Aktivitási ellenőrzés eme téma címe |
|
|
it's where my demons hide Vendég dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:46 am | Maradnak: Médea, Hadrian, Shane Leadom: Addison Megjegyzés: tudom, mostanában kicsit leültem ooc okok miatt, de határozottan maradok és hamarosan megint visszarázódom a normál kerékvágásba |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:43 am | |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:36 am | Maradnak: Patra Moon Megjegyzés: én még bőven benne vagyok a vizsga időszakban, így nem mindig válaszolok azonnal mindenkinek, de azért igyekszem |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:23 am | Maradnak: Dorien Steelman
Megjegyzés: Maradok :102: |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:21 am | Maradnak: Kathlyn Burke, Felicity Smoak Megjegyzés: Azt hiszem, mostanában sikerült felpörögnöm, de ha mégis közbejönne valami, majd jelzem a megfelelő topicban. ^^ |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:13 am | Maradnak: Thea Queen Leadom: Yasmine Woolston Megjegyzés: Nyár van, tanulás, dolgozok, haverok, buli, fanta, szóval ha kicsit eltűnök az nem azért van mert nem szeretlek titeket. Itt leszek, maradok, nem szabadultok tőlem. :$ |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 11:02 am | Maradnak: Sebastian Winchester Leadom: - Megjegyzés: - |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:53 am | Maradnak: Devon Herzein
Megjegyzés: Hedonista kissé kétlaki íróm itt marad. Ha ritkán is, de vagyok vele |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:50 am | Maradnak: Daisy Skyler Smoak Megjegyzés: Maradok, de mivel nyár van és nem mindig leszek gépközelben, így néha kicsit ritkábban fognak menni a reagok. Előre is bocsánat érte.. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:41 am | Maradnak: Cassandra Willson Megjegyzés: Szeretnék maradni, mert jó itt lenni és igazán remek játékaim vannak. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:38 am | Maradnak: Christopher Leighton Megjegyzés: Még szép, hogy maradnék, imádom az oldalt. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:37 am | Maradnak: Christian Whittson, Dean Carter Leadom: Annie Monroe, Darrien Jarod Fawkes. |
|
it's where my demons hide heroes ❖ villains dc universe tartózkodási hely : ❖ only in the shadows ❖ karakter arca : ❖ faceless helper ❖ heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:36 am | Maradnak: Ciel Phantomhive Megjegyzés: Tisztában vagyok vele hogy mostanság nem vittem túlzásba a reagokat, ráadásul jövőhéttől vár is a munka, de, maradnék. |
|
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:24 am | Maradnak:
Shelley Hawkins Mianna Winterberry
Leadom:
Diana Barry Lilian Holden |
|
it's where my demons hide heroes ❖ villains dc universe kereslek : ◆ every new member ◇ tartózkodási hely : ◆ we live between the forumlines ◇ foglalkozás, hobbi : ◆ this ♥ page ◇ karakter arca : ◆ faceless helper ◇ heroes vs villains
|
| Tárgy: Aktivitási ellenőrzés Vas. Jún. 14, 2015 10:21 am | activity check Az oldalunk túl van jó pár hosszú és gyönyörű hónapon ezért úgy döntöttünk, hogy felmérjük a szándékaitokat. Jó páran aktívan játszotok folyamatosan a kezdetektől, de vannak, akik miatt aggódni kezdtünk és itt inkább egységesen össze tudjuk foglalni, hogy mégis ki marad és kivel. A határidő: július 5. Aki eddig nem jelzi maradási szándékát a pb-t felszabadítjuk és inaktív színt adunk a karakterének. Persze a karaktert vissza lehet kérni, ha esetlegesen visszatérne az illető. - Kód:
-
[i][b]Maradnak: [/b][/i] a fennmaradó karakterek nevei (ha nem szeretnél valakit felvállalni egyelőre, akkor nyugodtan írj vele új hozzászólást) [i][b]Leadom: [/b][/i] ha esetleg egy karaktert, már nem szeretnél megtartani valamilyen okok miatt [i][b]Megjegyzés:[/b] [/i] bármilyen hozzáfűzni való, amit szeretnél megejteni |
|
it's where my demons hide dc universe heroes vs villains
|
| Tárgy: Re: Aktivitási ellenőrzés | |
|