Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar - Page 2
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Central City - Barry & Snart & Laurel & CesarElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Pént. Feb. 03, 2017 4:49 pm ••


flash ♥ cold ♥ cesar

Egyre közelebb érkezem az épülethez, habár így is sikerült néhány emberbe erőteljesen beleszaladnom, aminek következtében elég csúnyán sajogni kezdett a vállam. Azonban az ereimben tomboló adrenalinnak köszönhetően valahogy elviselhetővé vált. A rendőrség is kiérkezett a helyszínre, de jobbjára csak annyit tettek, hogy körbezárták az épületet és készek voltak arra, hogy végignézzék annak a pusztulását. Ennyire nem lehet fatökű mindegyik. Komolyan nem hiszem el, hogy képesek itt állni és nézni tátott szájjal, hogy mi történik ahelyett, hogy megpróbálnának segíteni. Hiszen mi a garancia, hogy ez a fekete valami egy helyben marad? Hogy nem emészti fel a várost? Ha pedig nem találjuk ki, hogy mivel is állunk szemben, akkor talán sosem jövünk rá arra, hogy miképpen tudnánk megszabadulni tőle.
Lehet, hogy ők képesek arra, hogy itt álljanak egy helyben és ne csináljanak semmit, de én nem tudok egyszerűen semmit tenni. Nem, amikor szinte tapintható a levegőben az emberek fájdalma.
Mellettem egy mindössze talán hat éves kislány keserű sikolyát hallom meg, amitől a szívem rögtön összeszorul. Mami. Abban a pillanatban térdelek le vele szemben és fogom meg a két, aprócska kezét. - Segíteni fogok a mamidon, rendben? Odabenn van? - Hevesen bólogatni kezd és aprócska termetéhez képest óriási könnycseppek gördülnek végig arcocskáján, amit óvatosan letörlök, majd pedig az egyik rendőrnőhöz fordulok, aki talán az egyetlen, aki még valamennyire magánál van és nem csinált a nadrágjába. - Figyelne rá, kérem? - Abban a pillanatban, hogy igenlő választ kapok a kordon ellenére elindulok a bejárat felé és meg sem hallom a nő mondatának második felét.
Több lehetőségem is lenne arra, hogy mégis miképpen juthatnék be, de a leggyorsabb az a főbejárat. Nekem pedig gyorsnak kell lennem. Minél hamarabb jutok el hozzájuk annál kisebb az esély arra, hogy baja essen valakinek. Az üvegajtó túloldalán már látom a többi embert, de abban a pillanatban, hogy belépek mindenki eltűnik. Az egész hely elnémul és mindössze én állok itt egyes egyedül. - Mi történt? Hahó! Van itt valaki? - Idegességemben beletúrok a hajamba és jelenleg nem tudom, hogy melyik lenne jobb döntés a számomra, hogy megpróbáljak átlépni az ajtón remélve, hogy ezúttal ugyanott kötök ki és megpróbáljak utána más bejáratot keresni, vagy eleve más kijáratot kellene keresnem? Mármint most jelen pillanatban fogalmam nincs, hogy hol a fenébe vagyok, de nagyon úgy tűnik, hogy egy árva lélek sincs a közelben.
made by
kocka eredménye: 6
✻ hozzászólások :
165
✻ kereslek :
i want my S P E C I A L people ♥
✻ tartózkodási hely :
star city ♥
✻ foglalkozás, hobbi :
assistant district attorney ♥
✻ karakter arca :
katie perfect cassidy ♥
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Szer. Feb. 01, 2017 8:05 pm ••


the day of terror
BLACK CANARY & THE FLASH & CAPTAIN COLD

Csak pillanatokon múlik, hogy sikerül elrántanom a gyermeket a sötét örvény elől. Magam sem értem teljesen, miért kockáztatom ezzel az életemet ahelyett, hogy egyszerűen csak menekülnék, a lehető legmesszebbre. A Hullámlovason töltött idő komolyan megváltoztatott bennem valamit. Persze nem annyira, hogy a többi jelenlevő előtt is hőst akarjak játszani, valószínűleg egyébként sem bíznának bennem. A város Captain Coldként ismer, aki életeket kockáztatott, és szembeszállt a Flash-sel, fogalmuk sincs róla, hogy mi minden történt azóta. Ha az arcomat nem is, a kezemben tartott fegyvert annál is inkább felismerhetik. Ezért is lenne érdemes mielőbb elhúzni innen az irhám, amíg a felfordulásban senki sem foglalkozik velem.
Ám még két lépést sem teszek, amikor tanúja lehetek, amint a sötét pamacs... hogy is mondjam? Életre kel. Egy csáp nyúlik ki belőle, akár egy emberi kéz, és magába fojtja a megmenekített kislányt az anyjával együtt. Mintha csak belőlem akarna gúnyt űzni, és a szegényes próbálkozásaimból a megváltásra. Elborzadva pillantok a sötétség után maradt két holttestre, aztán dühös tekintetemet a gyilkosukra szegezem... akárcsak a jégfegyverem végét, így távolodom hátrálva. Felötlik bennem a gondolat, hogy ha ez az izé valóban él, talán érdemes lenne lehűtenem... talán használna ellene. A másik felem azonban még mindig azt mantrázza, hogy hagyjak hátra mindent, csak meneküljek. De mielőtt eldönthetném, melyik hangra hallgatok, a furcsa köd újra lecsapni készül. Ezúttal sokkal határozottabban, gyorsabban, és a célpont én vagyok. És még csak arra sincs időm vagy esélyem, hogy megszaporázzam a lépteimet, és lefelé induljak a lépcsőn, mert odabentről, az örvény közepéből, vagy talán azon túlról, egy nagyon ismerős hang csendül fel. Megtorpanok, sőt, egyszerűen lefagyok.
- Lisa...? - A hangom először suttogó, majd azonnal dühödt, rémült kiáltásba vált át. - Lisa?! Lisa!! - Nem úgy volt, hogy a héten nincs a városban? Úgy tudtam, elutazott. Nem lehet itt! Az nem lehet. De mi van, ha mégis? Ha hamarabb visszatért, és korai plázázásra adta a fejét, majd csapdába esett valamelyik üzletben... vagy tényleg elnyelte már a sötétség. Meg kell mentenem! Csakhogy már ahhoz is túl késő van, hogy magamat mentsem...

Human

(A kockadobás eredménye: 6)
✻ hozzászólások :
166
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Hétf. Jan. 30, 2017 12:27 am ••

Central City

✻ Barry & Snart & Laurel & Cesar✻  

Ez a hétfő reggel igen fájdalmasra sikerült néhány embernek. A fekete pamacs alig tíz perce „létezik”, már megjelentek a riporterek és a Tv-sek garmadája blokkolja az utat körbe a pláza körül. Az emberek egyébként is utálták a hétfőket, most meg aztán pláne. Halálos hétfő címszalaggal fut egy kép a reklámkivetítőkön, megszakadt minden műsor és adás, élőben veszi a kamera a falánk dögöt. Meg a sikoltozó népet. Meg a hullákat. Meg az egymást tépő és visszarángató hisztériákat. Egy szóval, átlagos emberi viselkedést vészhelyzetben. Black Canary igen csak megizzad, mire keresztül jut az emberkordonon, főleg, hogy közben megérkeztek a rend bátortalan őrei, akik igazából semmit nem csinálnak, csak fenn tartanak egy kordont és az autók mögül fegyvert szegeznek… az épületre. Elhaladva az üzletsor mellett, megcsillannak némán az üvegek. Ha jót akar magának, akkor vagy a mélygarázs felől közelít, vagy a pláza mögötti épületre felmászva a tetőn keresztül jut be. Meg persze ott a főbejárat is, mint opcionális ostromlyuk. The Flash "szokás szerint" cseppet későn érkezik, így a fekete köd nagyja addigra már az épületen belül volt és egyedül egy sokkos nagymamát tudott elrántani a sötét anyag felfelé szálló vége elől. Körülötte már csak szárazra szívott testek, mint ezer éves múmiák feküdtek szerteszét, elhaló sikolyuk az arcukra égve meredt kinek az ég, kinek a föld felé. Ki pedig halott szemein át a hőst nézte, ki későn szerzett tudomást róluk. A hősiesség szép dolog, de jelen esetben kissé felesleges, ugyanis a köd nemcsak felfelé terjed, de minden elfogyasztott élettel növekszik is. Emberfeletti sebességét kihasználva pillanatok alatt az épületen belül terem s látja a központi téren elterülő fekete gomolyfelhőt, ahogy mint hajnali köd, kapaszkodik felfelé. Sikítozó személyzet, nagyjából két tucat ember kaparja a falat, miközben bent ragadtak az üzletben. A leeresztett rács megállítja őket, de a fekete ködöt nem… Mindeközben felpillantva láthatja régi ismerősét, enyhén pácban. Sötét anyag terül szét az első emeleten, a kirakat pedig pofátlanul szépen csillog.  Captain Cold okosan s nem mellesleg remek túlélő ösztönökkel van megáldva, a lépcsőt már látva, de még el nem érve szemtanúja lehet annak is, ahogy a köd alakot váltva egy kinyúló kéz formáját veszi fel. Öklébe zárja a sikítozó anyát a gyermekével, majd, mintha csak megszorította volna kicsikét, újra köddé alakulva visszább húzódik a „többiekhez”. A kislány és az anyja kiszáradva, holtan terül el s törnek szét a csontjaik a padlón. A következő pedig, a lépcső felé tartó mestertolvaj lesz… a köd összegyűlik s mint amit puskából lőnek ki, Cold felé veszi az irányt.

Mindeközben egy mit sem sejtő, ártatlan lélek sodródik az árral. Pontosabban saját lidércei s emléknek hitt álomfoszlányai miatt sétált ma erre a lecsúszott író, még ha nincs is nagyon tisztában ezzel. Azonban elég csak egyszer felnéznie, meglátja magát a kirakat üvegében, csurom véresen, eszelős vigyorral a képén. Ha magára néz, tiszta mindene, csupán képmása az, mi élveteg módon úszik a vérben, egyébként mindent úgy csinál, mint az igazi. Noha ezt csak Cesar látja… senki más. Azonban ha egy ujjal is hozzáér, a képmása megragadja és berántja magához.
What should you do?
~*~*~

A résztvevő játékosoknak a következő reagjukhoz kéretik az alábbiak alapján kockát dobni:
Captain Cold: 1-2: sikerül kitérni előle, 3-4: a jégfegyverrel támad vissza, 5-6: a húga kétségbeesett hangját hallja visszhangozni a közelből, ledermed
The Flash: 1-2: sikerül megmentenie mindenkit, 3-4: néhány embert sikerül megmentenie és Snarthoz is odaérhet, 5-6: bekeríti a sötét anyag
Black Canary: 1-2: a mélygarázson keresztül megy, néhány rettegő ember félelmében megtámadja, 3-4: a tetőn keresztül jut be, látja a ködöt felülről egy középpont körül örvényleni, 5-6: a főbejáraton keresztül ront be a földszintre, már csak az üvegajtók választják el őt a többiektől, de amint belép, minden eltűnik
Cesar: 1-2-3: ellenáll a kíváncsiságnak és ijedtében a plázába menekül, 4-5-6: megérinti véres mását, és az beszippantva őt pár pillanatra kiüti

✻ hozzászólások :
168
✻ tartózkodási hely :
↳ playground ↲
✻ foglalkozás, hobbi :
↳ telling stories ↲
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Vas. Jan. 29, 2017 2:02 am ••

Snart & Laurel
what the hell is that thing?
Az utóbbi időben talán azt mondhatnám, hogy a vörös színben pompázó ruhám volt a pizsamám is. Úgy éreztem, hogy szükségem van egy kis időre, hogy gondolkodjak, mert jelen pillanatban túlságosan sok minden kattogott a fejemben. Flashpoint. Bármennyire is volt komplikált és helytelen, valahogy sokkal egyszerűbbnek tűnt ott minden. Talán, ha elfelejtettem volna, hogy ki vagyok, akkor sosem kellett volna szembesülnöm a hibákkal, amiket elkövettem. Sosem akartam ártani senkinek. Az pedig, hogy Cisco testvére miattam halt meg, hiszen én kreáltam ezt az idővonalat, ahol halott. Ha nem vagyok annyira önző most nem szenvedne. Ahogy senki sem szenvedne, mert valahogy amióta visszajöttem semmi sem olyan, mint régen. Mintha mindent felforgatott volna egyetlen egy döntés.
Annak érdekében, hogy a legkevesebbet kelljen gondolnom a történtekre igyekeztem hasznossá tenni magam és a lehető legtöbb embert megmenteni. Szóval mondhatjuk azt tényleg, hogy alig aludtam és akkor is szinte egy karnyújtásnyira volt tőlem a ruhám, hogy pillanatokon belül már az utcán lehessek. Na, nem mintha amúgy olyan sokáig tartott volna hála a képességemnek, de azért mégis valahogy jobb érzés volt a számomra, hogy minden egyes pillanatban készen álltam. Szükségem volt erre. Nem akartam gondolni a magánéleti dolgaimra, egyszerűen csak a Flash akartam lenni, ami ugyanakkor rá is nyomja a bélyeget  a magánéletemre. Bárki is fontos a számomra egy célkeresztet visel a hátán megállás nélkül. Nem számít, hogy mennyire kemény az illető, hogy meg tudja védeni magát.. Én nem tudnék együtt élni a gondolattal, hogy valakinek miattam esett bántódása. Már épp így is elég lélek szárad a lelkemen. Ronnie, Eddie, anya és apa is. Nem tudnék még egy embert a listára helyezni és ezért is jobb nekem is és mindenki másnak is, ha nem bonyolódok bele semmibe. Pedig egek.. Egy részem már tényleg szeretne egyszerűen csak boldog lenni, de azt hiszem igaza volt Dr. Wells-nek azaz Eobard-nak. Én sosem leszek boldog, bármi is történjék. Mintha az egész életemet egy hatalmas átok sújtaná.
Mielőtt még túl mélyre gabalyodnék a lélekfacsarásomba Cisco jelez a fülesen, hogy valami fekete köd kebelezi be a bevásárlóközpontot. Szinte egy szempillantás alatt oda is érek, de az elém kerülő látványra semmiképp nem számítottam. - Mi a fene..? - Nem is tudom elsőre hova tenni a látottakat, de a sikoly, amit a hátam mögül hallok tettre késztet én pedig igyekszem a lehető legtöbb embert kihúzni a sötétség markából anélkül, hogy engem is elragadna magával.
✻ hozzászólások :
20
✻ kereslek :
▣ iris + joe + hr + cisco ▣
✻ tartózkodási hely :
▣ central city ▣
✻ foglalkozás, hobbi :
▣ forensic scientist ▣
✻ karakter arca :
▣ grant gustin ▣
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Vas. Jan. 29, 2017 1:32 am ••


flash ♥ cold

Elsőre a mai nap sem tűnt nagyban másabbnak, mint az összes többi. Talán mindössze annyiban, hogy itt Central-ban meg tudom látogatni a Team Flash-t, ha már egyszer a munkám ide hívatott. Nem mondhatom, hogy túlságosan sokszor kell átlépnem Star City határát, hiszen azért ott is bőven megvan a magam dolga, mind éjjel, mind pedig nappal, de ez nem azt jelenti, hogy ne mernék egy pillanatra szemet hunyni az ott történő dolgok felett. Hiszen biztos kezekben van a város védelme, amióta Oliver visszatért a szigetről. Habár azért ki kellett építenie a maga útját, de miből is tanulhatnánk, ha nem a hibáinkból? Az egyik kávézóban lesz a megbeszélésem, ahová szokás szerint túlságosan is időben érkezem. Nem tehetek róla, ha valami fontos dologról van szó, amin ténylegesen  múlik is valami, akkor valahogy késztetést érzek arra, hogy a lehető leghamarabb elinduljak. Ilyenkor mindig, minden tényezővel számolok. Ha nem indulok el időben, akkor biztos, hogy minden szövetkezik ellenem és olyan szépen elkések, hogy azt szép lesz nézni. Vagy pedig loholni fogok, aminek következtében eléggé kellemetlen lesz majd rám nézni, mert habár pontosan megérkezem mégis olyan vagyok, mint egy ló, aki éppen megnyert egy versenyt. Bármennyire is vagyok jó kondiban még én is képes vagyok magamat eléggé felparáztatni ahhoz, hogy kifárasszam magam lelkileg és fizikailag is. A kávézóban ücsörögve kortyolgatom a kávémat, amikor sikításokra leszek figyelmes. Az emberek eszeveszetten futkároznak, sokan a kocsijukhoz rohannak, de vannak, akik nemes egyszerűséggel másokat rángatnak ki az autóból, hogy előbb szabadulhassanak. De mégis mi hozta ennyire rá a frászt az emberekre?
Kilépve a kávézó ajtaján kis híján fel is löknek, amivel nem is tudok igazán foglalkozni, hiszen megpillantom a hatalmas tornádóféle sötétséget, ami úgy szippantja magába az embereket, mintha minden egyes élőlény hozzá tartozna. Azonban a célpont úgy tűnik, hogy a bevásárlóközpont, amit szinte már fel-fel fal a sötétség. Mielőtt még meggondolhatnám magam a lábaimat szinte eszeveszettül kapkodom egymás után, mintha attól félnék, hogy elkések. Az épületből hallatszó sikolyokból arra merek következtetni, hogy már el is késtem. De, amíg legalább egyetlen egy ember van, akit megmenthetek ettől a valamitől.. Akkor már úgy gondolom, hogy megérte.
✻ hozzászólások :
165
✻ kereslek :
i want my S P E C I A L people ♥
✻ tartózkodási hely :
star city ♥
✻ foglalkozás, hobbi :
assistant district attorney ♥
✻ karakter arca :
katie perfect cassidy ♥
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Szer. Jan. 25, 2017 2:11 pm ••


the day of terror
BLACK CANARY & THE FLASH & CAPTAIN COLD

Miután a küldetésünk a Hullámlovason véget ért, és Savage-et utolérte a végzete, úgy döntöttem, ideje nekem is elköszönnöm a Legends csapattól. Nem arról van szó, hogy soha többé nem számíthatnának rám, időről időre talán még hasznomat vehetik, és azt hiszem, valamelyest nekem is hiányoznának az utazgatások meg a társak – bár ezt nekik bevallani nem fogom – ha ez a búcsú örökre szólna. De tartom magam ahhoz, amit már első napon megfogalmaztam: én nem vagyok hős. Ez a kaland már így is majdnem az életembe került, mert voltam olyan őrült egy elmebajos pillanatomban, hogy feláldoztam volna magamat a világért. Pedig ez nem rám vall. Hűnek kell lennem önmagamhoz, így meghatározatlan időre visszatértem Central Citybe. Azt hiszem, most itt van rám legnagyobb szükség, a húgom mellett... és fogadni mernék, hogy Flashnek is hiányzott már, hogy újra szórakoztassam őt a magánakcióimmal. Magánakciók... igen, ez a legjobb szó, tekintve, hogy a partnerem, Mick, egyelőre nem adta fel a világmegmentő terveit. Igazán érdekes. Ki gondolta volna, hogy végül ő húzza majd ott tovább. Nekem azonban két hősködés között szükségem van egy kis szünetre, csak hogy megmaradjon az egyensúly.
Éppen ezért, és talán hogy bebizonyíthassam, leginkább saját magamnak, hogy még nem puhultam el teljesen, elhatároztam, hogy megszerzem magamnak a plázában rendezett ásványkiállítás leghíresebb ékkövét, a Lesotho Promise-t. Ígéretes feladat, nem igaz? Persze nem a pénz érdekel, és még csak nem is az, hogy ezt a drága kődarabot üveg alatt őrizzem a vitrinben otthon. Egyszerűen csak meg kell tennem, kihasználni a kínálkozó lehetőséget, hogy tudjam, érezzem, hogy az efféle küldetésekhez szükséges képességeim nem koptak meg az elmúlt hónapokban. És ha kell, egyedül is menni fog, partner nélkül. Csupán néhány napot áldozok a tervezgetésre, összetettebb munka úgysem kellhet hozzá, hisz a gyémántot nem egy komolyabb bank labirintus szerű acélfalai mögött őrzik, vagy lézerek hálójában, csak egy pláza egyszerű, első emeleti ékszerüzletének könnyen megbütykölhető, kisebb páncéltermében. Leginkább jó időzítés és a jégfegyverem kell, meg némi kézügyesség és türelem. Mivel reggel, nyitás előtt könnyebb észrevétlenül bejutni, mint bajlódni az éjszakai riasztókkal, így az időpont sem kérdéses. Már majdnem végzek a munkával, és szinte ujjaim között érzem a hűvös követ, amikor az épület minden riasztója egyszerre visít fel. Egy pillanatra megfagyok, amíg azt képzelem, hogy én szúrtam el valamit, de nem erről van szó. Igazából fogalmam sincs, mi történik, de úgy döntök, hogy mielőtt elindulnék, hogy kiderítsem, még bezsebelem a jussomat. Hisz a lenti zűrzavar talán még jól is jön nekem, hogy minél hamarabb és észrevétlenül leléphessek.
Miután a kincset biztos helyen tudhatom a kabátom belső zsebében, ismét kézbe veszem a jégfegyvert, és kisietek az üzletből, csak hogy tanúja legyek, amint az épületben tartózkodók sikítozva, egymást letaposva menekülnek valami sűrű, sötét fekete köd elől, amely tartózhatatlanul terjed, és felfelé tart, egyenesen felém. Tekintetemmel a másik lépcsősort keresem máris a menekülőutat tervezve, majd sietve meg is indulok a megfelelő irányba. Az első, mondhatni ösztönös gondolatom az, hogy mielőbb kiszabaduljak innen, nem foglalkozva másokkal. Aztán valami még erősebb ösztönre hallgatva, vagy csak az elmúlt hónapok hatása miatt, de irányt váltok, hogy még éppen időben felkapjak egy riadt kislányt a mindent elnyelő sötétség elől, és csak azután fogom ismét menekülőre, hogy lepasszoltam őt az aggódó anyjának.

✻ hozzászólások :
166
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• Vas. Jan. 22, 2017 12:07 am ••

Central City


✻ Barry & Snart & Laurel✻  

Central city, egy átlagos nap átlagos reggele. Autók morajlanak keresztül az utcákon, dudaszó és anyázás vegyül a csilingelő, szmogtól rekedtes madárfütty mellé. Mindenki rohan a dolgára, ki munkába, ki a kozmetikushoz vagy a sarki kocsmába. Többségében az utóbbi érvényesül. Minden tökéletesen megszokott és átlagos... lenne, ha épp nem Central Cityröl beszélnénk. Itt nem telik el úgy nap, hogy a helyi nagylegények ne kavarjanak bele az élet sós levesébe. Az pedig már csak cseresznye a habos tortán, hogy a többségük inkább meta, mint humán. Még is, mintha ma valami más lenne. Mintha émelyítő, ködös csend ülne a városon. A vihar előtti csend. Egy olyan tomboló viharé, melyet még nem látott a világ. Kezdődik...

Éppen csak, hogy lusta fény ereszkedett a városra, kezdtek újra kinyílni a virágok, mik bezárkóztak az éjszaka hidege ellen védekezve, épp hogy megnyaldosta a hatalmas épületek több száz ablakát a fény, épp hogy életre kelt a város hangyaként szorgoskodó, adófizető népe… Pár pillanat töredéke alatt a világosodó városból, egy sikoltozással ékesített színdarab lett. A nap látszatra mintha kihunyt volna, megvonva az életadó fényt a Földtől, az emberektől. Önmagában nem is ez kelti a riadalmat, hanem az, hogy ez a sötétség életeket követel… nem, nem, nem a balesetek miatt. Ha távolabbról nézzük, akkor nem az egész világ borult teljes feketeségbe, hanem csak Central City népes városának egy része. Olyan sűrű sötétségbe, mely magába szív s elfogyaszt. A város egyik kedvelt parkjából indult a sötét anyag, egyre terjedve, akár a mohó köd, úgy kapaszkodva be magát a helyiek kedvelt plázájába. A földszinten kezdve a lakmározást a fekete köd terjed felfelé fokozatosan, akár a hascsikarás. A pánik pedig ott kezdődik, amikor a parkról lekúszó utolsó sötét pamacs felfedi a hátrahagyott, kíntól eltorzult, aszott testeket…

A pláza még nyitás előtt áll, csak néhány üzlet dolgozói kezdik meg a felkészülést a napi walking dead-re, főként az étkezdéket kell érteni ez alatt, a többség üzlet azonban még órákig érintetlen marad, hiszen a nyitás még távoli rémkép. Nem úgy, mint egyeseknek, akiknek ez jelenti a gyereknapot. Captain Cold ugyanis nem volt rest felkeresni eme korai órán a plázát. A shoppingolást mellőzve a mestertolvajt csak egy bizonyos tárgy, illetve érték érdekli. Ez pedig nem más, mint a Lesotho Promise, egy még csiszolatlan, de 603 karátos színtelen ékkőcsoda, ami két napja érkezett a ma esti ásványkiállítás főszereplőjeként. A gyémántot az egyik első emeleti híres ékszerészet páncéltermében őrzik az eseményig. Már kijátszva a biztonsági rendszert és a gügye szellőzőrendszert kihasználva a 30 centi széles vasalt biztonsági ajtó előtt áll, készen arra, hogy térdre kényszerítse a követ védelmező mechanikát. Azonban, mielőtt mozdulhatna, beindul a riasztó. Mi több, az egész épület összes riasztója szól a földszinten kúszó sötét anyagnak köszönhetően.

The Flash fülest kap Cisco-tól a riasztók miatt, Black Canary pedig a helyszíntől nem túl távol, két-három háztömbnyire tartózkodva még látja a fekete ködöt bekúszni a plázába.

A sötét anyag pedig, miután kiszipolyozott mindenkit a KFC konyhájában, szépen lassan halad felfelé, mint egy nagyra nőtt, gonosz PomPom.
What should you do?

~Kalandszabályzat~


A hozzászólást Kalandmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 30, 2017 12:56 am-kor.
✻ hozzászólások :
168
✻ tartózkodási hely :
↳ playground ↲
✻ foglalkozás, hobbi :
↳ telling stories ↲
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar •• ••

Sponsored content
live like legends

Central City - Barry & Snart & Laurel & Cesar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Central Park, Manhattan
» Barry Benson
» Primeval: New City
» Filmek
» The city that never sleeps

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: kaland-