Aktivitási ellenőrzés eme téma címe |
|
|
it's where my demons hide Vendég dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 6:11 pm | Maradnak: Mason Burnley, J. Oswald Fletcher Leadom: - Megjegyzés: The real story has just begun. |
|
it's where my demons hide ❖ bio engineer ❖ dc universe kereslek : ❖ the • A R R O W V E R S E • tartózkodási hely : ❖ central city ❖ foglalkozás, hobbi : ❖ help the team ❖ karakter arca : ❖ danielle panabaker ❖ heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 5:21 pm | Marad: Caitlin Snow Leadom: - Megjegyzés: Most érkeztem nem megyek sehova. |
|
it's where my demons hide ❖ Black Siren ❖ dc universe tartózkodási hely : central city ♥ foglalkozás, hobbi : it involves a lot of screaming ♥ karakter arca : katie perfect cassidy ♥ heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 5:11 pm | Marad: Laurel Lance Leadom: - Megjegyzés: Eszem ágában nincs elmozdulni innen. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 5:06 pm | Marad(nak): Holly Golightly, Matthias Clarke Leadom: - Megjegyzés: Úgy döntöttem megkímélem az egyetlen uramat, csak kicsit változtatok az összetételén. Elnézést a kavarásért. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 4:30 pm | Maradnak: Raul Jones, William Wright, Patrick Jane, Kahlan Crusader, és Killian Walsh Leadom: - Megjegyzés: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 4:02 pm | Maradnak: Iris, Mia, Mei Bár, a vizsgák miatt nem voltam/vagyok a legaktívabb, de ahogy tudok igyekszem változtatni ezen |
|
it's where my demons hide ❖ elit ❖ dc universe tartózkodási hely : Central City foglalkozás, hobbi : Egyetemista karakter arca : Lucy Hale heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 3:13 pm | Maradnak: Hanna Lynch Megjegyzés: Bár nem vagyok a leggyorsabb reagoló az oldalon, ez kétségtelen, de lassan és biztosan törlesztgetem a tartózásaimat mindenkinek, szóval mindenképp maradnék, ha egy mód van rá |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 2:53 pm | Marad: Athina Zoe O'Leary Megjegyzés: Csak most jöttem, maradnék még boldogítani Nővérkémet. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 2:39 pm | Maradnak: Derien Aubry, Sato Kotori, Ray Palmer Leadom: - Megjegyzés: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 2:21 pm | Maradnak: Andrew Stevens, Richard Killian Dorne |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 2:00 pm | Ha elfogadnak, akkor én is a maradnék csoportba dobnám magam, hiszen még csak most jöttem, nem akarom cserben hagyni drága szülém s apám. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 1:33 pm | Maradnak: Galatea Heaven,Drake Wilkinson, Leon Brown, Alexander Davis Leadom: Megjegyzés: Lassú vagyok, de lassú víz partot mos. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 1:07 pm | Maradnak: Nalini Nura O'Leary, Savanne Malone Megjegyzés: Nem vagyok gyorsvonat, eddig se voltam és nem ígérem, hogy leszek, de stabil maradónak tekinttetném magam, ha szabad. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 12:21 pm | Maradnak: Mishelle Whittson Megjegyzés: Szeretném még "kicsit megdolgoztatni" Mr. Whittson-t, így természetesen maradok. Szeretek itt lenni. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:56 am | Maradnak: Dante Dimitrius Mayers Megjegyzés: Itt nem hagynám az egoista írómat, aki papírra veti a történetemet, és az ápolómat. Meg mi lenne az oldallal, egy valamire való khm...ámpír nélkül? |
|
it's where my demons hide dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés | |
|