünk, megállunk, elgondolkozunk -, helyesen cselekszünk-e, avagy azt tesszük, amit ténylegesen kellene? S amikor valaki megáll velünk szemben, és ránézve azt tapasztaljuk, hogy zavartak vagyunk, nos menekülünk. Hogy mit is csinálok én? Ugyancsak szökésben vagyok, mintsem mindenki. Eleget láttam ahhoz, hogy tudjam nem tagadhatok sokáig, hogy felismerjem, miszerint körülöttem minden darabokra hullik. A kép, a látszat, az... életem. Tudod milyen érzés az, amikor levegőt vennél, de nem tudsz, amikor élnél, de valami visszaránt, s amikor változtatnál a hibáidon, de valaki egyszerűen csak hátba vág?
Torz, sötét, homályos alak.. képzelet, valótlanság, s feledés.. Hol van már az, amiért egykoron nem kellett harcolni, s fájdalmas útat megtenni? Hol... azaz, egyáltalán kereshettem még?
Fulladás, mélység, s végtelenség.. rideg, kíméletlen, hűvös éjszaka.. Álmatlanság gyötör, s a veszélybe sodrom önmagam, imádságot rebegek az ajkaim peremén, de a megváltó szavak elvesznek a fekete palást leplén.
Mindörökké.. Hangzott egykoron gyermetegen, s most lám hová is jutottunk az életünkben..
Halandóság.. Összeszámolhatatlan, hogy mennyi idő maradt hátra, de szerencsés határral mondható, hogy épp elegendő, miszerint hátat fordíthassak..
Viszlát.. Hagyná el ajkaimat e szó, ha tudná, de nehezebb szembenézni egy-egy elválással, mintsem álomvilágba ringatni magam.
Szaggatottan szívom magamba a levegőt, ahogy kitekintve a szűk sikátorból, leselkedek a riporterek után. Miután látom, hogy elindulnak befelé az épületbe, nos könnyűszerrel felsóhajtok.
- Igen, igen, igazad van.. - Bólogatok megrészegülten, ahogy felé fordulok. - El kell innen tűnni, mielőtt... újra meglelnek, s még több extra fotót kívánnának. Már csak azon csodálkozom, hogy nem minden egyes percben a nyakamban lihegnek, mint valami kiskutyák. Ami természetesen vicces lenne, és egyben idegesítően unalmas. - Mondom, ahogy mellé lépek. - Ha nem tudják hol laksz, akkor mehetünk hozzád. Más esetben pedig, nos kénytelen vagy velem jönni.. de azt hiszem az a verzió kevésbé tetszene. - Vallom be a magam számára is frusztráló tényt, amellyel nem igazán néztem szembe még, de ha kell megteszem, ugyanis mindent azért, hogy lerázzam őket végérvényesen.

||music: Wicked || words: 597 || note:
avatar
✻ tartózkodási hely :
everywhere in the world «
✻ foglalkozás, hobbi :
i'm an actor, darling «
✻ karakter arca :
mr. dominic sherwood «
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szer. Feb. 15, 2017 8:00 pm ••


jace & winnie
you need me, i'm here

Sosem volt titok számomra, hogy Jace elég bonyolult eset. Mármint már magában az, hogy nem is akar komolyabban hozzám érni elég sokat elárult. Na, jó azért mondhatnám azt is, hogy olyan, mint Dommiel. Megveti minden egyes porcikámat, amit nem olyan egyszerű lenyelni, de néha el kell fogadnunk, hogy nem mindenkinek vagyunk az esetei. De succubus vagyok az istenit. Meg kellene örülniük a közelemben, de azt hiszem már kezdem megérteni, hogy semmi köze az egésznek hozzám. Legalábbis Jace esetében nem. Olyan feszült, hogy szerintem egy percet sem tölt el, hogy ténylegesen önmagaként gondolkozik. Nem az én dolgom kielemezni a lelkét és kielégíteni annak vágyait, mert nem azért vagyok itt. Fizetnek. Akármennyire is keserű ezt bevallani, ha nem fizetnének érte, akkor itt sem lennék. Túlságosan is zárkózott ahhoz, hogy megpróbáljam felfeszíteni mi az, ami benne lakozik. De félek, hogyha egyszer megnyitod a csapot, az utat az érzéseknek, akkor nem lehet őket visszatömködni és meg nem történtnek nyilvánítani. Pedig néha annyival egyszerűbb lenne visszapörgetni az időt és megfeledkezni arról, hogy bizonyos dolgok megtörténtek. Azonban minél jobban próbálkozunk elnyomni magunkban annál élénkebben jelennek meg előttünk a képek, amelyeket leginkább szeretnénk elfelejteni. Nem nyerhetünk, ha tényleg el nem engedjük azokat a dolgokat, amik fájdalmat okoznak nekünk. Ha pedig nemes egyszerűséggel az arcunkba nyomják őket, csak tennünk kell egy lépést hátra és leküzdenünk magunkban mindazt, ami árvízként készül elönteni minket. Van, hogy visszatudjuk nyomni a fedelet, de előfordul az is, hogy nincs erre lehetőségünk, hiszen túlságosan sokáig tartottuk zárva a palackot. Az ő esetében pedig pontosan ettől félek. Hogy túl régóta nyomja el magában a dolgokat. Mintha úgy érezné, hogy a világ ellene van. Elég időt töltök vele ahhoz, hogy átlássak rajta még akkor is, ha nem akarok. Abban pedig egyenesen biztos vagyok, hogy ő sem akarja, hogy így átvilágítsam, de néhány dolog az akaratunktól függetlenül megtörténik. Csak el kell fogadnunk, hogy ezek az életünk részei. Megbékélünk vele és, akkor már semmi nem foghat vissza minket.
Jelen pillanatban pedig a kamerák kattogása láthatóan fojtogatóan hatnak rá, mintha úgy érezné, hogy a saját élete az ő keserű börtöne. Egy dolgot tesz, amit szeret Már, ha szereti.. Nem tudom. Viszont az, hogy ennyire keselyűként kattognak az életén egyszerűen érthetetlen. Mindenkinek szüksége van a magányra. Joga is van hozzá.
Minden kérdés nélkül követem és nem csak azért, mert meg vagyok fizetve, hanem mert én sem akarok itt maradni bekerítve ezekkel a keselyűkkel. Egyszer-kétszer pózolni nekik, mint Jace barátnője még belefér, de ha az arcomba nyomná valamelyik a kameráját, akkor biztos elborulna az agyam.
Mielőtt még bármit is reagálhatnék el is tűnik Jace, mint a kámfor és egy pillanatra köpni nyelni nem tudok, majd összeszedem magam és követni kezdem a dolgozók között a sikátor felé, de egy nagyobb pacák elállja az utam, miszerint semmi keresni valóm nincs itt. Mindössze másodpercek töredékébe telik neki felhúznia idegileg, mire én fogom magam és a képességem burkába helyezem őt, amire meg is kéri a kezemet, de válaszra se méltatva rohanok el mellette a kijárat felé, remélhetőleg Jace után. Az egyik befelé forduló dolgozóba beleütközök, de végül a tekintetem megtalálja az ő alakját. - Szerintem egy perc nyugalmunk most lesz, de hamar kell innen elhúznunk a csíkot, mielőtt még az egész környéket nekiállnak feltérképezni. Ha gondolod mehetünk hozzám. Az olyan semleges terület. - Egyszer sem kellett hozzám vezetni a kamerásokat, mert akkor elég sok dolgot kaptak volna lencsevégre, amit nem kellett volna. Megőrizhettem így a magánéletem, amire nagyon is szükség volt. Én csak részszereplő voltam ebben, de úgy tűnik most rá is ráférne egy kis szabadság.

avatar
✻ kereslek :
my gf, my home ♥

✻ tartózkodási hely :
■ next to dom in cc ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ escort ■
✻ karakter arca :
■ kat mcnamara ■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szer. Feb. 08, 2017 11:31 pm ••


To: Elowen Sardothien
Live life how you want and not how the others want you to!

Egészen feszülten szívom magamba a levegőt, miközben próbálok elhatárolódni az elmém játékától, gondolván azt, hogy talán egy pillanatra minden ismét a régiek tükrében csillanhat meg. De a felvetés is őrült lefuttatás, s nemhogy azt hinni, hogy a remény a pártomon áll. Oly' régóta a sötétség útvesztőjébe léptem át, melyből nem lelhetem meg a kiutat. Olyan tova tűnően szállt el felettem az idő, mint még sohasem azelőtt. S a gondolatok, melyek olykor a hatalmukba kerítenek, nos néha még rosszabbak, mintsem bármelyik fájdalom megélésének a kivitelezése. Az egyenes út hirtelen vált káosz kirajzolásává, az egyszerű pedig úgy lépett át a bonyolult feliratba, mintha mindezek előtt sosem lett volna könnyű életem. Régen viszont annyira jobb volt! Az iskola, a szülőknek való megfelelés, avagy egy-egy veszekedés, és kisebb balhé, amellyel nem kavarhatja fel úgy igazából az ember az állóvizet. De most..? Kérdem én, hogy hová is tűnt mindez, s miért fordítanak hátat olyan emberek, akikre a leginkább támaszkodnánk? Hogyan történhetett meg, miszerint a saját vérrokon szúr a leginkább hátba, s akármerre tekintünk is szét, nos igazából senkiben sem bízhatunk meg? Mi ez, ha nem maga az őrület, és a kételyekre való indok?
A színjáték pusztán csak egy eszköz, amellyel megtévesztünk másokat, és amellyel elhitetjük a valótlan igazságunkat. A naivak egyetlen lépéssel beleesnek a csapdánkba, míg mi magunk röhögünk ezen, de igazából azt hiszem, miszerint ez siralmas, mintsem vicces. Ha a helyzet mélyét kutatnánk, akkor nem találnánk megfelelő értékű példát arra vonatkoztatóan, hogy egyesek miért is élvezik, ha tönkre tehetnek másokat, avagy, hogy netán miért hazudnak feleslegesen. Tegyük fel ezeket a riportereket a terítékre, akiknek nem az a célja, hogy közölje a valóságot, hanem az, hogy minél többet zsebeljen be, így pedig a nézőközönségét kritikusan, de mégis ravaszul belehúzza a hazugságba. Leír valamit elferdítve, kiszépítve, avagy csak önön magát meghazudtolva, hogy aztán mások kezébe adhassa, mintsem egy sablonos infót. Így, ha kiderülne, hogy voltaképpen mit tett a nővérem, avagy a nem régiekben mi is történt Star City-ben igazából, akkor nem díjaznák. Leírnák a hideg valóságot, s persze nemcsak őt, de valamiféle módon engem is lejáratnának. Talán a karrieremnek ott lenne vége, míg ez a barátnős hazugság szinte egy darabig, avagy egy bizonyos pontig húzható, de nem az örökké valóságig. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy miért támaszkodom az ügynökömre, hiszen nem ő a főnököm. Bár az image-t jelentős mértékben javítja, a bevétel hozamot pedig képes növelni, de ez nem garantálja azt, hogy mindenben egyet kellene értenem vele, vagy mégis? Viszont mindenesetre jelen pillanatban, nos nem igazán gondolkozom tisztán, nem látom át az összefüggéseket, csak hibásokat keresek, avagy felelősöket, akik helyettem vihetik el a balhét... a balhémat.
- Mit szólnál esetleg egy kávéhoz? - Mondom némi töprengés után fennhangon, ahogy kiszúrok a közelben egy kávézót. De nem sokat várok a válaszára, hiszen azon nyomban megragadom a kezét, és húzom automatikusan magammal az épület irányába, nos ösztönzésként. Persze, remélem azt, hogy jön magától is, és nem kell őt indokolatlanul rángatnom, ugyanis nem lenne egy előnyös közös fotó. - Egy jó forró fekete, hogy ez milyen jól fog esni. - Nyitok be végül mosolyogva a helyiségbe, ám a sorba állás helyett kikerülöm a pultot. A kezét végül elengedem, hiszen a kamera osztagnak egyelőre vége, de van egy olyan sejtésem, hogy nem sokára még az épületbe is benyitnak -, még több fotó kell néven. - Akármi is történik csak kövess, rendben? - Szegezem neki érdeklődően, ám még mielőtt bólinthatna, vagy úgy igazából megszólalhatna, nos én indulok. Átvágok a pulton, aminek a segítségével végül kikötök a hátsótérben, ahol az eladók mozognak, és nem éppen a vendégek. Persze, mivel az egyik itt dolgozó ismer, így könnyű dolgom van, ugyanis egyből ki is vezet egy sikátoros részre, melynek az utcája igencsak szűk. Időközben valami tök felesleges dolgokról beszélek vele, és miután eltűnt, nos óvatosan megindulok a sikátor utolsó épületéhez, ahonnan igencsak óvatosan tekintek ki.
Vajon sikerült őket lerázni végleg, avagy csak még most jön a java?

||music: Ready to fight || words: 639 || note: -
avatar
✻ tartózkodási hely :
everywhere in the world «
✻ foglalkozás, hobbi :
i'm an actor, darling «
✻ karakter arca :
mr. dominic sherwood «
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Kedd. Feb. 07, 2017 12:10 am ••


jace & winnie
you need me, i'm here

Az egyszer biztos, hogy semmi pénzért nem lennék a helyében. Na, jó azért ez nem teljesen igaz. Ha megfizetnek érte, akkor én el lubickolok bármiben. Pontosan ezt csinálom most is. Megfizetnek azért, hogy itt legyek, hát itt vagyok. Bár sosem értettem, hogy mégis miért vagyok én a képben, ha tényleg nem meleg. Elvileg már volt előttem ügye nőkkel, szóval nem tudom miért érzi úgy, hogy jobb, ha meg van fizetve és csókolom. Bár egyre kevésbé érzem azt, hogy van beleszólása a dolgokba. Mármint az ügynöke intéz helyette mindent és lényegében a kettőnk közötti kapocs őrzője is ő lenne. Mondjuk nekem csak akkor kell a részesévé válnom ennek az őrületnek, amikor Jace a városba érkezik. Amikor kiteszi a lábát, valahogy senkit nem érdekel, hogy mit csinálok. Habár megígértem, hogy a dolgaimat igyekszem a legdiszkrétebben intézni nem mindig úgy alakul, ahogy én szeretném. De még semmi sem esett ki az irányításom alól különben már rég nem az enyém lenne a munka. Biztos vagyok benne, hogy elég hamar le tudnának szervezni egy lányt, aki szívesen átvenné a helyemet. Meg valami nagy drámát kerítenének köré, amiről az újságok hetekig, hónapokig írogathatnának. Egészen addig, míg az életet is kiszívják az egészből. Meg mondhatni az emberekből is, akikről szól. Mert néha a média olyan erőteljesen a képébe nyomja az embernek azt is, amit nem akar látni. Például, ha egy tömegszerencsétlenség történik képesek azon rágódni hetekig, talán még hónapokig is, ahelyett, hogy nem nyomnák folyamatosan az emberek arcába. Akit érint azt úgy is értesítik a fejleményekről, míg nem szeretné mindenhol ugyanazt látni, hogy még mindig nem sikerült azonosítani az összes áldozatot. Lehangoló és undorító egyben.
Ahogy odasietek hozzá nem tűnik valami boldognak, mintha csalódott lenne vagy nem is tudom. Bár megértem, hiszen mindez csak álca és egyetlen egyszer sem akart lefeküdni velem, ami egyszerre sértő és érdekes. Azonban túl jól fizet ahhoz, hogy ezen ússzon el az egész. Én tudom tartoztatni magam a közelében és jelen pillanatban ez az egy dolog számít. Ha ő nem akarja én nem erőltetem. Még a végén tényleg kiderül, hogy meleg. Habár ez sosem teljesen fekete-fehér.
Ahogy átölel minden egyes szavát tisztán értem és elmosolyodom, ahogy elhúzódunk egymástól. - Én benne vagyok. De hova szeretnél menni? - Igyekszem nem túl feltűnően utalni arra, hogy le fogjuk rázni a keselyűket, mert már azon sem lennék meglepve, ha valamelyik még megpróbálná lehallgatni a magánbeszélgetésünket, hogy arról írhasson valamit. Megértem, hogy ez a munkájuk, de igazán választhattak volna valamit, ami érdemlegesebb. Ami emberibb. Mondjuk én sem vagyok egy mintapélda, de azért valljuk be, hogy többet teszek az emberiségért, mintsem belemászok a magánéletükbe. Én magam is részese vagyok az életüknek és csak szívességet teszek nekik. Ők pedig.. Rajtuk élősködnek.

avatar
✻ kereslek :
my gf, my home ♥

✻ tartózkodási hely :
■ next to dom in cc ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ escort ■
✻ karakter arca :
■ kat mcnamara ■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Hétf. Feb. 06, 2017 11:09 pm ••


To: Elowen Sardothien
Live life how you want and not how the others want you to!

A hónapokkal ezelőtti ismerős érzés fog el, amelyből már akkor tudtam, miszerint nincsen kiút, míg az utóbbi időszak eseményei is mindinkább a végzetem felé sodortak. Úgy érzem megfulladok a nyomás alatt, s ahogy egyre jobban a felszínre jön az emlék, avagy az, hogy nem az vagyok, aki eddig voltam, nos elfog a kétségbeesett rémület. Indokolatlan dühkitörések, hirtelen való eltűnések, avagy csak napokig bezárkózva lenni valahová. Mind-mind egyre megy, nem de bár? Ahogy beléptem abba az épületbe Star City-ben, ahogy a nővérem szemeibe nézhettem... Mélyen szívom magamba a levegőt, s bár ezerszer elmondtam a menedzseremnek, hogy ne hívja fel, Miss Sardothien-t, nos akkor is megtette. Mintha a szavaim süket fülekre leltek volna, de ezen voltaképpen miért is csodálkozom? Amikor is számára a nők jelentik a vigaszt, és azt hiszi, hogy mivel feszült vagyok, nos jót fog tenni nekem, ha ellazulok egy éjszakára az idézőjelesen is idézőjeles barátnőmmel. Kissé vicces ez a felvetés, ami azt illeti, de amíg nem tudja, hogy milyen fogadalmat is tettem a tulajdon anyámnak, nos addig nem igen kritizálhatja a nem is létező magánéletem. Vagyis akarnám hinni én, de hát nemcsak engem rángat dróton, hanem Elowent is..
Úgy sétálok végig az utcán, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna az, hogy fel tünetlenül sétálhatok a napfény okozta hévben. Egyszerűen ragyogónak kellene lennie az életnek, és nem romokba dőlnie, mintha egyszerűen csak egy könnyedén elfújható kis kártyavár lenne. Nem, nem, és nem! Érzem a kamerák kattogását, a feszült pillanatot, ahogy mindenki lélegzet visszafojtva várja, hogy ő és én, nos végre találkozunk. Olyan ez, mint valami nyálas szappanopera, de jelen esetben a lehető legszörnyűbb színésznek érzem magamat. Nem megy a mosoly felvétele, ahogy megjelenik, ahogy felém rohan, és majdan a karjaimba veti magát. Nem ellenkezek, de egy pillanatig nem is mozdulok. Az ereimben megfagy a vér, szinte ledermedve fut át rajtam a döbbenet, miszerint itt van, és valamit alakítanunk kellene. De mégis mit? Ilyen állapotban még a legjobb színészek is megbuknak, és én... én, aki a pályám elején járok, nos kétszeresen is csődöt mondok.
- Hiányoztál. - Mondom ki hangosan, miszerint a fotósok tökéletesen hallhassák a színjátékom. Eközben pedig könnyedén ölelem őt magamhoz, mint, akinek tényleg szüksége van rá, és jelen esetben ez nemcsak egy színjátszma, hanem maga a tökéletes valóság, ugyanis bárki társasága jól esne ebben a kritikus helyzetben. Mélyen szívom be a levegőt, ahogy lezárom a szemeimet, és sikerül olyan közel hajolnom a füléhez, hogy a szavaim suttogását mindösszesen csak ő érthesse. - Mit szólnál, ha kétszer annyit fizetnék? - Vetem fel hirtelen ötletként. - Csak akkor lépjünk le innen. Ma... ma egyáltalán nem tudom előadni azt, hogy.. mindegy! Tűnjünk el, kérlek! - Húzódom ekkor hátrébb, ahogy a szemeibe nézek, úgy téve, mintha ez egy igazán szerelmes pillanat lenne kettőnk között, de mindezt csak a kamerákért természetesen. Remélem, beérik egy hónapig a fotókkal! Na jó viccelek, de tényleg jobb lenne eltűnni innen, mielőtt még valaki előtt, nos lehullik az álcám leple.
De ő maga egyáltalán, nos belemegy ebbe?

||music: I need room to breath || words: 486 || note: -
avatar
✻ tartózkodási hely :
everywhere in the world «
✻ foglalkozás, hobbi :
i'm an actor, darling «
✻ karakter arca :
mr. dominic sherwood «
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Vas. Feb. 05, 2017 11:41 pm ••


jace & winnie
you need me, i'm here

A telefonom a mai reggel folyamán is azzal a bizonyos csengőhanggal ébresztett. Ez azt jelentette, hogy Jace újra a városban van és hamarosan meg kell ejtenünk az első közös, kis körutunkat a városban. Nem tudom, hogy miből gondolják azt, hogy ez így jó lesz, hiszen lényegében vele is mehetnék. Követhetném, ahova kell, mert nincs igazán semmi, ami papíron idekötne. Azt nem mondhatom, hogy egy férfit jöttem ide levadászni, vagy a barátnőmmel itt helyeztük magunkat kényelembe, mert valahogy mindkettő elég negatívan hatna arra a tényre, hogy elméletben én vagyok a barátnője.
Minden egyes lépés, amit ilyenkor a házon kívül teszek folyamatos megfigyelés alatt van. Furcsa mód senkit nem érdeklek, amikor nincs itt. Pedig mennyi szaftos pletykát kreálhatnának. Ja, persze néha azért próbáltak is, de a képességemnek köszönhetően könnyedén meggyőzök bárkit arról, hogy ne tegye. Mármint azzal csak velem szúrnak ki. Szükségem van a pénzre, mert akármennyire is tetszik nem mondhatom, hogy minden áldott este lehetőségem van arra, hogy pénzben fürödjek. Nekem is ugyanúgy meg kell keresnem azt, amiből meg akarok élni. Nem sajnáltatom magam, mert jól tartom magam, de azért összetörne bennem egy világ, ha valaki tönkretenné nekem a tökéletes pénzforrásomat.
Jace ügynöke már el is küldte nekem, hogy hova kell mennem, hogy találkozzak Jace-l. Néha már kezdem azt érezni, hogy ez az egész kapcsolat háromszemélyes. Nem, mintha tényleges kapcsolat lenne, de határozottan furává teszi az ügynöke közreműködése. Lefogadom, hogyha egy tényleges barátnője lenne, akkor őt is pontosan így próbálná meg dróton rángatni. De, hát ez a dolga. Mindent meg kell tennie azért, hogy Jace a rivaldafényben maradjon, ahová tartozik. Mert hülye lenne bárki is megkérdőjelezni a tehetségét.
Amikor megpillantom őt hatalmas mosoly terül el az arcomon és odasietek hozzá, hogy a karjai közé vethessem magam és a távolból már szinte hallani lehet az idegesítő kamerák kattanását. - Szóval, akkor ma mit kell eljátszanom? Mi a mai terv? - Általában meg van szabva, hogy hova kell mennünk mit kell megnéznünk. Már pusztán ezzel is reklámozunk dolgokat, hogy elmegyünk valahová. Hát ehhez aztán én nem tudnék hozzászokni. Meg még mindig be tudnék mosni egy két, megszállott rajongónak, akik legszívesebben kikaparnák a szemeimet a helyükről. Mert, hogy nem vagyok elég jó Jace számára. Hát panasz még nem volt. Mondjuk nem is igazán van mire. Tartom magam a megállapodáshoz, mert túlságosan jó pozícióba helyez ez engem. Még a sok negatívum ellenére is.

avatar
✻ kereslek :
my gf, my home ♥

✻ tartózkodási hely :
■ next to dom in cc ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ escort ■
✻ karakter arca :
■ kat mcnamara ■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szomb. Feb. 04, 2017 5:57 pm ••

szabad játéktér ♥
avatar
✻ kereslek :
magányos szíveket
✻ tartózkodási hely :
❇ az emberek szívében
✻ foglalkozás, hobbi :
❇ nyílvesszők szívbe célzása
✻ karakter arca :
❇ amy gumenick
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Pént. Feb. 03, 2017 8:10 pm ••Barry & Zara & Kara

Talán némileg túlzás volna azt állítani, hogy ez itt egy randi volna. Igaz, a helyszín és néhány szempont ezt támasztja alá, de azért talán vissza kellene fogni azt a bizonyos gyeplőt. Francokat. Azt hitted mi? Hát hol érdekel ez engem?! Sehol. Az meg külön mai napi ajándék, hogy kényes helyzetbe hozhattam egy latexbe bújt hős hapsit. Good to me. Jó, azt azért le kell szögeznem, hogy eleve nem számítottam arra, hogy ténylegesen leülünk itt. Mármint, ha fogadnom kellett volna, nem erre tettem volna a tétet. Na de üsse kő, legalább nem dobott instant őrült dokik kezébe, szóval azért plusz pont jár buddy. 10-es skálán 0,1! Mi van? Azt nem mondtam, hogy egész pont jár… A válaszán meg csak csendben hümmögök. Valahol talán, egy egészen kicsikét csodálom azt az optimizmust, amit gyakorol a kajáim felé. Vagy is a faj felé, amibe valaha tartoztunk. Engem az idő már túl régóta őröl fel, őt valószínűleg mostanában vagy nem oly rég húzta be a gépszíj a „mások” csoportjába. Nem vagy ember, nem vagy jó, nem helyes, hogy létezel.
- Pedig az emberek már csak ilyenek… mindig is ilyenek voltak és ilyenek is maradnak. Mindig arról ítélkeznek, amit először látni vélnek.
Vonom meg vállaim, s az időközben megérkezett rendelésre csapok le. Vagy is az én koktélomra, amit élveteg módon kezdek ízlelgetni. Szeretem az édes dolgokat. Nagyon.
- Lehet, hogy nem te vagy, de a személyek, akikkel találkozol, hatással vannak rád, és formálnak téged és a személyiséged. Szóval valahol még is csak te vagy az is.
Mivel átkozottul élvezem, hogy összezavarja a saját mondata, így még sunyi módon megcsavarom a gondolatmenetét még egyszer. Szeretném addig látni a zavart képét, amíg lehet. Hiszen hős, s mint ilyen, nem rendelkezik túl sok szabadidővel. Mondhatni, nincs is ilyen neki. Ezért jó ezen felülkerekedni. Rám nem vonatkoznak a törvények, az elvárások, a társadalmi abnormatívák. A következő kérdésére lassan csúszik fel az egyik szemöldököm a homlokom közepére.
- Óóó, hogy máris velem akarsz foglalkozni?
Ejtem mindezt úgy, hogy reményeim szerint megint zavarba jön s átérzi a kétértelműséget, mit beletettem. Túlságosan is mókás a mimikája, hogy az ilyen ziccereket kihagyjam. Sorry baby. Azonban mielőtt túlságosan is élvezhetném a figyelmet és a zavart kisfiú effektet magam előtt, az első pár villányi csokitorta után randipartnerem bejelenti távozását. Most mondjam azt, hogy fejben fellélegeztem? Mert úgy van. Az eszembe sem jut, hogy nem vagyok elég jó neki, mert hát… ez nem opció. Több mint 100 éve nézek ki így, és minden előnyére emlékszem, amit ez a korban ragadt test csikart ki az évek során. Az nem lehet, hogy ne lennék jó neki. Az még talán, hogy ő nem lenne az nekem. Mondjuk tény, hogy ha egyszerű ember lenne, szóba se állnék vele. De nem az, ráadásul bosszant, de a képessége nem túl előnyös nekem. Így az irhám érdekében egy kicsit… behúztam a csőbe. Ehhez semmi köze a két szép szemének és a feszes hátsójának. Ugyebár, hiszen én nem szoktam… szeretni, meg ilyen baromságokat csinálni. És nem is áll szándékomban elkezdeni, hogy veszélyeztessem az életem. Veszélyeztetve van az már így is épp eléggé.
- Hát persze, mindenképp… de csak ha sikerül megtalálnod.
Húzom kekeckedő vigyorra ajkaimat, mert hát valljuk be, nem vagyok jó kislány. Súlyos taktikai hiba lenne bármilyen adatot megadnom magamról az elképzelt rend hű őrének. Nem, a formás hátsója sem teszi őt kivétellé. Nope. Aztán majd rájön egyszer, hogy nem létezem, de tény, hogy ha sikerül megtalálnia, akkor megjutalmazom egy rendes randival. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nincs mit megadnom neki. Nincs számlám, nincs telefonom, nincs lakcímem. Szóval ha megtalál ezek ellenére is, az achievement. Leöblítem a csokitortát a torkomról néhány korty koktéllal, majd az ujjam hegyére lehelt csókot felé fújom egy kacsintés kíséretében.
- Nem kéne elkésned, igaz? Na sicc.
Integetek bazsalyogva, s csak azután lélegzem fel, mikor megbizonyosodtam róla, hogy tényleg elhagyta a helyet. Hátradőlök, miközben győzelemittasan az égbe emelem ökleimet.
- Ez az! Megúsztam!
Aztán felkacagok és kiiszom a koktélomat. Elcsomagoltatom a csokitorta nagyját, majd némi szemvillogtatás után könnyű mosollyal hagyom el a helyet, hiszen a hőspalánta miatt nem kellett fizetnem. Meg egyébként se fizettem volna. Sayonara, Mr. Handsome Flash~

* Trap of Love * ||Remélem tetszik, köszönöm a játékot. Folyt köv. Smile || ©REDIT

avatar
✻ tartózkodási hely :
mögötted...
✻ foglalkozás, hobbi :
népirtás
✻ karakter arca :
Megan Fox
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szer. Jan. 18, 2017 12:54 pm ••

Barry & Zara & Kara
dating is never easy for a superhero
Nem mondhatom azt, hogy számítottam arra, hogy mindez egyszerűen itt fog kikötni egy randi kellős közepén. Amire talán végképp senki nem számított, hogy a Flash a maga ruhájában egyszerűen csak besétál valahová, hogy megigyon valamit egy igazán gyönyörű nővel. Mert, hogy gyönyörű azt felesleges lenne tagadni. Azt hiszem ezt már sikerült világossá tenni a számára is a magam kínos módján, mert valahogy nem is lehetnék szerencsétlenebb, amikor nők jönnek szóba. De legalább próbálkozom! Az is már valami. Ezért nem jár valami különdíj? Na, mindegy. Az is csoda, hogy a magam kínos viselkedésével képes vagyok valakit randira hívni és nem beégetni magam az első percben. Na, jó azért ez mindig előfordul, de valahogy még nem szaladtak el sikítva tőlem. Bár nem túl sokat hívtam randira. Valahogy sosem volt merszem.
Manapság nem túl sok lehetőségem adódik arra, hogy valakivel is randizzak, hiszen legtöbbször mindig azok a személyek kerülnek veszélybe, akik fontosak a számomra és nem akartam ezt a számot az elkövetkezendő jövőben gyarapítani, de valahogy van azaz érzésem, hogy őt nem kell féltenem egy pillanatra sem. Nem tűnik olyan törékeny virágszálnak, akit elfúj a szél, hanem teljesen összeszedett és határozott. Ez pedig hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vonzó benne. Bár már a külseje is önmagában magával ragadó.
Elég kínos helyzetbe hoztam magam a rendeléssel, hogy kipróbálnám az orgazmust.. Mármint ez elég furcsa szófordulat, de ugyanakkor senki nem hibáztathat érte engem! Kikérem magamnak, hiszen valaki képes volt így elnevezni ezt az italt az már nem az én hibám, hogyha kerek mondatba dobom bele, akkor elég hülyén hangzik. Az arcom könnyedén igazodik a ruhámhoz, miután sikeresen leadtam a rendelést, de ugyanakkor nem is én lennék, ha nem hoznám magam valamilyen kínos helyzetbe.
- Hát, ha az emberek az alapján próbálnak megítélni, hogy kivel töltöm az időmet, akkor az már régen rossz. Mármint nem, mintha baj lenne veled vagy ilyesmi.. Hiszen te magad is megváltozhatsz, ahogy mindenkinek van lehetősége egy második esélyre, de.. Nem az a személy által kellene meghatározniuk engem, akivel vagyok, mert az nem én vagyok.. Mármint ugyanúgy megmentem az embereket minden egyes alkalommal. Szóval..  - Már megint csak kínosan csavarodik össze-vissza a nyelvem a mondandóm között. Na, ez komolyan olyan kérdés, mint mikor egy nő megkérdezi, hogy fogyott-e. Nincs rá jó válasz. Az ég egy adta világon nincs rá jó válasz.
- De egy randin nem inkább egymással kellene foglalkoznunk, mintsem mások véleményével?   - Persze mondom ezt én, akinek a fejében kész matematikai képletek vannak arról, hogy vajon mire gondolhat éppen a mellette ülő.
Bármennyire is szeretném kellemesen eltölteni ezt az estét vele a kötelesség most is közbe szól. Éppen csak kezdenénk jól érezni magunkat, amikor Cisco a fülembe csipogtat, hogy egy újabb metahuman bukkant fel a térképünkön és a lehető leghamarabb oda kellene mennem. Már majdnem közel kerültem egy újabb sikerélményhez, ami nem más, mint egy sikeres randi. Mióta megvan a képességem a legtöbbjüket félbeszakította a kötelesség. Na, nem mintha olyan randikirállyá váltam volna az utóbbi időben.
- Nagyon sajnálom, de hív a kötelesség.. Viszont remélem, hogy ezt bepótolhatjuk majd.. Valamikor.  - Rettenetesen rosszul érzem magam, amiért így felültettem, de ő legalább tisztában lehet az okával, hogy miért is tűnök el. Legalább egy jó oldala van annak, hogy a Flash szerkóban jöttem randizni. Máskülönben csak azt hinné, hogy nem tartom elég jó oknak arra, hogy maradjak. Bár remélem, hogy ilyesmi még csak meg sem fordul a fejében.
avatar
✻ kereslek :
▣ iris + joe + hr + cisco ▣
✻ tartózkodási hely :
▣ central city ▣
✻ foglalkozás, hobbi :
▣ forensic scientist ▣
✻ karakter arca :
▣ grant gustin ▣
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szomb. Okt. 22, 2016 5:42 pm ••Zara, Barry & KaraA Star Cityben való véletlen kikötésem után - igen, kezdenek ezek az incidensek egyre gyakoribbak lenni nálam -, úgy döntöttem körülnézek még egy kicsiit a környéken, még mielőtt visszarepülnék National-be. Szeretek repülni.. és utazni is, meg új élményeket szerezni, új emberekkel találkozni.. és ha a kripton szülötte ráadásul még repülni is tud, mi állítaná meg, hogy felfedezze magának a bolygót szabadidejében? Maximum a testvére, vagy a barátai.. esetleg a főnöke, de jelen pillanatban szerencsére egyikre sem került sor.
Flash-nek Metropolisban sikerült jó benyomást keltenie bennem. Tényleg úgy tűnt, mint akit érdekelt a hétköznapi emberek sorsa. Jó volt vele életeket menteni, még úgy is, hogy voltaképpen egyikünknek sem kellett volna ott tartózkodnia. Clark-ot azóta is gyötri a lelkiismeretfurdalás, amiért nem lehetett ott, holott ha megtehette volna, mindenképpen feltűnik a környéken. Dehát ilyen az én kuzinom. Bárkinek segítene, még a saját ellenségének is.. és ez rólam is ugyanúgy elmondható.
Így kötöttem ki végül Central City-ben is. A kíváncsiság vitt előre. Az egyik háztetőn hajtottam végre a landolásomat, majd leérve a járókelők közé, sétálgatni kezdtem az utcákon. Épp azon voltam, hogy rácsörögjek Alex-re, hogy szeretne-e valamit Central-ból, amolyan szuvenírként, mikor egy érdekes jeleneten akadt meg a pillantásom. Flash-t szúrtam ki egy szintén beöltözött lánnyal beszélgetni. De mindez önmagában nem is lett volna furcsa, azonban nem úgy néztek ki, mint akik meg akarnák menteni bárkinek is az életét.. vagy bármire is készülnének a kávézáson kívül. A lány öltözete hasonló volt a Supergirl-es összeállításomhoz.. bár, egy kicsit kirívóbb volt annál. Én ilyenben azért nem  szívesen indulnék el, feszengve érezném magam.
Kíváncsiságból követni is kezdtem a tekintetemmel a párost, majd mikor bementek egy számomra ismeretlen pub-ba, egy pillanatra meghökkentem. Ha most követem őket, joggal feltételezhetik azt rólam, hogy paparazzi vagyok. Ám, azok után, amiket a szuperhallásomnak köszönhetően meghallottam a beszélgetésükből, muszáj volt bemennem nekem is. Próbáltam minél észrevétlenebb maradni, így rendeltem egy tejeskávét, majd leültem egy tőlük igencsak távol eső asztalhoz. Hallani ígyis hallani fogom őket, és még gyanúsnak sem fogok majd tűnni innen a szemükben. A rendelésük hallatán reflexszerüen jelent meg egy széles mosoly az arcomon. Egy teljes csoki tortát és két orgazmus koktélt kértek a pincértől, aki erre igencsak furán nézhetett vissza rájuk. Nem is csodálom, két fura öltözékes egyén orgazmus koktélt rendel.. miközben az egyikük egyben a város híres hőse is. Ha ezt Miss Grant megtudja, sírni fog a nevetéstől, miközben élete legjobb cikkén fogja törni a buksiját.
Superheroes
Nem lett a legprofibb, de most ennyire futotta. És csak így tovább, skacok! ❥
avatar
✻ kereslek :
everyone from the dc universe, especially from Supergirl ♥
✻ tartózkodási hely :
National city, but i can be anywhere ♥
✻ foglalkozás, hobbi :
ex assistant, future reporter.. and ofc being Supergirl ♥
✻ karakter arca :
Melissa ♥ Benoist
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Hétf. Okt. 17, 2016 4:39 pm ••Barry & Zara

Kárörömöm valahogy nem tud elcsitulni, hiszen a hőspalánta itt előttem minduntalan taszítja vissza saját magát a kínos megszólalások szekciójába. Nekem elég elhintenem egy-két mondatot, a többit elintézi ő maga. Ez ám a csapatmunka. Jó-jó, csak piszkoskodok. Noha ez mit sem változtat a tényen, hogy remekül szórakozom az egész szituáción.
- Nem hát!
Vágom rá vigyorogva, mert amúgy is hülye lennék elvenni a sajt szórakozásom, nem de bár? Kis akcióm révén talán eljut az agyáig, hogy igazából egy rossz kislánnyal cicázik éppen, szóval lehet nem kéne ennyire gondtalannak lennie. Igaz, hogy nem szándékozom rosszabbítani a helyzetet magamnak, mert valljuk be, nem csak a lába gyors. Hmmm… Akarom mondani, nyilván kivédi a támadásaimat és két pillanat alatt le tud ütni, ha akar. Ami azt illeti, csak szolid mosollyal ingatom a fejem a válaszára. Belőlem? Hős? Soha. A jellemem sem engedi, ahogyan az sem, hogy a nap java részét sötétben kell töltenem, különben megdöglök. Persze eztán figyelem megint az össze-vissza habogó tini effektust, ahogyan azt is, miféle szavakkal illet engem. Vadító, bombázó és ugyancsak vadító. So sweet. Mondjuk nem áll messze az igazságtól, mert én állok rohadt messze a szelídségtől. Hangyányi jelzésértékű ajaknyalintásom célba ért, azonnal pattannak is mellénk, ahogy lennie kell. Zaracica nem szeret várni.~
- Köszönöm.
Mosolyodom el, talán eddig a legkevésbé kárörvendően, mikor megdicséri a parfümöm. Azt azért nem mondom, hogy drága volt, mert bár sok számjegyből állt a cédulán az ára, én nem vesződtem annak kifizetésével. Ami azt illeti, se bankszámlám, se készpénzem, se semmim. Csak én vagyok, csak én létezem egy évszázada. Először talán meglepetten pillantok rá, de ha jobban belegondolok, nem is értem miért feltételeztem mást róla, mikor mindkettőnk teste eltér a megszokottól. Kicsit előredőlve, egyenes háttal hajolok picit az asztal fölé, mindkét alkarral támaszkodva az asztallapon.
- Akkor ez egy hosszú randi lesz…
Húzom sunyin szexi mosolyra a telt ajkaim, és ha van egy kis gyanakvása, akkor rájön, hogy engem sem lehet leitatni. Vagy is le lehet, csak teljesen felesleges. Az is tény, hogy enyhe undorral és megvetéssel szemlélem a közönségünket. Egy részt azért, mert a számomra értéktelen emberek figyelnek, másrészt meg azért, ahogyan figyelnek. Azonban ezen az egy mondatán nem tudok kiigazodni. Első tippem az lenne, hogy sejti mekkora erő lakozik bennem és úgy van vele, hogy likvidálnék mindenkit, aki mással is próbálkozik, vagy ami számomra teljesen lehetetlen és irreleváns ötletnek tűnik, hogy Ő megvédene… Áhh, nem, kizárt. Szerencsére a piszkálódásom most is célba ért, a koktélötletre adott válasza meg a megismerkedésünk óta most először őszinte és gyöngyöző kacajra sarkallt. Most nem kárörvendő, nem számító… tényleg csak… nevetek. Felszabadultan, jól esik… Szemem sarkából törölgetve az örömkönnyeket, felpillantva egy nagy kupac vöröset látok. Egyem meg, elpirult! Lágyan elmosolyodom, majd a karót nyelt önjelölt pincérre vetem azúr tükreimet.
- Hallotta. Két koktélt és egy csokoládétortát kérünk. Igen… jól értette, egy egészet.
Búgom mézesmázosan s látom, ahogy gyöngyözik a homloka. Lehet azért, mert én ülök és így valamicskét lát a dekoltázsomból. Legalábbis a szemének állása erre enged következtetni. Hirtelen felmorranok, az ipse összerezzen és sűrű szabadkozások közepette elmegy a kért dolgokért. Aljadék… Figyelmem immáron újfent a randipartneremé. Az asztalon hagyott kezét kezdem el piszkálni… Körmöm hegyével köröket írok le rajta, bedugdosom az ujjam az ő ujjai közé… játszok vele.
- Amúgy… nem lesz neked ebből bajod? Ahogy elnézem… elég híres vagy. Én pedig nem vagyok egy… öhm mintapolgár?
Először jókislányt akartam mondani, de azzal talán jobban utalnék azokra a dolgokra, amiket már megtettem. Amúgy tényleg kíváncsian várom a válaszát, mondjuk tény, hogy nincs rólam adat, nem is létezem ezeknek a mocskoknak, habár sosem kizárt, hogy van valahol egy titkos akta, csak is rólam. Azért 100 év alatt van rá esély, hogy valaki még is csak talált valamit, bárhogy is igyekeztem ezt elkerülni.

* Valentine * ||Remélem tetszik || ©REDIT

avatar
✻ tartózkodási hely :
mögötted...
✻ foglalkozás, hobbi :
népirtás
✻ karakter arca :
Megan Fox
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Vas. Okt. 16, 2016 10:27 pm ••Barry & ZaraAkaratlanul is bele akadtam a mondanivalómba, és ezt persze ő ki is használta. Nyelvbotlás ide, vagy oda, nem rest kimutatni örömét a kétértelmű szavakban, és a mondatom kifigurázásában. Sőt! Még rátett egy lapáttal is. Megpróbálom magam kihúzni ebből, de majd máskor, most nem megy. Ha most elkezdeném magam kimagyarázni, mégjobban elültetném ezt benne. - Oh. Baszki. Nem hagyod abba mi? - Kérdeztem elvigyorodva. Mindenesetre már kezdek hozzá szokni ehhez a kétértelmű társalgáshoz. De ha így folytatjuk a rekeszizmaim elzsibbadnak majd, és olyan leszek mint Harley szerelme, Joker. Belépve az ajtón, észrevette hogy már elő van készítve a welcome drink, de megjegyezése mindent elárult. Főleg azt hogy nem hisz nekem arról hogy nem tudom hogy miképp került oda. De nem baj, legalább értékeli a kedvességem. Felhoztam hogy nem vagyunk egy átlagos pár aki eljött ide randizni, de felnevetve kijelentette hogy ő nem hős. Mondjuk ebben igaza van. Csak hirtelen kijelentésként vontam egy kalap alá a dolgot. - Jogos! De még lehetsz az! Ismerek olyat aki gonoszból lett jótevő! - Jelentem ki büszkén. Mondjuk neki egy csapatra, és időutazáshoz volt szüksége. De szerintem az ő esetében sem más. - Öhm. Látom te mindig vadító vagy. Nem mondom hogy nem tetszik, csak hát. Körülnézve mindenki másnak tuti nem tetszik hogy egy ilyen bombázóval vagyok. Főleg ha a fülembe súgják hogy nem hős... Hát. Elég vadító na... - Tűzöm felé. Egy biztos... Nincs olyan ember itt aki nem lenne rám féltékeny. Még mázli hogy a gyorsfutás a képességem. Miután leült, észrevettem hogy olyan sok gondja nincs. Hisz még csak nem is jelzett, de már jöttek ki felvenni a rendelést. - Az úgy nem rossz! Egyébként finom illatú a parfümöd! - Jegyzem meg felé elmosolyodva, majd szembe leültem. Ha mellé ülök, elég furcsán tudnék ráfigyelni ebben a ruhában. - Igazat megvallva mindegy. Rám nem hat az alkohol. Ezáltal nem tudok berúgni. - Jelentem ki elvigyorodva. Látom őt körülnézni, és alcán egyfajta vicsor ül le. Valóban mindenki őt, és engem néz. De ő rosszabbul járt, hisz a szépségére tekintettel, sok embernek jó dolog történik a fejében ő általa. - Kezeld úgy hogy nekik az az élet legnagyobb öröme! A nézésen kívül más úgy sem jut nekik! - Teszem a kezem az övéhez bíztatásként. Felröhögtem amikor közölte milyen koktélt kér, mert hirtelen jött ez is. - Én is ki akarom próbálni az orgazmust! - Jelentem ki, majd ráeszmélek hogy ennél kínosabb mondatot itt szerintem még nem ejtettek ki a szájukon. Még mázli hogy pirosban vagyok! Passzol a fejemhez. - Ugyanazt kérem mint a hölgy! - Szólok felé, majd elkezdtem szépen lassan elsüllyedni.avatar
✻ kereslek :
Joe West
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Törvényszéki helyszínelő.
✻ karakter arca :
Grant Gustin
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Vas. Okt. 16, 2016 12:52 am ••Barry & Zara

Az nem kifejezés, hogy mennyire élvezem zavarba hozni ezt a helyes hőspalántát. Majdnem olyan jó, mint vért inni, és ez nagy szónak számít tőlem. Olyan édesen fennakadt a kivetett hálómban, hogy egyszerűen nem tudom nem végig vigyorogni azt a részt, ahol belezavarodik a saját mondandójába, meg a kétértelmű szavakba. Ezért már megérte ma felkelni, pedig nem hittem volna, hogy a szimpla káosz okozáson kívül vár még rám valami jó is ezen a napon. Csilingelő kacagással jutalmazom a próbálkozását, hogy kevésbé kínosan jöjjön ki a jövés-menés kérdésköréből.
- Óh, ne aggódj… majd megyek én, de csak ha Te is akarod
Persze ezt is úgy és olyan hangnemben mondom, hogy alaposan félreértse. Már csak azért is, mert nem tudok betelni a zavarban lévő ábrázatával. Lehet nekem ez lesz a drogom? Zavarba hozni egy piros ruhás, jóseggű villámgyors hapsit? Mindig is tudtam, hogy szeretek veszélyesen élni, de azért ez már kezd kissé elfajulni. Csalafinta pillantásom és sunyi félvigyorom hangtalan is megadja a kérdésére a választ. Naná, hogy nem hagyhattam ki. Rohadtul tetszik az a zavart idétlen vigyor, amit produkál a jelenlétemben. Persze, nyilvánvalóvá válik a történet, mikor belépünk a helyiségbe, s noha próbálja „tagadni” mindketten tudjuk, hogy csak a színjáték része. Épp úgy, ahogy ez az egész is az. Igaz..?
- Hát persze, hogy nem tudod….
Búgom negédes hangon, pont úgy, hogy érezze ő is, nem vagyok ostoba. A bemutatkozásom talán némileg megütköztette, de egészen gördülékenyen veszi az álneveskedést. Bár, azért nevetve csóválom meg a fejem.
- A-a, félreértés ne essék. Én nem vagyok hős.
Az utolsó mondatot úgy mondom, hogy lábujjhegyre állva a fülébe suttogom. Bár, szerintem a megismerkedésünk és rövid párbeszédünk nyilvánvalóvá tette neki is, hogy nem életcélom megvédeni ezeket a fajankókat. Bárgyú mosoly honol a Flash-fanok arcán, s mintha néhány fiatalabbon a féltékenység bűzét érezném. Vagy csak képzelődök? Ki tudja. Most azonban, egy porcikám sem ér hozzá, de még a hajam sem, mindössze csak az illatom az, mit felfoghat a jelenlétemből s már is ereszkedek vissza a sarkamra, majd kényelembe helyezem formás fenekem a széken. Bámulok ki az üvegen… ők meg bámulnak be. Tisztára, mint egy állatkertben. Az már a hőspalánta döntése, hogy mellém ül, vagy velem szembe. Mindkettő veszélyes hely. Fejemet hátravetve pillantok a pult irányába s telt ajkaimat megnyalva ösztönzöm mozgásra a csapost. Mert hogy én nem állok fel, az hótziher. Noha, ilyen alakkal elmondhatom azt is, hogy sosem volt rá szükségem. Ahogy most sincs, mert jöttek is remegő lábbal felvenni a rendelést.
- Nos, mit iszunk?
Kérdem finoman rezgő hangon, s nehezemre esik eldönteni, hogy a pasas itt azért remeg, mert évek óta nem látott jó nőt vagy azért, mert A Flash ült be a kecójába. Ez most rejtély számomra, de tény, hogy kezd egy kicsit undorom lenni. Főleg miután szétnéztem és a pacákok többsége már a nyálát folyatja, nyilván valami mocskos fantazmagória kapcsán, mi az elposhadt agyuk helyén honol s én is szerepet kaptam benne. Sajnos. Brrr. Szinte érzem, ahogy vetkőztetnek a szemükkel. A hideg rázna, ha nem tudnám, hogy én vagyok a legveszélyesebb mindközül. Most azonban azt vizslatom, vajon a partneremről mi a vélemény. Csillogó női szemeket látok, néhány rosszalló öreg tekintetet, meg… áhítatot? Úúú, meg vagyok tisztelve? Aztán megakad a szemem az itallapon s sunyi ötletem támad. Kitaláltam mit iszok.
- Én már tudom. Egy Orgazmust kérek.
Nyilván a koktélról beszélek, csakhogy míg ezt mondom, egyenesen a villámpocok szemébe nézek. Csak pár pillanattal később tekintek fel arra, aki a rendelésünket hivatott feljegyezni. És meglobogtatom neki a koktéllistát, mielőtt sátrat állítana a puszta hangomtól, hogy érzékelje, koktélt akarok, nem raktár-kalandot.

* The Ballad Of Mona Lisa * ||Remélem tetszik || ©REDIT

avatar
✻ tartózkodási hely :
mögötted...
✻ foglalkozás, hobbi :
népirtás
✻ karakter arca :
Megan Fox
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Vas. Okt. 16, 2016 12:07 am ••Barry & ZaraBármilyen furcsa is, élvezem ezt a szabadszellemű jelenlétet. Ő talán a legkülönlegesebb lány akivel valaha össze hozott a sors, már azért is mert nem az a tipikus nehézbomázó. Van benne egy olyan vadság, ami talán nekem is kell. Eddig angyalokkal volt dolgom, itt az ideje a démonok felé kacsintani. Persze ez nem azt jelenti hogy a tetteimmel, hanem lányok terén. Már ha persze úgy alakul. Az meg ugye nem csak rajtam múlik, hanem rajta is. Noha elfutott, de ez nem jelenti azt hogy nem érdeklem, főleg azután hogy ilyen kéjenc módon próbált úgymond elcsábítani. Már ha elakart. Habár a mozdulatai csak azt sugallják... Nem volt nehéz utolérni, de valahogy kiszámolta hogy egy Pub-nál kapjam el. Nos, direkt vagy sem, azt nem tudom. Végül nem reagált semmit arra hogy szinte a melleit fogva húztam félre, aminek örülök, mert elég kínos lett volna. Na de gondolom nem érezte. Még mázli. - Hát, örülnék ha nem menné... - Akad meg a szavam. Na jó, most tényleg megakadt a szavam, és pont az között? Jól van Barry, a te agyad is sokat tud. - Mármint, nem vagy megkötözve. Saját szántadból vagy jelen. De örülnék ha nem menn... Ha nem távoznál el baszki. - Mondtam közben elszégyellve magam. Na ezért én mit kapok... Hát, ez szépen megcsináltad Barry. Így értelmezni az elmenni szót. De ez az ő hibája. Ő mondta ki olyan vadító, sexy hangsúllyal. Nem hittem volna hogy bedőlök valami trükkjének, de ez hirtelen jött. Ezt a menetet most ő nyerte. Vagyis kört. Kört! Még jó hogy ezt nem mondtam ki ezt is. - Vagy úgy. - Jegyzem meg elmolyodva amikor közli hogy mellettem nem tud semmit megunni. Kinyitottam neki az ajtót, hisz mégis így illik, de utána tenyerét a mellkasomra helyezte pár másodpercre, majd elhúzta. - Persze. Ezt sem hagyhattad ki mi? - Jegyzem meg zavartan elvigyorodva. Nem mintha nem lenne kellemes... Csak kellően furcsa inkább. - Nem tudom miről beszélsz... - Vigyorodok el, majd a szemeimet az égbe eresztem, mintha tényleg nem tudnám mi az. Persze mindketten tudjuk, de hát na. Úriember nem árulja el az ilyet. Habár itt oly mindegy szerintem. Körülnézve megoszlanak a tekintetek. Van aki nem nézi jó szemmel a dolgot, van aki csak mosolyog. Noha engem ismernek, de csak a TV-ből, és nem úgy hogy Flash ruhában jövök randizni egy hasonló ruházatú bombanővel. Szuperhős élet mi? Hát persze... Odalépve az asztalunkhoz, felém fordulva bemutatkozott, és tényleg nem vártam az igazi nevét, de nem is kaptam meg. - Jogos. Teljesen jogos. Én nekem se tudod a valódi nevem, én se a tiéd, de ezzel nincsen baj. Vagyis tök bulis hogy szuperhős néven mutatkozunk be ezen a randin. Na és a ruha is a szuperhősös. Már megint össze-vissza beszélek mindent... Redness. Hát örülök neked, hisz tényleg nem erre számítottam ma. - Böktem ki végül. Jól van Barry, szúrd el mégjobban. Nem ám úgy fog rád nézni mint egy hősre, hanem mint egy össze-vissza beszélő tinire...avatar
✻ kereslek :
Joe West
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Törvényszéki helyszínelő.
✻ karakter arca :
Grant Gustin
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• Szomb. Okt. 15, 2016 9:39 pm ••Barry & Zara

Egy kicsit merev a kedves delikvens, de hát nem piszkálhatom érte, hisz még is csak Velem kell „megküzdenie”. Minden a terveim szerint halad, pontosan jön utánam, elkap, igaz kissé letaperol, de a hangjából ítélve, nem így készült a mozdulat. Egye fene, most nem harapom meg érte. Tetszik az az ellenkezés, mellyel elhúzza az állát az ujjaimról. Lehet mégsem lesz könnyű dolgom? Üdítő színfoltja lenne az életemnek, az is biztos. Mondjuk tény, hogy lehengerlő jelenség vagyok, de eddig egész jól helytáll ellenem. Bravissimo.
- Na mi?
Kuncogok fel édesen, miközben széles ívben ringatva csípőmet próbálom zavarba hozni. Az olyan jó móka, főleg, hogy az arca mindent elárul arról, ami odabent folyik. Ha pszichomókusként kéne gondolkoznom, azt mondanám, őszinte típus. Az ötletére hangosan felkacagok, olyan édes, hogy az már fáj. Meg naiv is talán egy egészen kicsit.
- Ugyan… mindketten tudjuk, hogy én itt ma csak úgy mehetek el, ha hagyod.
Nem ám kétértelmű… cseppet sem.  Egy enyhe fuvallatot érzek magam mellett, s noha sejtem, hogy nem a szél volt, úgy teszek, mintha a szellő sem tűnt volna fel. Találgatni nem szeretnék, mert rém kínos lenne, ha tényleg csak időjárási jelenség lenne. Időközben átérek a túloldalra, előkerül a kicsi pocok is és… nocsak! Ajtót nyit nekem. Meg kell zabálni…. Kicsit kiütközik rajtam a meglepődés, meg egy suta mosoly is, de aztán rendezem arcizmaimat vissza a vadító mosolyba.
- Melletted? Unni bármit is? Jó vicc…
Sustorgom éppen csak hallhatóan, mintegy mellékes megjegyzésként. Ezt a gesztus megjutalmazom, úgyhogy mielőtt belépnék a pubba, tenyeremet fektetem a mellkasára s belépés közben úgy hozom el onnan, hogy egy röpke simogatás érzetét keltse. Imádok cicázni. És ő most ezt elsőkézből fogja megtapasztalni. Persze, nem lesz figyelemmentes a mi kis találkánk, egyrészt, mert az összes férfi tekintete mohón és abszolút pofátlanul tapad a testemre, míg a nők a randipartnerem felé mutogatnak hüledezve. Őt ismerik, azért kap figyelmet, engem meg a szokásos kerek formák hoznak előtérbe mellette. Persze, amint meglátom az ablak melletti kis zugot a kikészített italokkal… sandán nézek a férfira.
- Igazán kedves…
Mondom ezt csak úgy, lehet érteni az ajtónyitásra vagy a helyfoglalásra is, tény, hogy kapok néhány füttyszót, míg odasasszézok a kiszemelt helyre. Persze a döbbent csapos szeme nem tudja eldönteni, hogy az én seggemet, avagy A Flasht nézze inkább. Ez így nagyon érdekes lesz… A szék előtt egy méterrel megállok s hirtelen megfordulok, hogy a piros ruhás manussal nézhessek farkasszemet.
- Óh… ha már így alakult… Örvendek, Mr. Flash. Redness vagyok.
Vigyorgok rá, enyhe csipkelődéssel pukedlizek, Mindketten tudjuk, hogy egyikünk neve sem a valódi, de talán pont ezért olyan izgalmas ez az egész…

* Ego * ||Remélem tetszik || ©REDIT

avatar
✻ tartózkodási hely :
mögötted...
✻ foglalkozás, hobbi :
népirtás
✻ karakter arca :
Megan Fox
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Utcái •• ••

Sponsored content
live like legends

Central City Utcái

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Utcák és terek
» Central Park, Manhattan
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-