villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Central City Utcái
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
my beautiful fiancé
tartózkodási hely :
▣ star city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ psychologist ▣
karakter arca :
▣ will tudor ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésejace & winnie
you need me, i'm here

A telefonom a mai reggel folyamán is azzal a bizonyos csengőhanggal ébresztett. Ez azt jelentette, hogy Jace újra a városban van és hamarosan meg kell ejtenünk az első közös, kis körutunkat a városban. Nem tudom, hogy miből gondolják azt, hogy ez így jó lesz, hiszen lényegében vele is mehetnék. Követhetném, ahova kell, mert nincs igazán semmi, ami papíron idekötne. Azt nem mondhatom, hogy egy férfit jöttem ide levadászni, vagy a barátnőmmel itt helyeztük magunkat kényelembe, mert valahogy mindkettő elég negatívan hatna arra a tényre, hogy elméletben én vagyok a barátnője.
Minden egyes lépés, amit ilyenkor a házon kívül teszek folyamatos megfigyelés alatt van. Furcsa mód senkit nem érdeklek, amikor nincs itt. Pedig mennyi szaftos pletykát kreálhatnának. Ja, persze néha azért próbáltak is, de a képességemnek köszönhetően könnyedén meggyőzök bárkit arról, hogy ne tegye. Mármint azzal csak velem szúrnak ki. Szükségem van a pénzre, mert akármennyire is tetszik nem mondhatom, hogy minden áldott este lehetőségem van arra, hogy pénzben fürödjek. Nekem is ugyanúgy meg kell keresnem azt, amiből meg akarok élni. Nem sajnáltatom magam, mert jól tartom magam, de azért összetörne bennem egy világ, ha valaki tönkretenné nekem a tökéletes pénzforrásomat.
Jace ügynöke már el is küldte nekem, hogy hova kell mennem, hogy találkozzak Jace-l. Néha már kezdem azt érezni, hogy ez az egész kapcsolat háromszemélyes. Nem, mintha tényleges kapcsolat lenne, de határozottan furává teszi az ügynöke közreműködése. Lefogadom, hogyha egy tényleges barátnője lenne, akkor őt is pontosan így próbálná meg dróton rángatni. De, hát ez a dolga. Mindent meg kell tennie azért, hogy Jace a rivaldafényben maradjon, ahová tartozik. Mert hülye lenne bárki is megkérdőjelezni a tehetségét.
Amikor megpillantom őt hatalmas mosoly terül el az arcomon és odasietek hozzá, hogy a karjai közé vethessem magam és a távolból már szinte hallani lehet az idegesítő kamerák kattanását. - Szóval, akkor ma mit kell eljátszanom? Mi a mai terv? - Általában meg van szabva, hogy hova kell mennünk mit kell megnéznünk. Már pusztán ezzel is reklámozunk dolgokat, hogy elmegyünk valahová. Hát ehhez aztán én nem tudnék hozzászokni. Meg még mindig be tudnék mosni egy két, megszállott rajongónak, akik legszívesebben kikaparnák a szemeimet a helyükről. Mert, hogy nem vagyok elég jó Jace számára. Hát panasz még nem volt. Mondjuk nem is igazán van mire. Tartom magam a megállapodáshoz, mert túlságosan jó pozícióba helyez ez engem. Még a sok negatívum ellenére is.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


szabad játéktér ♥
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & Zara & Kara

Talán némileg túlzás volna azt állítani, hogy ez itt egy randi volna. Igaz, a helyszín és néhány szempont ezt támasztja alá, de azért talán vissza kellene fogni azt a bizonyos gyeplőt. Francokat. Azt hitted mi? Hát hol érdekel ez engem?! Sehol. Az meg külön mai napi ajándék, hogy kényes helyzetbe hozhattam egy latexbe bújt hős hapsit. Good to me. Jó, azt azért le kell szögeznem, hogy eleve nem számítottam arra, hogy ténylegesen leülünk itt. Mármint, ha fogadnom kellett volna, nem erre tettem volna a tétet. Na de üsse kő, legalább nem dobott instant őrült dokik kezébe, szóval azért plusz pont jár buddy. 10-es skálán 0,1! Mi van? Azt nem mondtam, hogy egész pont jár… A válaszán meg csak csendben hümmögök. Valahol talán, egy egészen kicsikét csodálom azt az optimizmust, amit gyakorol a kajáim felé. Vagy is a faj felé, amibe valaha tartoztunk. Engem az idő már túl régóta őröl fel, őt valószínűleg mostanában vagy nem oly rég húzta be a gépszíj a „mások” csoportjába. Nem vagy ember, nem vagy jó, nem helyes, hogy létezel.
- Pedig az emberek már csak ilyenek… mindig is ilyenek voltak és ilyenek is maradnak. Mindig arról ítélkeznek, amit először látni vélnek.
Vonom meg vállaim, s az időközben megérkezett rendelésre csapok le. Vagy is az én koktélomra, amit élveteg módon kezdek ízlelgetni. Szeretem az édes dolgokat. Nagyon.
- Lehet, hogy nem te vagy, de a személyek, akikkel találkozol, hatással vannak rád, és formálnak téged és a személyiséged. Szóval valahol még is csak te vagy az is.
Mivel átkozottul élvezem, hogy összezavarja a saját mondata, így még sunyi módon megcsavarom a gondolatmenetét még egyszer. Szeretném addig látni a zavart képét, amíg lehet. Hiszen hős, s mint ilyen, nem rendelkezik túl sok szabadidővel. Mondhatni, nincs is ilyen neki. Ezért jó ezen felülkerekedni. Rám nem vonatkoznak a törvények, az elvárások, a társadalmi abnormatívák. A következő kérdésére lassan csúszik fel az egyik szemöldököm a homlokom közepére.
- Óóó, hogy máris velem akarsz foglalkozni?
Ejtem mindezt úgy, hogy reményeim szerint megint zavarba jön s átérzi a kétértelműséget, mit beletettem. Túlságosan is mókás a mimikája, hogy az ilyen ziccereket kihagyjam. Sorry baby. Azonban mielőtt túlságosan is élvezhetném a figyelmet és a zavart kisfiú effektet magam előtt, az első pár villányi csokitorta után randipartnerem bejelenti távozását. Most mondjam azt, hogy fejben fellélegeztem? Mert úgy van. Az eszembe sem jut, hogy nem vagyok elég jó neki, mert hát… ez nem opció. Több mint 100 éve nézek ki így, és minden előnyére emlékszem, amit ez a korban ragadt test csikart ki az évek során. Az nem lehet, hogy ne lennék jó neki. Az még talán, hogy ő nem lenne az nekem. Mondjuk tény, hogy ha egyszerű ember lenne, szóba se állnék vele. De nem az, ráadásul bosszant, de a képessége nem túl előnyös nekem. Így az irhám érdekében egy kicsit… behúztam a csőbe. Ehhez semmi köze a két szép szemének és a feszes hátsójának. Ugyebár, hiszen én nem szoktam… szeretni, meg ilyen baromságokat csinálni. És nem is áll szándékomban elkezdeni, hogy veszélyeztessem az életem. Veszélyeztetve van az már így is épp eléggé.
- Hát persze, mindenképp… de csak ha sikerül megtalálnod.
Húzom kekeckedő vigyorra ajkaimat, mert hát valljuk be, nem vagyok jó kislány. Súlyos taktikai hiba lenne bármilyen adatot megadnom magamról az elképzelt rend hű őrének. Nem, a formás hátsója sem teszi őt kivétellé. Nope. Aztán majd rájön egyszer, hogy nem létezem, de tény, hogy ha sikerül megtalálnia, akkor megjutalmazom egy rendes randival. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nincs mit megadnom neki. Nincs számlám, nincs telefonom, nincs lakcímem. Szóval ha megtalál ezek ellenére is, az achievement. Leöblítem a csokitortát a torkomról néhány korty koktéllal, majd az ujjam hegyére lehelt csókot felé fújom egy kacsintés kíséretében.
- Nem kéne elkésned, igaz? Na sicc.
Integetek bazsalyogva, s csak azután lélegzem fel, mikor megbizonyosodtam róla, hogy tényleg elhagyta a helyet. Hátradőlök, miközben győzelemittasan az égbe emelem ökleimet.
- Ez az! Megúsztam!
Aztán felkacagok és kiiszom a koktélomat. Elcsomagoltatom a csokitorta nagyját, majd némi szemvillogtatás után könnyű mosollyal hagyom el a helyet, hiszen a hőspalánta miatt nem kellett fizetnem. Meg egyébként se fizettem volna. Sayonara, Mr. Handsome Flash~

* Trap of Love * ||Remélem tetszik, köszönöm a játékot. Folyt köv. Smile || ©️REDIT

it's where my demons hide

avatar
❖ The Flash ❖
dc universe
kereslek :
▣ hr + cisco + iris + joe ▣
beautiful nayeli
tartózkodási hely :
▣ central city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ forensic scientist ▣
karakter arca :
▣ grant gustin ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Barry & Zara & Kara
dating is never easy for a superhero
Nem mondhatom azt, hogy számítottam arra, hogy mindez egyszerűen itt fog kikötni egy randi kellős közepén. Amire talán végképp senki nem számított, hogy a Flash a maga ruhájában egyszerűen csak besétál valahová, hogy megigyon valamit egy igazán gyönyörű nővel. Mert, hogy gyönyörű azt felesleges lenne tagadni. Azt hiszem ezt már sikerült világossá tenni a számára is a magam kínos módján, mert valahogy nem is lehetnék szerencsétlenebb, amikor nők jönnek szóba. De legalább próbálkozom! Az is már valami. Ezért nem jár valami különdíj? Na, mindegy. Az is csoda, hogy a magam kínos viselkedésével képes vagyok valakit randira hívni és nem beégetni magam az első percben. Na, jó azért ez mindig előfordul, de valahogy még nem szaladtak el sikítva tőlem. Bár nem túl sokat hívtam randira. Valahogy sosem volt merszem.
Manapság nem túl sok lehetőségem adódik arra, hogy valakivel is randizzak, hiszen legtöbbször mindig azok a személyek kerülnek veszélybe, akik fontosak a számomra és nem akartam ezt a számot az elkövetkezendő jövőben gyarapítani, de valahogy van azaz érzésem, hogy őt nem kell féltenem egy pillanatra sem. Nem tűnik olyan törékeny virágszálnak, akit elfúj a szél, hanem teljesen összeszedett és határozott. Ez pedig hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vonzó benne. Bár már a külseje is önmagában magával ragadó.
Elég kínos helyzetbe hoztam magam a rendeléssel, hogy kipróbálnám az orgazmust.. Mármint ez elég furcsa szófordulat, de ugyanakkor senki nem hibáztathat érte engem! Kikérem magamnak, hiszen valaki képes volt így elnevezni ezt az italt az már nem az én hibám, hogyha kerek mondatba dobom bele, akkor elég hülyén hangzik. Az arcom könnyedén igazodik a ruhámhoz, miután sikeresen leadtam a rendelést, de ugyanakkor nem is én lennék, ha nem hoznám magam valamilyen kínos helyzetbe.
- Hát, ha az emberek az alapján próbálnak megítélni, hogy kivel töltöm az időmet, akkor az már régen rossz. Mármint nem, mintha baj lenne veled vagy ilyesmi.. Hiszen te magad is megváltozhatsz, ahogy mindenkinek van lehetősége egy második esélyre, de.. Nem az a személy által kellene meghatározniuk engem, akivel vagyok, mert az nem én vagyok.. Mármint ugyanúgy megmentem az embereket minden egyes alkalommal. Szóval..  - Már megint csak kínosan csavarodik össze-vissza a nyelvem a mondandóm között. Na, ez komolyan olyan kérdés, mint mikor egy nő megkérdezi, hogy fogyott-e. Nincs rá jó válasz. Az ég egy adta világon nincs rá jó válasz.
- De egy randin nem inkább egymással kellene foglalkoznunk, mintsem mások véleményével?   - Persze mondom ezt én, akinek a fejében kész matematikai képletek vannak arról, hogy vajon mire gondolhat éppen a mellette ülő.
Bármennyire is szeretném kellemesen eltölteni ezt az estét vele a kötelesség most is közbe szól. Éppen csak kezdenénk jól érezni magunkat, amikor Cisco a fülembe csipogtat, hogy egy újabb metahuman bukkant fel a térképünkön és a lehető leghamarabb oda kellene mennem. Már majdnem közel kerültem egy újabb sikerélményhez, ami nem más, mint egy sikeres randi. Mióta megvan a képességem a legtöbbjüket félbeszakította a kötelesség. Na, nem mintha olyan randikirállyá váltam volna az utóbbi időben.
- Nagyon sajnálom, de hív a kötelesség.. Viszont remélem, hogy ezt bepótolhatjuk majd.. Valamikor.  - Rettenetesen rosszul érzem magam, amiért így felültettem, de ő legalább tisztában lehet az okával, hogy miért is tűnök el. Legalább egy jó oldala van annak, hogy a Flash szerkóban jöttem randizni. Máskülönben csak azt hinné, hogy nem tartom elég jó oknak arra, hogy maradjak. Bár remélem, hogy ilyesmi még csak meg sem fordul a fejében.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Zara, Barry & KaraA Star Cityben való véletlen kikötésem után - igen, kezdenek ezek az incidensek egyre gyakoribbak lenni nálam -, úgy döntöttem körülnézek még egy kicsiit a környéken, még mielőtt visszarepülnék National-be. Szeretek repülni.. és utazni is, meg új élményeket szerezni, új emberekkel találkozni.. és ha a kripton szülötte ráadásul még repülni is tud, mi állítaná meg, hogy felfedezze magának a bolygót szabadidejében? Maximum a testvére, vagy a barátai.. esetleg a főnöke, de jelen pillanatban szerencsére egyikre sem került sor.
Flash-nek Metropolisban sikerült jó benyomást keltenie bennem. Tényleg úgy tűnt, mint akit érdekelt a hétköznapi emberek sorsa. Jó volt vele életeket menteni, még úgy is, hogy voltaképpen egyikünknek sem kellett volna ott tartózkodnia. Clark-ot azóta is gyötri a lelkiismeretfurdalás, amiért nem lehetett ott, holott ha megtehette volna, mindenképpen feltűnik a környéken. Dehát ilyen az én kuzinom. Bárkinek segítene, még a saját ellenségének is.. és ez rólam is ugyanúgy elmondható.
Így kötöttem ki végül Central City-ben is. A kíváncsiság vitt előre. Az egyik háztetőn hajtottam végre a landolásomat, majd leérve a járókelők közé, sétálgatni kezdtem az utcákon. Épp azon voltam, hogy rácsörögjek Alex-re, hogy szeretne-e valamit Central-ból, amolyan szuvenírként, mikor egy érdekes jeleneten akadt meg a pillantásom. Flash-t szúrtam ki egy szintén beöltözött lánnyal beszélgetni. De mindez önmagában nem is lett volna furcsa, azonban nem úgy néztek ki, mint akik meg akarnák menteni bárkinek is az életét.. vagy bármire is készülnének a kávézáson kívül. A lány öltözete hasonló volt a Supergirl-es összeállításomhoz.. bár, egy kicsit kirívóbb volt annál. Én ilyenben azért nem  szívesen indulnék el, feszengve érezném magam.
Kíváncsiságból követni is kezdtem a tekintetemmel a párost, majd mikor bementek egy számomra ismeretlen pub-ba, egy pillanatra meghökkentem. Ha most követem őket, joggal feltételezhetik azt rólam, hogy paparazzi vagyok. Ám, azok után, amiket a szuperhallásomnak köszönhetően meghallottam a beszélgetésükből, muszáj volt bemennem nekem is. Próbáltam minél észrevétlenebb maradni, így rendeltem egy tejeskávét, majd leültem egy tőlük igencsak távol eső asztalhoz. Hallani ígyis hallani fogom őket, és még gyanúsnak sem fogok majd tűnni innen a szemükben. A rendelésük hallatán reflexszerüen jelent meg egy széles mosoly az arcomon. Egy teljes csoki tortát és két orgazmus koktélt kértek a pincértől, aki erre igencsak furán nézhetett vissza rájuk. Nem is csodálom, két fura öltözékes egyén orgazmus koktélt rendel.. miközben az egyikük egyben a város híres hőse is. Ha ezt Miss Grant megtudja, sírni fog a nevetéstől, miközben élete legjobb cikkén fogja törni a buksiját.
Superheroes
Nem lett a legprofibb, de most ennyire futotta. És csak így tovább, skacok! ❥
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & Zara

Kárörömöm valahogy nem tud elcsitulni, hiszen a hőspalánta itt előttem minduntalan taszítja vissza saját magát a kínos megszólalások szekciójába. Nekem elég elhintenem egy-két mondatot, a többit elintézi ő maga. Ez ám a csapatmunka. Jó-jó, csak piszkoskodok. Noha ez mit sem változtat a tényen, hogy remekül szórakozom az egész szituáción.
- Nem hát!
Vágom rá vigyorogva, mert amúgy is hülye lennék elvenni a sajt szórakozásom, nem de bár? Kis akcióm révén talán eljut az agyáig, hogy igazából egy rossz kislánnyal cicázik éppen, szóval lehet nem kéne ennyire gondtalannak lennie. Igaz, hogy nem szándékozom rosszabbítani a helyzetet magamnak, mert valljuk be, nem csak a lába gyors. Hmmm… Akarom mondani, nyilván kivédi a támadásaimat és két pillanat alatt le tud ütni, ha akar. Ami azt illeti, csak szolid mosollyal ingatom a fejem a válaszára. Belőlem? Hős? Soha. A jellemem sem engedi, ahogyan az sem, hogy a nap java részét sötétben kell töltenem, különben megdöglök. Persze eztán figyelem megint az össze-vissza habogó tini effektust, ahogyan azt is, miféle szavakkal illet engem. Vadító, bombázó és ugyancsak vadító. So sweet. Mondjuk nem áll messze az igazságtól, mert én állok rohadt messze a szelídségtől. Hangyányi jelzésértékű ajaknyalintásom célba ért, azonnal pattannak is mellénk, ahogy lennie kell. Zaracica nem szeret várni.~
- Köszönöm.
Mosolyodom el, talán eddig a legkevésbé kárörvendően, mikor megdicséri a parfümöm. Azt azért nem mondom, hogy drága volt, mert bár sok számjegyből állt a cédulán az ára, én nem vesződtem annak kifizetésével. Ami azt illeti, se bankszámlám, se készpénzem, se semmim. Csak én vagyok, csak én létezem egy évszázada. Először talán meglepetten pillantok rá, de ha jobban belegondolok, nem is értem miért feltételeztem mást róla, mikor mindkettőnk teste eltér a megszokottól. Kicsit előredőlve, egyenes háttal hajolok picit az asztal fölé, mindkét alkarral támaszkodva az asztallapon.
- Akkor ez egy hosszú randi lesz…
Húzom sunyin szexi mosolyra a telt ajkaim, és ha van egy kis gyanakvása, akkor rájön, hogy engem sem lehet leitatni. Vagy is le lehet, csak teljesen felesleges. Az is tény, hogy enyhe undorral és megvetéssel szemlélem a közönségünket. Egy részt azért, mert a számomra értéktelen emberek figyelnek, másrészt meg azért, ahogyan figyelnek. Azonban ezen az egy mondatán nem tudok kiigazodni. Első tippem az lenne, hogy sejti mekkora erő lakozik bennem és úgy van vele, hogy likvidálnék mindenkit, aki mással is próbálkozik, vagy ami számomra teljesen lehetetlen és irreleváns ötletnek tűnik, hogy Ő megvédene… Áhh, nem, kizárt. Szerencsére a piszkálódásom most is célba ért, a koktélötletre adott válasza meg a megismerkedésünk óta most először őszinte és gyöngyöző kacajra sarkallt. Most nem kárörvendő, nem számító… tényleg csak… nevetek. Felszabadultan, jól esik… Szemem sarkából törölgetve az örömkönnyeket, felpillantva egy nagy kupac vöröset látok. Egyem meg, elpirult! Lágyan elmosolyodom, majd a karót nyelt önjelölt pincérre vetem azúr tükreimet.
- Hallotta. Két koktélt és egy csokoládétortát kérünk. Igen… jól értette, egy egészet.
Búgom mézesmázosan s látom, ahogy gyöngyözik a homloka. Lehet azért, mert én ülök és így valamicskét lát a dekoltázsomból. Legalábbis a szemének állása erre enged következtetni. Hirtelen felmorranok, az ipse összerezzen és sűrű szabadkozások közepette elmegy a kért dolgokért. Aljadék… Figyelmem immáron újfent a randipartneremé. Az asztalon hagyott kezét kezdem el piszkálni… Körmöm hegyével köröket írok le rajta, bedugdosom az ujjam az ő ujjai közé… játszok vele.
- Amúgy… nem lesz neked ebből bajod? Ahogy elnézem… elég híres vagy. Én pedig nem vagyok egy… öhm mintapolgár?
Először jókislányt akartam mondani, de azzal talán jobban utalnék azokra a dolgokra, amiket már megtettem. Amúgy tényleg kíváncsian várom a válaszát, mondjuk tény, hogy nincs rólam adat, nem is létezem ezeknek a mocskoknak, habár sosem kizárt, hogy van valahol egy titkos akta, csak is rólam. Azért 100 év alatt van rá esély, hogy valaki még is csak talált valamit, bárhogy is igyekeztem ezt elkerülni.

* Valentine * ||Remélem tetszik || ©REDIT

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & ZaraAkaratlanul is bele akadtam a mondanivalómba, és ezt persze ő ki is használta. Nyelvbotlás ide, vagy oda, nem rest kimutatni örömét a kétértelmű szavakban, és a mondatom kifigurázásában. Sőt! Még rátett egy lapáttal is. Megpróbálom magam kihúzni ebből, de majd máskor, most nem megy. Ha most elkezdeném magam kimagyarázni, mégjobban elültetném ezt benne. - Oh. Baszki. Nem hagyod abba mi? - Kérdeztem elvigyorodva. Mindenesetre már kezdek hozzá szokni ehhez a kétértelmű társalgáshoz. De ha így folytatjuk a rekeszizmaim elzsibbadnak majd, és olyan leszek mint Harley szerelme, Joker. Belépve az ajtón, észrevette hogy már elő van készítve a welcome drink, de megjegyezése mindent elárult. Főleg azt hogy nem hisz nekem arról hogy nem tudom hogy miképp került oda. De nem baj, legalább értékeli a kedvességem. Felhoztam hogy nem vagyunk egy átlagos pár aki eljött ide randizni, de felnevetve kijelentette hogy ő nem hős. Mondjuk ebben igaza van. Csak hirtelen kijelentésként vontam egy kalap alá a dolgot. - Jogos! De még lehetsz az! Ismerek olyat aki gonoszból lett jótevő! - Jelentem ki büszkén. Mondjuk neki egy csapatra, és időutazáshoz volt szüksége. De szerintem az ő esetében sem más. - Öhm. Látom te mindig vadító vagy. Nem mondom hogy nem tetszik, csak hát. Körülnézve mindenki másnak tuti nem tetszik hogy egy ilyen bombázóval vagyok. Főleg ha a fülembe súgják hogy nem hős... Hát. Elég vadító na... - Tűzöm felé. Egy biztos... Nincs olyan ember itt aki nem lenne rám féltékeny. Még mázli hogy a gyorsfutás a képességem. Miután leült, észrevettem hogy olyan sok gondja nincs. Hisz még csak nem is jelzett, de már jöttek ki felvenni a rendelést. - Az úgy nem rossz! Egyébként finom illatú a parfümöd! - Jegyzem meg felé elmosolyodva, majd szembe leültem. Ha mellé ülök, elég furcsán tudnék ráfigyelni ebben a ruhában. - Igazat megvallva mindegy. Rám nem hat az alkohol. Ezáltal nem tudok berúgni. - Jelentem ki elvigyorodva. Látom őt körülnézni, és alcán egyfajta vicsor ül le. Valóban mindenki őt, és engem néz. De ő rosszabbul járt, hisz a szépségére tekintettel, sok embernek jó dolog történik a fejében ő általa. - Kezeld úgy hogy nekik az az élet legnagyobb öröme! A nézésen kívül más úgy sem jut nekik! - Teszem a kezem az övéhez bíztatásként. Felröhögtem amikor közölte milyen koktélt kér, mert hirtelen jött ez is. - Én is ki akarom próbálni az orgazmust! - Jelentem ki, majd ráeszmélek hogy ennél kínosabb mondatot itt szerintem még nem ejtettek ki a szájukon. Még mázli hogy pirosban vagyok! Passzol a fejemhez. - Ugyanazt kérem mint a hölgy! - Szólok felé, majd elkezdtem szépen lassan elsüllyedni.Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & Zara

Az nem kifejezés, hogy mennyire élvezem zavarba hozni ezt a helyes hőspalántát. Majdnem olyan jó, mint vért inni, és ez nagy szónak számít tőlem. Olyan édesen fennakadt a kivetett hálómban, hogy egyszerűen nem tudom nem végig vigyorogni azt a részt, ahol belezavarodik a saját mondandójába, meg a kétértelmű szavakba. Ezért már megérte ma felkelni, pedig nem hittem volna, hogy a szimpla káosz okozáson kívül vár még rám valami jó is ezen a napon. Csilingelő kacagással jutalmazom a próbálkozását, hogy kevésbé kínosan jöjjön ki a jövés-menés kérdésköréből.
- Óh, ne aggódj… majd megyek én, de csak ha Te is akarod
Persze ezt is úgy és olyan hangnemben mondom, hogy alaposan félreértse. Már csak azért is, mert nem tudok betelni a zavarban lévő ábrázatával. Lehet nekem ez lesz a drogom? Zavarba hozni egy piros ruhás, jóseggű villámgyors hapsit? Mindig is tudtam, hogy szeretek veszélyesen élni, de azért ez már kezd kissé elfajulni. Csalafinta pillantásom és sunyi félvigyorom hangtalan is megadja a kérdésére a választ. Naná, hogy nem hagyhattam ki. Rohadtul tetszik az a zavart idétlen vigyor, amit produkál a jelenlétemben. Persze, nyilvánvalóvá válik a történet, mikor belépünk a helyiségbe, s noha próbálja „tagadni” mindketten tudjuk, hogy csak a színjáték része. Épp úgy, ahogy ez az egész is az. Igaz..?
- Hát persze, hogy nem tudod….
Búgom negédes hangon, pont úgy, hogy érezze ő is, nem vagyok ostoba. A bemutatkozásom talán némileg megütköztette, de egészen gördülékenyen veszi az álneveskedést. Bár, azért nevetve csóválom meg a fejem.
- A-a, félreértés ne essék. Én nem vagyok hős.
Az utolsó mondatot úgy mondom, hogy lábujjhegyre állva a fülébe suttogom. Bár, szerintem a megismerkedésünk és rövid párbeszédünk nyilvánvalóvá tette neki is, hogy nem életcélom megvédeni ezeket a fajankókat. Bárgyú mosoly honol a Flash-fanok arcán, s mintha néhány fiatalabbon a féltékenység bűzét érezném. Vagy csak képzelődök? Ki tudja. Most azonban, egy porcikám sem ér hozzá, de még a hajam sem, mindössze csak az illatom az, mit felfoghat a jelenlétemből s már is ereszkedek vissza a sarkamra, majd kényelembe helyezem formás fenekem a széken. Bámulok ki az üvegen… ők meg bámulnak be. Tisztára, mint egy állatkertben. Az már a hőspalánta döntése, hogy mellém ül, vagy velem szembe. Mindkettő veszélyes hely. Fejemet hátravetve pillantok a pult irányába s telt ajkaimat megnyalva ösztönzöm mozgásra a csapost. Mert hogy én nem állok fel, az hótziher. Noha, ilyen alakkal elmondhatom azt is, hogy sosem volt rá szükségem. Ahogy most sincs, mert jöttek is remegő lábbal felvenni a rendelést.
- Nos, mit iszunk?
Kérdem finoman rezgő hangon, s nehezemre esik eldönteni, hogy a pasas itt azért remeg, mert évek óta nem látott jó nőt vagy azért, mert A Flash ült be a kecójába. Ez most rejtély számomra, de tény, hogy kezd egy kicsit undorom lenni. Főleg miután szétnéztem és a pacákok többsége már a nyálát folyatja, nyilván valami mocskos fantazmagória kapcsán, mi az elposhadt agyuk helyén honol s én is szerepet kaptam benne. Sajnos. Brrr. Szinte érzem, ahogy vetkőztetnek a szemükkel. A hideg rázna, ha nem tudnám, hogy én vagyok a legveszélyesebb mindközül. Most azonban azt vizslatom, vajon a partneremről mi a vélemény. Csillogó női szemeket látok, néhány rosszalló öreg tekintetet, meg… áhítatot? Úúú, meg vagyok tisztelve? Aztán megakad a szemem az itallapon s sunyi ötletem támad. Kitaláltam mit iszok.
- Én már tudom. Egy Orgazmust kérek.
Nyilván a koktélról beszélek, csakhogy míg ezt mondom, egyenesen a villámpocok szemébe nézek. Csak pár pillanattal később tekintek fel arra, aki a rendelésünket hivatott feljegyezni. És meglobogtatom neki a koktéllistát, mielőtt sátrat állítana a puszta hangomtól, hogy érzékelje, koktélt akarok, nem raktár-kalandot.

* The Ballad Of Mona Lisa * ||Remélem tetszik || ©REDIT

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & ZaraBármilyen furcsa is, élvezem ezt a szabadszellemű jelenlétet. Ő talán a legkülönlegesebb lány akivel valaha össze hozott a sors, már azért is mert nem az a tipikus nehézbomázó. Van benne egy olyan vadság, ami talán nekem is kell. Eddig angyalokkal volt dolgom, itt az ideje a démonok felé kacsintani. Persze ez nem azt jelenti hogy a tetteimmel, hanem lányok terén. Már ha persze úgy alakul. Az meg ugye nem csak rajtam múlik, hanem rajta is. Noha elfutott, de ez nem jelenti azt hogy nem érdeklem, főleg azután hogy ilyen kéjenc módon próbált úgymond elcsábítani. Már ha elakart. Habár a mozdulatai csak azt sugallják... Nem volt nehéz utolérni, de valahogy kiszámolta hogy egy Pub-nál kapjam el. Nos, direkt vagy sem, azt nem tudom. Végül nem reagált semmit arra hogy szinte a melleit fogva húztam félre, aminek örülök, mert elég kínos lett volna. Na de gondolom nem érezte. Még mázli. - Hát, örülnék ha nem menné... - Akad meg a szavam. Na jó, most tényleg megakadt a szavam, és pont az között? Jól van Barry, a te agyad is sokat tud. - Mármint, nem vagy megkötözve. Saját szántadból vagy jelen. De örülnék ha nem menn... Ha nem távoznál el baszki. - Mondtam közben elszégyellve magam. Na ezért én mit kapok... Hát, ez szépen megcsináltad Barry. Így értelmezni az elmenni szót. De ez az ő hibája. Ő mondta ki olyan vadító, sexy hangsúllyal. Nem hittem volna hogy bedőlök valami trükkjének, de ez hirtelen jött. Ezt a menetet most ő nyerte. Vagyis kört. Kört! Még jó hogy ezt nem mondtam ki ezt is. - Vagy úgy. - Jegyzem meg elmolyodva amikor közli hogy mellettem nem tud semmit megunni. Kinyitottam neki az ajtót, hisz mégis így illik, de utána tenyerét a mellkasomra helyezte pár másodpercre, majd elhúzta. - Persze. Ezt sem hagyhattad ki mi? - Jegyzem meg zavartan elvigyorodva. Nem mintha nem lenne kellemes... Csak kellően furcsa inkább. - Nem tudom miről beszélsz... - Vigyorodok el, majd a szemeimet az égbe eresztem, mintha tényleg nem tudnám mi az. Persze mindketten tudjuk, de hát na. Úriember nem árulja el az ilyet. Habár itt oly mindegy szerintem. Körülnézve megoszlanak a tekintetek. Van aki nem nézi jó szemmel a dolgot, van aki csak mosolyog. Noha engem ismernek, de csak a TV-ből, és nem úgy hogy Flash ruhában jövök randizni egy hasonló ruházatú bombanővel. Szuperhős élet mi? Hát persze... Odalépve az asztalunkhoz, felém fordulva bemutatkozott, és tényleg nem vártam az igazi nevét, de nem is kaptam meg. - Jogos. Teljesen jogos. Én nekem se tudod a valódi nevem, én se a tiéd, de ezzel nincsen baj. Vagyis tök bulis hogy szuperhős néven mutatkozunk be ezen a randin. Na és a ruha is a szuperhősös. Már megint össze-vissza beszélek mindent... Redness. Hát örülök neked, hisz tényleg nem erre számítottam ma. - Böktem ki végül. Jól van Barry, szúrd el mégjobban. Nem ám úgy fog rád nézni mint egy hősre, hanem mint egy össze-vissza beszélő tinire...Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & Zara

Egy kicsit merev a kedves delikvens, de hát nem piszkálhatom érte, hisz még is csak Velem kell „megküzdenie”. Minden a terveim szerint halad, pontosan jön utánam, elkap, igaz kissé letaperol, de a hangjából ítélve, nem így készült a mozdulat. Egye fene, most nem harapom meg érte. Tetszik az az ellenkezés, mellyel elhúzza az állát az ujjaimról. Lehet mégsem lesz könnyű dolgom? Üdítő színfoltja lenne az életemnek, az is biztos. Mondjuk tény, hogy lehengerlő jelenség vagyok, de eddig egész jól helytáll ellenem. Bravissimo.
- Na mi?
Kuncogok fel édesen, miközben széles ívben ringatva csípőmet próbálom zavarba hozni. Az olyan jó móka, főleg, hogy az arca mindent elárul arról, ami odabent folyik. Ha pszichomókusként kéne gondolkoznom, azt mondanám, őszinte típus. Az ötletére hangosan felkacagok, olyan édes, hogy az már fáj. Meg naiv is talán egy egészen kicsit.
- Ugyan… mindketten tudjuk, hogy én itt ma csak úgy mehetek el, ha hagyod.
Nem ám kétértelmű… cseppet sem.  Egy enyhe fuvallatot érzek magam mellett, s noha sejtem, hogy nem a szél volt, úgy teszek, mintha a szellő sem tűnt volna fel. Találgatni nem szeretnék, mert rém kínos lenne, ha tényleg csak időjárási jelenség lenne. Időközben átérek a túloldalra, előkerül a kicsi pocok is és… nocsak! Ajtót nyit nekem. Meg kell zabálni…. Kicsit kiütközik rajtam a meglepődés, meg egy suta mosoly is, de aztán rendezem arcizmaimat vissza a vadító mosolyba.
- Melletted? Unni bármit is? Jó vicc…
Sustorgom éppen csak hallhatóan, mintegy mellékes megjegyzésként. Ezt a gesztus megjutalmazom, úgyhogy mielőtt belépnék a pubba, tenyeremet fektetem a mellkasára s belépés közben úgy hozom el onnan, hogy egy röpke simogatás érzetét keltse. Imádok cicázni. És ő most ezt elsőkézből fogja megtapasztalni. Persze, nem lesz figyelemmentes a mi kis találkánk, egyrészt, mert az összes férfi tekintete mohón és abszolút pofátlanul tapad a testemre, míg a nők a randipartnerem felé mutogatnak hüledezve. Őt ismerik, azért kap figyelmet, engem meg a szokásos kerek formák hoznak előtérbe mellette. Persze, amint meglátom az ablak melletti kis zugot a kikészített italokkal… sandán nézek a férfira.
- Igazán kedves…
Mondom ezt csak úgy, lehet érteni az ajtónyitásra vagy a helyfoglalásra is, tény, hogy kapok néhány füttyszót, míg odasasszézok a kiszemelt helyre. Persze a döbbent csapos szeme nem tudja eldönteni, hogy az én seggemet, avagy A Flasht nézze inkább. Ez így nagyon érdekes lesz… A szék előtt egy méterrel megállok s hirtelen megfordulok, hogy a piros ruhás manussal nézhessek farkasszemet.
- Óh… ha már így alakult… Örvendek, Mr. Flash. Redness vagyok.
Vigyorgok rá, enyhe csipkelődéssel pukedlizek, Mindketten tudjuk, hogy egyikünk neve sem a valódi, de talán pont ezért olyan izgalmas ez az egész…

* Ego * ||Remélem tetszik || ©REDIT

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & ZaraAhogy jártattam a számat, hirtelen azt vettem észre hogy a lánynak nyoma veszett. Nem tudtam felfogni hogy miért csinálta ezt, amikor most már jól tudja hogy én sokkal gyorsabb vagyok mint ő, így bármikor utolérem. Egyszer hívok randira egy lányt, akit ráadásul küldetés közben kapok el, erre elfut előlem? Tényleg ilyen szerencsétlen vagyok? Ez költői kérdés volt. Elindultam hát utána, majd szemvillanás alatt ott teremtem mögötte, és hirtelen mozdulattal megcéloztam a hasát a két kezemmel hogy lehúzzam a járdára, de a kezem hirtelen feljebb csúszott, és szinte a melleinél fogva húztam a járdára. - Oh baszki! - Jelentettem ki felé ijedten. Nem tudom mi lesz a reakciója, de remélem nem érezte, hisz miután rájöttem hogy egy Pub előtt vagyunk, nem messze, az jutott eszembe hogy a lányt a melleinél fogva hoztam a randira. Hát szép módszereid vannak Barry Allen! Hirtelen az újjaival végigjárta a karom, ami bevallom elég vad volt, de nem vagyok én az a típus aki ezt beveszi. Sajnos már az államnál jár, és már-már szemezünk, és persze a tekintetem lefagyott, de én ezt nem engedhetem meg hogy miután elszaladt, palira vegyen. - Tudod mi jutott eszembe? - Szólaltam meg, majd kiemeltem a fejem az újja alól. - Ott bent folytathatnánk, hisz ott legalább nem fogsz elfutni! - Nevetek fel. Jó nagy hangulatgyilkos vagyok, azt jól tudom... De nem szeretnék az lenni, akit átvernek. Elindult hát az utca túloldalára, és meg kell vallanom, direkt úgy ment végig hogy akaratlanul is odameredt a tekintetem. - Áll! - Akad meg a szavam. - Állom a szavam persze! - Teszem hozzá gyorsan elhadarva, kijavítva magam. Nem tudom mennyire kínosnak hangozhat egy ilyen mondat tőlem, de nem is akarom tudni nagyon. Észrevettem hogy nem néz hátra, csak megy előre, így gyorsan elfutva mellette befutottam a Pub-ba, majd az egyik oldalsó asztalra előkészitettem pár italt, s vissza futottam mögé, mintha mi sem történt volna. - Ezt nem unod? - Szóltam felé, majd eléfutottam. - Parancsoljon hölgyem! - Nyitottam ki előtte az ajtót, mint egy úriember. Mondjuk ez új lesz... Hisz mind a ketten szó szerint a jelmezünkben vagyunk, és így megyünk beszélgetni, és randizni egyaránt. Ha eddig azt mondtam mindent átéltem, akkor hazudtam...Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & Zara

Édes mosolygáson kívül nem különösebben reagálok az általa mondott szavakra. Nyomós oka van, hogy miért neveztem el úgy, ahogy. Meg módfelett szórakoztat, hogy még mindig fel van akadva ezen. Nem vagyok ám gonosz. Telt ajkaim csupán arra a pár szó erejéig váltak el egymástól, de ezen kívül lágy mosolyként vannak az arcomra ragadva. Egyszerűen… nem tudok nem mosolyogni. Állítólag a mosolygós nőket szebbnek látják a férfiak. Váh, mivan?! Ezt most inkább meg sem hallottam magamtól. Maradjunk csak az eredeti témánál. The Flash.  Akkor nekem is illően kellene bemutatkoznom. Noha, talán most elővehetem azt a nevet, amit még Mad Monk akasztott a nyakamba, már amíg még létezett. Igen, szándékosan nem használtam az élni szót. Az eredetit még se mondhatom meg… illetve hát élek a gyanúval, hogy megnézné, és akkor kiderülne, hogy nem is létezem.  Valamiért ódzkodom a gondolattól, hogy így tudja meg, mi vagyok. Már a szörnyetegen kívül, haha. Az is igaz, hogy halvány lila, de még hupikék gőzöm sincs arról, hogy kiről beszél. Egyre életbevágóbb feladattá lép elő a hírek követése. Vagy legalább az Ő követése. Hangját már csak távoli zajként érzékelem, hiszen talán szerencsémnek mondható, hogy kicsit később esett le neki a hiányom.  Mondjuk, így is röhögve könnyedén ér utol, de ezzel tökéletesen tisztában is voltam. Ez volt a csel. Szinte játszva hozza be a lemaradását pillanatok alatt, majd mint találkozásunk pillanatában, most is levisz a járdára. Igaz, ez az eset annyiban különbözik az előzőtől, hogy fene nagy igyekezetében elvétette a hasam pontos helyét. Helyette olyan szorosan fog a melleim alatt, hogy szinte már félig azokat fogja. Jé, megremegett a lábam.
- Hmmm... vajon mire is….
Tettetem a hülyét, miközben puha ujjaimmal végigcikázok az alkarján. Belekulcsolva őket az ő kesztyűs ujjaiba, finoman lefejtem arról, amit még férfiszem nem látott. Kezét még fogva féloldalasan állok neki, azúr tükreimet mélyen az íriszeibe fúrva, pár pillanat után fejemet eldöntve pedig most már a nyaka mellett elnézek mögé. Bizony-bizony. Talán kellően lefagyott a felismeréstől, talán zavarában elkapja a kezét a kezemből. Bárhogy is alakul, bal kezem ujjbegyeivel az álla alá nyúlok s kicsit megemelve tartom a szemkontaktust.
- Most kiderül, állod-e a szavad….
Búg fel finom hangom, hüvelykujjam élével pedig röpke pillanat alatt simítok végig az alsó ajkán. Ha eddig nem vette vissza a kezét a kezemből, most majd én engedem el s fenekem fölött összekulcsolva a fehér kis praclijaimat indulok el a pub irányába. Jó egy kicsit ringatom a csípőm… egy egészen kicsit. Hirtelen megállok s hátranézek a vállam fölött.
- Amúgy… a pockok rettenetesen édes dolgok…
Csábos félmosoly, kurta kuncogás s lépdelek tovább a túloldalra. Persze… szétnézni nem fogok. Egész egyszerűen a gyorsaságom használom arra, hogy egyben átjussak. Kíváncsi vagyok, fog-e követni engem…

* Fireflies * ||Remélem tetszik || ©REDIT

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & ZaraHirtelen nem tudtam mit reagáljak erre az egészre. Nem tudom hogy jellemezni a mi társalgásunkat, de ez nem is baj. Remekül elszórakozom vele, csak néhány megszólalása... Hát számomra a zavaró kategóriában van. Ilyen ez a Villámpocok is. Nem tudtam elnézni neki, mert sérti az önbecsülésem, na meg hát egy pocok, ami ugye pocok. Úgy vélem kár túlragozni, de ez számomra tényleg zavaró. Megpróbáltam neki visszavágni, hát több-kevesebb sikerrel. Most a kevesebb jutott ki, és hirtelen mással kérkedtem, ami nem rám jellemző. De inkább egy jó pontnak szántam Cisco-nak, hisz ő javarészt csak jó, és találó beceneveket hoz létre. - Hát... Utólag belegondolva tényleg kár volt ezt mondanom. Nem úgy értettem, csak ő ebben jeleskedik. De biztos kitalál neked valami találó becenevet. Na meg persze olyat is ami nekem is tetszik visszavágásnak mint a Villámpocok. - Közlöm némi ördögi kacajjal, de csak addig a pillanatig volt ott. Mert ez is gáz volt. Ahogy meséltem felé a részecskegyorsítóról, és annak az összképéről, látszott rajta hogy végül csak költői volt a kérdés. Nem ilyen tág választ várt, ezt most már jól tudom, de másképp nem lehet elmondani, és hát imádok róla beszélni. Még ha ő látszólag semmit nem fog fel, és nem érdekli a dolog. Addig sem vagyok ugyebár zavarban, amíg nem személyes dolgokról beszélek. Lassú mozdulattal közeledett felém miközben járt a szám, és hirtelen az újját a számra helyezte. Most mit csináljak? Ez nem igaz. Ez.. Ez... Na jó ez annyira gáz. Befagytam, dadogok. Nem jut eszembe semmilyen szó. Nem tudok megszólalni. Segítség! - Őő.. Fi. Fi... Figyelj! - Szólítom fel dadogva. - Az ital mellett döntök. - Jelentem ki ott meredten. Ehhez képest Captain Cold semmi... Pedig párszor ő is lefagyasztott. De itt ellenkezni sem tudok. Semmit sem tudok csinálni. - Másképpen! Más szemszögből néha jobb átélni a világot! Én sem gondoltam sötét világra, amíg nem volt közös kalandom a Zöld Íjásszal! - Jelentem ki büszkén, habár feltételezem úgy sem tudja ki ő. Oliver sok mindent megtanított. Köztük a társulásunk is hogy nem szabad előre eldönteni azt hogy miképp cselekszel. Az ott dől el! Ahogy az is hogy most mit fogok lépni. Mert hozzám közeledve a fülembe súgott, olyan tipikus dögös, bombázósan egy mondatot amolyan vadító hangon hogy mindjárt elájulok. - Hát még én! - Szólalok meg zavarodottan. Ezt mondjuk nem értem miért fűztem hozzá. - Mármint azt hogy ténylegesen megismerjelek téged és a történeted, és mindened. - Mondom felé, majd szemforgatva rájövök mit mondtam. - Mármint a mindenedben az azt akarta takarni hogy a képességed... Mármint kiváncsi vagyok rá! - Javítom ki magam, de kínosan megnyílvánulna. Amikor észreveszem hogy elkezdett elszaladni. - Mi ennek a baja? - Jelentem ki ott egymagamba. - Hát legyen... Ha kergetőzni akarsz... - Nevetek fel, majd elindultam utána. Már két utcányira lehagyott amikor kicsit odalépve már előtte voltam és a járdára húztam. - Ez mégis mire volt jó? De most őszintén. Tudtad hogy nem hagyhatsz itt, hisz én vagyok még mindig a gyorsabb! - Jelentem ki, majd nézem ahogy bámul mögém. Hátranézve észreveszem hogy épp egy pub van mögöttünk. - Vagy úgy... - Nevetek fel. Hát így is meglehet oldani valóban...Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & Zara

Kaján vigyor csücsül az ajkaimon, hiszen minden jel arra utal, hogy sikerült zavarba hoznom. Nem ez volt a cél, de így talán még jobb is. A habogáson jót derülök, míg ő próbálja összeszedni sikertelenül maradék becsületét. Nevetésem végül sikerül megzabolázni, immáron nem kacarászok az orra előtt. Jelzem, hatalmas meló van ebben. Persze, amikor az én becenevem kerül szóba, PiciPocok valaki másra akarja testálni eme nemes feladatot. Fel is kúszott a szemöldököm a homlokom közepére s csettintek egyet a nyelvemmel.
- Minden mást is ő csinál helyetted?
Öltök nyelvet egy hirtelen támadt ötlettől vezérelve. Szemtelen vigyorom elég otthonosan mozog az arcomon, éppen csak akkor hervad le egy kicsit, mikor elkezd nekem az ég tudja miről pampogni. Bájos azúr szemem meg nyúlik, mint a csigának. Aztán érzékeli ő is, valószínűleg kiült az arcomra, amit gondolok a dologról, pontosabban amit ne gondolok, mert nem értem. Errefel kapok egy novellát haladó fizikából. Úh yeah baby. Megforgatom a szemeimet s inkább meggyurmázom a halántékom, mielőtt felrobban az agyam. Na nem mintha megvárnám, míg végig mondja, ahhoz túl hosszú és túl nagy levegővel kezdte. Egész egyszerűen előre helyezem a súlypontomat az elöl lévő lábamra, bal kezem csípőn, jobbomnak mutatóujját pedig puhán ráfektetem azokra a be nem álló ajkakra. Meg tudnám enni.  Mikor elhallgat, jobban mondva elmakogja a javítást, hogy „csak ital”, valahogy nem tudom komolyan venni, lévén, szemmel látható a zavar az erőben. Mellesleg megjegyezném magamnak, én is legalább annyira zavarba jöttem tőle, mint ő. Kész kabaré… zavarba jöttünk, mert a másik zavarba jött attól, hogy zavarba jött? Van ennek egyáltalán értelme? Nem is tudom… maga a tudat, hogy ezek szerint valahol mélyen, tudat alatt ezt szeretné, eléggé simogatja az egómat. Meg persze a látvány mellett sem tudok elmenni szó nélkül, hiszen míg én itt mászkálok körülötte, minden alkalmat megragadok a csekkolásra, akkor is, ha látja. Nem vagyok idegbajos. Nehezemre esik bevallani magamnak, de egészen aranyos, ahogy próbálja meggyőzni magát és engem is, hogy szó sincs randiról. Bár akkor érdekelne, milyen fogalmat társít a ~ketten együtt egy itallal~ történetre.  
- Másképpen….
Rágcsálom azt a szót, amit az elmúlt percekben már nem is tudom hanyadjára mond. Lehetséges egyáltalán 100 év után máshogy látni a világot? Őszintén? Nem hiszem. Ellenben kicsit érdekel, hogy ő tudna-e változtatni ezen. Egy egészen picikét. A válasza kissé meglep, főleg a szokatlan hanghordozás miatt, de talán éppen ezért… jólesően kirázott a hideg a gerincem mentén. Ennél  a pontnál értem srégen mögé, valószínűleg a szeme sarkából figyeli mit csinálok (én is figyelném magamat), így talán nem éri meglepetésként hogy ott vagyok. Amit csinálok, az már lehet. Közel lépek hozzá, egészen közel, mellkasom nekifeszül a hátának, míg én halkan búgok bele a fülébe.
- Kíváncsian várom…
Mintha a szám hozzáérne a fülkagylójához, mintha csak halvány puszi lenne… ki tudja. Viszont én gazellákat megszégyenítő módon szökkenek odébb, s hangos kacagással avanzsálok vámpírtempóba. Úgy is utolér… de legalább a játék illúziója megvan. Sikátorokon keresztül futok, meg egy két utcát is magam mögött hagyok. Noha nem adok bele mindent a nyargalászásba, azért lassúnak sem vagyok mondható. Már az átlaghoz képest. Aztán az egyik kereszteződés előtt lassítok, ha el akar kapni és eddig még nem tette meg, nos… itt az legfőbb ideje sarokba szorítania. Már csak azért is, mert a túloldalon van egy optimális hely az italmeghíváshoz.

* Kreuzferuer * ||Remélem tetszik || ©REDIT

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
Barry & ZaraSikerült belefutnom ebbe a lányba, de én azt mondom élvezem a társaságát. Elég bohókás, és bolondos. Na meg mellékesen talán ő a legszebb lány a világon. Szerintem nem túlzok. Mondjuk ha meglátná őt Cisco, nem érdekelné hogy elvertem. Na meg azt se hogy még mindig nem érkezik a pizza. De hát vessen magára, hisz ő mondta hogy jöjjek ide. Elég szabadszellemű lány, hisz konkrétan tényleg elment megnézni a hátsó felem, amire hirtelen választ sem tudtam adni neki. - Hát öhm. Jó megfigyelő mi? Hát.. Öhm. Rendben. - Mondtam végig nagy nehezen. Na jó, ez már nagyon gáz. Hirtelen személyessé vált a beszélgetés, és már mindjárt nem tudok beszélgetni. Kell valamit kezdeni magammal, hisz én vagyok a Flash! Vagyis, szerinte Villám Pocok... Mégis ki talál ki ilyet? Ez sértő! Még hogy egy pocok. - Cisco barátom jó becenév adó... Majd ráhagyom a névválasztást! - Mondom felé duzzogva, ami belegondolva nagyon gázul hangzott. Ovisok vagyunk? Én nem tudom mi történik, de lehet a gyönyörű lányok a gyengéim a beszédben. Bárhogy is legyen, jobb ha olyanról beszélek neki amit nem ért, és én meg igen. Addig sem kavarodok bele. - A részecskegyorsítók töltött részecskéket, azaz leptonokat, hadronokat, atommagokat, ionokat, molekulákat gyorsítanak fel elektromos feszültséggel nagy energiára. - Mondom felé, majd a tekintete mindent elárult. Jól van Barry... Te ostoba! Ez neki tuti kínai volt. - Azaz részecskéket gyorsítanak közel fénysebességre, és ütköztetik őket. Az ütközésből felszabaduló energiából pedig új részecskék keletkeznek. A részecskegyorsítók segítségével fedeznek fel rengeteg új részecskét. Nos, ez túlterhelődött és felrobbant. Na és a sok részecske által az emberi környezetbe, és sejtekbe ülepedtek. Ettől lettem én gyors. Na meg a testemre is kihat a gyorsaság, azaz gyorsan gyógyulok. - Mondom elmosolyodva. Reméljük így már megérti. Ha nem, hát... Jobban én sem tudom elmagyarázni. Ahogy azt sem fogok neki kimagyarázni hogy hirtelen és véletlen randira hívtam. Miért mondtam azt ki? - Öhm. Italra. De ha már kimondtam, akkor legyen randi. Mert miért ne. Azt hiszem. - Pirulok el, és a hangom is elcsuklik kissé. Jól van Barry.. Ilyen lányt hívni randira? Mi van veled? Futhatsz haza sírva. - Hát, időm az van. Azt hiszem. A randi közben erről is beszélgethetünk ha gondolod... - Közlöm felé bátorítva. Érdekelne az élete, mert az egyszer biztos hogy sok mindent látott. - De van! Ahogy a koktéloknak is! Én is szeretem őket! - Vigyorodok el. Ha már berúgni nem tudok, akkor legyen finom ital az amit megiszok. Na meg ilyen kísérővel rossz nem lehet. Azt hiszem. - Mert látom benned azt ami bennem is volt... Fontosnak tartom hogy szárnyalj, az helyett hogy kússz. Vagyis, nem tudom hogy ez milyen megfogalmazás volt. De tényleg. Na de érted. Azt akarom hogy másképp lásd a dolgokat! - Mosolygok felé kínosan, majd elvigyorodom gonoszan. - Akkor én viszlek el! - Jelentem ki elég furcsa hangon. Na jó, ez nekem nem megy. - Vicc volt. De tényleg szeretném hogy velem tarts! - Mosolygok felé. Egyre jobban megszeretném ismerni, hisz ő más mint a többi lány. Van benne egy olyan szabadszellemiség amit keresek. Elegem van az angyalokból, ő tuti nem angyal, és ez tetszik nekem!Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Similar topics
-
» Central City Utcái
» Utcák és terek
» Central Park, Manhattan
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-
Ugrás: