Aktivitási ellenőrzés eme téma címe |
|
|
it's where my demons hide Vendég dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Dec. 29, 2016 8:48 am | Eléggé új husi vagyok az oldalon, de jobbnak láttam becsekkolni, mielőtt véletlenül megfeledkeznék róla (plusz ugye 31-én és 1-én szilveszterezés miatt nem is igazán leszek gépközelben). Karakter neve: Katherine Lewis Reagom: még csak nemrég érkeztem, így az előtörténetemet tudom felmutatni, remélem megfelel. Leadom: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szer. Dec. 28, 2016 8:27 pm | i] Karakter neve: [/i] Warg Linderoth Reagom: Zara és WargLeadom: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Dec. 22, 2016 8:18 pm | Karakter neve: Bruce Wayne Reagom: itten meg ottanLeadom: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Dec. 22, 2016 1:28 pm | Karakter neve: Thea Quenn Reagom: Lexa && Thea - elhagyatott épületekHabár tényleg nem vagyok túl aktív és nagyon ritkán írok, de ígérem igyekszem arany középutat találni, hogy mindenhova legyen időm és itt is jobban tudjak reagolgatni.*-* Leadom: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Hétf. Dec. 19, 2016 9:40 pm | Karakter neve: Barry Allen Reagom: Rövid időn belül pótolom a reagjaim! Leadom: Maradok! |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Hétf. Dec. 19, 2016 12:27 am | Karakter neve: Zara Tepes, Hannah Uelzen Reagom: Ez itt december 5-ös Leadom: Nem szeretnék ilyesmit tenni, noha Hannah még a megalkotás szakaszában van, mert Josh nem véleményezte a vázlatot, de még ragaszkodom hozzá. Szóval, nem, nem adok le senkit. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Dec. 18, 2016 6:30 pm | Karakter neve: Kara Danvers, Amelia Prescott Reagom: Kara, Mia |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Dec. 18, 2016 4:45 pm | |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szomb. Dec. 17, 2016 11:16 am | Karakter neve: Tamara Montgomery Reagom: a játékLeadom: nincs más karakterem |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szomb. Dec. 17, 2016 10:47 am | |
|
it's where my demons hide ❖ Captain Cold ❖ dc universe tartózkodási hely : •• central city foglalkozás, hobbi : •• master thief karakter arca : •• wentworth miller heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szomb. Dec. 17, 2016 12:44 am | Karakter neve: Leonard Snart, Gwendolyn Summers Reagom: Snart, GwenLeadom: Más már nem maradt. |
|
it's where my demons hide Admin dc universe tartózkodási hely : ⊱ everywhere foglalkozás, hobbi : ⊱ this page karakter arca : ⊱ faceless heroes vs villains
|
| Tárgy: Aktivitási ellenőrzés Pént. Dec. 16, 2016 9:07 pm | Ahogy közeledünk az év végéhez úgy döntöttük, hogy felmérjük ki is szeretne igazán velünk maradni, melyik karaktereivel, hiszen az utóbbi időben sajnos nagyon sok karaktert kellett inaktiválnunk. Azonban nem szeretnénk túlságosan sokáig húzni ezt az ellenőrzést ezért mindössze két hetetek van rá, hogy jelezzétek a maradási szándékotokat. Mindez most annyiban változott, hogy egy karakter maradási szándékának megerősítéséhez kéretik linkelni egy reagot, ami nem lehet régebbi december elsejénél! A kitöltendő kódot ez alapján módosítottuk.
A határidő: december 31.
Persze saját karakterek visszahozatala továbbra is lehetséges, de ha a play by időközben elkelt azt természetesen akkor már nem lehet visszakérni. Sorozatbeli karakter esetén a vezetőséget kell felkeresni, míg keresett karakternél a hirdetőnél érdemes érdeklődni.
Akik pedig nem jelzik, hogy maradnának, vagy nem sikerül megírniuk a maradást jelző reagjukat, akkor egy hetük van rá, hogy jelezzék a szándékukat és/vagy megírják a maradásukat biztosító reagot. ♥ - Kód:
-
[i][b]Karakter neve: [/b][/i] a megmaradó karakter neve [i][b]Reagom: [/b][/i] A maradási szándékot jelző december elsejénél nem régebbi reag.
[i][b]Leadom:[/b] [/i] leadni/fagyasztani szándékozott karakterek nevei |
|
it's where my demons hide dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés | |
|