Aktivitási ellenőrzés eme téma címe |
|
|
it's where my demons hide Vendég dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Május 03, 2015 10:24 am | Szeretnék maradni! |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szomb. Május 02, 2015 4:22 pm | Eszem ágában nincs elmenni innen. Dr. Wells még tiszteletét teszi egy ideig ebben az időben |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szomb. Május 02, 2015 12:30 pm | Maradok, és igyekszem összeszedni magam. Szóval még ne tegyétek ki a szűröm |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szomb. Május 02, 2015 10:32 am | Maradnak: Florian J. Vicious Leadom: Alaska Romain Haze - elfogyott hozzá az ihletem, bocsánat ő.ő Megjegyzés: Ööö... lehet semmit nem megjegyezni? Szerintem már így is nyilvánvalóvá tettem mindenki számára, milyen pocsék játékos is vagyok, szóóóval... |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Pént. Május 01, 2015 3:32 pm | Maradnak: Chaterine X. Jimenez Leadom: - Megjegyzés: Rengeteget dolgozom, így nem vagyok napi szinten. De attól még vagyok és fogok is maradni. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Pént. Május 01, 2015 1:01 pm | Maradnak: Ellie Lowe - marad, vannak vele tervek, csak idő kell még hozzá (: Leadom: Knoxville Baise - még nem döntöttem felőle, elfogyott az ihletem a férfi karaktereket illetően |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Pént. Május 01, 2015 11:26 am | Maradnak: Lilarose Blake Megjegyzés: igaz még csak ma fogadtak el, de jobbnak láttam becsekkolni |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Ápr. 30, 2015 10:38 pm | Itt vagyok, ragyogok és tutira itt is maradok. Sáláláá |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Ápr. 30, 2015 10:25 pm | |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Ápr. 30, 2015 9:10 pm | Sokat gondolkoztam ezen, de végül úgy döntöttem, hogy szeretnék maradni Corvo-val, meg Leigh-jel is. Hogy mikor várhatók a reagok, nem tudom, de csak idők kérdése... |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Csüt. Ápr. 30, 2015 2:44 pm | Marad: Ra's al Ghul Megjegyzés: Tudom, hogy szörnyen inaktív voltam, és elnézést érte, főleg azoktól akikkel játékom volt. Összejött pár dolog, sajnálom. Azonban a karaktert szeretném megtartani és maradni, na meg persze játszani is vele, többet nem tűnök el |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Szer. Ápr. 29, 2015 7:46 pm | Marad: Kathlyn Burke Megjegyzés: Vissza kell rázódnom, nem nagyon volt időm erre járni mostanság, de nem szeretném leadni a kicsikémet. ^^ |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Kedd Ápr. 28, 2015 7:35 pm | Én is maradok |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Hétf. Ápr. 27, 2015 9:45 pm | Marad: Nita Spencer, Mishelle Whittson Megjegyzés: kicsit lassabban, de itt |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Ápr. 26, 2015 11:02 pm | Marad: Gloria Blackwell Megjegyzés: |
|
it's where my demons hide dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés | |
|